Autor |
Správa |
DuCH
Divák

Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
 |
|
Suzuki Ignis Tuning |
|
Ak ma niekto nahodou skusenosti s tuningovanim Ignisu tak mi napiste ale takých bude asi málo kedze som este nikdy ziadneho takeho nevidel, mozno budem prvy
Piste sem aj vsetci ostatny co by ste na nom upravili, ako, preco no proste hocico co ma suvis s Ignisom a tuningom.............atd.
|
|
St 2.2.2005, 20:00 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
co bych na tom urobyl??? asi bych to prodal a kupil bych si nowe BWM M6 za usmudlanych 4.5 milionu 
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
St 2.2.2005, 22:11 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | co bych na tom urobyl??? asi bych to prodal a kupil bych si nowe BWM M6 za usmudlanych 4.5 milionu  |
Mne stačí aj BMW M3 len mi staci ak mi das tych par korun na bavorak 
|
|
St 2.2.2005, 22:56 |
 |
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
s Ignisem se snad ani neda nic udelat, sorry
Št 3.2.2005, 00:00 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
práve preto som to sem dal lebo neviem kde mam začat alebo či sa to vobec na tomto dost specifickom aute da......
|
|
Št 3.2.2005, 00:29 |
 |
 |
NitrO
VIP member

Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
 |
|
|
Št 3.2.2005, 00:34 |
 |
 |
pukanec
bot

Založený: 20.11.2004 Príspevky: 16777215 Bydlisko: Bratislava
 |
|
|
|
kazde auto sa da vytunit, ja by som povedal ze sa daewo matis neda a ked som ho videl upraveneho, no tak uplne cool
ja sa spytam kamarata (on je taky blazon) ci nema nejake fotky a ak hej, tak ich sem hodim
|
|
Št 3.2.2005, 08:11 |
|
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
bohate staci gdyz si koupis new kolesa :

vic na www.ronal.cz 
 |
|
Št 3.2.2005, 09:28 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
ehm, VT |
|
origosh
VT
snazil som sa o decenty tuning
upravy :
- sportova maska
- zamracenie kapoty
- nove disky (z novej cobri )
- zatmavenie zadnych skiel
- zavarena zadna klucka a zamok na prednych dverach
- vybielene zadne svetla
- znizenie
mozno som nieco vynechal...
btw, to DuCH : som ti naschval nepisal ze robim VT ignisu, lebo by si s tym asi nesuhlasil 
Pi 11.2.2005, 01:12 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
 |
|
|
|
teda nitro sklamal si chlapce... 
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 11.2.2005, 15:26 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
Pi 11.2.2005, 15:32 |
 |
 |
SAM
Začínajúci tuner

Založený: 08.01.2005 Príspevky: 104 Bydlisko: Poluvsie
 |
|
|
|
skus nieco ako je vo JWRC (junior)
tam to riadne tasa 
Pi 11.2.2005, 15:48 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
cakal som viac tuzingerske 
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
|
Pi 11.2.2005, 16:04 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |
cakal som viac tuzingerske  |
ked uz tak, tak tuzerske
a chcel som vytvorit nieco "decentne", ako som pisal uz aj hore (6. prispevok v tomto topicu...), aby DuCH videl ze s ignisom netreba porobit vela a moze vyzerat lepsie ako seriovka , teda aspon mne sa moje VT paci viacej ako seriovka 
Pi 11.2.2005, 16:11 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
 |  |  |  |
ked uz tak, tak tuzerske
a chcel som vytvorit nieco "decentne", ako som pisal uz aj hore (6. prispevok v tomto topicu...), aby DuCH videl ze s ignisom netreba porobit vela a moze vyzerat lepsie ako seriovka , teda aspon mne sa moje VT paci viacej ako seriovka  |
no neviem, decentka, no, aj to sa da, dal by si namiesto 2-mestroveho spojleru len 1-metrovy a tych par vyfukov o priemeru 30 cm by si tiez ubral 
|
Pi 11.2.2005, 16:24 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |
ked uz tak, tak tuzerske
a chcel som vytvorit nieco "decentne", ako som pisal uz aj hore (6. prispevok v tomto topicu...), aby DuCH videl ze s ignisom netreba porobit vela a moze vyzerat lepsie ako seriovka , teda aspon mne sa moje VT paci viacej ako seriovka  |
no neviem, decentka, no, aj to sa da, dal by si namiesto 2-mestroveho spojleru len 1-metrovy a tych par vyfukov o priemeru 30 cm by si tiez ubral  |
a ja by som ti dal dole tie 20ky okuliare 
Pi 11.2.2005, 16:28 |
 |
 |
pukanec
bot

|
|
|
|
nahodou je dobe, ale hodila by sa tam este nejake uprava, predny a zadny spoiler, inak dobre
|
|
Pi 11.2.2005, 16:28 |
|
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo.
|
|
Pi 11.2.2005, 19:52 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo. |
no, ehm, diky , tie disky sa podla mna na offroad hodia , potom to niesu mracitka, ale to je zamracena kapota ... ... som zvedavi ako to v lete dopadne aj ked mi je jasne ze to nebude vyzerat takto

Pi 11.2.2005, 20:03 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo. |
no, ehm, diky , tie disky sa podla mna na offroad hodia , potom to niesu mracitka, ale to je zamracena kapota ... ... som zvedavi ako to v lete dopadne aj ked mi je jasne ze to nebude vyzerat takto
 |
Uplne tak isto nie ale ta predna maska tam bude (nejak sa mi to zalubilo ) 
|
|
Pi 11.2.2005, 20:31 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
 |
Uplne tak isto nie ale ta predna maska tam bude (nejak sa mi to zalubilo )  |
pre mna je to nieco co tunene auto potrebuje , len tam nesmie chybat tahokov (mriezka) 
Pi 11.2.2005, 20:37 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
 |
pre mna je to nieco co tunene auto potrebuje , len tam nesmie chybat tahokov (mriezka)  |
Uz mi chyba len zistit kde by som ju zohnal a potom namontoval a bude to v pohode. Nevies o nejakom dobrom obchode v okoli Nitry?
|
|
Pi 11.2.2005, 20:44 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
 |
pre mna je to nieco co tunene auto potrebuje , len tam nesmie chybat tahokov (mriezka)  |
Uz mi chyba len zistit kde by som ju zohnal a potom namontoval a bude to v pohode. Nevies o nejakom dobrom obchode v okoli Nitry? |
no, ehm o tuning shopoch v NR neviem nic, kedze na to este nemam vek ... skus si ju vyrobit sam aj ja som ju robil sam 
Pi 11.2.2005, 20:58 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
 |
Uz mi chyba len zistit kde by som ju zohnal a potom namontoval a bude to v pohode. Nevies o nejakom dobrom obchode v okoli Nitry? |
no, ehm o tuning shopoch v NR neviem nic, kedze na to este nemam vek ... skus si ju vyrobit sam aj ja som ju robil sam  |
Aha, a ja ze preco stale tunis virtualne
Vyrobit si ju doma? Znie to zaujimavo.Ale asi nebudem vymyslat a nieco najdem v meste...
|
|
Pi 11.2.2005, 21:04 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
 |
no, ehm o tuning shopoch v NR neviem nic, kedze na to este nemam vek ... skus si ju vyrobit sam aj ja som ju robil sam  |
Aha, a ja ze preco stale tunis virtualne
Vyrobit si ju doma? Znie to zaujimavo.Ale asi nebudem vymyslat a nieco najdem v meste... |
... alebo skus BA ... alebo internetove tuning shopy 
Pi 11.2.2005, 21:13 |
 |
 |
pukanec
bot

|
|
|
|
na zozname alebo google je o tuningovych obchodoch vela odkazov, aj na tuning kluby 
|
|
Pi 11.2.2005, 23:13 |
|
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Ut 15.3.2005, 21:41 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
preboha ...jedna poznamka, toto sa nerobi, teda ze mi "ukradnes" VT a potom ho prerobis bez toho aby si sa spytal
okna, su zubate a velmi si ich zamtavil (resp. zamaloval ) a tie svetla su take "divne", NFSU2 style 
Ut 15.3.2005, 21:48 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
sorry, tu nešlo o umelecku hodnotu ja VT ani nerobím. O to išlo to nemusí byť realne niečo ako NFSU 2
|
|
Ut 15.3.2005, 21:50 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
a tak ten ignis neni zas tak hnusnej... 
 |
|
Ut 15.3.2005, 21:58 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
St 23.3.2005, 14:48 |
 |
 |
Madish
VIP member

Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
 |
|
sda |
|
Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne?
St 23.3.2005, 17:35 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
Re: sda |
|
 |  | Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne? |
No neviem neviem. Pozeral som pružiny origosh na Ignisa (jediná vec na celom trhu čo je určená presne pre Ignisa inak som odkázaný len na univerzal veci) stoja 1ks 4 895 Sk a zníženie by bolo o 3cm. Dost korun a tie naše slovenské cesty hlavne teraz po zime je to uplna katastrofa sama jama. Už som si to rozmyslel dám tam tahokov mriežku, zamračiť kapotu, nejaký new výfuk alebo iba koncovku ešte neviem, samolepku na čelné sklo (taký farebný pás aby mi slnko nevietilo do ksichtu) a ešte rozmýšlam nad tým ako by sa dali upravit tie čierne lišty ktoré mám okolo celého auta že by sa ešte nejak upravili aby vyzerali lepšie a nastriakli do farby karoserie. Akom som spominal možno tie biele disky to je asi všetko. Už to len spravit dufam že do mesiaca to mám hotové ved jar sa už začína 
|
|
St 23.3.2005, 20:50 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
 |  |  |  | Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne? |
No neviem neviem. Pozeral som pružiny origosh na Ignisa (jediná vec na celom trhu čo je určená presne pre Ignisa inak som odkázaný len na univerzal veci) stoja 1ks 4 895 Sk a zníženie by bolo o 3cm. Dost korun a tie naše slovenské cesty hlavne teraz po zime je to uplna katastrofa sama jama. Už som si to rozmyslel dám tam tahokov mriežku, zamračiť kapotu, nejaký new výfuk alebo iba koncovku ešte neviem, samolepku na čelné sklo (taký farebný pás aby mi slnko nevietilo do ksichtu) a ešte rozmýšlam nad tým ako by sa dali upravit tie čierne lišty ktoré mám okolo celého auta že by sa ešte nejak upravili aby vyzerali lepšie a nastriakli do farby karoserie. Akom som spominal možno tie biele disky to je asi všetko. Už to len spravit dufam že do mesiaca to mám hotové ved jar sa už začína  |
pruziny : predtym si pisal ze to nechces znizit a teraz si sa nevedel rozhodnut
mriezka, zamracit kapotu : kludne, preco nie
farebny pas na celnom skle : ehm, clonitko
listy : bud do laku, alebo dat odstranit a zavarit
biele disky : no, radsej nie
BTW - nieze by som bol nejaky VT master , ale tie VT niesu nejak xtra podarene
St 23.3.2005, 22:18 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
 |  |  |  |  |  | Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne? |
No neviem neviem. Pozeral som pružiny origosh na Ignisa (jediná vec na celom trhu čo je určená presne pre Ignisa inak som odkázaný len na univerzal veci) stoja 1ks 4 895 Sk a zníženie by bolo o 3cm. Dost korun a tie naše slovenské cesty hlavne teraz po zime je to uplna katastrofa sama jama. Už som si to rozmyslel dám tam tahokov mriežku, zamračiť kapotu, nejaký new výfuk alebo iba koncovku ešte neviem, samolepku na čelné sklo (taký farebný pás aby mi slnko nevietilo do ksichtu) a ešte rozmýšlam nad tým ako by sa dali upravit tie čierne lišty ktoré mám okolo celého auta že by sa ešte nejak upravili aby vyzerali lepšie a nastriakli do farby karoserie. Akom som spominal možno tie biele disky to je asi všetko. Už to len spravit dufam že do mesiaca to mám hotové ved jar sa už začína  |
pruziny : predtym si pisal ze to nechces znizit a teraz si sa nevedel rozhodnut
mriezka, zamracit kapotu : kludne, preco nie
farebny pas na celnom skle : ehm, clonitko
listy : bud do laku, alebo dat odstranit a zavarit
biele disky : no, radsej nie
BTW - nieze by som bol nejaky VT master , ale tie VT niesu nejak xtra podarene |
Ja som písal len že ten prvy je podareny sice mozno nieje dobre technicky ale esteticky urcite. Co sa týka real auta tak urcite neznizujem, presne clonitko som mal na mysli.
|
|
St 23.3.2005, 22:33 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
teda duchu ne ze bych se ti chtel do toho nejak srat ale jestli ze sebe zacnes delat ty debilni tuzery co maji auto typu felicia 1.4 a citi se jak cip tak se na ten tuzing fakt vyprdni...na hodne lidi to bude pusobit trapne...
treba vcera jak sem kupoval chlast v ove bylo cca 2C nad nulou sem potkal tuzéry ve felicii hralo jim tam tuc tuc a meli otevrene vsechny okna (jako teplo zrovna nebylo) citilise jak cip...pak to rozjeli samnozrejme nesmi chybet prohrabnuti a pak jeli asi 50 metru na 1cku rvalo to jak cip.... holt motor 1.4 je motor 1.4....a vydaval ze sebe vsechno...
proste z auta co je urcene jako Rodinny vuz coz felicie zcela urcite je stejne tak jako Ignis sportaka neudelas proste kazdy clovek si o tobe pomysli ze ses trapny typek co ma kratce ridicak a snazi se zamachrovat...
samozrejme jsou typci kteri tomu fakt rozumi a hrajou sis tim ale hrajou si i z motorem ne jen se vzhledem...a to ty (a ruku na srdce) fakt nejsi...
ja byt tebou tak koupim gut litasy dam mracitka !!TOT VSE!! TRAPNE SAMOLEPKY typu "SVE OBLIBENE STRANKY "WWW.TUNNING.COM" jsou kycovite a fakt jako ze TRAPNE...proste na ostatni ridice takhle pusobis amatersky....ano nekterym kamosum se to muze libit jakej ses frajer ale pouvazuj o tom pls...
treba dneska na 100dole sem vide stunenne Porsche 944 a to uz je jen o necem jinem... driv nebo pozdeji pochopis rozdil...
hlavne si nekupuj GO spoilery ty ma kazdy druhy tuzéér!!!
 |
|
Št 24.3.2005, 00:58 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
to kein: no poučné čítanie Asi to tak vyznelo ked si čítal moje prípevky ale ja sa na machra hrať nechcem, Audio zostane seriove mozem povedat ze asi navzdy lebo ja nepocuvam hlasnu hudbu (v aute nie) Ja tam chem dať len jeden decentný modrý pás bez nápisu to je všetko, mne sa to zdá praktické aj kvoli slnku lebo ked si dám dole to clonitko (seiove) či čo to je v aute tak skoro ani na cestu nevidím, zakrýva mi to výhlad. Neboj spojler GO kupovat nebudem Hlavne veci tam maju byt zamračena kapota a tahokov, prednej maske to neuškodí, podla mna. Motor by som rád vytunil, príde aj na to ked si zarobím. Nové disky by som bral ale to znamená že by som musel kupovat nové pneu a už som na 30 000Sk, a ja chcem spočiatku do toho vrazit 10 000Sk ked to už takto mám napísaťť. Snad to až tak gýčovo nespravím ved uvidím 
|
|
Št 24.3.2005, 01:14 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | to kein: no poučné čítanie Asi to tak vyznelo ked si čítal moje prípevky ale ja sa na machra hrať nechcem, Audio zostane seriove mozem povedat ze asi navzdy lebo ja nepocuvam hlasnu hudbu (v aute nie) Ja tam chem dať len jeden decentný modrý pás bez nápisu to je všetko, mne sa to zdá praktické aj kvoli slnku lebo ked si dám dole to clonitko (seiove) či čo to je v aute tak skoro ani na cestu nevidím, zakrýva mi to výhlad. Neboj spojler GO kupovat nebudem Hlavne veci tam maju byt zamračena kapota a tahokov, prednej maske to neuškodí, podla mna. Motor by som rád vytunil, príde aj na to ked si zarobím. Nové disky by som bral ale to znamená že by som musel kupovat nové pneu a už som na 30 000Sk, a ja chcem spočiatku do toho vrazit 10 000Sk ked to už takto mám napísaťť. Snad to až tak gýčovo nespravím ved uvidím  |
mno to je aspon slovo ...protoze hodne lidi se tem tuzerum fakt jako ze smejje(a malo jich fakt neni).. treba Skodovka 120 co ma klridlo jak Boeing 747 je fakt hodne zajimava...v ni jeste typek co ma seltovku s ksiltem dozadu...a podomacku popajene Audio....mno proste nadhera...jeste mu chybi jedna vec a to ze by si mel negde nalepit nalepku :
"MADE IN JZD VILLAGE" aby to bylo kompletni
...fakt takove typky fakt nemusim jezdit to neumi a jezdi to jak prase...on se vyhnout muze ale clovek co neceka JZD skoda TJŮNING muze dopadnout kvuli toho cipa hodne spatne... 
 |
|
Št 24.3.2005, 01:44 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje 
Št 24.3.2005, 11:04 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  |
...Kein mal namysli asi Fabiu 
Št 24.3.2005, 11:57 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
 |  | ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  | ta tvoje sunka? 
|
Št 24.3.2005, 13:51 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  | ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  | ta tvoje sunka?  |
tintitko 
Št 24.3.2005, 14:14 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  |
Už si videl svetla na Ignise aj zblízka? Je tam taká plocha čo podla mna nemá vela zo svietením. Zase nechcem to natiahnut o 5 cm ako na niektorých škodovkách čo som mal možnosť vidiet v Blave na otvorení tuning sezony. A hlavne to nebudem robit ja a doma.
|
|
Št 24.3.2005, 20:04 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
jako sorry, ale muj nazor na mracitka je jasny, nikdy.... proste si nemuzu pomoct, ale na auto to nepatri, jestlize konstrukteri udelaly neco dobre, tak proc jim to kazit ze?
k tomu stinitku, ja ho mam na aute taky, tak proc ne, ze 
Št 24.3.2005, 20:21 |
 |
 |
Anonymný
|
|
|
 |  |  |  | to kein: no poučné čítanie Asi to tak vyznelo ked si čítal moje prípevky ale ja sa na machra hrať nechcem, Audio zostane seriove mozem povedat ze asi navzdy lebo ja nepocuvam hlasnu hudbu (v aute nie) Ja tam chem dať len jeden decentný modrý pás bez nápisu to je všetko, mne sa to zdá praktické aj kvoli slnku lebo ked si dám dole to clonitko (seiove) či čo to je v aute tak skoro ani na cestu nevidím, zakrýva mi to výhlad. Neboj spojler GO kupovat nebudem Hlavne veci tam maju byt zamračena kapota a tahokov, prednej maske to neuškodí, podla mna. Motor by som rád vytunil, príde aj na to ked si zarobím. Nové disky by som bral ale to znamená že by som musel kupovat nové pneu a už som na 30 000Sk, a ja chcem spočiatku do toho vrazit 10 000Sk ked to už takto mám napísaťť. Snad to až tak gýčovo nespravím ved uvidím  |
mno to je aspon slovo ...protoze hodne lidi se tem tuzerum fakt jako ze smejje(a malo jich fakt neni).. treba Skodovka 120 co ma klridlo jak Boeing 747 je fakt hodne zajimava...v ni jeste typek co ma seltovku s ksiltem dozadu...a podomacku popajene Audio....mno proste nadhera...jeste mu chybi jedna vec a to ze by si mel negde nalepit nalepku :
"MADE IN JZD VILLAGE" aby to bylo kompletni
...fakt takove typky fakt nemusim jezdit to neumi a jezdi to jak prase...on se vyhnout muze ale clovek co neceka JZD skoda TJŮNING muze dopadnout kvuli toho cipa hodne spatne...  |
Poznám také prípady aj na autosalone v Blave bolo Daewoo Lanos nemal vobec nič upravene žiadne audio ani nič na kaoseri len jedno obrovské hliníkové krídlo vzadu na kufre. To je tiež podla mna prehnané. Ja tam už spojler mám i ked seriový ale hodí sa tam. Upravy na aute určite nebudem robit ja ale to dám niekomu spravit kto sa tomu rozumie.
|
|
Št 24.3.2005, 20:25 |
|
 |
Anonymný
|
|
|
 |  | jako sorry, ale muj nazor na mracitka je jasny, nikdy.... proste si nemuzu pomoct, ale na auto to nepatri, jestlize konstrukteri udelaly neco dobre, tak proc jim to kazit ze?
k tomu stinitku, ja ho mam na aute taky, tak proc ne, ze  |
Tak tebe to može byt jedno ked tvoje auto vyzera podobne ako tvoj podpis (tie obrazky) 
|
|
Št 24.3.2005, 20:27 |
|
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Ups ja som tu za anonyma to som si nevšimol... 
|
|
Št 24.3.2005, 20:28 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
mno, vzhledem k tomu, ze moji auti je pojizdne a jeste sem v nem nikoho nezabil, tak nevypada jak ty v mojim podpise 
Št 24.3.2005, 20:29 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | mno, vzhledem k tomu, ze moji auti je pojizdne a jeste sem v nem nikoho nezabil, tak nevypada jak ty v mojim podpise  |
Tak to je v pohode. Ani ja som naštasie nemal doteraz vážnu buračku s nikým ani s ničím
|
|
Št 24.3.2005, 20:31 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
ja sem taky jeste nemal nastesti vaznou bouracku, ale par mensich tukancu (celkem asi za 50 000czk) uz bylo, jednou sem sundal Corsou Cikana v lade, podruhy 106kou Facko co mi nedalo prednost (to sem to do nej napalil bokem, ze se mi to moc nechtelo ho vzit ve stovce naprimo) pak sem jeste Odrbal Lagunu o sloup.....
Št 24.3.2005, 20:35 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | ja sem taky jeste nemal nastesti vaznou bouracku, ale par mensich tukancu (celkem asi za 50 000czk) uz bylo, jednou sem sundal Corsou Cikana v lade, podruhy 106kou Facko co mi nedalo prednost (to sem to do nej napalil bokem, ze se mi to moc nechtelo ho vzit ve stovce naprimo) pak sem jeste Odrbal Lagunu o sloup..... |
vaznejsiu, ze 
Št 24.3.2005, 20:43 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | ja sem taky jeste nemal nastesti vaznou bouracku, ale par mensich tukancu (celkem asi za 50 000czk) uz bylo, jednou sem sundal Corsou Cikana v lade, podruhy 106kou Facko co mi nedalo prednost (to sem to do nej napalil bokem, ze se mi to moc nechtelo ho vzit ve stovce naprimo) pak sem jeste Odrbal Lagunu o sloup..... |
mm, tak v dobách ked som jazdil na škodovke Forman tak som pri parkovani prednou ŠPZ zrovnal zabradlie, no čo už Forman je dlhé auto ale SPZ bola pekne pokryvena.... Aj Ignis ma uz skrabanec na tej zadnej čiernej lište, pri cuvaní som lyzol múrik, to je všetko ZATIAL ale dufam že viac nebude 
|
|
Št 24.3.2005, 20:44 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
mno ja sem si prave nemoh rozhodnout esli se montovali 1.3 nebo 1.4 to je ale vedlejsi....
proste podle me auta co nejsou k tomu urceny by amateri tunnit nemeli vypadaji jako kokoti....
 |
|
Pi 25.3.2005, 18:04 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Pi 1.4.2005, 20:23 |
 |
 |
nitricka
bot

Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
 |
|
|
|
 |  | s Ignisem se snad ani neda nic udelat, sorry |
jasne ze dak ak i kupujes aspon jeden casak--vud Tuning magazin,Auto tuning tak tam najdes vselijake hauzsky dokonca aj staru skoda 1200!
|
|
Pi 1.4.2005, 21:23 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  | s Ignisem se snad ani neda nic udelat, sorry |
jasne ze dak ak i kupujes aspon jeden casak--vud Tuning magazin,Auto tuning tak tam najdes vselijake hauzsky dokonca aj staru skoda 1200! |
To máš pravdu ale škodovku má hocikto ale ignisa moc ludi nemá a ak áno tak si ho nekupovali na tuning takže nemám od koho niečo obkukať. Kupujem si Autotuning aspon mám čo čítať na prednáškach 
|
|
Pi 1.4.2005, 21:31 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Ut 5.4.2005, 00:04 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
...ehm ... posli mi origosh tohto obrazku a presny popis uprav co tam chces , ja uz nieco vyspekulujem ..ale necakaj nic xtra 
Ut 5.4.2005, 00:50 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
jeziz to je tuzing nech to auto radsi tak jak je...
 |
|
Ut 5.4.2005, 14:51 |
 |
 |
Madish
VIP member

|
|
|
|
radši navenek nic neděle nebo decentek
Ut 5.4.2005, 16:20 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak
|
|
Ut 5.4.2005, 16:36 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak |
to je jasne ...ale hlavne na ty stare spoilery nic nepridavej pls... ....ne bud si nech udelat normal origo najs spoilery nebo to nech tak jak to je!!!!protoze to co vidavam JA!!, je az hruza stary hnusny forman co mel misto spoileru amatersky namontovany spoiler ktery vypadal jak nabarvena fosna....
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... ...
 |
|
Ut 5.4.2005, 18:35 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  | no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak |
to je jasne ...ale hlavne na ty stare spoilery nic nepridavej pls... ....ne bud si nech udelat normal origo najs spoilery nebo to nech tak jak to je!!!!protoze to co vidavam JA!!, je az hruza stary hnusny forman co mel misto spoileru amatersky namontovany spoiler ktery vypadal jak nabarvena fosna....
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... ... |
to máš pravdu s tým tuningom ale čo narobím. postupom času sa to vylepší
|
|
Ut 5.4.2005, 19:17 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak |
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... ... |
to máš pravdu s tým tuningom ale čo narobím. postupom času sa to vylepší |
setri.. ...jestli chces opravdu pekne auto a jestli ti nestaci to co mas... 
 |
|
Ut 5.4.2005, 21:12 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Ut 12.4.2005, 10:34 |
 |
 |
Madish
VIP member

|
|
|
|
Už se to rýsuje no, pak jsem dej nějakou fotku s kolesama.
Ut 12.4.2005, 12:23 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
ale ten IGnis pri blizsim proskoumani neni zas TAK HNUSNY...mistama je i pekny... ...mozna to dela ta spina newim...
btw.: myslis bys tam nenacpal 16ky??? nizkoprofilaky?? 
 |
|
Ut 19.4.2005, 23:53 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Ignis ma dost velké blatniky, aj priestor pre kolesa je tam velkorysý ale ja chcem nejaký zdravý stred. Napchal by som tam aj 17" Ale auto by trpelo, brzdy, ložiská, náprava a pri takomto malom motore by to malo problém sa odlepit od zeme Takže myslím že nejaké pekné 15" budu akurát čo sa týka výzoru aj jazdných vlastností.
Včera ma napadla dost dobrá vec. Vzadu mám bubnové brzdy a už mi samozrejme začínajú hrdzaviet ved ako každé bubnové brzdy. Idem kupit modru farbu odolnu voči vysokým teplotám a nafarbím si brzdy na modro. Zadné bubny určite a možno aj predné diskové. Bude to dobre vyzerat a už mi nebudu hrdzavieť. Podla mna je to vynikajúce riešenie 
|
|
St 20.4.2005, 18:39 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
hele, a az budes barvit predni brzdy, tak namatlej barvou kotouce i trmeny, pak to vypada super, a navic, kdyz natres kotouce olejem, tak pak nepiskaji
ne, delam si srandu, ja premyslim, ze svoje zadni bubny, co jsou na povrchu uz zrezly, hodim do cervena, at to taky vypada nejak k svetu, ale nejak se mi do toho nechce, zatim to odnesly zpetna zrcatka, ze su v barve vozu
St 20.4.2005, 19:18 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
v dnesni dobe je mit slaby motor vyhodne..bo se jinac nedoplatis... me by 1.3ka stacila zadny blbinki s tim jen proste na cestu z hospody do hospody (vtip) ...
tak dej tam 15" nizkoprofilace teda esli se takove vyrabej...newim... 
 |
|
St 20.4.2005, 20:13 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
ten kocar ma byt jako co????

|
|
St 20.4.2005, 20:19 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Na tom som jazdil pred Ignisom
U babky ten voz hnil kopec rokov az sme sa rozhodli ze si ho zoberieme domov a kompletne zrestaurujeme a stoji nam to na pozemku ako pekná okrasa... Aspon myslím že sa to tam hodí 
|
|
St 20.4.2005, 20:34 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | Na tom som jazdil pred Ignisom
U babky ten voz hnil kopec rokov az sme sa rozhodli ze si ho zoberieme domov a kompletne zrestaurujeme a stoji nam to na pozemku ako pekná okrasa... Aspon myslím že sa to tam hodí  |
ooo mame tady mezi sebou RANCHERA!! ....Walker Texas Rancher ....ale jo je to pekny ....ale to ze beres starym babkam veci je peka zhovadilost 
 |
|
St 20.4.2005, 20:37 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Každý mi hovoril že tuning a Ignis, že to nejde dohromady. Na Slovensku tomu bude asi tak ale nedávno som našiel vážne podarenu stránku, ponukaju kompletny body kit presne na Ignisa. Vidiet že ked sa vyraba v Madarsku (aj ked je to japonec ) tak v madarsku konečne už niečo spravili.
http://www.autoplastic-a.hu/ ak si to otvorite tak kliknite na english (jedine že by ste vedeli po madarsky ) Potom na accessories, na Suzuki na Ignis a je to. Ak budem mat $$$$ tak si urobím výlet do Budapešte a to už bude auto inak vyzerat 
|
|
So 23.4.2005, 16:58 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
So 23.4.2005, 17:35 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
So 23.4.2005, 19:20 |
 |
 |
nitricka
bot

|
|
|
|
ako obcajne v Janikovciach ze
So 23.4.2005, 20:12 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | ako obcajne v Janikovciach ze |
Presne tak Janikovciach. Haluz bola že sme jazdili po pristávacej dráhe a lietadla (ak sa to da tak nazvat ) lietadielka pristávali vedla na tráve
|
|
So 23.4.2005, 20:42 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
no to je krasny... 
 |
|
So 23.4.2005, 23:08 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
aj ja chcem svoju karu 
|
So 23.4.2005, 23:17 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Jakkub: neplač, chceš možem ti ho požičať 
|
|
So 23.4.2005, 23:22 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
jo to sem vam zapomel rict asi si koupim skodarnu ty prachy vyuziju na neco "lepsiho" 
 |
|
So 23.4.2005, 23:30 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |
jo to sem vam zapomel rict asi si koupim skodarnu ty prachy vyuziju na neco "lepsiho"  |
škodovku??? A ktorú? čo je to to "lepšie"? samé otazky. mm 
|
|
So 23.4.2005, 23:35 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  |  |  |
jo to sem vam zapomel rict asi si koupim skodarnu ty prachy vyuziju na neco "lepsiho"  |
škodovku??? A ktorú? čo je to to "lepšie"? samé otazky. mm  |
120lko
treba byt voe 
 |
|
Ne 24.4.2005, 01:58 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
hehe, DuCH, neviem si predstavit ako to mohlo vyzerat s tvojim Ignisom na takej drahe
BTW - co tam mas za motor ? 1,3 ? 
Ne 24.4.2005, 08:49 |
 |
 |
Madish
VIP member

|
|
|
|
 |  | hehe, DuCH, neviem si predstavit ako to mohlo vyzerat s tvojim Ignisom na takej drahe
BTW - co tam mas za motor ? 1,3 ?  |
Hej bacha, jeden motor v Mazdě RX 7 má prej taky 1,3 ale je to nějak divný, že to jezdí tak rychle. Říkali kámoši a net 
Ne 24.4.2005, 10:26 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
hele, jen tak mimochodem, Mazda RX8 ma obsah motoru 1.3 jsou tam dva rotory o objemu 650ccm. Tak a kdo ted uhadne kde je zakopany pes 
Ne 24.4.2005, 11:18 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | hele, jen tak mimochodem, Mazda RX8 ma obsah motoru 1.3 jsou tam dva rotory o objemu 650ccm. Tak a kdo ted uhadne kde je zakopany pes  |
2-rotorovy wankel 
Ne 24.4.2005, 11:22 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
 |  |  |  | hele, jen tak mimochodem, Mazda RX8 ma obsah motoru 1.3 jsou tam dva rotory o objemu 650ccm. Tak a kdo ted uhadne kde je zakopany pes  |
2-rotorovy wankel  |
chytlej, ale nic si nevyhral 
Ne 24.4.2005, 11:34 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | hele, jen tak mimochodem, Mazda RX8 ma obsah motoru 1.3 jsou tam dva rotory o objemu 650ccm. Tak a kdo ted uhadne kde je zakopany pes  |
2-rotorovy wankel  |
chytlej, ale nic si nevyhral  |
a ani newyhraje 
 |
|
Ne 24.4.2005, 12:10 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  | hele, jen tak mimochodem, Mazda RX8 ma obsah motoru 1.3 jsou tam dva rotory o objemu 650ccm. Tak a kdo ted uhadne kde je zakopany pes  |
2-rotorovy wankel  |
chytlej, ale nic si nevyhral  |
a ani newyhraje  |

Ne 24.4.2005, 12:14 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Mám tam 1.3 (93PS). Ako krásne to šlapalo 100km/h 6500rpm na druhom stupni prevodovom. Viac to nedá, 6500 a radím Na konci som bol prekvapený že to ani tak brutalne vela benzínu nezožralo čo som rád lebo benzín je drahý 
|
|
Ne 24.4.2005, 12:54 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | Mám tam 1.3 (93PS). Ako krásne to šlapalo 100km/h 6500rpm na druhom stupni prevodovom. Viac to nedá, 6500 a radím Na konci som bol prekvapený že to ani tak brutalne vela benzínu nezožralo čo som rád lebo benzín je drahý  |
JN ale palivo budoucnosti ve vodík 
 |
|
Ne 24.4.2005, 13:17 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
So 30.4.2005, 20:25 |
 |
 |
nitricka
bot

|
|
|
So 30.4.2005, 21:11 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
ty to tusim tunis len aby si to mohol dat na forum 
|
So 30.4.2005, 23:18 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | ty to tusim tunis len aby si to mohol dat na forum  |
odhalil si ma Už sem nenapíšem ani makke f aj zo záložiek si to vymažem 
|
|
So 30.4.2005, 23:23 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
je to pekne ale asi bych dal naky tmavsi odstin ale chtel si to mit asi v barve auta co??...je to naajs
 |
|
Ne 1.5.2005, 17:13 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Ut 17.5.2005, 19:31 |
 |
 |
KingPimp
Administrátor

Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
 |
|
|
|
Nejaku fotku z vacsej dialky z boku,nech to vidno lepsie.
Ut 17.5.2005, 20:50 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Ine fotky asi nebudu možné, lebo to nie su moje disky Kamarat predava disky a pneu a minule mi volal že ma presne rozmer aky mi sadne že nech to ideme vyskusat len tak zo srandy tak som k nemu prišiel nahodili sme ich Ale na bežne vozenie by to aj tak nebolo predsa len 17" disky na Ignisa je moc 
|
|
St 18.5.2005, 17:43 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
So 9.7.2005, 19:48 |
 |
 |
Madish
VIP member

|
|
|
|
A kdy příjde to Nitro, Lambo doors, body kit a audio? 
So 9.7.2005, 20:16 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
So 9.7.2005, 20:48 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Madish: Nitro uz prisiel ostatne budu casom...... (mozno)
Nitro: pokusim sa ale to bude obtiaznejsie. Ako mozem pridavat aj natacat vyfuk a navyse nemam kameru len fotak (ale ma aj video so zvukom)
|
|
So 9.7.2005, 20:59 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
ten krb co je za tym autom funguje?
je ten komin odvedeny do domu alebo je to vyvedene tam kde sa konci ten beton? nemate od toho ciernu strechu zdola? 
|
So 9.7.2005, 22:06 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
gdy ste naposledy pleli?? uz vam rasi trava mezi dlazdicema 
 |
|
So 9.7.2005, 22:51 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
to mate teda otazky
Jakkub: krb je plne funkcny len ho nema kto natret komin je vyvedeny popri stene az na strechu a tam dymi cize v pohode.
Kein: byvam tam uz pat rokov a ani neviem, mozno tak 2x odkedy tam byvame 
|
|
So 9.7.2005, 23:03 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
a na terase vzadu ste zapomneli nakej hadr gdyz neco fotim tak nejdriv uklidim od pleti pocinaje po uklizeni hadru konce!! 
 |
|
So 9.7.2005, 23:17 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | Madish: Nitro uz prisiel ostatne budu casom...... (mozno)
Nitro: pokusim sa ale to bude obtiaznejsie. Ako mozem pridavat aj natacat vyfuk a navyse nemam kameru len fotak (ale ma aj video so zvukom) |
no ty vole, to ma nenapadlo...vies co, poloz fotak vedla vyfuku na zem, spusti nahravanie, sadni do auta, nastartuj, zatlac spojku, zarad jednotku a mozes pustit spojku ...nee, normalne poloz fotak pri vyfuk, daj natacat a mozes... 
Naposledy upravil NitrO dňa So 9.7.2005, 23:37, celkom upravené 1 krát |
|
So 9.7.2005, 23:36 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | a na terase vzadu ste zapomneli nakej hadr gdyz neco fotim tak nejdriv uklidim od pleti pocinaje po uklizeni hadru konce!!  |
Co to posielam do nejakeho casopisu ci co? Ta handra to je koberec ktory trochu previsa. Tam byva pes. Detailista 
|
|
So 9.7.2005, 23:36 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  | Madish: Nitro uz prisiel ostatne budu casom...... (mozno)
Nitro: pokusim sa ale to bude obtiaznejsie. Ako mozem pridavat aj natacat vyfuk a navyse nemam kameru len fotak (ale ma aj video so zvukom) |
no ty vole, to ma nenapadlo...vies co, poloz fotak vedla vyfuku na zem, spusti nahravanie, sadni do auta, nastartuj, zatlac spojku, zarad jednotku a mozes pustit spojku ...nee, normalne poloz fotak pri vyfuk, daj natacat a mozes...  |
Neboj ja to nejak vymyslim 
|
|
So 9.7.2005, 23:38 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
kolkatku tam mas komin??
na ten krb to tipujem tak 200vku minimalne
|
So 9.7.2005, 23:48 |
 |
 |
nitricka
bot

|
|
|
|
Jakkub a Kein mate uz jake otazky
DuCH :nabuduce chod radsej fotit do studia nech Kein nebuzeruje (ale stou handrou to bolo mile)
inak chodis s Ignisom aj po Nitre?? 
Po 18.7.2005, 11:04 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
nitricka: jasne, ved ine nemam Skoro kazdy pracovny den som v NR a cez vikendy doma.
Jakkub: Co ja viem kolkatka je to komin....
Uz mam aj video zvuku vyfuku v quicktime formate ma 17MB ale neviem kde ho mozem uploadnut na net?
|
|
Po 18.7.2005, 18:31 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | nitricka: jasne, ved ine nemam Skoro kazdy pracovny den som v NR a cez vikendy doma.
Jakkub: Co ja viem kolkatka je to komin....
Uz mam aj video zvuku vyfuku v quicktime formate ma 17MB ale neviem kde ho mozem uploadnut na net? |
mno tak se snaz rad si poslechnu stuzenou 1.4ku nebo co to mas 
 |
|
Po 18.7.2005, 19:20 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
Ut 19.7.2005, 00:02 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
lol, ta lama tuni suzuki ignis a ani nevie kolkatku ma komin!! co je to za tunera? 
|
Pi 22.7.2005, 20:30 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Jakkub: ale komin na dome je uplne nieco ine ako tunit auto nie?
Nitro: ja poznam levice, rodinu aj zopar znamych mam vo Velkom Duri takze tak Max jazdim do duru ako som pisal do levic nechodim. Diky za link dam to tam 
|
|
So 23.7.2005, 00:55 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
 |  | Jakkub: ale komin na dome je uplne nieco ine ako tunit auto nie?
Nitro: ja poznam levice, rodinu aj zopar znamych mam vo Velkom Duri takze tak Max jazdim do duru ako som pisal do levic nechodim. Diky za link dam to tam  | nie kazdy spravny tuner musi vediet kolkatku ma na dome komin 
|
So 23.7.2005, 20:15 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
Ne 24.7.2005, 20:52 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
ja ked som ten clanok Jak byt spravny tuzer uz davno cital prvy krat uplne mi to vyjadrovanim aj okolnostami pripominalo marlina a potom som zistil ze to skutocne pisal marlin 
|
Ne 24.7.2005, 22:55 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
Ne 24.7.2005, 23:09 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
haaha aspon neco mame s tou lamkou spolecneho 
 |
|
Ne 24.7.2005, 23:09 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | myslis ze by marlin bol LordMord ?  |
ty prvni dva clanky voe proc ses dycky tak mimo uz me s tim seres 
 |
|
Ne 24.7.2005, 23:13 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
jj nitro si furt hraje na mistra itelektuala ale pritom my o voze on o koze a kein o honeni...
|
Po 25.7.2005, 00:42 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | jj nitro si furt hraje na mistra itelektuala ale pritom my o voze on o koze a kein o honeni... |
na honeni mam lidi 
 |
|
Po 25.7.2005, 00:48 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
 |  |  |  | jj nitro si furt hraje na mistra itelektuala ale pritom my o voze on o koze a kein o honeni... |
na honeni mam lidi  | kolko tomu stastlivcovi platis? 
|
Po 25.7.2005, 01:01 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Ut 26.7.2005, 11:04 |
 |
 |
Madish
VIP member

|
|
|
|
Vyser se na megaupload, opužívej www.yousendit.com je to rychlejší, čekám ted na to video 
Ut 26.7.2005, 11:10 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | Vyser se na megaupload, opužívej www.yousendit.com je to rychlejší, čekám ted na to video  |
hahaha, skusim aj to ale nabuduce, vyfuk je uz uploadnuty tak naco 2x 
|
|
Ut 26.7.2005, 11:13 |
 |
 |
Madish
VIP member

|
|
|
|
No, stahuju z megauploud už asi 30 min a mam teprv 35%.
Ut 26.7.2005, 11:52 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | No, stahuju z megauploud už asi 30 min a mam teprv 35%. |
ja som to mal za 15 minut komplet uploadnute. mas pomaly net 
|
|
Ut 26.7.2005, 12:05 |
 |
 |
Madish
VIP member

|
|
|
|
Tak jsem to sosnul, má to dobrej zvuk, ale marně jsem čekal, že vyšlehne plamen nebo že se rozpadne auto 
Ut 26.7.2005, 14:21 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | Tak jsem to sosnul, má to dobrej zvuk, ale marně jsem čekal, že vyšlehne plamen nebo že se rozpadne auto  |
plamene ZATIAL nie a rozpadnut sa urcite nerozpadne 
|
|
Ut 26.7.2005, 18:56 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

|
|
|
|
 |  |  |  | Tak jsem to sosnul, má to dobrej zvuk, ale marně jsem čekal, že vyšlehne plamen nebo že se rozpadne auto  |
plamene ZATIAL nie a rozpadnut sa urcite nerozpadne  | no neviem neviem.. taky sunt co mas ty 
|
Ut 26.7.2005, 20:56 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | Tak jsem to sosnul, má to dobrej zvuk, ale marně jsem čekal, že vyšlehne plamen nebo že se rozpadne auto  |
plamene ZATIAL nie a rozpadnut sa urcite nerozpadne  | no neviem neviem.. taky sunt co mas ty  |
neser ma 
|
|
Ut 26.7.2005, 20:58 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
ts ts, to este aj moj mobil ma lepsi zvuk ked zvoni
ale ne, pekny zvuk 
Ut 26.7.2005, 22:56 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  |  |  | Tak jsem to sosnul, má to dobrej zvuk, ale marně jsem čekal, že vyšlehne plamen nebo že se rozpadne auto  |
plamene ZATIAL nie a rozpadnut sa urcite nerozpadne  | no neviem neviem.. taky sunt co mas ty  |
neser ma  |
SI TUZER A JESTLI CES VEDET CO TO ZNAMENA TAK SE MNA OPYTAJ ALE MYSLIM ZE TO NEVIES 
 |
|
Ut 26.7.2005, 23:39 |
 |
 |
|