Autor |
Správa |
Jakkub
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
 |
|
|
|
 |  | ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  | ta tvoje sunka? 
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 24.3.2005, 13:51 |
 |
 |
NitrO
VIP member

Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
 |
|
|
|
 |  |  |  | ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  | ta tvoje sunka?  |
tintitko 
Št 24.3.2005, 14:14 |
 |
 |
DuCH
Divák

Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
 |
|
|
|
 |  | ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  |
Už si videl svetla na Ignise aj zblízka? Je tam taká plocha čo podla mna nemá vela zo svietením. Zase nechcem to natiahnut o 5 cm ako na niektorých škodovkách čo som mal možnosť vidiet v Blave na otvorení tuning sezony. A hlavne to nebudem robit ja a doma.
|
|
Št 24.3.2005, 20:04 |
 |
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
jako sorry, ale muj nazor na mracitka je jasny, nikdy.... proste si nemuzu pomoct, ale na auto to nepatri, jestlize konstrukteri udelaly neco dobre, tak proc jim to kazit ze?
k tomu stinitku, ja ho mam na aute taky, tak proc ne, ze 
Št 24.3.2005, 20:21 |
 |
 |
Anonymný
|
|
|
 |  |  |  | to kein: no poučné čítanie Asi to tak vyznelo ked si čítal moje prípevky ale ja sa na machra hrať nechcem, Audio zostane seriove mozem povedat ze asi navzdy lebo ja nepocuvam hlasnu hudbu (v aute nie) Ja tam chem dať len jeden decentný modrý pás bez nápisu to je všetko, mne sa to zdá praktické aj kvoli slnku lebo ked si dám dole to clonitko (seiove) či čo to je v aute tak skoro ani na cestu nevidím, zakrýva mi to výhlad. Neboj spojler GO kupovat nebudem Hlavne veci tam maju byt zamračena kapota a tahokov, prednej maske to neuškodí, podla mna. Motor by som rád vytunil, príde aj na to ked si zarobím. Nové disky by som bral ale to znamená že by som musel kupovat nové pneu a už som na 30 000Sk, a ja chcem spočiatku do toho vrazit 10 000Sk ked to už takto mám napísaťť. Snad to až tak gýčovo nespravím ved uvidím  |
mno to je aspon slovo ...protoze hodne lidi se tem tuzerum fakt jako ze smejje(a malo jich fakt neni).. treba Skodovka 120 co ma klridlo jak Boeing 747 je fakt hodne zajimava...v ni jeste typek co ma seltovku s ksiltem dozadu...a podomacku popajene Audio....mno proste nadhera...jeste mu chybi jedna vec a to ze by si mel negde nalepit nalepku :
"MADE IN JZD VILLAGE" aby to bylo kompletni
...fakt takove typky fakt nemusim jezdit to neumi a jezdi to jak prase...on se vyhnout muze ale clovek co neceka JZD skoda TJŮNING muze dopadnout kvuli toho cipa hodne spatne...  |
Poznám také prípady aj na autosalone v Blave bolo Daewoo Lanos nemal vobec nič upravene žiadne audio ani nič na kaoseri len jedno obrovské hliníkové krídlo vzadu na kufre. To je tiež podla mna prehnané. Ja tam už spojler mám i ked seriový ale hodí sa tam. Upravy na aute určite nebudem robit ja ale to dám niekomu spravit kto sa tomu rozumie.
|
|
Št 24.3.2005, 20:25 |
|
 |
Anonymný
|
|
|
 |  | jako sorry, ale muj nazor na mracitka je jasny, nikdy.... proste si nemuzu pomoct, ale na auto to nepatri, jestlize konstrukteri udelaly neco dobre, tak proc jim to kazit ze?
k tomu stinitku, ja ho mam na aute taky, tak proc ne, ze  |
Tak tebe to može byt jedno ked tvoje auto vyzera podobne ako tvoj podpis (tie obrazky) 
|
|
Št 24.3.2005, 20:27 |
|
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Ups ja som tu za anonyma to som si nevšimol... 
|
|
Št 24.3.2005, 20:28 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
mno, vzhledem k tomu, ze moji auti je pojizdne a jeste sem v nem nikoho nezabil, tak nevypada jak ty v mojim podpise 
Št 24.3.2005, 20:29 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | mno, vzhledem k tomu, ze moji auti je pojizdne a jeste sem v nem nikoho nezabil, tak nevypada jak ty v mojim podpise  |
Tak to je v pohode. Ani ja som naštasie nemal doteraz vážnu buračku s nikým ani s ničím
|
|
Št 24.3.2005, 20:31 |
 |
 |
marlin
Modelář

|
|
|
|
ja sem taky jeste nemal nastesti vaznou bouracku, ale par mensich tukancu (celkem asi za 50 000czk) uz bylo, jednou sem sundal Corsou Cikana v lade, podruhy 106kou Facko co mi nedalo prednost (to sem to do nej napalil bokem, ze se mi to moc nechtelo ho vzit ve stovce naprimo) pak sem jeste Odrbal Lagunu o sloup.....
Št 24.3.2005, 20:35 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
 |  | ja sem taky jeste nemal nastesti vaznou bouracku, ale par mensich tukancu (celkem asi za 50 000czk) uz bylo, jednou sem sundal Corsou Cikana v lade, podruhy 106kou Facko co mi nedalo prednost (to sem to do nej napalil bokem, ze se mi to moc nechtelo ho vzit ve stovce naprimo) pak sem jeste Odrbal Lagunu o sloup..... |
vaznejsiu, ze 
Št 24.3.2005, 20:43 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | ja sem taky jeste nemal nastesti vaznou bouracku, ale par mensich tukancu (celkem asi za 50 000czk) uz bylo, jednou sem sundal Corsou Cikana v lade, podruhy 106kou Facko co mi nedalo prednost (to sem to do nej napalil bokem, ze se mi to moc nechtelo ho vzit ve stovce naprimo) pak sem jeste Odrbal Lagunu o sloup..... |
mm, tak v dobách ked som jazdil na škodovke Forman tak som pri parkovani prednou ŠPZ zrovnal zabradlie, no čo už Forman je dlhé auto ale SPZ bola pekne pokryvena.... Aj Ignis ma uz skrabanec na tej zadnej čiernej lište, pri cuvaní som lyzol múrik, to je všetko ZATIAL ale dufam že viac nebude 
|
|
Št 24.3.2005, 20:44 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje  |
mno ja sem si prave nemoh rozhodnout esli se montovali 1.3 nebo 1.4 to je ale vedlejsi....
proste podle me auta co nejsou k tomu urceny by amateri tunnit nemeli vypadaji jako kokoti....
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
Pi 25.3.2005, 18:04 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Pi 1.4.2005, 20:23 |
 |
 |
nitricka
bot

Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
 |
|
|
|
 |  | s Ignisem se snad ani neda nic udelat, sorry |
jasne ze dak ak i kupujes aspon jeden casak--vud Tuning magazin,Auto tuning tak tam najdes vselijake hauzsky dokonca aj staru skoda 1200!
|
|
Pi 1.4.2005, 21:23 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  | s Ignisem se snad ani neda nic udelat, sorry |
jasne ze dak ak i kupujes aspon jeden casak--vud Tuning magazin,Auto tuning tak tam najdes vselijake hauzsky dokonca aj staru skoda 1200! |
To máš pravdu ale škodovku má hocikto ale ignisa moc ludi nemá a ak áno tak si ho nekupovali na tuning takže nemám od koho niečo obkukať. Kupujem si Autotuning aspon mám čo čítať na prednáškach 
|
|
Pi 1.4.2005, 21:31 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Ut 5.4.2005, 00:04 |
 |
 |
NitrO
VIP member

|
|
|
|
...ehm ... posli mi origosh tohto obrazku a presny popis uprav co tam chces , ja uz nieco vyspekulujem ..ale necakaj nic xtra 
Ut 5.4.2005, 00:50 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
jeziz to je tuzing nech to auto radsi tak jak je...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
Ut 5.4.2005, 14:51 |
 |
 |
Madish
VIP member

Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
 |
|
|
|