Autor |
Správa |
DuCH
Divák

Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
 |
|
|
|
no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak
|
|
Ut 5.4.2005, 16:36 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
 |  | no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak |
to je jasne ...ale hlavne na ty stare spoilery nic nepridavej pls... ....ne bud si nech udelat normal origo najs spoilery nebo to nech tak jak to je!!!!protoze to co vidavam JA!!, je az hruza stary hnusny forman co mel misto spoileru amatersky namontovany spoiler ktery vypadal jak nabarvena fosna....
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... ...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
Ut 5.4.2005, 18:35 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  |  |  | no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak |
to je jasne ...ale hlavne na ty stare spoilery nic nepridavej pls... ....ne bud si nech udelat normal origo najs spoilery nebo to nech tak jak to je!!!!protoze to co vidavam JA!!, je az hruza stary hnusny forman co mel misto spoileru amatersky namontovany spoiler ktery vypadal jak nabarvena fosna....
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... ... |
to máš pravdu s tým tuningom ale čo narobím. postupom času sa to vylepší
|
|
Ut 5.4.2005, 19:17 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  |  |  |  |  | no coment..... Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak |
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... ... |
to máš pravdu s tým tuningom ale čo narobím. postupom času sa to vylepší |
setri.. ...jestli chces opravdu pekne auto a jestli ti nestaci to co mas... 
 |
|
Ut 5.4.2005, 21:12 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
Ut 12.4.2005, 10:34 |
 |
 |
Madish
VIP member

Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
 |
|
|
|
Už se to rýsuje no, pak jsem dej nějakou fotku s kolesama.
Ut 12.4.2005, 12:23 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
ale ten IGnis pri blizsim proskoumani neni zas TAK HNUSNY...mistama je i pekny... ...mozna to dela ta spina newim...
btw.: myslis bys tam nenacpal 16ky??? nizkoprofilaky?? 
 |
|
Ut 19.4.2005, 23:53 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Ignis ma dost velké blatniky, aj priestor pre kolesa je tam velkorysý ale ja chcem nejaký zdravý stred. Napchal by som tam aj 17" Ale auto by trpelo, brzdy, ložiská, náprava a pri takomto malom motore by to malo problém sa odlepit od zeme Takže myslím že nejaké pekné 15" budu akurát čo sa týka výzoru aj jazdných vlastností.
Včera ma napadla dost dobrá vec. Vzadu mám bubnové brzdy a už mi samozrejme začínajú hrdzaviet ved ako každé bubnové brzdy. Idem kupit modru farbu odolnu voči vysokým teplotám a nafarbím si brzdy na modro. Zadné bubny určite a možno aj predné diskové. Bude to dobre vyzerat a už mi nebudu hrdzavieť. Podla mna je to vynikajúce riešenie 
|
|
St 20.4.2005, 18:39 |
 |
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
hele, a az budes barvit predni brzdy, tak namatlej barvou kotouce i trmeny, pak to vypada super, a navic, kdyz natres kotouce olejem, tak pak nepiskaji
ne, delam si srandu, ja premyslim, ze svoje zadni bubny, co jsou na povrchu uz zrezly, hodim do cervena, at to taky vypada nejak k svetu, ale nejak se mi do toho nechce, zatim to odnesly zpetna zrcatka, ze su v barve vozu
St 20.4.2005, 19:18 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
v dnesni dobe je mit slaby motor vyhodne..bo se jinac nedoplatis... me by 1.3ka stacila zadny blbinki s tim jen proste na cestu z hospody do hospody (vtip) ...
tak dej tam 15" nizkoprofilace teda esli se takove vyrabej...newim... 
 |
|
St 20.4.2005, 20:13 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
ten kocar ma byt jako co????

|
|
St 20.4.2005, 20:19 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Na tom som jazdil pred Ignisom
U babky ten voz hnil kopec rokov az sme sa rozhodli ze si ho zoberieme domov a kompletne zrestaurujeme a stoji nam to na pozemku ako pekná okrasa... Aspon myslím že sa to tam hodí 
|
|
St 20.4.2005, 20:34 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | Na tom som jazdil pred Ignisom
U babky ten voz hnil kopec rokov az sme sa rozhodli ze si ho zoberieme domov a kompletne zrestaurujeme a stoji nam to na pozemku ako pekná okrasa... Aspon myslím že sa to tam hodí  |
ooo mame tady mezi sebou RANCHERA!! ....Walker Texas Rancher ....ale jo je to pekny ....ale to ze beres starym babkam veci je peka zhovadilost 
 |
|
St 20.4.2005, 20:37 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
Každý mi hovoril že tuning a Ignis, že to nejde dohromady. Na Slovensku tomu bude asi tak ale nedávno som našiel vážne podarenu stránku, ponukaju kompletny body kit presne na Ignisa. Vidiet že ked sa vyraba v Madarsku (aj ked je to japonec ) tak v madarsku konečne už niečo spravili.
http://www.autoplastic-a.hu/ ak si to otvorite tak kliknite na english (jedine že by ste vedeli po madarsky ) Potom na accessories, na Suzuki na Ignis a je to. Ak budem mat $$$$ tak si urobím výlet do Budapešte a to už bude auto inak vyzerat 
|
|
So 23.4.2005, 16:58 |
 |
 |
NitrO
VIP member

Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
 |
|
|
So 23.4.2005, 17:35 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
So 23.4.2005, 19:20 |
 |
 |
nitricka
bot

Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
 |
|
|
|
ako obcajne v Janikovciach ze
So 23.4.2005, 20:12 |
 |
 |
DuCH
Divák

|
|
|
|
 |  | ako obcajne v Janikovciach ze |
Presne tak Janikovciach. Haluz bola že sme jazdili po pristávacej dráhe a lietadla (ak sa to da tak nazvat ) lietadielka pristávali vedla na tráve
|
|
So 23.4.2005, 20:42 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
no to je krasny... 
 |
|
So 23.4.2005, 23:08 |
 |
 |
Jakkub
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
 |
|
|
|
aj ja chcem svoju karu 
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
So 23.4.2005, 23:17 |
 |
 |
|