Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Suzuki Ignis Tuning
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Suzuki Ignis Tuning
Autor Správa
DuCH
Divák
Divák

Založený: 26.01.2005

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
no coment..... Mr. Green Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak
Ut 5.4.2005, 16:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

DuCH Napísal:
no coment..... Mr. Green Ale to nebude presne tak vyzerat v skutočnosti to ukaže inak

to je jasne ...ale hlavne na ty stare spoilery nic nepridavej pls... Rolling Eyes ....ne bud si nech udelat normal origo najs spoilery nebo to nech tak jak to je!!!!protoze to co vidavam JA!!, je az hruza stary hnusny forman co mel misto spoileru amatersky namontovany spoiler ktery vypadal jak nabarvena fosna.... Rolling Eyes
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... Confused ...

Ut 5.4.2005, 18:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DuCH
Divák
Divák

Kein Napísal:
DuCH Napísal:

to je jasne ...ale hlavne na ty stare spoilery nic nepridavej pls... Rolling Eyes ....ne bud si nech udelat normal origo najs spoilery nebo to nech tak jak to je!!!!protoze to co vidavam JA!!, je az hruza stary hnusny forman co mel misto spoileru amatersky namontovany spoiler ktery vypadal jak nabarvena fosna.... Rolling Eyes
...proste si zajed unegde do nakyho gut shopu a poptej se samozrejme v kapse se radne prohnes ale jedine drahej tunning je hezkej tunning... Confused ...

to máš pravdu s tým tuningom ale čo narobím. postupom času sa to vylepší
Ut 5.4.2005, 19:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

DuCH Napísal:
Kein Napísal:
DuCH Napísal:

to máš pravdu s tým tuningom ale čo narobím. postupom času sa to vylepší

setri.. Wink ...jestli chces opravdu pekne auto a jestli ti nestaci to co mas... Rolling Eyes

Ut 5.4.2005, 21:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DuCH
Divák
Divák

Kedže je auto v záruke tak toho vela nespravim. Na to som na začiatku zabudol Mr. Green Ale čierne folie som tam už nahodil kedže to nie je v rozpore so zarukou. To je zopar obrazkov: Len si nevšímajte aké je špinavé Mr. Green
http://img217.exs.cx/img217/7002/p10102117xa.jpg
http://img217.exs.cx/img217/3906/p10102148pd.jpg
http://img217.exs.cx/img217/4107/p10102132nr.jpg

a možem začat šetriť na nejaké pekné 15" disky aj s new gumami kedže té staré by tam nepasovali, také 195/50 R15 by sa tam možno hodili ale najprv treba na to mať takže to bude "trocha" neskor
Ut 12.4.2005, 10:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

DuCH Napísal:
Kedže je auto v záruke tak toho vela nespravim. Na to som na začiatku zabudol Mr. Green Ale čierne folie som tam už nahodil kedže to nie je v rozpore so zarukou. To je zopar obrazkov: Len si nevšímajte aké je špinavé Mr. Green
http://img217.exs.cx/img217/7002/p10102117xa.jpg
http://img217.exs.cx/img217/3906/p10102148pd.jpg
http://img217.exs.cx/img217/4107/p10102132nr.jpg

a možem začat šetriť na nejaké pekné 15" disky aj s new gumami kedže té staré by tam nepasovali, také 195/50 R15 by sa tam možno hodili ale najprv treba na to mať takže to bude "trocha" neskor

Už se to rýsuje no, pak jsem dej nějakou fotku s kolesama.

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Ut 12.4.2005, 12:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

ale ten IGnis pri blizsim proskoumani neni zas TAK HNUSNY...mistama je i pekny... Mr. Green ...mozna to dela ta spina newim... Wink

btw.: myslis bys tam nenacpal 16ky??? nizkoprofilaky?? Question

Ut 19.4.2005, 23:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DuCH
Divák
Divák

Ignis ma dost velké blatniky, aj priestor pre kolesa je tam velkorysý ale ja chcem nejaký zdravý stred. Napchal by som tam aj 17" Mr. Green Ale auto by trpelo, brzdy, ložiská, náprava a pri takomto malom motore by to malo problém sa odlepit od zeme Mr. Green Takže myslím že nejaké pekné 15" budu akurát čo sa týka výzoru aj jazdných vlastností.
Včera ma napadla dost dobrá vec. Vzadu mám bubnové brzdy a už mi samozrejme začínajú hrdzaviet ved ako každé bubnové brzdy. Idem kupit modru farbu odolnu voči vysokým teplotám a nafarbím si brzdy na modro. Zadné bubny určite a možno aj predné diskové. Bude to dobre vyzerat a už mi nebudu hrdzavieť. Podla mna je to vynikajúce riešenie thumright Mr. Green
St 20.4.2005, 18:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Založený: 01.11.2004

hele, a az budes barvit predni brzdy, tak namatlej barvou kotouce i trmeny, pak to vypada super, a navic, kdyz natres kotouce olejem, tak pak nepiskaji Mr. Green Mr. Green
ne, delam si srandu, ja premyslim, ze svoje zadni bubny, co jsou na povrchu uz zrezly, hodim do cervena, at to taky vypada nejak k svetu, ale nejak se mi do toho nechce, zatim to odnesly zpetna zrcatka, ze su v barve vozu

St 20.4.2005, 19:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

v dnesni dobe je mit slaby motor vyhodne..bo se jinac nedoplatis... me by 1.3ka stacila zadny blbinki s tim jen proste na cestu z hospody do hospody (vtip) Velmi štastný ... Mr. Green

tak dej tam 15" nizkoprofilace teda esli se takove vyrabej...newim... Mr. Green

St 20.4.2005, 20:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

ten kocar ma byt jako co???? Mr. Green

St 20.4.2005, 20:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DuCH
Divák
Divák

Na tom som jazdil pred Ignisom Mr. Green
U babky ten voz hnil kopec rokov az sme sa rozhodli ze si ho zoberieme domov a kompletne zrestaurujeme a stoji nam to na pozemku ako pekná okrasa... Aspon myslím že sa to tam hodí Mr. Green
St 20.4.2005, 20:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

DuCH Napísal:
Na tom som jazdil pred Ignisom Mr. Green
U babky ten voz hnil kopec rokov az sme sa rozhodli ze si ho zoberieme domov a kompletne zrestaurujeme a stoji nam to na pozemku ako pekná okrasa... Aspon myslím že sa to tam hodí Mr. Green

ooo mame tady mezi sebou RANCHERA!! Mr. Green ....Walker Texas Rancher Mr. Green ....ale jo je to pekny Mr. Green ....ale to ze beres starym babkam veci je peka zhovadilost Mr. Green

St 20.4.2005, 20:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DuCH
Divák
Divák

Každý mi hovoril že tuning a Ignis, že to nejde dohromady. Laughing Na Slovensku tomu bude asi tak ale nedávno som našiel vážne podarenu stránku, ponukaju kompletny body kit presne na Ignisa. Vidiet že ked sa vyraba v Madarsku (aj ked je to japonec Mr. Green ) tak v madarsku konečne už niečo spravili.
http://www.autoplastic-a.hu/ ak si to otvorite tak kliknite na english (jedine že by ste vedeli po madarsky Mr. Green ) Potom na accessories, na Suzuki na Ignis a je to. Ak budem mat $$$$ tak si urobím výlet do Budapešte a to už bude auto inak vyzerat Mr. Green
So 23.4.2005, 16:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

kto hlada, najde Wink ...drzim palce v tuneni Mr. Green

Team eNETiS Website
So 23.4.2005, 17:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
DuCH
Divák
Divák

Dnes som sa bol trocha odreagovat na takom menšom zraze čo bol v Nitre:
vid foto mojej majstrovskej jazdy Mr. Green
http://img224.echo.cx/img224/3246/zrazjankovce20058hn.jpg
So 23.4.2005, 19:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
nitricka
bot

Založený: 01.04.2005

DuCH Napísal:
ako obcajne v Janikovciach ze

So 23.4.2005, 20:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DuCH
Divák
Divák

nitricka Napísal:
DuCH Napísal:
ako obcajne v Janikovciach ze

Presne tak Janikovciach. Haluz bola že sme jazdili po pristávacej dráhe a lietadla (ak sa to da tak nazvat Mr. Green ) lietadielka pristávali vedla na tráve
So 23.4.2005, 20:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

no to je krasny... Laughing

So 23.4.2005, 23:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004

aj ja chcem svoju karu cry

So 23.4.2005, 23:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
Strana 4 z 7
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď