Autor |
Správa |
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | | | | | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo. |
no, ehm, diky , tie disky sa podla mna na offroad hodia , potom to niesu mracitka, ale to je zamracena kapota ... ... som zvedavi ako to v lete dopadne aj ked mi je jasne ze to nebude vyzerat takto
|
Uplne tak isto nie ale ta predna maska tam bude (nejak sa mi to zalubilo ) |
pre mna je to nieco co tunene auto potrebuje , len tam nesmie chybat tahokov (mriezka)
Pi 11.2.2005, 20:37 |
|
|
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
|
|
| | | | | | | | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
To Nitro: Dobre urobene auto ako VT sa ti podarilo. Uz som si to stiahol do compu mozno si to dam ako pozadie Diky za mensiu inspiraciu. Auto sa chytam upravit tak aby na leto bolo uz O.K. potom sem hodim aj nejaku fotku ako to dopadlo. |
no, ehm, diky , tie disky sa podla mna na offroad hodia , potom to niesu mracitka, ale to je zamracena kapota ... ... som zvedavi ako to v lete dopadne aj ked mi je jasne ze to nebude vyzerat takto
|
pre mna je to nieco co tunene auto potrebuje , len tam nesmie chybat tahokov (mriezka) |
Uz mi chyba len zistit kde by som ju zohnal a potom namontoval a bude to v pohode. Nevies o nejakom dobrom obchode v okoli Nitry?
|
|
Pi 11.2.2005, 20:44 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | | | | | | | | | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
|
pre mna je to nieco co tunene auto potrebuje , len tam nesmie chybat tahokov (mriezka) |
Uz mi chyba len zistit kde by som ju zohnal a potom namontoval a bude to v pohode. Nevies o nejakom dobrom obchode v okoli Nitry? |
no, ehm o tuning shopoch v NR neviem nic, kedze na to este nemam vek ... skus si ju vyrobit sam aj ja som ju robil sam
Pi 11.2.2005, 20:58 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
|
Uz mi chyba len zistit kde by som ju zohnal a potom namontoval a bude to v pohode. Nevies o nejakom dobrom obchode v okoli Nitry? |
no, ehm o tuning shopoch v NR neviem nic, kedze na to este nemam vek ... skus si ju vyrobit sam aj ja som ju robil sam |
Aha, a ja ze preco stale tunis virtualne
Vyrobit si ju doma? Znie to zaujimavo.Ale asi nebudem vymyslat a nieco najdem v meste...
|
|
Pi 11.2.2005, 21:04 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | | | | No to je nieco, tolko prispevkov za 1 den a ja ze to uz nikoho nezaujima Ta predna maska sa mi paci, dobra je. Tie mracitka na svelach som si vsimol asi tak po piatich minutach cierne folie v pohode ved ako na kazdom aute. Urcite ho nebudem znizovat pri pohlade na slovesnké cesty mi je az auta luto. Rozmyslam nad modrym podsvietenim aj preto ho nechcem znizovat lebo cim je nizsie tym lahsie ich mozem rozbit. Tie kolesa no neviem neviem asi tam moc neseknu podla mna.
|
no, ehm o tuning shopoch v NR neviem nic, kedze na to este nemam vek ... skus si ju vyrobit sam aj ja som ju robil sam |
Aha, a ja ze preco stale tunis virtualne
Vyrobit si ju doma? Znie to zaujimavo.Ale asi nebudem vymyslat a nieco najdem v meste... |
... alebo skus BA ... alebo internetove tuning shopy
Pi 11.2.2005, 21:13 |
|
|
pukanec
bot
Založený: 20.11.2004 Príspevky: 16777215 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
na zozname alebo google je o tuningovych obchodoch vela odkazov, aj na tuning kluby
|
|
Pi 11.2.2005, 23:13 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
Ut 15.3.2005, 21:41 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
preboha ...jedna poznamka, toto sa nerobi, teda ze mi "ukradnes" VT a potom ho prerobis bez toho aby si sa spytal
okna, su zubate a velmi si ich zamtavil (resp. zamaloval ) a tie svetla su take "divne", NFSU2 style
Ut 15.3.2005, 21:48 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
sorry, tu nešlo o umelecku hodnotu ja VT ani nerobím. O to išlo to nemusí byť realne niečo ako NFSU 2
|
|
Ut 15.3.2005, 21:50 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
a tak ten ignis neni zas tak hnusnej...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ut 15.3.2005, 21:58 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
St 23.3.2005, 14:48 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
sda |
|
Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne?
St 23.3.2005, 17:35 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
Re: sda |
|
| | Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne? |
No neviem neviem. Pozeral som pružiny origosh na Ignisa (jediná vec na celom trhu čo je určená presne pre Ignisa inak som odkázaný len na univerzal veci) stoja 1ks 4 895 Sk a zníženie by bolo o 3cm. Dost korun a tie naše slovenské cesty hlavne teraz po zime je to uplna katastrofa sama jama. Už som si to rozmyslel dám tam tahokov mriežku, zamračiť kapotu, nejaký new výfuk alebo iba koncovku ešte neviem, samolepku na čelné sklo (taký farebný pás aby mi slnko nevietilo do ksichtu) a ešte rozmýšlam nad tým ako by sa dali upravit tie čierne lišty ktoré mám okolo celého auta že by sa ešte nejak upravili aby vyzerali lepšie a nastriakli do farby karoserie. Akom som spominal možno tie biele disky to je asi všetko. Už to len spravit dufam že do mesiaca to mám hotové ved jar sa už začína
|
|
St 23.3.2005, 20:50 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
| | | | Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne? |
No neviem neviem. Pozeral som pružiny origosh na Ignisa (jediná vec na celom trhu čo je určená presne pre Ignisa inak som odkázaný len na univerzal veci) stoja 1ks 4 895 Sk a zníženie by bolo o 3cm. Dost korun a tie naše slovenské cesty hlavne teraz po zime je to uplna katastrofa sama jama. Už som si to rozmyslel dám tam tahokov mriežku, zamračiť kapotu, nejaký new výfuk alebo iba koncovku ešte neviem, samolepku na čelné sklo (taký farebný pás aby mi slnko nevietilo do ksichtu) a ešte rozmýšlam nad tým ako by sa dali upravit tie čierne lišty ktoré mám okolo celého auta že by sa ešte nejak upravili aby vyzerali lepšie a nastriakli do farby karoserie. Akom som spominal možno tie biele disky to je asi všetko. Už to len spravit dufam že do mesiaca to mám hotové ved jar sa už začína |
pruziny : predtym si pisal ze to nechces znizit a teraz si sa nevedel rozhodnut
mriezka, zamracit kapotu : kludne, preco nie
farebny pas na celnom skle : ehm, clonitko
listy : bud do laku, alebo dat odstranit a zavarit
biele disky : no, radsej nie
BTW - nieze by som bol nejaky VT master , ale tie VT niesu nejak xtra podarene
St 23.3.2005, 22:18 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
| | | | | | Ten prvý je dobrej, kdybys dal na Ignise pěticípý bílí disky, tak by to chtělo ještě snížit ne? |
No neviem neviem. Pozeral som pružiny origosh na Ignisa (jediná vec na celom trhu čo je určená presne pre Ignisa inak som odkázaný len na univerzal veci) stoja 1ks 4 895 Sk a zníženie by bolo o 3cm. Dost korun a tie naše slovenské cesty hlavne teraz po zime je to uplna katastrofa sama jama. Už som si to rozmyslel dám tam tahokov mriežku, zamračiť kapotu, nejaký new výfuk alebo iba koncovku ešte neviem, samolepku na čelné sklo (taký farebný pás aby mi slnko nevietilo do ksichtu) a ešte rozmýšlam nad tým ako by sa dali upravit tie čierne lišty ktoré mám okolo celého auta že by sa ešte nejak upravili aby vyzerali lepšie a nastriakli do farby karoserie. Akom som spominal možno tie biele disky to je asi všetko. Už to len spravit dufam že do mesiaca to mám hotové ved jar sa už začína |
pruziny : predtym si pisal ze to nechces znizit a teraz si sa nevedel rozhodnut
mriezka, zamracit kapotu : kludne, preco nie
farebny pas na celnom skle : ehm, clonitko
listy : bud do laku, alebo dat odstranit a zavarit
biele disky : no, radsej nie
BTW - nieze by som bol nejaky VT master , ale tie VT niesu nejak xtra podarene |
Ja som písal len že ten prvy je podareny sice mozno nieje dobre technicky ale esteticky urcite. Co sa týka real auta tak urcite neznizujem, presne clonitko som mal na mysli.
|
|
St 23.3.2005, 22:33 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
teda duchu ne ze bych se ti chtel do toho nejak srat ale jestli ze sebe zacnes delat ty debilni tuzery co maji auto typu felicia 1.4 a citi se jak cip tak se na ten tuzing fakt vyprdni...na hodne lidi to bude pusobit trapne...
treba vcera jak sem kupoval chlast v ove bylo cca 2C nad nulou sem potkal tuzéry ve felicii hralo jim tam tuc tuc a meli otevrene vsechny okna (jako teplo zrovna nebylo) citilise jak cip...pak to rozjeli samnozrejme nesmi chybet prohrabnuti a pak jeli asi 50 metru na 1cku rvalo to jak cip.... holt motor 1.4 je motor 1.4....a vydaval ze sebe vsechno...
proste z auta co je urcene jako Rodinny vuz coz felicie zcela urcite je stejne tak jako Ignis sportaka neudelas proste kazdy clovek si o tobe pomysli ze ses trapny typek co ma kratce ridicak a snazi se zamachrovat...
samozrejme jsou typci kteri tomu fakt rozumi a hrajou sis tim ale hrajou si i z motorem ne jen se vzhledem...a to ty (a ruku na srdce) fakt nejsi...
ja byt tebou tak koupim gut litasy dam mracitka !!TOT VSE!! TRAPNE SAMOLEPKY typu "SVE OBLIBENE STRANKY "WWW.TUNNING.COM" jsou kycovite a fakt jako ze TRAPNE...proste na ostatni ridice takhle pusobis amatersky....ano nekterym kamosum se to muze libit jakej ses frajer ale pouvazuj o tom pls...
treba dneska na 100dole sem vide stunenne Porsche 944 a to uz je jen o necem jinem... driv nebo pozdeji pochopis rozdil...
hlavne si nekupuj GO spoilery ty ma kazdy druhy tuzéér!!!
|
|
Št 24.3.2005, 00:58 |
|
|
DuCH
Divák
|
|
|
|
to kein: no poučné čítanie Asi to tak vyznelo ked si čítal moje prípevky ale ja sa na machra hrať nechcem, Audio zostane seriove mozem povedat ze asi navzdy lebo ja nepocuvam hlasnu hudbu (v aute nie) Ja tam chem dať len jeden decentný modrý pás bez nápisu to je všetko, mne sa to zdá praktické aj kvoli slnku lebo ked si dám dole to clonitko (seiove) či čo to je v aute tak skoro ani na cestu nevidím, zakrýva mi to výhlad. Neboj spojler GO kupovat nebudem Hlavne veci tam maju byt zamračena kapota a tahokov, prednej maske to neuškodí, podla mna. Motor by som rád vytunil, príde aj na to ked si zarobím. Nové disky by som bral ale to znamená že by som musel kupovat nové pneu a už som na 30 000Sk, a ja chcem spočiatku do toho vrazit 10 000Sk ked to už takto mám napísaťť. Snad to až tak gýčovo nespravím ved uvidím
|
|
Št 24.3.2005, 01:14 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | to kein: no poučné čítanie Asi to tak vyznelo ked si čítal moje prípevky ale ja sa na machra hrať nechcem, Audio zostane seriove mozem povedat ze asi navzdy lebo ja nepocuvam hlasnu hudbu (v aute nie) Ja tam chem dať len jeden decentný modrý pás bez nápisu to je všetko, mne sa to zdá praktické aj kvoli slnku lebo ked si dám dole to clonitko (seiove) či čo to je v aute tak skoro ani na cestu nevidím, zakrýva mi to výhlad. Neboj spojler GO kupovat nebudem Hlavne veci tam maju byt zamračena kapota a tahokov, prednej maske to neuškodí, podla mna. Motor by som rád vytunil, príde aj na to ked si zarobím. Nové disky by som bral ale to znamená že by som musel kupovat nové pneu a už som na 30 000Sk, a ja chcem spočiatku do toho vrazit 10 000Sk ked to už takto mám napísaťť. Snad to až tak gýčovo nespravím ved uvidím |
mno to je aspon slovo ...protoze hodne lidi se tem tuzerum fakt jako ze smejje(a malo jich fakt neni).. treba Skodovka 120 co ma klridlo jak Boeing 747 je fakt hodne zajimava...v ni jeste typek co ma seltovku s ksiltem dozadu...a podomacku popajene Audio....mno proste nadhera...jeste mu chybi jedna vec a to ze by si mel negde nalepit nalepku :
"MADE IN JZD VILLAGE" aby to bylo kompletni
...fakt takove typky fakt nemusim jezdit to neumi a jezdi to jak prase...on se vyhnout muze ale clovek co neceka JZD skoda TJŮNING muze dopadnout kvuli toho cipa hodne spatne...
|
|
Št 24.3.2005, 01:44 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje
_________________ |
|
Št 24.3.2005, 11:04 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | ty woe kein to cumim, Felicie s 1.4 motorem, proboha to se tam nikdy nemontovalo, bud 1.3, 1.6 nebo 1.9D
Duch, nemrac to, prosimte, hlavne to nemrac, nebo uvidis, je to to nejhorsi co muzes udelat, auto utrpi na svitivosti a jeste je to hnusne, uz sis mel koupit auto, ktere je uz v zakladu zamracene, treba jako to moje |
...Kein mal namysli asi Fabiu
Št 24.3.2005, 11:57 |
|
|
|
|
|
|