Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
NfS Carbon - uzivatelske recenze

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
NfS Carbon - uzivatelske recenze
Autor Správa
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok NfS Carbon - uzivatelske recenze Odpovedať s citátom
vy, kteri hru jiz vlastnite a aktivne hrajete, zkuste napsat svuj pohled na hru, jeji hratelnost, co se vam na ni libi, co naopak nikoliv. Zkuste se vzit do kuze recenzenta, ktery by mel zachovat miru objektivity, pripadne ji na zaver zkuste i ohodnotiti body 0-100.

myslim, ze by to mohlo byt zajimave

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku
Pi 3.11.2006, 13:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

Príspevok Odpovedať s citátom
libi se mi styl tuneni je vice variabilnejsi ale ve hre jako takove nepozoruji nijak velky rozdil oproti MW dal se mi libi ze ve hre jsou i Muscle cars ikdyz jich mohlo byt vic a spis klasiky nez concepty alebudiz..jinak me hra nechytla a asi ani nechytne mozna az me prestane bavit NFS4 pak ho mozna zacnu plnohodnotne hrat...hru bych si ale za ty penize orifo urcite nekoupil a myslim ze brzy dopadne jako MW- ve stojanu na CD....

Dávam 75%

Pi 3.11.2006, 15:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
emac
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 09.11.2005

Hm...rozpacite pocity.

Mam sice zatial len demo, no prvy dojem bol skor zly ako dobry.

Lubia sa mi tie muscle cars, aj to rozdelenie muscle-exotic-tuner je fajn. Samozrejme, autosculpt tuning je vyborna vec.

Ale zavody... no neviem...nic moc.

Naviac je tam navlas rovnaka doprava ako v MW, tak isto u auto ktore boli aj tam sa mi vidia uplne rovnake textury, ziadne vylepsenie.

Celkovo je carbon MW s novym vhladom menu, zavodenim v noci a autosculpt tuningom. Inak vsetko po starom.

Pi 3.11.2006, 15:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
SHIFT
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 02.03.2006

Tuning-u mna 0%
Hudba- 70%
Auta-90%
Hratelnost-20%
Grafika a HW vzhladom na ostatne parametre hry-40%

Pi 3.11.2006, 17:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Kakarotto
Divák
Divák

Založený: 03.11.2006

Príspevok NFS CARBON Odpovedať s citátom
ked uzrel svetlo sveta Most Wonted tak som to bral ako dalsiu nepodarenu policajnu hlupost pretoze sa mi velmi pacil Underground 1 aj 2 a v Most Wonted sa dal tunovat len zlomok s toho co v Undergrounde a teraz som cakal ze v Carbone pojde zase o tunovanie ale bohuzial som sa musel velmi sklamat a ani neony pod auto tam niesu so by pekne vyzeralo kedze sa tam jazdi v noci. Tunovanie je presne tak isto biedne ako v Most Wonted akurat je tam o jenu moznost naviac a to ze mozete tvarovat niektore casti tuningu ale naozaj iba niektore takze nic moc. EA zase raz prislo s nepodarenou hraou pre deti co maju doma daku hlupu konzolu a nevedia co je to dobra hra. Jedna novinka sa mi celkom pacila a to ze si budujete vlastny team a kazdy ma nejake schopnosti a pomahaju vam pri niektorych pretekoch avsak ich jazda tiez neni velmi realisticka. Ked to zhrniem a chcem si zahrat dobre auta tak radsej siahnem po Flatout2 kde je spravanie aut uplne realisticke ako po nerealnej arkadovke pre deti. A na BMW mozete rovno zabudnut po prejdeni hry neni nikde hrate na nom asi 5 sekund a prejdete asi 20metrou a potom ako by sa pod zem prepadlo.

Kedy konecne pride nejaky dobry Need for Speed ako bola seia Underground?
Pi 3.11.2006, 18:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

mno zatim nic moc kladny

Pi 3.11.2006, 18:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

...se dalo cekat.

Pi 3.11.2006, 18:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Palo
Divák
Divák

Založený: 12.08.2006

jeden postreh: ked narazite do auta okolitej dopravy tak to hned stoci do niektorej strany a tolko vas nebrzdi, nie ako v Most Wanted ste ho pred sebov tlacili aj 200 metrov.co dost spomalilo......

Pi 3.11.2006, 19:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sds
Divák
Divák

Založený: 02.11.2006

Grafika- 70%
Grafika je skoro taká istá ako v MW len mi to behá podstatne lepšie, konečne aj ostatné auta (nie len čo sa zúčastňujú pretekov) sú dobre vymodelovane. Väčšina textúr však aj na maximálnom nastavení dosť humus, motion blur vypadá fakt dosť divne tak som ho radšej vypol.
Zvuky a hudba- 85%
Zvuky sú opäť super
Hrateľnosť- 80%
Canyon duel je proste fakt cool, to iste platí aj pre novy drift, tak trochu navyše tam je checkpoint pretože je to strašne ľahké naopak mi tam chýba drag. Konečne je poznať rozdiel medzi jednotlivými druhmi áut. Polícia už toľko po vás nejde takže sa môžete aj v klude voziť len tak po meste. Keď narazíte do auta čo sa účastní premávky tak ho hneď stočí do strany, takže vás nezabrzdi ako v U2 alebo ho netlačíte ako v MW. Zaujímavý nápad sú funkcie členov vašej skupiny. Opäť je tam challenge takže po prejdení kariéry mate stále čo robiť.
Tuning- 80%
Autosculpt je proste fakt super len škoda že ho plne môžete využiť až pri 40% hry. Zamrzí chýbajúce podsvietenie a celkovo tam nie je toľko možnosti ako v U2
Vozový park- 75%
Vedel by som si predstaviť aj iné značky.
CELKOVÉ HODNOTENIE: 78%
Pi 3.11.2006, 19:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Trueno
Divák
Divák

Založený: 19.11.2005

Som velmi sklamany, spociatku som sa tesil na vsetky tie auta, lenze k niektorym autam nie je ziaden pristup.
Ako uz spominane BMW M3, alebo co taka Toyota MR2, a najviac som sa tesil na Toyotu Corollu GTS. A zda sa mi ze ani Evo som tam nevidel (je v cariere?)
Tuning je onicom. Vsetky diely su prebrate z MW resp. z U1 a U2. A ten autosculpt ? ved s tym sa da upravovat len par dielov, myslel som si ze tam bude x moznosti ako kombynovat no mylil som sa.
Tymova spolupraca je dalsia blbost, ti debili sa mi stale plietli pred auto. Ten blocker blokoval mna to tam vobec nemalo byt.
A nakoniec hra je neskutocne nestabilna, spadne vecsinou v menu, toto by sa firme akou je EA nemalo stavat.
Celkove hodnotenie 40%
So 4.11.2006, 14:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

Trueno Napísal:
Som velmi sklamany, spociatku som sa tesil na vsetky tie auta, lenze k niektorym autam nie je ziaden pristup.
Ako uz spominane BMW M3, alebo co taka Toyota MR2, a najviac som sa tesil na Toyotu Corollu GTS. A zda sa mi ze ani Evo som tam nevidel (je v cariere?)
Tuning je onicom. Vsetky diely su prebrate z MW resp. z U1 a U2. A ten autosculpt ? ved s tym sa da upravovat len par dielov, myslel som si ze tam bude x moznosti ako kombynovat no mylil som sa.
Tymova spolupraca je dalsia blbost, ti debili sa mi stale plietli pred auto. Ten blocker blokoval mna to tam vobec nemalo byt.
A nakoniec hra je neskutocne nestabilna, spadne vecsinou v menu, toto by sa firme akou je EA nemalo stavat.
Celkove hodnotenie 40%
ked chces tuner auta prejdi skupinu tuner a autosculpt neni od zaciatku otvoreny
So 4.11.2006, 14:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

mne to spadne raz za cas a to v hre tuning taky na 40 % hudba ta sa da ako tak 80 %. auta su dobre len skoda ze aj ked mate prejdutu karieru na 90 % ako ja tak nemate nejakych 40 kusov ale 15 kusov aut cela hra je tak na 50 % a hnusne su tiez postavicky cosi hrozne a mesto to je vlastne spravene z u1 a u2 canyon drift a duel su super 95 %
So 4.11.2006, 14:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Trueno
Divák
Divák

Založený: 19.11.2005

Tuner som sa dostal az po Dariusa. Auta mam odomknute ale nie su tam BMW M3, Toyota MR2 a Toyota Corolla GTS.
Chces mi povedat ze ty ich v kariere mas ?

Autosculpt mam otvoreny ale napr. z naraznikov mozes upravovat 4ks. ja som myslel ze vsetko sa bude dat upravit. EA spravila dobry reklamny tah. Myslel som ze si dam OZ disky a potom ich este upravym ale toto v hre nie je Wink Jedine co je v hre dobre je ze mozes davat plno vynilov a ukladat na auto ako len chces Wink
So 4.11.2006, 14:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

ja davam hre 85%
So 4.11.2006, 15:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Kakarotto
Divák
Divák

Príspevok neskutocne Odpovedať s citátom
ked som presiel karieru som tuto hru nechvalil ale co sa mi dneska stalo... hral som chalenge series a mal som za ulohu utiet policajtom na nakladiaku a povedzte je normalne aby policajne auto vytlacalo nakladiak ako keby tlacilo nakupny vozik? akoze uz Most Wonted bola bieda ale toto ved nic v tej hre nespravili akurat spravili v MW tmu a este viacej tu hru pokazili a nazvali ju CARBON. Je to hanba... a co nas caka v dalsom NFS? mozno tam budu policajti na bicykloch ktory budu vytlacat kamion s cesty. Ak mienia takto pokracovat tak o dalsie NFS uz nikto nebude mat zaujem je to uplny prepadak este horsie ako MW. ked si tak spomeniem ked som doma nainstaloval underground bol som rozcarovany a underground2 bol tiez vyborny ale takto to hadam nepojde dalej Sad
So 4.11.2006, 15:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

prisels na to brzo Wink

So 4.11.2006, 15:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

Trueno Napísal:
Tuner som sa dostal az po Dariusa. Auta mam odomknute ale nie su tam BMW M3, Toyota MR2 a Toyota Corolla GTS.
Chces mi povedat ze ty ich v kariere mas ?

Autosculpt mam otvoreny ale napr. z naraznikov mozes upravovat 4ks. ja som myslel ze vsetko sa bude dat upravit. EA spravila dobry reklamny tah. Myslel som ze si dam OZ disky a potom ich este upravym ale toto v hre nie je Wink Jedine co je v hre dobre je ze mozes davat plno vynilov a ukladat na auto ako len chces Wink
to zalezi asi podla narazniku ale v deme sa dalo viac ako styri upravovat
So 4.11.2006, 15:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
ownstyle
Divák
Divák

Založený: 04.11.2006

Príspevok BMW M3 GTR Odpovedať s citátom
Boze mooj,pindate ze nemate odomknute autaa.staci sa pozriet do reward cards a hned zisitite zaco dostanete BMW GTR...tak otvorte oci mooore
So 4.11.2006, 17:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Príspevok Re: BMW M3 GTR Odpovedať s citátom
ownstyle Napísal:
Boze mooj,pindate ze nemate odomknute autaa.staci sa pozriet do reward cards a hned zisitite zaco dostanete BMW GTR...tak otvorte oci mooore

no to jsi se teda uvedl ... priste prosim o mene utocny styl!!!

So 4.11.2006, 17:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kakarotto
Divák
Divák

Príspevok BMW M3 GTR Odpovedať s citátom
ooo tak pardon ospravedlnujem sa ale tie auta (bonusove) su mi na velke H pretoze s nimi nemozem jazdit po celom meste mam sice to BMW M3 GTR ale neda sa tunovat a mozem s nim jazdit akurat tak quick race a to ma vobez nezauima mne islo o to aby som ho mohol tuningovat a jazdit freerun co je zase nedostatok ze tu neni freerun. V NFS Underground 2 bol freerun a bolo to vyborne takze zase -1 bod pre NFS C uz sa tesim na programi ako boli ku NFS MW kde po ich aplikacii som si mohol kupit akekolvek auto a tunovat ho napriklad aj domiesavac takze dosiahnem aj BMW len sa musi najst dobrak co spravi upravy pre NFS C ale to si asi este pockame Sad
So 4.11.2006, 19:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

tak to mam doma...napisem strucne nejake dojmy...takze...celkom ma to prijemne prekvapilo lebo som necakal ze by to bolo take dobre... Velmi štastný tie canyon zavody su super podla mna...okrem driftu...ale inak vsetko v canyone parada...v mw sme si stazovali ze su polisi sprosti...tak tu su fakt dobri uz na prvej urovni...dost problem sa ich striast...a niekde som cital ze o policajtov uz tolko nejde takze nebudu stale otravovat ze sda bude dat celkom v poho jazdit po meste,.,,s tym vobec nesuhlasim...zrazim 2 znacky tuknem auto a uz idu po mne...a zdrhnut im...no fakt ze problem...to ze sa na druhej urovni dostanem do cooldownu nic neznamena...lebo takmer urcite ma najdu ak nezalezem na hiding spot....no takito polisi mali byt v mw a nie v carbone...ale aspon ich vylepsili...sa ceni...a je tam dost vylepsenych takych malickosti...ale dost to vylepsia...

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ne 5.11.2006, 23:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kakarotto
Divák
Divák

Príspevok OMG Odpovedať s citátom
bavorak... to nemyslis vazne. Skoda ze musim pisat slusne ale inac by mi zmazali prispevok. Ved policajti su uplne onicom chvilu ta nahanaju a potom z nicoho nic su prec chcel som dosiahnut pursuit heat level 5 a to som chodil pomali ako na prechadzke a 3x som musel nahanat policajtov ja aby ma vobec nahanali dokonca raz mi zdrhol proste prisiel cas a oni zacali kapat asi si menili zmeny alebo co. Bavorak zahraj si MW predposledny Chalenge series a potom mi napis kde su horsi policajti v tomto chalenge zdrhas policajtom na galarde ale musis sa s nimi zabavat 30minut a az potom utiect a neni to ziadna sranda. ale tam si sa asi nedostal ked pises ze v carbone su inteligentny policajti a este k tomu ked policajt nabura v zakrute a ja ju vyberiem vidim ze sa vybral zase za mnou dam nitro a policajt na jeho sunke ma dobieha to musel ist aspon 400. proste je to bieda. To mam najradsej ked trapko zahra hru 2minuty a uz je mudri ako radio Velmi štastný
Po 6.11.2006, 11:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Príspevok re: kakarotto Odpovedať s citátom
kakarotto....v mw som siel 30 minutovy pursuit...aj viac krat ....a dalo sa
nevim cvo ty tam robis...ale podla mna sa zdrha polisom ovela tazsie jak v mw...pochybujem ze by ich robili sprostejsich...podla mna su lepsi...aj ked tu o polisov nejde....nemam nejake super auto bo mam este len 20 percent takze to je tazko takto...ale 2 minuty to nehram...
ja nevim ci mam taky unluck alebo co ale ja jedneho znicim na pursuit breakeri a hned sa mi tam dalsi objavi...ked som sa v mw dostal do cooldownu na drtuhej urovni tak aj keby som cel tak som uz ziadneho nenasiel...tuto sa im to podari celkom casto...

aked ces mat "evade" tak sa im musis o dost viac vzdialit jak v mw...to tiez znaci o tom ze su o neco mudrejsi
btw: ja som napsial svoj nazor...ked mas iny tak napis tiez...ja to vidim inak jak ty ale to mi nemusis chciet hned nadavat...sak normalne podiskutujeme a ne ked niekdo si mysli ine jak ty hned nanho nastvaty musis byt Confused

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 6.11.2006, 15:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kakarotto
Divák
Divák

Príspevok OMG Odpovedať s citátom
bavorak... no ako myslis ale podlamna niesu policajti inteligentny vobec pretoze na MW ked bol za mnou a dal som nitro tak som sa mu aspon vzdialil ale tu nemam sancu aj keby som isiel lietadlom takze to neni inteligencia ale hlupost tvorcov ze je to nrealne. Chcem tym povedat ze vecsia obtiaznost nemusi pridavat na inteligencii takze poromzyslaj ci su naozaj inteligentnejsi. A asi tym ze malim autom odtlacia kamion to bude asi tiez inteligenciou. V dalsom NFS budu tak inteligentny ze budu chodit cez steny... alebo budu vsetci chodit peso a ked prejdes okolo nic tak ta vytiahnu s auta aj ked pojdes 300 tak to uz budu uplny inteligenti..... inac ani aj v MW to bolo takto ale tu je to este horsie teda este nerealnejsie. Skratka je to nerealna hra este nerealnejsia ako NFS MW. Je to dost ubohe ked si vezmem ze originalka FlatOut2 stoji 300Sk a tam je realnost spravania aut o 80% lepsia ako v NFS. No skratka nie vsetko s peknym obalom je aj dobre. bavorak nexem sa hadat len ma vie nahnevat ked niekto chvali uplny prepadak.
Po 6.11.2006, 16:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Maverick53
Divák
Divák

Príspevok Re: OMG Odpovedať s citátom
Kakarotto Napísal:
bavorak... to nemyslis vazne. Skoda ze musim pisat slusne ale inac by mi zmazali prispevok. Ved policajti su uplne onicom chvilu ta nahanaju a potom z nicoho nic su prec chcel som dosiahnut pursuit heat level 5 a to som chodil pomali ako na prechadzke a 3x som musel nahanat policajtov ja aby ma vobec nahanali dokonca raz mi zdrhol proste prisiel cas a oni zacali kapat asi si menili zmeny alebo co. Bavorak zahraj si MW predposledny Chalenge series a potom mi napis kde su horsi policajti v tomto chalenge zdrhas policajtom na galarde ale musis sa s nimi zabavat 30minut a az potom utiect a neni to ziadna sranda. ale tam si sa asi nedostal ked pises ze v carbone su inteligentny policajti a este k tomu ked policajt nabura v zakrute a ja ju vyberiem vidim ze sa vybral zase za mnou dam nitro a policajt na jeho sunke ma dobieha to musel ist aspon 400. proste je to bieda. To mam najradsej ked trapko zahra hru 2minuty a uz je mudri ako radio Velmi štastný

No jo. Toto naozaj milujem ked niekto zdrbe ineho za jeho nazor. Pravdu povediac rozdavas rozumy a mudrujes ovela viac ako Bavorak. Ja som uplne spokojny s oboma NFSkami a teba nema co znervoznovat, co sa druhemu paci a co nie. Ked sa ti nelubi tak to jednuducho nehraj! Vsak panacikovia v Flatoute letiaci do vysky 100 metrov su vazne realnejsi... Mr. Green Ono kazdy ma iny nazor, moze si ho povedat a nemaju ho zan zdrbat. Inac subjektivne sa mi zdaju polisi v Carbone takiii... nie realnejsi alebo inteligentnejsi, ale proste je vacsia fuska im utiect. Hram zatial len s Brerou (aj ked ma komplet performance tuning). A povedal by som, ze aj fyzikalny model je lepsi. Hram striedavo MW a Carbon a mozem povedat, ze v MW rezem zakruty s autom v priblizne rovnakej triede ako Brera ovela lahsie a ostrejsie, co je nerealne (hram s volantom). Samozrejme Carbon je este vzdy arkada, ale je o stipku realnejsia ako MW. A co sa este tyka polisov, tak v MW stacilo, ze som im trochu postrcil zadok a uz dostali hodiny a tu do nich musim vrazit aby sa stalo to iste... Ale co mi vadi v oboch NFSkach je toto: Postavim sa na start so svojim vytuningovanym Murcielagom a vedla mna z jednej strany Golf, z druhej Clio a co sa stane - v pohode so mnou udrziavaju tempo, akceleraciu atd, atd... Idem na dialnici 330 a vedla mna sa este vzdy drzi dvojlitrovy Golfik, ktory sa konecne pomaly zacne vzdalovat smerom dozadu Twisted Evil Mr. Green Akoze uplna realnost. Vsetka cest tuningovaniu no ale aby 2litrove FSIcko (aj ked tunovane) trhlo 6litrove Lambo (tiez tunovane Exclamation ) tak to je trochu silna kava Confused . Cize ked policajti so svojimi "troskami" udrziavaju tempo s nami, tak sa nad tym uz ani nemam co prekvapovat. A takto to bolo v MW a je to takto aj v Carbone (myslim tych policajtov - v Carbone som este taketo nevyrovnane preteky nesiel). Takze tak. Bavorak - viac-menej suhlas, aj ked take velke rozdiely tam podla mna nie su, Kakarotto - neznervoznuj sa nad tym, co ta nema co znervoznovat Smile
Po 6.11.2006, 16:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

chvalim bavoraka za pokus o navozeni smiru. Tento thread je o nazorech kazdeho jednotlivce. Pokud s nejakou casti recenze sveho kolegy nesouhlasite pak na toto tema zalozte samostatny topic.

mazat to nebudu, protoze byla velka vule udrzet prispevky v tematu, ale uz se mi tu nehadejte, ju Smile.

Po 6.11.2006, 17:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

Príspevok Re: OMG Odpovedať s citátom
Kakarotto Napísal:
no ako myslis ale podlamna niesu policajti inteligentny vobec pretoze na MW ked bol za mnou a dal som nitro tak som sa mu aspon vzdialil ale tu nemam sancu aj keby som isiel lietadlom takze to neni inteligencia ale hlupost tvorcov ze je to nrealne.

ok suhlasim s tymto...zle som to napisal ze inteligentnejsi...je tazsie im ujst...lebo robia neralne veci...uznavam mal si pravdu...ale myslel som to tak jak ty... Velmi štastný len som to zle napisal... ale predsa sa mi carbon celkom pozdava Wink chyb to ma milion a nerealne je to ze fest...ale da sa to hrat a je to vcelku sranda

Po 6.11.2006, 19:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kakarotto
Divák
Divák

Príspevok :) Odpovedať s citátom
bavorak... no takze nakoniec sme mysleli to iste len kazdy inak ja som bol velmi sklamany lebo som ocakaval ze to bude nieco ako Underground 2 a toto je slabota a ani neony tam niesu proste som sa sklamal. No v pohode ozaj nehravas NFSU2? to by som si s tebou kludne zahral Smile

Maverick53: chces mi povedat ze v NFS Carbon je realnejsia fyzika ako vo Flatoute? to je potom realnejsia fyzika v duke nukem 3d ako v HL2. Sice to hranici s ludskym rozumom a asi to nikto nebude skusat ale musis mi dat za pravdu ze je tam vinikajuca fyzika.
Ut 7.11.2006, 11:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no mam nainstalovane U2 ale nehravam..a po nete som ani nikdy nehral...nemam na to moc pc a hlavne net aby som hraval po nete ...skusal som mw ale sekalo Sad ale meozno niekedy budem aj U2 hrat po nete...teraz vsak asi ne
inak skusal som ten 30 minutovy pursuit to predposledne challenge...fakt ze tazke... uznavam ...ale presiel som to skoro...ale len skoro...sak do gallerky som dal obrazok ake som mal stastie jak ma chytli...to fakt stoji za to...si to kukni...upozornujem ze ja za to nemozem ze ma chytili... Mad

Ut 7.11.2006, 18:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Maverick53
Divák
Divák

Kakarotto: Toto je uz fajn prispevok Mr. Green Inak teraz si ma dostal, totiz ja som hral jedine Flatout 1 co bolo dost davno, cize sa na tamojsiu fyziku uz nepamatam Embarassed Mr. Green No inak som myslel skor na to, ze v porovnani s MW sa mi Carbon zdal vo fyzike o nieco lepsi. Na volante. S tymi policajtmi sme sa zhodli ako vidim vsetci takze good. Je fakt tazsie im utiect. A este jedna vec. Vsimol som si to az vcera, ked som mal sialenu nahanacku s fizlami. Konecne tvorcovia mysleli aj na to, ze ked mi prdne guma, tak sa auto neprilepi hned k betonu. Lavym zadnym kolesom som nabehol na spikestrip a dost prekvapivo som mohol pokracovat dalej (aj ked max. 120kmh) a neskor som dostal defekt a horko-tazko (ale predsa) som to este rozbehal na 80! Samozrejme vtedy sa uz fizlom ujst neda... A myslim ze ty zas bdes so mnou suhlasit s tymi nevyrovnanymi pretekmi, co som spominal (Golf vs. Murcielago) No tolko. Som rad, ze toto forum uz nabralo skor diskusny priebeh Mr. Green

Bavorak: No pozrel som ten screen, je to vazne tragedia... Velmi štastný Uz aj ja sa chystam nahodit nejake screeny z Carbonu ale nejak niet casu. Snad este dneska...
Ut 7.11.2006, 19:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

Pribeh: 70%
Hratelnost: 30%
Auta: 95%
Hudba: 60%
Tuning: 90%
Naroky:35%

Ut 7.11.2006, 19:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

maverick53: no s tym golfom a murcom mas uplnu pravdu.-..to je trapne vytunit golfika na taku uroven jak murco...ale co uz...v carbone to tak nie je ne? aspon sa mi zda aj ekd nie dlho to hram ale napr tu breru nevytunis ani zdaleka na plno

DIEGO: mas tam ze pribeh 70% tak mi pls vysvetli aky je tam pribeh...o co vlastne ide (viem ze ovladnut mesto ale podrobnejsie)...a co su take tie blesky co v tom jednom videu policajti zelektrizovali nejakym tych zavodnikov a potom ich chytili...to som vobec nepochopil...

Ut 7.11.2006, 22:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Takze moje druha recenze po delsim hraní:

Príjde mi strasne smesne to ze vase auto je co by tank at sejmete co chcete pres Nakladak po taxik vzdy vschno odleti jak gdybyto bylo z papiru...vcetne policie ktera je smesne tupa a oco vice absolutne neucinna a neschopna za to0 AI by se stydelo i NFS 4 tam aspon POLICIE neprorazela sve vlastni zatarasy a zastavila pred nima a navic policejni vozidlo ze zatarasu pokud jste ho nejak pro/objeli tak se za vama hned rozjelo ne ze tam bude jen tak stat a houkat... na hru z roku 2006 je to OSTUDA A HANBA - DMNC policejni auta vazi asi dva gramy gdyz do nich nabourate odletí pres pul mapy to me strasne stve...neda se snima opravdu uzit... jste prakticky neporazitelni...jedine co vas dokaze zastavit je dalsi tuzer jako vy ...kdyz uz jsme u toho vsimli jste si te dmnce kdyz koncite zavod tak jak vsichni odjizdeji a vy se honem rychle nerozjedete tak minimalne 3 tuzeri do vas napali plnou rchlosti - DMNC 2

DRIFTY - jednim slovem WTF?! usedl jsem plny sebevedomi za volant ze drifty budou COOL ty mi dycky sli ale co se Nestalo ?? !! ... %%... auto driftuje prakticky samo a vy jen drift "udrzujete" nechapu kdo v EA tuhle mutagenni matagenezi (viz. FALLOUT) vymyslel ale potreboval by povesit za koule do pruvanu... - DMNC 3 s autem se uz tak neszijete jezdi proste samo...lepsi to je v Downhill driftech tam ale auto zase nejak moc podezrele KLOUZE!

VIDEA - muze mi negdo vysvetlit proc sem nucen pozorovat ty pubertalni videa kde mi to hodinu ukazuje jakej GANGSTA proti mne stoji jak "volenatuzenýautopico" má ??? me to fakt nezajima stejne si ho povodim a vysmeju se mu jak je DEMENTNI ze neumi jezdit rovne - DMNC 4

TUNNING - vic neprehledny ho snad udelat ani nemohli... jak naivni jsem byl a pri prvnim PERFORMANCE TUNNINGU jsem hledal duvod proc mi to vyhodi devet ikonek a ja si muzu jednu vybrat pritom je to vse STEJNE a zadny rozdil tam neni..nebo ja jsem si toho akorat nevsiml to ze muzu hybat napriklad s ukazatelem AKCELERACE A TOP SPEED JE SICE PEKNE ale i vsech ikonek je vysledek prakticky stejny... jinak koncne si muzete namichat svou vlastni barvu (konecne od dob NFS 55 na to EA nejak zapomneli) JENZE vsechny jsou nejak zagrcle a tmave..mi to sice vyhovuje ale uz si nemuzu udelat to "príííma teplýýý vááááuuutíííčko!"

GRAFIKA - mam ATI RADEON 9600XT 256ram a nejde mi zapnout BLOOM LIGHTING (divne v Mostwandet slo v omoc narocnejsi hre TES OBLIVION TAKY a napr neco starsiho AoE III taky ) v NFS Carbon to nejde nevim proc moje karta ma plnou podporu DircetX 9.0c ano PixelShaderu trojek sice ne ale BLOOM BYL UZ VE 2.0 tak nevim na co to potrebuje zjevne 3.0 ?? - DMNC 5..a grafika se mi zda horsi nez v Most Wanted...

NAVIC TO KUREWSKY PADA!!! a je tam debilni zasrany CATCH UP!!DMNCE 6,7,8

jinak me potesila sekce MUSCLE CARS a CESKA VLAJKA V NATIONAL FLAGS spoluprace tymu taky dobra..relativne dobra...hudba taky jde uz mi tam nervou negri a muzu si nastavit vlastni styl hudby...HW naroky taky v klidu na mem AMD 2800+ 1.5 ram se vyse zminovanou grafikou to jede na 1024x768 2x AA a vse plne na high nadherne a plynule...ale bohuzel jen maximalne 35fps nechapu proc i na low to jelo porad stejne jestli je tam FRAME LIMITER aby stihali BOTI hre nevim...i tak jsou BOTI DMNTI !!

hra u mne spadla na 65%

tak a vyrval jsem se.. Velmi štastný

St 8.11.2006, 19:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
SAM
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 08.01.2005

Pribeh: 85% Zda sa ze konecne sa v EA zobudili a pozicali si nejakeho scenaristu od filmov-detektivne zauzlenie ujde a kvalita filmikov je tiez na urovni, este tak zo dve taketo nfs-ka a budeme mat super story
Hratelnost: 60% Prilisne predlzovanie hratelnosti "najazdami" na vase uzemie, vyzvami a odomykatelnimi bonusmi(to este rozoberiem)
Auta: 72% Auta su dobre, ale ... nepaci sa mi selektovanie na urovne (viem ze je to proti realite-golf vs. lambo), zvlastne odomykanie aut (jazdim tuner tak na ostatne kary si ani nesahnem), a TOTO je fakt genialna "vychcanost" EA-zverejnime carlist na ktorom budu kary podla kazdeho gusta, ale ejha iba bonusove kary ktore su mi na nic pretoze si ich neuzijem
Hudba: 60% este som sa poriadne nenaladil na tuto hudbu
Tuning: 70% priznavam od autosculptu som ocakaval viac nie len 4 druhy ktore sa najviac hodia na muscle (a nie na tuner na com frcim), kolesa v autosculpte su NANIC UPLNE, zvysok tuningu je neprehladne prebraty z most wanted (x kolies v rade za sebou), relativne nastavovanie dyna sa da prezit aj to ma ucinok na jazdu

+/-

+drift- celkom sranda ozivenie hry
+vlastne parta- bloker=prakticky vyhra
+muscle cars
-drift- dlho trva kym si zvyknete
-vlastna parta- skaut niekedy brzdi miesto toho aby ukazoval najkratsiu cestu, bloker nestiha auto pred sebou
-neni neon
-pada to (uz vlastne ani nie tak casto
+/-policia - su taki nemastni-neslani

pozn. este som to nepresiel cele(ale zatial sa mi to paci)

CELKOVO: 75%

St 8.11.2006, 20:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Bilizerko
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 05.06.2006

no ja to napisem v kratkosti Cool
Nevim co sa komu na Nfskach nelubi ale podla mna je to najvydarenejsia seria zo vsetkych serii hier(česť vynimkam). Mne sa na tejto hre (nfs carbon) lubi secko aj ked mam iba demo ale hral som aj fullku.
auto su podla mojho gusta:99%
soundtrack zatal sa mi pozdava:89%
hratelnost:98%
Grafika asi taka jak na MW:95%
a autosculpt je bozsky:100%
asi tak komu sa to nepozdava jeho nazor Confused ale ja si myslim ze v EA odviedli nice work Twisted Evil

St 8.11.2006, 20:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

no podla mna mohlo byt aj lepsie... Confused napr ti policajti mohli byt normalni a hlavne drift ma kaka...to este budu muset znormalizovat...lebo ja mam drift velmo rad ale v carbone to prechadzam len tak z povinnosti

St 8.11.2006, 22:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

Kein pekny clanok Mr. Green

Team eNETiS Website
Št 9.11.2006, 00:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004

ale tomuto moc neverim
HW naroky taky v klidu na mem AMD 2800+ 1.5 ram se vyse zminovanou grafikou to jede na 1024x768 2x AA a vse plne na high nadherne a plynule

Št 9.11.2006, 00:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Založený: 01.11.2004

co k tomu, rici, zatim dobra odreagovacka po praci, nic vic, nic min. jenom mezklamala ta grafika.... njelepsi grafiku v NFS (vcetne modelu aut) povazuju u NFS 6.... tohle mi prijde takove onake, jinak.... tak 60% u mne.

menu a tuning jsou strasne neprehledne.

tak njeka souhlasim s Keinem.

Št 9.11.2006, 00:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Jakkub Napísal:
ale tomuto moc neverim
HW naroky taky v klidu na mem AMD 2800+ 1.5 ram se vyse zminovanou grafikou to jede na 1024x768 2x AA a vse plne na high nadherne a plynule

cemu veris a neveris je tvoje vec ale tak to proste je Wink mám zaple uplne vse na high na 1024x768 2xAA krome bloom lightingu (nejde zapnout) a vehre man 30-35fps Idea nejsem ten druh lidi ktery by vtechle vecech zbytecne machroval a byl prehnane vtipny...

Št 9.11.2006, 16:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

Bilizerko Napísal:
no ja to napisem v kratkosti Cool
Nevim co sa komu na Nfskach nelubi ale podla mna je to najvydarenejsia seria zo vsetkych serii hier(česť vynimkam). Mne sa na tejto hre (nfs carbon) lubi secko aj ked mam iba demo ale hral som aj fullku.
auto su podla mojho gusta:99%
soundtrack zatal sa mi pozdava:89%
hratelnost:98%
Grafika asi taka jak na MW:95%
a autosculpt je bozsky:100%
asi tak komu sa to nepozdava jeho nazor Confused ale ja si myslim ze v EA odviedli nice work Twisted Evil
Môžem len súhlasiť. Umňa:
Pribeh: 95%
Hratelnost:88%
Grafika:91%
Hudba: 99,5%
Auta: 99,1%
Duely v kaňone: 99,9%
Autosculpt: 95%
INDEX: 9,8/10
Môj rebríček NFS:
1. miesto: NFS U2
2. miesto: NFS Carbon
3. miesto NFS MW
4. miesto NFS 5 (porsche...)ň
Za tymto su ostatne. Wink
Toť moj názor nepotrebujem kritiku kazdy ma ini vkus Wink

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Št 9.11.2006, 20:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

mslim ze tady ma velky vliv i vek.. Wink

Št 9.11.2006, 22:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Kein Napísal:
mslim ze tady ma velky vliv i vek.. Wink

myslim, ze myslis velmi spravne ... chtel jsem napsat neco velmi podobneho Very Happy.

Št 9.11.2006, 23:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

to je logicke... nas taha k starsim nfs nostalgia.. mladych na stare diely nenahovoris, darmo im budes rozpravat o kvalite ked je zastarala grafika

edit
hmm RH teraz u mna klesol velmi hlboko
http://radekhulan.cz/item/need-for-speed-carbon-zatracene-dobra-hra

Pi 10.11.2006, 01:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

hm zaujimave ze Hulanovi sa to az tak paci, zase to by som necakala, nic extra to nie je.

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Pi 10.11.2006, 01:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

nevim ci to tu niekdo spominal...ale ta doprava je debilne sialena...tomu je lspie sa nevyhybat lebo ak sa tomu chcete vyhnut tak to napere do vas...sa mi vobec nepaci a este furt som si na to nezvykol lebo v mw boli zas taki samovrahovia ze sa neuhybali ked som na nich siel v 300 kmh rychlosti

Pi 10.11.2006, 16:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
terist
Divák
Divák

Založený: 20.11.2006

hra sa mi páčila (dej aj grafika) aj keď kariéra je tak na 20 hodín hrania

Aj keď boss race downhill sú totálne predskriptované Twisted Evil (pre tých čo neznaju : dráha bosa je na milimeter presná, aj ich rýchlosť je nejaká divná a tie autá nepoznajú fyziku Exclamation .) Wink
Po 20.11.2006, 19:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

nene...ak to "dráha bosa je na milimeter presná" znamena to ze boss ide vzdy tak isto, tak potom s tebou nemozem suhlasit...isiel som zavod s dariusom asi 15krat (dovod: isiel som ho na caymane S, aby som sa trochu potrapil Velmi štastný ) a nemoze ist vzdy tak isto lebo funguje catch up ...grrrrr Mad no takze tak... Wink

Po 20.11.2006, 20:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
terist
Divák
Divák

Založený: 20.11.2006

vies bavorak tiez som sa posnazil s bossmi. Mr. Green
ked som ho trhol a a on to do mna napalil tak ma tich desat sekund dokazal roztlacit ako keby som tam vobec nebol. Laughing alebo mali taku dobru karu, ktoru stiholi vymeniť po okruhoch( Exclamation cirkuit) Question Question (kde mu fyzika fungovala normalne)
Po 20.11.2006, 23:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

kdyz uz jsme u toho podarilo se vam negdy toho bosse zhodit ze skaly??? abych se priznal byla to hned prvni vec co mne napadla... Velmi štastný

Ut 21.11.2006, 09:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.04.2005

Ja som mal trainer a tam bolo ze oponenti vyleca do vzduchu a tak som bossov zhadzoval od nejakych 70% hry. oni leca dole a potom hodia ksicht a ty akoze zastavis a napise you won opponent crashed.

Ut 21.11.2006, 15:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Swingal Napísal:
Ja som mal trainer a tam bolo ze oponenti vyleca do vzduchu a tak som bossov zhadzoval od nejakych 70% hry. oni leca dole a potom hodia ksicht a ty akoze zastavis a napise you won opponent crashed.
A kde ten trainer zoženem? Velmi štastný Mr. Green

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 21.11.2006, 15:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no mna tez hned na zacatku napadlo ze sak zhodim ho a bude pokoj ne? Velmi štastný ale raz...este vc deme sa mi podarilo donho napalit uplne idealne, lebo on prave siel popri zabradli..a co sa nestalo..no nic sa nestalo Mad lebo oni su super ...no isiel jak keby sa nic nedialo dalej...jak
po kolajniciach...ani s nim nehlo do boku...tak to ma nahnevalo...ze sa to neda tak uz som to viac neskusal ...teda mam dojem ze sa to neda...ak sa to nekomu podarilo tak gratulujem

Ut 21.11.2006, 17:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
=ANdr3w=
Divák
Divák

Založený: 21.11.2006

Maťo69 Napísal:

Pribeh: 95%
Hratelnost:88%
Grafika:91%
Hudba: 99,5%
Auta: 99,1%
Duely v kaňone: 99,9%
Autosculpt: 95%
INDEX: 9,8/10
Môj rebríček NFS:
1. miesto: NFS U2
2. miesto: NFS Carbon
3. miesto NFS MW
4. miesto NFS 5 (porsche...)ň
Za tymto su ostatne. Wink
Toť moj názor nepotrebujem kritiku kazdy ma ini vkus Wink

sa nechci zahambit, carbon bol total prepadak, za co by si typkovia z EA zasluzili elektricke kreslo Twisted Evil

cele to je ako U2, s prvkami MW, po grafickej stranke, nic moc.
Ked je to engin z MW, nechapem preco ho tak sfusovali.
Dej no v autickach sa nic neda spravit, ako pozitivne je ze sa obsadzuju uzemia a pod. ale hned ako pridete do mesta mozte ich obsadzovat ?
Uz ked chcely, maly spravit daky " turnaj " alebo nieco podobne, aby sa dalo umiestnit do dakeho rebricka, a potom by sa iba daly dobijat uzemia, nebolo by to take kratke.
Za cca 2hod 20%
Ved to je hra na jedno pobede ( +- )
Tym: No dalsie + bloker: uzitocny chlapec, taky zakerny a to je fajn
scoud ( dako tak sa to pise ), no naco by mi mal ukazovat najkradsiu cestu, ked to ak tak kazdy zisty ? tahoun: no da sa
Keby ze scoud nema moznost upravovat vzhlad auticka, daaavno by letel

Pribeh: 60%
Hratelnost:20%
Grafika:50%
Hudba: 0,1%
Auta: 95%
Duely v kaňone: -10%
Autosculpt: 80% ( aj tak kazdy si to vytiahne na max. cize totalna zbytocnost )

moje hodnotenie: 3,5/10

Som zvedavy s akym brakom pridu nabuduce.
Toto MW nesiaha ani po paty Crying or Very sad

Ut 21.11.2006, 17:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

nejvetsi zklamani je ale ten autosculpt prakticky se vetsina dilu neda pouzit nijak nez ze jsou na 100% jo kdyby sly upravovat ty jiz preddelane soucasti jako jsou kola kridla a bodykity ikdyz i ty jsou vetsinou megahnusne a meli by je chlapci trochu predelat...

dale je vyhada ze si nalepku muzete umistit kam chcete ale zase za jakou cenu...hodinu ji posunujete a gdyz ji tam mapte tak ji musita dat taky na druhou stranu = dalsi hodina mrdani se s nalepkama kdyby ste si delali jen jednu stranu a pak by bylo negde tlacitko udelat to same i na druhe strane tak by to bylo mnohem nohem lepsi..jinak muj nazor znate POLICIE DMNCE (a to sem se tak tesil) a nechapu proc nektere auta nejdou tunnit (kenig sport camaro concept shelby roadrunner TURBo GTR atp atp...vubec nechapu proc v needech nenechavaj auta ze starsich needu..z U1 2 a MW takhle by bylo mnohem vice aut a za mene prace...

a nechapu proc kdyz me honi cajti hraje ta beckova vomrdhudba z most wanted a grafika je taky pekne humus proc ma kazde auto takovy bily odlesk??? co se enginu grafiky tyce tak byla noc peknejsi v U2 jasny textury a zare odrazek na ceste byly hnusnejsi ale co se stinovani a odlesku na aute tyca tak to bylo o hodne peknejsi

Ut 21.11.2006, 18:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
LamboManiac
Divák
Divák

Založený: 30.08.2006

moj pohlad na hru s odstupom casu :
CARLIST: akoze naslubovali vyse 50 aut co sice je realita ale trochu ina nez sme si predstavovali nechapem kua preco sa v kariere da hrat s cca 30 autami (vacsina rovnaka ako v MW) a zvysok aut musim otvarat s tzmi nudnzmi challengami a pomocou tych k*kotskych karticiek a aj tak sa nedaju tunovat, je to dost na p*cu
FYZIKA: nepotrebuje asi komentar, auta sa sice spravaju odlisne od inych ale vobec to nekoresponduje so skutocnostou [preco ma taky golf lepsi handling ako murcielago..??], dalej by ma zaujimalo preco pri aj tom najjemnejsom zatoceni piskaju gumy znie to neskutocne prij*bane, preco odo mna odletuju fizli a premavka akoby som bol tank s rychlostou 999km/h ?
Ta drbnuta fyzika bolaajv MW ale teraz je to az absurdne [U2 mala OVELA lepsiu fyziku]
FIZLI: o nicom nuda trapni k*okoti, tie nahanacky som neznasal aj v MW lebo je to nenormalne monstrozne a prehnane, to akoze rozje*em polku policajneho zboru aj polku mesta a idem dalej v kuse jak tank s 2m pancierom
TUNING: mal by revolucny ale je na prd napr. su tam na vyber 4 narazniky z toho 3 su skarede jak noc a bodykity su zase prehnane, proste EA asi oblubuju tuzing
KARIERA: pribeh je slaby [ ako tak rozmyslam neviem na jaku p*cu tam valstne je pribeh ]
mesto je uz hroooozne obohrana pesnicka, drift je od veci [SUPERARKAAAADA!!!!!!!!!!!], canyon ujde ale najviac ma sere ten neskutocne drbnuty catch up, sak to uz vobec nesu normalne preteky v ktorych ide o to co najlepsie rezat zakruty a hlavne BRZDIT boha v U2 som aspon niekedy musel brzdit ale v MW a Carbon su brzdy uz zbytocne lebo ich nahradil ten skur*eny speedbraker, cely koncept vojny o uzemie je to iste ako predtym
TEAM: tento prvok este viac prehlbuje arkadovost a trapnost hry, scout je absolutne zbytocny, co sa tyka blockera keby som sniekym pretekal a on by mi schvalne tresol do auta za 5 melo asi by som ho zabil, drafter je uz ultra arkadovy [no tak fajn som za nim tak zryclujem to je realne ale ako to ze on predomnou ide rychlo ako ja pricom ja draftujem ale on nemoze ist tak rychlo kua, sak to je proti fyzike]
MENU: neuveritelne doje*ane, neprehladne, jednoducho hroza des
mohol by som pokracovat aka je to o nicom hra donekonecna ale uz sa mi nechce tolko pindat Velmi štastný

Št 23.11.2006, 19:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

tha ma hrozne hneva to zze sa s bavorakom neda v kariere chodit...sak na co tam potom je... :/ a vle aut treba dostat cez tie challenge a reward cards... :/

Št 23.11.2006, 19:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Chcem sa spýtať ä tak ma neukamenujte: ked je to podla vas taka hrozna pi*ovina tak preco to hrate? Wink

Št 23.11.2006, 19:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Vidim ze nam vsem vadi na NFS stejne veci tak nedokazu pochopit proc je NFS porad tak prodavana nebo spis dokazu prodava se jen jmeno ...ale MW a Carbon uz opravdu nejsou plnohodnotne dily....ta hra je opravdu onicem... to co rekl Lambomaniak stim plne souhlasim ja chci na PC GT4 nebo neco na ten zpusob...s NFS se neda posledni dobou vubec hrat nejvic me zklamaly drifty....vlastne ne sklamala me cela hra ve zkratce NFS Carbon vas bavi prvni 2minuty nwz zjistitce co vni je respektive co vni neni...a place mi srdce pri pomysleni ze uz ted kluci z EA delaj na dalsim stejne poj*banem pokracovani....kde jsou ty casy....jeste ted si pamatuju NFS 5 jak sem si to sinul v horach ve starym porsche vsude byl snih a lehka mlha nadherna krajinka....smrk...pluhy na cestah..zaveje...pak ten zamrzly rybnicek tak sem se dycky vyblbl...ach jojo ...ALPY to byla mapa....no uz necham te nostalgie...

Št 23.11.2006, 20:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

no po tomto carbone im uz dosli napady tak som zvedavy co nabuduci rok urobia..

Št 23.11.2006, 20:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Maťo69 Napísal:
Chcem sa spýtať ä tak ma neukamenujte: ked je to podla vas taka hrozna pi*ovina tak preco to hrate? Wink
ja si tiez myslim ze je to <>ina a nehram to Velmi štastný

Pi 24.11.2006, 00:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
LamboManiac
Divák
Divák

Založený: 30.08.2006

ja som to presiel iba y povinnosti lebo je to NFS, a most wanted som ani nepresiel, inac Kein mas pravdu NFS5 rulezzz, aj U2 bola dost dobra bo sa dala celkom dobre na volante hrat ale MW a Carbon je humuuus, inac Alpy mam aj ja najradsej to je super Mr. Green , tie nove NFS zapadnu prachom ale Porsche hram 6 rokov a stale ma to bavi

Pi 24.11.2006, 09:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Jakkub Napísal:
Maťo69 Napísal:
ja si tiez myslim ze je to <>ina a nehram to Velmi štastný

hraju to pac jina moznost neni Juiced sem po 5minutach odinstaloval (este doted nevim jak se dava zpatecka) a jinak je to same GTR a Rally coz me nebavi Rolling Eyes

Pi 24.11.2006, 10:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

myslia si ze keby spravili neco realne ze by sa to nepredavalo??? podla mna by to vela ludi co sa do dobrych hier rozumeju ocenilo...no ale vyzera to tak ze k nicomu takemu jako realne nfs sa neschyluje...v carbone je dobry ten canyon ale inak aj ten autosculpt sklamal Sad aspon mna.,..vyzeralo to slubnejsie...a nevytujis to presne tak jak ces...

Pi 24.11.2006, 12:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
NitrO
VIP member
VIP member

bavorak Napísal:
myslia si ze keby spravili neco realne ze by sa to nepredavalo??? podla mna by to vela ludi co sa do dobrych hier rozumeju ocenilo...no ale vyzera to tak ze k nicomu takemu jako realne nfs sa neschyluje...v carbone je dobry ten canyon ale inak aj ten autosculpt sklamal Sad aspon mna.,..vyzeralo to slubnejsie...a nevytujis to presne tak jak ces...

presne... ja som uz od zaciatku vravel nech sa nenachytaju na autosculpt ludia, ze v tom bude neaka finta... a inak s tymi realnymi hrami, mas pravdu... pozri sa kolko ludi hra Live For Speed a je to hardcore simulator

Team eNETiS Website
Pi 24.11.2006, 13:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 18.05.2006

ja vam poviem takto ludia.
v dnesnej dobe sa vyvojari moc nezaujimaju o nejake zavodne hry alebo dake simulatory, o com si ale mnohy hraci myslia (vratane mna), ze je to na skodu! ved vidia, ze keby sa mali tymto smerom uberat boli by stratovi. tak radsej spravia nejaku akcnu hru, ktora im ovela viac vynesie (pravdaze, ked je uspesna).
ale spat k autam. taky fanusik NFS ako ja len caka na nejaky navrat toho praveho NFS z konca 90-tych rokov. a stale nic. sice NFSU narobilo z celej serie prevrat ale to bolo asi posledne NFS, ktore spravilo revoluciu v tejto serii. ja som mal osobne NFSU rad. ked prislo bolo cool, ale od tej doby nic nove v NFS. len same male vylepsenia, ktore moc ani pre hracov vela neznamenali. bola to len reklama EA, ktora dokaze zaujat kazdeho hraca, ktory aspon trosku sa nevyzna do realnych hier. stale je to o tom istom. volakedy velmi popularna seria uz ide dolu vodou. aj ked treba uznat, ze uz trva pekne dlho. ale nie je to uz ono. EA z toho robi taku hru ako FIFA, NHL apod. ved to uz aj kazdy november vychadza. sa len cudujem, ze to uz neprevzalo EA Sports. my sa tesime, ze co bude nove NFS za pecku a budu to len vzdy minimalne vylepsenia. ako so spominanym NHL. kazdy novy diel NHL beru hraci tak, ze co nove prinesie. ci je lepsi panak, ci lad a to je vsetko. a tak to bude aj z NFS. budeme len hovorit o tom aky bude fyzikalny model v novom NFS apod. je to tak, taka je realita. takto to vyzera, ked uz nie su napady.
ved vsetci aj tak dobre vieme, ze nie je co hrat a poriadne auta (ako by sme si ich my predstavovali) uz tak lahko asi nebudu. skoda! nejake GTR, LFS, Juiced, Colin McBulo ci ak sa vola mozu ist do p***. podla mojho nazoru je celkovo momentalne najlepsia zavodna hra Gran Turismo 4. ale vsetci mozme nadalej smoklit, ked nemame PS2 a na PC to nikdy nerozbehame (cest vynimkam, ktore vlastnia PS2).
takze takto sa veci maju momentalne so zavodnymi hrami a simualtormi, a s NFS. Thats all!!! Mr. Green Wink

Naposledy upravil Jojo dňa Pi 24.11.2006, 17:27, celkom upravené 4 krát
Pi 24.11.2006, 16:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
NitrO
VIP member
VIP member

komercia... chcu ist s dobou a takto viacej zarobia na reklame

Team eNETiS Website
Pi 24.11.2006, 19:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 18.05.2006

NitrO Napísal:
komercia... chcu ist s dobou a takto viacej zarobia na reklame
tak, tak NitrO ma z vas najvacsiu pravdu...
Pi 24.11.2006, 20:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
spd
Divák
Divák

Založený: 01.11.2006

Maťo69 Napísal:

Ak by si hral vsetky NFS od jednotky tak sa to neopítas. Kazdy veril v zlepsenie a bolo sklamanie.
Niekedy bolo NFS - dlho nic a potom ostatne ..........(moj nazor)

NFS bolo dobre po 4. pripadne 5. ale Porsche som uz bral ako reklamu.
Pi 24.11.2006, 22:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

tak sme sa tesili na tu hru a nakoniec sklamala najma mna! what tak dufam ze sa to nestane aj s gta4 Mr. Green to by bola hroza roza Mr. Green

Ne 26.11.2006, 21:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MOKYTO
Divák
Divák

Založený: 26.11.2006

Ja davam 86%
Po 27.11.2006, 15:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

ked uz hodnotit carbon ta na 55%. su aj lepsie hry ktore si zahram ovela radsej ako carbon. taka jedina vec co sa mi straasne moc paci su drifty! ale inac cakal som ovela viacej!!! snad na buduci rok (ked to bude este niekto hrat lebo vyjde gta4 a to bude haluz) tak by mohlo aj konkurovat gta4 a nejake extra novinky by sa hodili

Po 27.11.2006, 18:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
_JXP_
Administrátor
Administrátor

ja jsem tak rad, ze mi nfc nezanesl ani registry Very Happy.

jinak me na serii nfs nikdy nevadilo to, ze je to arkada, ale to co nam EA predklada je hlavne totalne stupidni, hloupa, nezabavna, falesna arkada a to uz je celkem spatne Smile.

jsem mnohem vetsi fanda hokeje nez aut, ale i tady se EA podarilo moji viru pospinit, takze od rocniku 2004 ani na hokej nesahnu.

dalsi zklamani bylo napr. u LotR: B4ME 2 ... proste EA se vydalo nespravnym smerem (uz par let) a verte, ze na to dojedou.

dukazem toho, ze se da udelat kvalitni, zabavna, dlouha, poctiva arkadovita hra je napr. mnohokrat zminovana serie Grand Tourismo ... neni to mimo jine taky tim, ze to nevydavaji kazdy rok a ze se snazi hru opravdu pokazde zasadne nekam posunout ?

Ut 28.11.2006, 03:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Chester172
Divák
Divák

Založený: 30.10.2006

no takze konecne mi dosla originalna verzia NFSC:collectors edition na ps2.a moje dojmy?ta hra je velmi pekne spravena,takmer neobmedzene moznosti visualneho tuningu,trosku slabsie je to s technickym tuningom ale to sa da prezit.hudba je v poho,pri pretekoch ju aj tak nevnimam.hratelnost celkom dobra da sa.dalo by sa povedat ze splnila moje ocakavania.
Ja jej davam 8/10
Teraz bonusove DVD-tiez velmi pekne spravene aj menu,aj bonusy,mozno mi tam este nieco chyba no zatial neviem co Smile
DVD 8,5/10

Št 30.11.2006, 08:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

'JXP# Napísal:
proste EA se vydalo nespravnym smerem (uz par let) a verte, ze na to dojedou.

jj odkedy je EA Games gigant v hernom trhu tak to ide dolu vodou, kvantita stupa a kvalita klesa... ono je to tak so vsetkym, momentalne sa dost rozbehol drifting na verejnosti a zrazu su vsetci drifteri a vsetci zrazu miluju drifting, zachvilu to uz ale bude tiez iba modny trend

'JXP# Napísal:
dukazem toho, ze se da udelat kvalitni, zabavna, dlouha, poctiva arkadovita hra je napr. mnohokrat zminovana serie Grand Tourismo ... neni to mimo jine taky tim, ze to nevydavaji kazdy rok a ze se snazi hru opravdu pokazde zasadne nekam posunout ?

podla mna to bude tym ze sa to taha od prveho GTcka, vtedy sa to proste chytilo na PSx, bolo to nieco nove, mimoriadne rozsiahla hra, super kariera (nebolo to len slepe prechadzanie na %), vela aut, trati a realnost.... odvtedy uz sa GTcko furt rozsiruje, furt tam pridavaju nove veci ci uz v hre alebo co sa tyka aut, trati atd... tato hra ale ma meno, nevravim ze NFS nie ale GT skor bavi ludi vo veku 15+ a u NFS je to naopak...

btw ja som hraval GT2 od 10tich a odvtedy mi ostala zavislost na tom Mr. Green

Team eNETiS Website
Št 30.11.2006, 15:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Keby mam PS2 tak hram GT4 a ani ma nehne ku NFS Carbon alebo MW. Ale čo mam robit. Tak hram čo sa da Rolling Eyes

Št 30.11.2006, 18:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

uuuuplna nuuuuuda...menim moj nazor....tak 50% tomu davam teraz... Confused

Pi 8.12.2006, 20:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Razor BMW M3 GTR
! LAMA !
! LAMA !

Založený: 26.07.2006

ja dam tak 40% lebo mna to vobec skoro nebavi iba ak tak to su teda drifty aj tie su na hovn* spravene totalna blbost iba sountrack je celkom ok ale inak nie Sad Twisted Evil uz sa tesim na GTA4 bude to daco podla mna dobre len abi som nebol sklamani ako pri Carbone bozee ja sa ut totalne nudim este ze mam PS2 a hram GT4 Razz
Pi 8.12.2006, 20:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď