Autor |
Správa |
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
| | Chcem sa spýtať ä tak ma neukamenujte: ked je to podla vas taka hrozna pi*ovina tak preco to hrate? | ja si tiez myslim ze je to <>ina a nehram to
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 24.11.2006, 00:51 |
|
|
LamboManiac
Divák
Založený: 30.08.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: zapadakov
|
|
|
|
ja som to presiel iba y povinnosti lebo je to NFS, a most wanted som ani nepresiel, inac Kein mas pravdu NFS5 rulezzz, aj U2 bola dost dobra bo sa dala celkom dobre na volante hrat ale MW a Carbon je humuuus, inac Alpy mam aj ja najradsej to je super , tie nove NFS zapadnu prachom ale Porsche hram 6 rokov a stale ma to bavi
_________________ roadkill extravaganza |
|
Pi 24.11.2006, 09:22 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | | | Chcem sa spýtať ä tak ma neukamenujte: ked je to podla vas taka hrozna pi*ovina tak preco to hrate? | ja si tiez myslim ze je to <>ina a nehram to |
hraju to pac jina moznost neni Juiced sem po 5minutach odinstaloval (este doted nevim jak se dava zpatecka) a jinak je to same GTR a Rally coz me nebavi
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Pi 24.11.2006, 10:34 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
myslia si ze keby spravili neco realne ze by sa to nepredavalo??? podla mna by to vela ludi co sa do dobrych hier rozumeju ocenilo...no ale vyzera to tak ze k nicomu takemu jako realne nfs sa neschyluje...v carbone je dobry ten canyon ale inak aj ten autosculpt sklamal aspon mna.,..vyzeralo to slubnejsie...a nevytujis to presne tak jak ces...
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 24.11.2006, 12:15 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | myslia si ze keby spravili neco realne ze by sa to nepredavalo??? podla mna by to vela ludi co sa do dobrych hier rozumeju ocenilo...no ale vyzera to tak ze k nicomu takemu jako realne nfs sa neschyluje...v carbone je dobry ten canyon ale inak aj ten autosculpt sklamal aspon mna.,..vyzeralo to slubnejsie...a nevytujis to presne tak jak ces... |
presne... ja som uz od zaciatku vravel nech sa nenachytaju na autosculpt ludia, ze v tom bude neaka finta... a inak s tymi realnymi hrami, mas pravdu... pozri sa kolko ludi hra Live For Speed a je to hardcore simulator
Pi 24.11.2006, 13:07 |
|
|
Jojo
Skúsený tuner
Založený: 18.05.2006 Príspevky: 453
|
|
|
|
ja vam poviem takto ludia.
v dnesnej dobe sa vyvojari moc nezaujimaju o nejake zavodne hry alebo dake simulatory, o com si ale mnohy hraci myslia (vratane mna), ze je to na skodu! ved vidia, ze keby sa mali tymto smerom uberat boli by stratovi. tak radsej spravia nejaku akcnu hru, ktora im ovela viac vynesie (pravdaze, ked je uspesna).
ale spat k autam. taky fanusik NFS ako ja len caka na nejaky navrat toho praveho NFS z konca 90-tych rokov. a stale nic. sice NFSU narobilo z celej serie prevrat ale to bolo asi posledne NFS, ktore spravilo revoluciu v tejto serii. ja som mal osobne NFSU rad. ked prislo bolo cool, ale od tej doby nic nove v NFS. len same male vylepsenia, ktore moc ani pre hracov vela neznamenali. bola to len reklama EA, ktora dokaze zaujat kazdeho hraca, ktory aspon trosku sa nevyzna do realnych hier. stale je to o tom istom. volakedy velmi popularna seria uz ide dolu vodou. aj ked treba uznat, ze uz trva pekne dlho. ale nie je to uz ono. EA z toho robi taku hru ako FIFA, NHL apod. ved to uz aj kazdy november vychadza. sa len cudujem, ze to uz neprevzalo EA Sports. my sa tesime, ze co bude nove NFS za pecku a budu to len vzdy minimalne vylepsenia. ako so spominanym NHL. kazdy novy diel NHL beru hraci tak, ze co nove prinesie. ci je lepsi panak, ci lad a to je vsetko. a tak to bude aj z NFS. budeme len hovorit o tom aky bude fyzikalny model v novom NFS apod. je to tak, taka je realita. takto to vyzera, ked uz nie su napady.
ved vsetci aj tak dobre vieme, ze nie je co hrat a poriadne auta (ako by sme si ich my predstavovali) uz tak lahko asi nebudu. skoda! nejake GTR, LFS, Juiced, Colin McBulo ci ak sa vola mozu ist do p***. podla mojho nazoru je celkovo momentalne najlepsia zavodna hra Gran Turismo 4. ale vsetci mozme nadalej smoklit, ked nemame PS2 a na PC to nikdy nerozbehame (cest vynimkam, ktore vlastnia PS2).
takze takto sa veci maju momentalne so zavodnymi hrami a simualtormi, a s NFS. Thats all!!!
Naposledy upravil Jojo dňa Pi 24.11.2006, 17:27, celkom upravené 4 krát |
|
Pi 24.11.2006, 16:50 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
komercia... chcu ist s dobou a takto viacej zarobia na reklame
Pi 24.11.2006, 19:43 |
|
|
Jojo
Skúsený tuner
Založený: 18.05.2006 Príspevky: 453
|
|
|
|
| | komercia... chcu ist s dobou a takto viacej zarobia na reklame | tak, tak NitrO ma z vas najvacsiu pravdu...
|
|
Pi 24.11.2006, 20:27 |
|
|
spd
Divák
Založený: 01.11.2006 Príspevky: 26
|
|
|
|
| | Chcem sa spýtať ä tak ma neukamenujte: ked je to podla vas taka hrozna pi*ovina tak preco to hrate? |
Ak by si hral vsetky NFS od jednotky tak sa to neopítas. Kazdy veril v zlepsenie a bolo sklamanie.
Niekedy bolo NFS - dlho nic a potom ostatne ..........(moj nazor)
NFS bolo dobre po 4. pripadne 5. ale Porsche som uz bral ako reklamu.
|
|
Pi 24.11.2006, 22:56 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
tak sme sa tesili na tu hru a nakoniec sklamala najma mna! tak dufam ze sa to nestane aj s gta4 to by bola hroza roza
Ne 26.11.2006, 21:16 |
|
|
MOKYTO
Divák
Založený: 26.11.2006 Príspevky: 23 Bydlisko: Toyota Supra
|
|
|
|
Ja davam 86%
|
|
Po 27.11.2006, 15:56 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
ked uz hodnotit carbon ta na 55%. su aj lepsie hry ktore si zahram ovela radsej ako carbon. taka jedina vec co sa mi straasne moc paci su drifty! ale inac cakal som ovela viacej!!! snad na buduci rok (ked to bude este niekto hrat lebo vyjde gta4 a to bude haluz) tak by mohlo aj konkurovat gta4 a nejake extra novinky by sa hodili
Po 27.11.2006, 18:29 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
ja jsem tak rad, ze mi nfc nezanesl ani registry .
jinak me na serii nfs nikdy nevadilo to, ze je to arkada, ale to co nam EA predklada je hlavne totalne stupidni, hloupa, nezabavna, falesna arkada a to uz je celkem spatne .
jsem mnohem vetsi fanda hokeje nez aut, ale i tady se EA podarilo moji viru pospinit, takze od rocniku 2004 ani na hokej nesahnu.
dalsi zklamani bylo napr. u LotR: B4ME 2 ... proste EA se vydalo nespravnym smerem (uz par let) a verte, ze na to dojedou.
dukazem toho, ze se da udelat kvalitni, zabavna, dlouha, poctiva arkadovita hra je napr. mnohokrat zminovana serie Grand Tourismo ... neni to mimo jine taky tim, ze to nevydavaji kazdy rok a ze se snazi hru opravdu pokazde zasadne nekam posunout ?
Ut 28.11.2006, 03:15 |
|
|
Chester172
Divák
Založený: 30.10.2006 Príspevky: 13 Bydlisko: Galanta
|
|
|
|
no takze konecne mi dosla originalna verzia NFSC:collectors edition na ps2.a moje dojmy?ta hra je velmi pekne spravena,takmer neobmedzene moznosti visualneho tuningu,trosku slabsie je to s technickym tuningom ale to sa da prezit.hudba je v poho,pri pretekoch ju aj tak nevnimam.hratelnost celkom dobra da sa.dalo by sa povedat ze splnila moje ocakavania.
Ja jej davam 8/10
Teraz bonusove DVD-tiez velmi pekne spravene aj menu,aj bonusy,mozno mi tam este nieco chyba no zatial neviem co
DVD 8,5/10
_________________ LP 4 EVER |
|
Št 30.11.2006, 08:24 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
|
| | proste EA se vydalo nespravnym smerem (uz par let) a verte, ze na to dojedou. |
jj odkedy je EA Games gigant v hernom trhu tak to ide dolu vodou, kvantita stupa a kvalita klesa... ono je to tak so vsetkym, momentalne sa dost rozbehol drifting na verejnosti a zrazu su vsetci drifteri a vsetci zrazu miluju drifting, zachvilu to uz ale bude tiez iba modny trend
| | dukazem toho, ze se da udelat kvalitni, zabavna, dlouha, poctiva arkadovita hra je napr. mnohokrat zminovana serie Grand Tourismo ... neni to mimo jine taky tim, ze to nevydavaji kazdy rok a ze se snazi hru opravdu pokazde zasadne nekam posunout ? |
podla mna to bude tym ze sa to taha od prveho GTcka, vtedy sa to proste chytilo na PSx, bolo to nieco nove, mimoriadne rozsiahla hra, super kariera (nebolo to len slepe prechadzanie na %), vela aut, trati a realnost.... odvtedy uz sa GTcko furt rozsiruje, furt tam pridavaju nove veci ci uz v hre alebo co sa tyka aut, trati atd... tato hra ale ma meno, nevravim ze NFS nie ale GT skor bavi ludi vo veku 15+ a u NFS je to naopak...
btw ja som hraval GT2 od 10tich a odvtedy mi ostala zavislost na tom
Št 30.11.2006, 15:33 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
Keby mam PS2 tak hram GT4 a ani ma nehne ku NFS Carbon alebo MW. Ale čo mam robit. Tak hram čo sa da
Št 30.11.2006, 18:04 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
uuuuplna nuuuuuda...menim moj nazor....tak 50% tomu davam teraz...
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 8.12.2006, 20:46 |
|
|
Razor BMW M3 GTR
! LAMA !
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 73 Bydlisko: Home
|
|
|
|
ja dam tak 40% lebo mna to vobec skoro nebavi iba ak tak to su teda drifty aj tie su na hovn* spravene totalna blbost iba sountrack je celkom ok ale inak nie uz sa tesim na GTA4 bude to daco podla mna dobre len abi som nebol sklamani ako pri Carbone bozee ja sa ut totalne nudim este ze mam PS2 a hram GT4
|
|
Pi 8.12.2006, 20:50 |
|
|
|
|
|
|