Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Test Drive Unlimited
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 41, 42, 43  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Test Drive Unlimited
Autor Správa
taomino
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.10.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Tento procak je v poho a za prijatelnu cenu: AMD Athlon64 4000+ BOX Socket AM2

Po 27.8.2007, 13:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

kenny Napísal:
mmm grafu si zober 7600gt ja mám 7600 ale gs 512mb tak debilná grafika ty kokos...

Cip G73 a jeho vykon

kenny Napísal:

a ten procák no to by som sa bál aj ja.......a nemôžeš si vybrať iný procák ??
Toho procesoru sa niet co obavat.Za prve: Je moznost taktovania (avsak mam taky pocit ze v tomto pripade by som ju mal dokonca i vylucit! )Za druhe,nepozmane Socket procesoru.Svojimi spoponostami viem,ze sa jedna o CPU do Socketu 754.T tom pripade naozaj nie je uz vyberat.

M1nG Napísal:
ono ide o tom, ze ziadna Radeon-ka mi nejde... Confused fakt neviem preco... a potrebujem AGP graf. ...
Graficke Karty nVidia GF7300GT/7600GS/GT a ATI Radeon X1650 PRO/X1950GT/PRO/(XT) je mozne dostat i do graf. stolu AGP 8x. Wink

Skorej by som sa bal dalsich kompomentov.Operacnej pamate a pozor,i disku.V neposlednej rade stale neviem,o aku zakladnu dosku sa jedna.A aky zdroj celu zostavu pohana.Tak si zatial hram iba sipky....

BTW

taomino Napísal:
Tento procak je v poho a za prijatelnu cenu: AMD Athlon64 4000+ BOX Socket AM2
V tomto pripade sa jedna o neakceptovatelnu moznost.

Po 27.8.2007, 14:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

[quote="Bubak"]Toho procesoru sa niet co obavat.Za prve: Je moznost taktovania (avsak mam taky pocit ze v tomto pripade by som ju mal dokonca i vylucit! )Za druhe,nepozmane Socket procesoru.Svojimi spoponostami viem,ze sa jedna o CPU do Socketu 754.T tom pripade naozaj nie je uz vyberat.

M1nG Napísal:
ono ide o tom, ze ziadna Radeon-ka mi nejde... Confused fakt neviem preco... a potrebujem AGP graf. ...
Graficke Karty nVidia GF7300GT/7600GS/GT a ATI Radeon X1650 PRO/X1950GT/PRO/(XT) je mozne dostat i do graf. stolu AGP 8x. Wink

Skorej by som sa bal dalsich kompomentov.Operacnej pamate a pozor,i disku.V neposlednej rade stale neviem,o aku zakladnu dosku sa jedna.A aky zdroj celu zostavu pohana.Tak si zatial hram iba sipky....

mne to mozes hovorit aj cely den, aj tak nepochopim nic ... proste ja sa do toho nevyznam vobec...
Wink

Po 27.8.2007, 15:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 29.12.2006

To Atari sú same srandičky... a zvlášť s tým patchom. Hrám hru, na tom by nebolo nič zvláštne, ale zdalo sa mi tam niečo divné. A ľaľa... nemám v hre fízlov. Tak som si povedal, že si už nebudem dávať pozor a môžem aj búrať. Pokiaľ som sa dostaval na 2 1/2 odznaku, tak bolo všetko f pohode. Preto som vyskúšal na plné tri odznaky a čo sa stalo? Drblo mi hlášku, že mám zaplatiť 230 000 dolačov. No, nech z toho človeka je*ne! Už som videl aj koňa grcať, ale toto... Ten čo urobil ten patch, je ozaj riadny pohlavný úd...

Št 30.8.2007, 19:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

dj_haffen Napísal:
To Atari sú same srandičky... a zvlášť s tým patchom. Hrám hru, na tom by nebolo nič zvláštne, ale zdalo sa mi tam niečo divné. A ľaľa... nemám v hre fízlov. Tak som si povedal, že si už nebudem dávať pozor a môžem aj búrať. Pokiaľ som sa dostaval na 2 1/2 odznaku, tak bolo všetko f pohode. Preto som vyskúšal na plné tri odznaky a čo sa stalo? Drblo mi hlášku, že mám zaplatiť 230 000 dolačov. No, nech z toho človeka je*ne! Už som videl aj koňa grcať, ale toto... Ten čo urobil ten patch, je ozaj riadny pohlavný úd...

Tak ti treba nemáš robiť kraviny Mr. Green
Št 30.8.2007, 20:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

no uz o tyzden si budem tu hru plne vychutnavat... nuz ale neviem co v nej robit... najprv treba prejst zavody F potom E,D atd.??? a po prejdenom typu napr. F mam kupit auto typu E??? to musim mat vsetky typy aut? a sakra blbo sa ovlada ferrari enzo so sipkami Twisted Evil Mr. Green

Št 30.8.2007, 21:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

no tomu kur ale iba zo začiatku sa blbo ovláda potom si nato zvykneš a máš preavdu musíš odjazdiť najprv e atd. al epokiaľ si naškrobíš preachy na new car tak si kúp preči nie
Št 30.8.2007, 22:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

kenny Napísal:
Tak ti treba nemáš robiť kraviny Mr. Green

Môžem ja za to, že tí fízli sú kuy na peniaze? A keby sa im aspoň chcelo ma naháňať... oni mi radšej z tepla domova pošlú bloček...

Pi 31.8.2007, 17:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

hehé ináč s floydami sa nahánať neni žádna sranda ja som sa minule pol hodinu naháňal aby som neplatil pokutu a lamy ma po pol hodine chytili bo som bol už pred barákom žiadna hviezdička chcel som driftnúť rovno do garáže a bum trafil som floyda a dal mi 67 000-ovú pokutu to ej sila za jeden ťuk
Pi 31.8.2007, 18:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

kenny Napísal:
no tomu kur ale iba zo začiatku sa blbo ovláda potom si nato zvykneš a máš preavdu musíš odjazdiť najprv e atd. al epokiaľ si naškrobíš preachy na new car tak si kúp preči nie

no neviem kupil som si Audi TT a ovlada sa mi ceklom dobre... Wink no s corvettou sa mi uz dobre nejazdi a s ferrari uz duplom, z dovodu ze nemam volant Wink

Pi 31.8.2007, 18:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

kenny Napísal:
hehé ináč s floydami sa nahánať neni žádna sranda

No hej, ale ty sa tam aspoň maš s kým nahaňať... Laughing Mne sa tí kreteni kdesi poschovávali...
Tí moji pink floydi sa hrajú na water world a vyfasovali ružové ponorky...

Pi 31.8.2007, 19:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

kenny Napísal:
hehé ináč s floydami sa nahánať neni žádna sranda ja som sa minule pol hodinu naháňal aby som neplatil pokutu a lamy ma po pol hodine chytili bo som bol už pred barákom žiadna hviezdička chcel som driftnúť rovno do garáže a bum trafil som floyda a dal mi 67 000-ovú pokutu to ej sila za jeden ťuk

Ja sa cajtom radšej vyhýbam velkým oblúkom...nejtojí to za to... proste po dialnici max 160kmh a neburat, pokial naburam prvy krat este ma nenahanaju a tak zastavim na krajnici a pockam kym mi zmizne hladanost...ale neuveritelne ma ta hra bavi... strasne moc sa mi paci, urcite som este lespiu hru nehral...asi CS...a paci sa mi, ze z jednej strany ostrova na druhy sa priemerne dostanem za 40minut...
btw: nesusal nieko obist cely ostrov??? ako dlho to trva???

Pi 31.8.2007, 19:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

M1nG Napísal:

Šak milionový závod trvá hodinu a je okolo ostrova... ale ký ďas vie, keľo to je po pobreží.

Pi 31.8.2007, 19:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

no dobre 1 000 000-ový race je svina v tour of the island neni premávka a v miliónovom závode sa to vybúri ty kokos samé auto je tam.....veľmi ťažký race je to
Pi 31.8.2007, 20:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

tak to pridaj... ale sú aj náročnejšie závody. Náročnejšie, ale aj stupidné... viď Lotus day... je na depku, hlavne ked sa to seká v meste pred cieľom a a auto sa kĺže jak besne

Pi 31.8.2007, 21:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

hh.....lotus smrdíí ale najhorší je premňa miliónový a ete jedna časofka no možno aj dve al ečasovky su proste ťažké v tom že si pod nátlakom a vždy keď sa ten čas snažím vylepšiť tak to pokašlem.......
Pi 31.8.2007, 21:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

No radšej by som sa vozil na fekali ako na Lotuse... ako Espirit je fajne autičko, ale v hre nič moc teda...

So 1.9.2007, 11:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

a čo tak exige ?? alebo elise je to malé škaredé a malý víkon a je to v d triede šak skyline je rýchlejší alebo alfa romeo gt
So 1.9.2007, 14:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

M1nG Napísal:
kenny Napísal:

Ja sa cajtom radšej vyhýbam velkým oblúkom...nejtojí to za to... proste po dialnici max 160kmh a neburat, pokial naburam prvy krat este ma nenahanaju a tak zastavim na krajnici a pockam kym mi zmizne hladanost...ale neuveritelne ma ta hra bavi... strasne moc sa mi paci, urcite som este lespiu hru nehral...asi CS...a paci sa mi, ze z jednej strany ostrova na druhy sa priemerne dostanem za 40minut...

tour of island
Wink

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
So 1.9.2007, 14:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

ja som cely ostrov obisiel so saturn sky Velmi štastný trvalo to asi 3-4 hodiny...neviem nepocital som bo som pomedz to robil este odvoz aut...

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
Ne 2.9.2007, 07:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 41, 42, 43  Ďalší
Strana 20 z 43
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď