Autor |
Správa |
taomino
Začínajúci tuner
Založený: 16.10.2006 Príspevky: 195 Bydlisko: Rockport City
|
|
|
|
Tento procak je v poho a za prijatelnu cenu: AMD Athlon64 4000+ BOX Socket AM2
Po 27.8.2007, 13:37 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
| | mmm grafu si zober 7600gt ja mám 7600 ale gs 512mb tak debilná grafika ty kokos... |
Cip G73 a jeho vykon
| |
a ten procák no to by som sa bál aj ja.......a nemôžeš si vybrať iný procák ?? | Toho procesoru sa niet co obavat.Za prve: Je moznost taktovania (avsak mam taky pocit ze v tomto pripade by som ju mal dokonca i vylucit! )Za druhe,nepozmane Socket procesoru.Svojimi spoponostami viem,ze sa jedna o CPU do Socketu 754.T tom pripade naozaj nie je uz vyberat.
| | ono ide o tom, ze ziadna Radeon-ka mi nejde... fakt neviem preco... a potrebujem AGP graf. ... | Graficke Karty nVidia GF7300GT/7600GS/GT a ATI Radeon X1650 PRO/X1950GT/PRO/(XT) je mozne dostat i do graf. stolu AGP 8x.
Skorej by som sa bal dalsich kompomentov.Operacnej pamate a pozor,i disku.V neposlednej rade stale neviem,o aku zakladnu dosku sa jedna.A aky zdroj celu zostavu pohana.Tak si zatial hram iba sipky....
BTW
| | Tento procak je v poho a za prijatelnu cenu: AMD Athlon64 4000+ BOX Socket AM2 | V tomto pripade sa jedna o neakceptovatelnu moznost.
Po 27.8.2007, 14:07 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
[quote="Bubak"]Toho procesoru sa niet co obavat.Za prve: Je moznost taktovania (avsak mam taky pocit ze v tomto pripade by som ju mal dokonca i vylucit! )Za druhe,nepozmane Socket procesoru.Svojimi spoponostami viem,ze sa jedna o CPU do Socketu 754.T tom pripade naozaj nie je uz vyberat.
| | ono ide o tom, ze ziadna Radeon-ka mi nejde... fakt neviem preco... a potrebujem AGP graf. ... | Graficke Karty nVidia GF7300GT/7600GS/GT a ATI Radeon X1650 PRO/X1950GT/PRO/(XT) je mozne dostat i do graf. stolu AGP 8x.
Skorej by som sa bal dalsich kompomentov.Operacnej pamate a pozor,i disku.V neposlednej rade stale neviem,o aku zakladnu dosku sa jedna.A aky zdroj celu zostavu pohana.Tak si zatial hram iba sipky....
mne to mozes hovorit aj cely den, aj tak nepochopim nic ... proste ja sa do toho nevyznam vobec...
Po 27.8.2007, 15:29 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
To Atari sú same srandičky... a zvlášť s tým patchom. Hrám hru, na tom by nebolo nič zvláštne, ale zdalo sa mi tam niečo divné. A ľaľa... nemám v hre fízlov. Tak som si povedal, že si už nebudem dávať pozor a môžem aj búrať. Pokiaľ som sa dostaval na 2 1/2 odznaku, tak bolo všetko f pohode. Preto som vyskúšal na plné tri odznaky a čo sa stalo? Drblo mi hlášku, že mám zaplatiť 230 000 dolačov. No, nech z toho človeka je*ne! Už som videl aj koňa grcať, ale toto... Ten čo urobil ten patch, je ozaj riadny pohlavný úd...
Št 30.8.2007, 19:56 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
| | To Atari sú same srandičky... a zvlášť s tým patchom. Hrám hru, na tom by nebolo nič zvláštne, ale zdalo sa mi tam niečo divné. A ľaľa... nemám v hre fízlov. Tak som si povedal, že si už nebudem dávať pozor a môžem aj búrať. Pokiaľ som sa dostaval na 2 1/2 odznaku, tak bolo všetko f pohode. Preto som vyskúšal na plné tri odznaky a čo sa stalo? Drblo mi hlášku, že mám zaplatiť 230 000 dolačov. No, nech z toho človeka je*ne! Už som videl aj koňa grcať, ale toto... Ten čo urobil ten patch, je ozaj riadny pohlavný úd... |
Tak ti treba nemáš robiť kraviny
|
|
Št 30.8.2007, 20:21 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
no uz o tyzden si budem tu hru plne vychutnavat... nuz ale neviem co v nej robit... najprv treba prejst zavody F potom E,D atd.??? a po prejdenom typu napr. F mam kupit auto typu E??? to musim mat vsetky typy aut? a sakra blbo sa ovlada ferrari enzo so sipkami
Št 30.8.2007, 21:26 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
no tomu kur ale iba zo začiatku sa blbo ovláda potom si nato zvykneš a máš preavdu musíš odjazdiť najprv e atd. al epokiaľ si naškrobíš preachy na new car tak si kúp preči nie
|
|
Št 30.8.2007, 22:37 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Tak ti treba nemáš robiť kraviny |
Môžem ja za to, že tí fízli sú kuy na peniaze? A keby sa im aspoň chcelo ma naháňať... oni mi radšej z tepla domova pošlú bloček...
Pi 31.8.2007, 17:58 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
hehé ináč s floydami sa nahánať neni žádna sranda ja som sa minule pol hodinu naháňal aby som neplatil pokutu a lamy ma po pol hodine chytili bo som bol už pred barákom žiadna hviezdička chcel som driftnúť rovno do garáže a bum trafil som floyda a dal mi 67 000-ovú pokutu to ej sila za jeden ťuk
|
|
Pi 31.8.2007, 18:17 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
| | no tomu kur ale iba zo začiatku sa blbo ovláda potom si nato zvykneš a máš preavdu musíš odjazdiť najprv e atd. al epokiaľ si naškrobíš preachy na new car tak si kúp preči nie |
no neviem kupil som si Audi TT a ovlada sa mi ceklom dobre... no s corvettou sa mi uz dobre nejazdi a s ferrari uz duplom, z dovodu ze nemam volant
Pi 31.8.2007, 18:47 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | hehé ináč s floydami sa nahánať neni žádna sranda |
No hej, ale ty sa tam aspoň maš s kým nahaňať... Mne sa tí kreteni kdesi poschovávali...
Tí moji pink floydi sa hrajú na water world a vyfasovali ružové ponorky...
Pi 31.8.2007, 19:00 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
| | hehé ináč s floydami sa nahánať neni žádna sranda ja som sa minule pol hodinu naháňal aby som neplatil pokutu a lamy ma po pol hodine chytili bo som bol už pred barákom žiadna hviezdička chcel som driftnúť rovno do garáže a bum trafil som floyda a dal mi 67 000-ovú pokutu to ej sila za jeden ťuk |
Ja sa cajtom radšej vyhýbam velkým oblúkom...nejtojí to za to... proste po dialnici max 160kmh a neburat, pokial naburam prvy krat este ma nenahanaju a tak zastavim na krajnici a pockam kym mi zmizne hladanost...ale neuveritelne ma ta hra bavi... strasne moc sa mi paci, urcite som este lespiu hru nehral...asi CS...a paci sa mi, ze z jednej strany ostrova na druhy sa priemerne dostanem za 40minut...
btw: nesusal nieko obist cely ostrov??? ako dlho to trva???
Pi 31.8.2007, 19:07 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | btw: nesusal nieko obist cely ostrov??? ako dlho to trva??? |
Šak milionový závod trvá hodinu a je okolo ostrova... ale ký ďas vie, keľo to je po pobreží.
Pi 31.8.2007, 19:36 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
no dobre 1 000 000-ový race je svina v tour of the island neni premávka a v miliónovom závode sa to vybúri ty kokos samé auto je tam.....veľmi ťažký race je to
|
|
Pi 31.8.2007, 20:46 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
tak to pridaj... ale sú aj náročnejšie závody. Náročnejšie, ale aj stupidné... viď Lotus day... je na depku, hlavne ked sa to seká v meste pred cieľom a a auto sa kĺže jak besne
Pi 31.8.2007, 21:47 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
hh.....lotus smrdíí ale najhorší je premňa miliónový a ete jedna časofka no možno aj dve al ečasovky su proste ťažké v tom že si pod nátlakom a vždy keď sa ten čas snažím vylepšiť tak to pokašlem.......
|
|
Pi 31.8.2007, 21:55 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
No radšej by som sa vozil na fekali ako na Lotuse... ako Espirit je fajne autičko, ale v hre nič moc teda...
So 1.9.2007, 11:32 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
a čo tak exige ?? alebo elise je to malé škaredé a malý víkon a je to v d triede šak skyline je rýchlejší alebo alfa romeo gt
|
|
So 1.9.2007, 14:06 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
| | | | hehé ináč s floydami sa nahánať neni žádna sranda ja som sa minule pol hodinu naháňal aby som neplatil pokutu a lamy ma po pol hodine chytili bo som bol už pred barákom žiadna hviezdička chcel som driftnúť rovno do garáže a bum trafil som floyda a dal mi 67 000-ovú pokutu to ej sila za jeden ťuk |
Ja sa cajtom radšej vyhýbam velkým oblúkom...nejtojí to za to... proste po dialnici max 160kmh a neburat, pokial naburam prvy krat este ma nenahanaju a tak zastavim na krajnici a pockam kym mi zmizne hladanost...ale neuveritelne ma ta hra bavi... strasne moc sa mi paci, urcite som este lespiu hru nehral...asi CS...a paci sa mi, ze z jednej strany ostrova na druhy sa priemerne dostanem za 40minut...
btw: nesusal nieko obist cely ostrov??? ako dlho to trva??? |
tour of island
So 1.9.2007, 14:37 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
ja som cely ostrov obisiel so saturn sky trvalo to asi 3-4 hodiny...neviem nepocital som bo som pomedz to robil este odvoz aut...
Ne 2.9.2007, 07:32 |
|
|
|