Autor |
Správa |
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
| | tak jim napisem mejla, co chcem, ze |
ano, takych im tam chodi denne 1000 a smeruju sem--->
ale uz je to OT
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Po 7.2.2005, 23:14 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
| | | | tak jim napisem mejla, co chcem, ze |
ano, takych im tam chodi denne 1000 a smeruju sem--->
ale uz je to OT |
tak tam zajdem osobne, neee sakra
a ser na OT, kdyz sme ti Admini
_________________ |
|
Po 7.2.2005, 23:17 |
|
|
Mikesíček
Anonymný
|
|
Ut 8.2.2005, 15:20 |
|
|
El Kamil
Anonymný
|
|
|
Ahoj, tvoe to jsou takové prasata na tom BW. Teď jsem si četl "omluvný" dopis na nfsu2.bonusweb.cz a ty prasata vás tu ještě obviňují a obhajují své redaktory, že naletěli na lež. Šak to je jejich blbost, že takhle bezhlavě kopírují...pitomci ((
Btw, máš skvělý stránky... já sám provozuju web http://gothicz.net a taky se párkrát stalo, že si nějaký borec zkopíroval tunu věcí....jeho web ale vzal rychle za své...
|
|
Ut 8.2.2005, 15:29 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
sad |
|
Hehe, bonuswebáci to neukecaj, tak dobří nejsou A prej, že éra lživých informací skončila Tohle byla past a ne lživá informace To jsou tukani.
Ut 8.2.2005, 17:26 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
vidim, ze BW celkom nepochopilo situaciu. v tejto "kauze" vobec nejde o obrazok z MW, ale o predchadzajuce aktualizacie (První downloady, Mapmod...) a info sekcie ktore su takmer cele prebrate z webu nfs.gamesweb.sk. Bohuzial, na dokazovanie ze ci tie downloady maju odomna alebo ze cistou nahodou maju rovnaky nazov a kompresiu ktoru takmer vzdy menim fakt nemam naladu.. tak som vymyslel toto, aby vyslo vsetko na jasne svetlo.
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
|
Ut 8.2.2005, 17:53 |
|
|
Anonym
Anonymný
|
Mapmode... |
|
Tak tady hodlam zakrocit... Ty downloady jsem vyhledaval ja a nebral jsem je v zadnem pripade z vaseho serveru ale z nejmenovanych polskych, madarskych, nemeckych a anglickych stranek... Jediny soubor ktery je z vaseho serveru je Mapmode...
|
|
Ut 8.2.2005, 19:14 |
|
|
pukanec
bot
Založený: 20.11.2004 Príspevky: 16777215 Bydlisko: Bratislava
|
|
Re: Mapmode... |
|
| | Tak tady hodlam zakrocit... Ty downloady jsem vyhledaval ja a nebral jsem je v zadnem pripade z vaseho serveru ale z nejmenovanych polskych, madarskych, nemeckych a anglickych stranek... Jediny soubor ktery je z vaseho serveru je Mapmode... |
to je jedno odkial si ich bral, aj tak si ich kopiroval, preco sa bojis zobrazit svoje meno???
|
|
Ut 8.2.2005, 19:57 |
|
|
EA
Anonymný
|
|
|
A tys je nekopiroval ze ne? Tys urcite sel na kaficko tamhle k rediteli EA Games a on ti tam vypsal sechno nove co?
|
|
Ut 8.2.2005, 20:07 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
pozri, s clovekom co ani nema odvahu zverejnit svoje prave meno sa nebudem bavit, nemam na to naladu ani cas
|
Ut 8.2.2005, 20:48 |
|
|
wormy
Divák
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 10
|
|
|
|
4michal kroca:to som od teba necakal klesa aj moja dvovera k SCO teamu....inak jakkub to sa ti podarilo
inak dufam ze mi neda ban na www.scorpions.cz/forum
|
|
Ut 8.2.2005, 22:49 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
| | Tak tady hodlam zakrocit... Ty downloady jsem vyhledaval ja a nebral jsem je v zadnem pripade z vaseho serveru ale z nejmenovanych polskych, madarskych, nemeckych a anglickych stranek... Jediny soubor ktery je z vaseho serveru je Mapmode... |
tady jde spis o to, ze jakkubovi vady, ze tam neni uvedeno, odkud to pochazi, proste zdroj, kdyby tam bylo napsano, informace mam z gta.gamesweb.sk, tak by drzel hubu
_________________ |
|
Ut 8.2.2005, 22:56 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
| | | | Tak tady hodlam zakrocit... Ty downloady jsem vyhledaval ja a nebral jsem je v zadnem pripade z vaseho serveru ale z nejmenovanych polskych, madarskych, nemeckych a anglickych stranek... Jediny soubor ktery je z vaseho serveru je Mapmode... |
tady jde spis o to, ze jakkubovi vady, ze tam neni uvedeno, odkud to pochazi, proste zdroj, kdyby tam bylo napsano, informace mam z gta.gamesweb.sk, tak by drzel hubu |
ano, nejak tak
akurat by si mal trenovat tu cestinu, pretoze tie tvoje chyby mi uz trochu vady
|
Ut 8.2.2005, 22:59 |
|
|
Mikes
Divák
Založený: 07.02.2005 Príspevky: 9
|
|
|
| | tady jde spis o to, ze jakkubovi vady, ze tam neni uvedeno, odkud to pochazi, proste zdroj, kdyby tam bylo napsano, informace mam z gta.gamesweb.sk, tak by drzel hubu |
Hmm, tak gta.gamesweb.sk, to zní dobře
Ten anonym jsem nebyl já, jen jeden človíček, co mi zasílá downloady. Klidně si to ověřte podle IP, pokud mě podezříváte.
Zdroj - jasně, v tom byl problém, blbej zdroj. No co, každý dělá chyby. Ale vlastně bych měl Jakkubovi poděkovat, páč kvůli jeho článku nám zvýšil dobře návštěvnost Takže díky!
|
|
St 9.2.2005, 10:51 |
|
|
pukanec
bot
|
|
|
|
kazda reklama je dobra aj ta negativna...
|
|
St 9.2.2005, 14:56 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
|
|
|
|
mne sa navstevnost zvysila asi 2 krat
|
St 9.2.2005, 15:39 |
|
|
Mikes - neprihlaseny
Anonymný
|
|
|
| | mne sa navstevnost zvysila asi 2 krat |
Hmm, to se taky divím, 600 unikátních přístupů kvůli jednomu blbému článku Ty woe, jen pár blbejch písmenek jako zdroj a to může mít takové následky ... hmm
|
|
St 9.2.2005, 18:20 |
|
|
Zajda
bot
Založený: 19.09.2004 Príspevky: 16777215 Bydlisko: Praha
|
|
|
|
2 Mikes - abych byl uprimny, tak tohle bych od tebe opravdu necekal. Byt tebou, tak se opravdu propadnu do zeme hanbou!
O praktikach BW jsem ti kdysi rikal, ale ze i ty je budes pouzivat, to me tedy prekvapilo.
Takze preju hodne uspechu pri dalsim kradeni a kopirovani clanku a hlavne at jste profici, jak sami rikate...
Jeste k ty "omluve" co mate na webu - nevim co jste tim chteli dokazat, kazdopadne normalni clovek situaci pochopil, takze je zcela zbytecne psat takove kraviny a pomalu jeste Jakkubovi vynadat. Ukazalo se proste, ze vy od Jakkuba kopirujete a neuvadite zdroj. Tot vse.
|
|
So 12.2.2005, 14:08 |
|
|
Mikes
Divák
Založený: 07.02.2005 Príspevky: 9
|
|
|
|
Zdroj, o nic víc nejde. Přiznávám, chyba byla u mě, ale viděl jsem i jiné další případy, kdy od nás (potvrzuji, od nás) ostatní weby o NFSU2 něco zkopírovaly. V tomto případě se nejedná o artwork, ale o fake screeny - ano, opět neuvedený zdroj. Tím jsem chtěl říct, že to není jediný případ, děkuji.
|
|
So 12.2.2005, 18:51 |
|
|
pukanec
bot
|
|
|
|