Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Vase Exkluzivne[Vynimocne] modely aut.
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 53, 54, 55  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Vase Exkluzivne[Vynimocne] modely aut.
Autor Správa
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Jeden z naposledy dokončených modelov:
Nissan Skyline r33 GT-R
Výrobca: Tamiya
Mierka: 1/24

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Po 9.7.2007, 10:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

pekny skoda ze ma tak nekvalitni interer a spatne nabarvene prahy (spatna linka)

Po 9.7.2007, 11:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

TO zas tie boky neni lahke namalovat, zaklad bola tá zlatá a interier , no tam musim prerobiť volant Wink

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Po 9.7.2007, 12:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Myslím, že je to celkom podarené... akurát fakt tie prahy vyzeraju dosť umelo... Wink R33 je jedno z mojích najobľúbenejších aút takže všade kde ho vidím, tak sa mi páči... Wink

Po 9.7.2007, 13:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

pekny modelik.. Wink ten notebook dnu nema chybu Velmi štastný

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Po 9.7.2007, 13:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

pekny model

Po 9.7.2007, 14:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

pekny mato...ako vidim ty na tych modeloch makas podstatne viac jak ja...ja este som furt ani ten moj prvy nedokoncil....ale uz mam konecne setko co nan treba...dosiel aj flock Wink mozno budem mily a vam tu hodim aj foto....a mozno ne Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 9.7.2007, 16:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Maťo69 Napísal:
TO zas tie boky neni lahke namalovat, zaklad bola tá zlatá a interier , no tam musim prerobiť volant Wink

tak proc si to neoblepil paskou pak bys mohl machat stetcem jak chces a stim volantem fakt neco udelej doporucuji namalovat matnou cernou barvou a trosku prebrousit...mozna to pro vas bude shock ale taky sem kdysi modelaoval nez sem pak vsechny modely znicil Velmi štastný Velmi štastný

Po 9.7.2007, 18:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

aj ja som modeloval, v skole cez hodinu sice z plasteliny ale to nevadi Mr. Green
ale aby som neodbocoval: ten interier neni zrovna naj, mohol by si to premalovat na cierno nech to neposobi az tak umelo

Po 9.7.2007, 19:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Já som ako 8 ročný staval modely z papieru...mal som ich desiatky, no keď som ho postavil hned som ho aj znicil... už mi ostaly ida nejake 5 rocne drobnosti... Wink

Po 9.7.2007, 19:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Pekny model, az na tych par chybiciek spomenutych vyssie Smile

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Po 9.7.2007, 22:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

ze som mily tak vam sem hodim update Mr. Green

a tu je flock....dufam ze vsetci vedia o co ide Smile

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 9.7.2007, 22:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

Very Happy uz mas flock?

Po 9.7.2007, 23:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

sexi BMW Wink

Ut 10.7.2007, 09:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

bavorak: jestli ti muzu radit vem si spejli udelej na ni spicku tu pak namoc do cerne barvy a ze zadni strany do kazde diry na brzdovem kotouci strc tu spejli vysledek bude ze ty diry na vbrzdach budou zevnitr cerne = bude to vypadat zaprve pekne zadruhe vice realnejsi...a bude to piplacka... Mr. Green navic malokdo si toho vsimne laugh ale gdybyses nudil Velmi štastný

Ut 10.7.2007, 11:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
=BMW=
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006

jj dobry napad,s disky su fakt pekne,a audio no commnet,a pustis tvoj oblubeny hi-hop Mr. Green Mr. Green
Ut 10.7.2007, 12:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Kein Napísal:
bavorak: jestli ti muzu radit vem si spejli udelej na ni spicku tu pak namoc do cerne barvy a ze zadni strany do kazde diry na brzdovem kotouci strc tu spejli vysledek bude ze ty diry na vbrzdach budou zevnitr cerne = bude to vypadat zaprve pekne zadruhe vice realnejsi...a bude to piplacka... Mr. Green navic malokdo si toho vsimne laugh ale gdybyses nudil Velmi štastný

no ze si to ty tak to spravim Mr. Green mozno ak sa budem nudit Mr. Green ale aspon mi slub ze si to potom vsimnes Smile ked uz nikto iny
=BMW= Napísal:
jj dobry napad,s disky su fakt pekne,a audio no commnet,a pustis tvoj oblubeny hi-hop Mr. Green Mr. Green

kua hiphop....hej to je moje Mr. Green

Ut 10.7.2007, 13:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

kua kde zhanate taketo diely aj ja by som si chcel poprerabat modely som sa pozeral na nete na vselijake modelarstva ale prd som nasiel iba tak rc auta lietadla a lode a predaj modelov........
Ut 10.7.2007, 14:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

prave som naflockoval kus interieru....tak hned som to tu hodil
enjoy !!! Mr. Green

Ut 10.7.2007, 18:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bavorak
LFS Master
LFS Master

kenny Napísal:
kua kde zhanate taketo diely aj ja by som si chcel poprerabat modely som sa pozeral na nete na vselijake modelarstva ale prd som nasiel iba tak rc auta lietadla a lode a predaj modelov........

www.scalextuning.com tam sa regni...tam si najdes setko jak robit.....navody popytas sa co nevies atd....
inak tak zaklad...tmel som kupil v zeleziarstve...vola sa to epoxy repair...ale je aj modelarsky tmel sa mi zda ze od tamiye....vlastne od tamiye mas vsetko na toto...aj farby aj tmel atd....
no a flock mam od detailmastera....detailmaster.com
disky noro-tuning.de

dufam ze nevadi ze tolko linkov tu davam....sak konkurencia to nie je Smile

Ut 10.7.2007, 18:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 53, 54, 55  Ďalší
Strana 16 z 55
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď