Autor |
Správa |
Maťo69
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
 |
|
|
|
Jeden z naposledy dokončených modelov:
Nissan Skyline r33 GT-R
Výrobca: Tamiya
Mierka: 1/24

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
Po 9.7.2007, 10:43 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
pekny skoda ze ma tak nekvalitni interer a spatne nabarvene prahy (spatna linka)
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
Po 9.7.2007, 11:23 |
 |
 |
Maťo69
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
 |
|
|
|
TO zas tie boky neni lahke namalovat, zaklad bola tá zlatá a interier , no tam musim prerobiť volant 

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
Po 9.7.2007, 12:05 |
 |
 |
R1zeK
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
 |
|
|
|
Myslím, že je to celkom podarené... akurát fakt tie prahy vyzeraju dosť umelo... R33 je jedno z mojích najobľúbenejších aút takže všade kde ho vidím, tak sa mi páči... 
Po 9.7.2007, 13:25 |
|
 |
Pato
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
 |
|
|
|
pekny modelik.. ten notebook dnu nema chybu 
Po 9.7.2007, 13:45 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
pekny model
Po 9.7.2007, 14:00 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
 |
|
|
|
pekny mato...ako vidim ty na tych modeloch makas podstatne viac jak ja...ja este som furt ani ten moj prvy nedokoncil....ale uz mam konecne setko co nan treba...dosiel aj flock mozno budem mily a vam tu hodim aj foto....a mozno ne 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 9.7.2007, 16:17 |
|
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
 |  | TO zas tie boky neni lahke namalovat, zaklad bola tá zlatá a interier , no tam musim prerobiť volant  |
tak proc si to neoblepil paskou pak bys mohl machat stetcem jak chces a stim volantem fakt neco udelej doporucuji namalovat matnou cernou barvou a trosku prebrousit...mozna to pro vas bude shock ale taky sem kdysi modelaoval nez sem pak vsechny modely znicil 
 |
|
Po 9.7.2007, 18:08 |
 |
 |
DIEGO
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
 |
|
|
|
aj ja som modeloval, v skole cez hodinu sice z plasteliny ale to nevadi
ale aby som neodbocoval: ten interier neni zrovna naj, mohol by si to premalovat na cierno nech to neposobi az tak umelo
Po 9.7.2007, 19:15 |
|
 |
R1zeK
Pro Tuner

|
|
|
|
Já som ako 8 ročný staval modely z papieru...mal som ich desiatky, no keď som ho postavil hned som ho aj znicil... už mi ostaly ida nejake 5 rocne drobnosti... 
Po 9.7.2007, 19:29 |
|
 |
VeVe_350Z
VIP member

Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
 |
|
|
|
Pekny model, az na tych par chybiciek spomenutych vyssie 

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Po 9.7.2007, 22:38 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
ze som mily tak vam sem hodim update
a tu je flock....dufam ze vsetci vedia o co ide

_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 9.7.2007, 22:58 |
|
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
uz mas flock?
Po 9.7.2007, 23:47 |
 |
 |
R1zeK
Pro Tuner

|
|
|
|
sexi BMW 
Ut 10.7.2007, 09:14 |
|
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

|
|
|
|
bavorak: jestli ti muzu radit vem si spejli udelej na ni spicku tu pak namoc do cerne barvy a ze zadni strany do kazde diry na brzdovem kotouci strc tu spejli vysledek bude ze ty diry na vbrzdach budou zevnitr cerne = bude to vypadat zaprve pekne zadruhe vice realnejsi...a bude to piplacka... navic malokdo si toho vsimne ale gdybyses nudil 
 |
|
Ut 10.7.2007, 11:28 |
 |
 |
=BMW=
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
 |
|
|
|
jj dobry napad,s disky su fakt pekne,a audio no commnet,a pustis tvoj oblubeny hi-hop 
|
|
Ut 10.7.2007, 12:29 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | bavorak: jestli ti muzu radit vem si spejli udelej na ni spicku tu pak namoc do cerne barvy a ze zadni strany do kazde diry na brzdovem kotouci strc tu spejli vysledek bude ze ty diry na vbrzdach budou zevnitr cerne = bude to vypadat zaprve pekne zadruhe vice realnejsi...a bude to piplacka... navic malokdo si toho vsimne ale gdybyses nudil  |
no ze si to ty tak to spravim mozno ak sa budem nudit ale aspon mi slub ze si to potom vsimnes ked uz nikto iny
 |  | jj dobry napad,s disky su fakt pekne,a audio no commnet,a pustis tvoj oblubeny hi-hop  |
kua hiphop....hej to je moje 
|
Ut 10.7.2007, 13:18 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
 |
|
|
|
kua kde zhanate taketo diely aj ja by som si chcel poprerabat modely som sa pozeral na nete na vselijake modelarstva ale prd som nasiel iba tak rc auta lietadla a lode a predaj modelov........
|
|
Ut 10.7.2007, 14:04 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
prave som naflockoval kus interieru....tak hned som to tu hodil
enjoy !!!

|
Ut 10.7.2007, 18:53 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | kua kde zhanate taketo diely aj ja by som si chcel poprerabat modely som sa pozeral na nete na vselijake modelarstva ale prd som nasiel iba tak rc auta lietadla a lode a predaj modelov........ |
www.scalextuning.com tam sa regni...tam si najdes setko jak robit.....navody popytas sa co nevies atd....
inak tak zaklad...tmel som kupil v zeleziarstve...vola sa to epoxy repair...ale je aj modelarsky tmel sa mi zda ze od tamiye....vlastne od tamiye mas vsetko na toto...aj farby aj tmel atd....
no a flock mam od detailmastera....detailmaster.com
disky noro-tuning.de
dufam ze nevadi ze tolko linkov tu davam....sak konkurencia to nie je 
|
Ut 10.7.2007, 18:55 |
|
 |
|