Autor |
Správa |
Diwiak
Divák
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 24 Bydlisko: Banska Bystrica
|
|
.: Citlivost riadenia v DRAG race [VYRESENO] :. |
|
Zdravim,
mam hrozny problem, v DRAG race to neskutocne "znecitlivie" ovladanie (skusal som aj volant aj klaves, toto iste uz robilo aj v NFS:U), ked chcem zatocit tak to absolutne nereaguje(uz som isiel rozbit volant aj s pedalmi lebo na #8micke v DRAGu mi furt vbehlo jedno auto do cesty tocim plny lavy a nic..... ), pohyby su hrozne pomale a oneskorene a niekedy si auto aj samo zatoci kde chce....
Neviete niekto poradit ako sa to da odstranit ??? Mam volant samozrjeme analog kde si zatocim kolko potrebujem a tato "funkcia" ma neskutocne rozculuje.
Dik za rady,
ozaj da sa niekde nastavit citlivost volantu ???????
|
|
So 10.12.2005, 22:33 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
hmm, a v inych zavodoch/hrach ti to netaha do boku?
nemas lagy?
Ne 11.12.2005, 21:02 |
|
|
XeRETeS
Začínajúci tuner
Založený: 04.12.2005 Príspevky: 119
|
|
|
|
Mas ho dobre nastaveny vo windowse??
Ked ne tak sa s tym pekne pohraj mne to tiez robilo.
Som sy ho nastyvil za 3 hod a teraz je to PARAAADA!
_________________ _.._
Is that link dead? Hit the report button so one of the staff members will delete it. :-yao
NO DOUBLE POSTING GUILD RULEZZZ!!! :-yao
fatal.forumup.sk<<forum s odbornou pomocou ohadom pc okrem inoho diskusia fun sutaze <gogogo |
|
Po 12.12.2005, 15:13 |
|
|
Diwiak
Divák
|
|
|
|
Panstvo mne ten volant ide uplne normalne v kazdej hre aj v NFSMW ale priamo v DRAG zavodoch(ked vam da tie velke "budiky") to neskutocne "znecitlivie" a proste auto vobec nereaguje na pohyby lepsie povedane reaguje hrozne pomaly, a ked potrebujem nejake auto obist tak to je na nervy.. to iste to robi aj na klavesach, a to iste bolo aj v NFSU......Nevsimli ste si to v hre???? Z podpory akurta odpisali ze mam skusit ovladace na volant a blabla ale asi sa nechapeme ze o co ide..
|
|
Po 12.12.2005, 20:32 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
tak vyskusaj na chvilu pouzit speedbreak
|
|
Po 12.12.2005, 22:48 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
ano ved na klavesnici to tiez reaguje pomaly to je bezna vlastnost hry
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Ut 13.12.2005, 00:00 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
Koukam divam se a vidim ze Drag v NFSMW strasne pokazili v ostatnich Needech me DRAG bavil tady ho nesnasim...debilni ovladani a ten gdo scriptoval provoz mel orgasmus...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ut 13.12.2005, 08:51 |
|
|
Diwiak
Divák
|
|
|
|
| | ano ved na klavesnici to tiez reaguje pomaly to je bezna vlastnost hry |
ved to chcem prave zistit ci neexistuje cosi cim to odstranim lebo toto ma privadza do nepricetnosti a kazdy drag si len odtrpim...
|
|
St 14.12.2005, 00:00 |
|
|
Diwiak
Divák
|
|
|
|
Az teraz som zistil kde je najvacsi problem a to v tom ze hra sama riadi auto po svojom najlepsie rovno do protiiducich a zboku prichadzajucich aut a akakolvek korekcia od hraca je len druhorada..
DRAG zbytocne kazi celu hru a je to hanba aby v zavodnej hre pocitac sam krutil volantom, je mi z toho na grc a to ma zvysok hry super bavi...
|
|
Pi 16.12.2005, 02:55 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
| | Az teraz som zistil kde je najvacsi problem a to v tom ze hra sama riadi auto po svojom najlepsie rovno do protiiducich a zboku prichadzajucich aut a akakolvek korekcia od hraca je len druhorada..
DRAG zbytocne kazi celu hru a je to hanba aby v zavodnej hre pocitac sam krutil volantom, je mi z toho na grc a to ma zvysok hry super bavi... |
uz som pisal... pouzivaj speedbreak... pri dragu je to pre mna velmi uzitocna vec a vzdy ma to v poslednej chvili zachrani pred zrazkou ono totiz ked pouzijes na drag spedbreak, neplati to, ze ta vedie po nejakej tej urcnej drahe
|
|
Pi 16.12.2005, 08:01 |
|
|
Diwiak
Divák
|
|
|
|
| | | | Az teraz som zistil kde je najvacsi problem a to v tom ze hra sama riadi auto po svojom najlepsie rovno do protiiducich a zboku prichadzajucich aut a akakolvek korekcia od hraca je len druhorada..
DRAG zbytocne kazi celu hru a je to hanba aby v zavodnej hre pocitac sam krutil volantom, je mi z toho na grc a to ma zvysok hry super bavi... |
uz som pisal... pouzivaj speedbreak... pri dragu je to pre mna velmi uzitocna vec a vzdy ma to v poslednej chvili zachrani pred zrazkou ono totiz ked pouzijes na drag spedbreak, neplati to, ze ta vedie po nejakej tej urcnej drahe |
hm ale speedbreak tiez nie je vecny a dost to kazi pocit z dragu
|
|
Ne 18.12.2005, 17:29 |
|
|
Michael
Skúsený tuner
Založený: 20.04.2007 Príspevky: 297 Bydlisko: Prešov,Sídlisko 3
|
|
|
|
Ja mam MW na PS2 a je to presne to iste co hovoris.Idem DRAG je aspon 3-krat pomalsie ako v NFSU2.To to nieje vada Windovsu ale hry.
_________________ Project Torque
Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". |
|
St 6.6.2007, 17:51 |
|
|
Diwiak
Divák
|
|
|
|
trochu stary thread, ten drag je riadny shit, jednoducho v novych komercnych hrach uz netreba ani krutit volantom
|
|
St 6.6.2007, 18:10 |
|
|
|