Autor |
Správa |
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
| | A jak ji mám nakonfigurovat, aby šla dobře? Běháme na 192.168.0.... maska 255.255.255.0, bránu nemáme |
Tak si tu vychozi branu nastav ... cemu nerozumis ... krucinal ... proste ty PC, ktery budou hrat po LANu musi mit nastavenou vychozi branu na IP adresu to PC, na kterym pobezi server a pojede ti to.
Fakt mi prijde, ze si tady s nama spis chces popovidat nezli to vyresit
Po 27.12.2004, 20:58 |
|
|
Paran
Anonymný
|
|
|
to je sice od vas velice hezky, ale co mam delat kdyz mam trosku rozlehle jsi sit nez par kompu se swistema? Protoze pouzivame mnoogo routeru, je samozrejme vyloucene menit takovym zpusobem vychozi branu. Tak co ted? Existuje uz nejakej softik jako byl na NFSU 1 ?
|
|
Ut 28.12.2004, 09:22 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | to je sice od vas velice hezky, ale co mam delat kdyz mam trosku rozlehle jsi sit nez par kompu se swistema? Protoze pouzivame mnoogo routeru, je samozrejme vyloucene menit takovym zpusobem vychozi branu. Tak co ted? Existuje uz nejakej softik jako byl na NFSU 1 ? |
ja gdyz sem mel router tak mi neslo posilat ani pres blbe icq tagze newim jestli to pude....
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Ut 28.12.2004, 13:53 |
|
|
Anonymný
|
|
|
Jeste jeden dotaz ohledne LAN.. jsme tam normalne videt, ale kdyz da jeden z nas vytvorit hru, tak ten druhy ji nemuze najit?? PLS HELP
|
|
Pi 31.12.2004, 18:13 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
| | Jeste jeden dotaz ohledne LAN.. jsme tam normalne videt, ale kdyz da jeden z nas vytvorit hru, tak ten druhy ji nemuze najit?? PLS HELP |
nastav filtre
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 31.12.2004, 18:49 |
|
|
Anonymný
|
|
|
A jak prosimte, me to nejak nejde..
|
|
Pi 31.12.2004, 19:51 |
|
|
Dzjukijc
bot
Založený: 03.11.2004 Príspevky: 16777215
|
|
|
|
| | A jak prosimte, me to nejak nejde.. |
musis mat rovnako nastaveny filter ako ten co vytvoril hru.....
_________________ >> addio << |
|
Pi 31.12.2004, 21:31 |
|
|
Lucien
Anonymný
|
|
|
Tak už jsme to vyřešili, ani jsme nepotřebovali nastavovat bránu , ale abych pravdu řekl, tak takhle stupidní nastavování síťové hry jsem dlouho neviděl .
|
|
So 1.1.2005, 13:17 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
So 1.1.2005, 14:55 |
|
|
Anonymný
|
?? |
|
| | | | A jak prosimte, me to nejak nejde.. |
musis mat rovnako nastaveny filter ako ten co vytvoril hru..... |
Ale to mame a stejne to nefunguje.. pak jsme to jeste zkouseli pres ten LAN SERVER program, ale to taky neslo:( fakt uz nevim jak na to..
|
|
So 1.1.2005, 16:43 |
|
|
Bells
Anonymný
|
vypada to ze mam uplne stejny problem jak ty.... |
|
| | Tak už jsme to vyřešili, ani jsme nepotřebovali nastavovat bránu , ale abych pravdu řekl, tak takhle stupidní nastavování síťové hry jsem dlouho neviděl . |
pls muzes mi rict co s tim mam udelat a jaks to vyresil??? jsme si cetl all tve prispevky a ve vsme se se mnou shpdujes
THX
|
|
So 1.1.2005, 18:05 |
|
|
Max
Anonymný
|
|
|
No, že se opět vkládám do debaty, mě by taky docela zajímalo Luciene, jak jsi to zmáknul bez těch bran a internetu
|
|
Ne 2.1.2005, 00:26 |
|
|
Bells
Anonymný
|
|
|
jj cekam na to jak kocka na zradlo.... spis kocka na mys.... nemate nekdo na neho ICQ,.)
|
|
Ne 2.1.2005, 00:40 |
|
|
Lucien
Anonymný
|
|
|
| | jj cekam na to jak kocka na zradlo.... spis kocka na mys.... nemate nekdo na neho ICQ,.) |
No je to uplně jednoduchý , najeď si do síťových připojení, klikni pravým na síťovku kerou používáš na Lan, dej vlastnosti, pak na tu záložku nahoře OVĚŘOVÁNÍ, a odklikni pryč povolit v této síti ověření IEEE 802.1x Tohle jsem udělal a funguje to , poradil mě to na lance nějakej místní kořínek
|
|
Ne 2.1.2005, 14:59 |
|
|
Anonymný
|
|
|
| | | | jj cekam na to jak kocka na zradlo.... spis kocka na mys.... nemate nekdo na neho ICQ,.) |
No je to uplně jednoduchý , najeď si do síťových připojení, klikni pravým na síťovku kerou používáš na Lan, dej vlastnosti, pak na tu záložku nahoře OVĚŘOVÁNÍ, a odklikni pryč povolit v této síti ověření IEEE 802.1x Tohle jsem udělal a funguje to , poradil mě to na lance nějakej místní kořínek |
mhm tak jsem presne todle to zkusil a stejne to nejde.... jo nemam nastavenou vychozi branu... muze to byt tim? jak ji mam nastavit?
|
|
Po 3.1.2005, 18:11 |
|
|
|
|
|
|