Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Lan
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Lan
Autor Správa
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Lucien Napísal:
A jak ji mám nakonfigurovat, aby šla dobře? Běháme na 192.168.0.... maska 255.255.255.0, bránu nemáme

Tak si tu vychozi branu nastav ... cemu nerozumis ... krucinal ... proste ty PC, ktery budou hrat po LANu musi mit nastavenou vychozi branu na IP adresu to PC, na kterym pobezi server a pojede ti to.

Fakt mi prijde, ze si tady s nama spis chces popovidat nezli to vyresit Very Happy

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku
Po 27.12.2004, 20:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Paran
Anonymný

to je sice od vas velice hezky, ale co mam delat kdyz mam trosku rozlehle jsi sit nez par kompu se swistema? Protoze pouzivame mnoogo routeru, je samozrejme vyloucene menit takovym zpusobem vychozi branu. Tak co ted? Existuje uz nejakej softik jako byl na NFSU 1 ?
Ut 28.12.2004, 09:22
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004

Paran Napísal:
to je sice od vas velice hezky, ale co mam delat kdyz mam trosku rozlehle jsi sit nez par kompu se swistema? Protoze pouzivame mnoogo routeru, je samozrejme vyloucene menit takovym zpusobem vychozi branu. Tak co ted? Existuje uz nejakej softik jako byl na NFSU 1 ?

ja gdyz sem mel router tak mi neslo posilat ani pres blbe icq tagze newim jestli to pude.... Question

Ut 28.12.2004, 13:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Anonymný

Jeste jeden dotaz ohledne LAN.. jsme tam normalne videt, ale kdyz da jeden z nas vytvorit hru, tak ten druhy ji nemuze najit?? PLS HELP
Pi 31.12.2004, 18:13
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004

Anonymous Napísal:
Jeste jeden dotaz ohledne LAN.. jsme tam normalne videt, ale kdyz da jeden z nas vytvorit hru, tak ten druhy ji nemuze najit?? PLS HELP

nastav filtre

Pi 31.12.2004, 18:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Anonymný

A jak prosimte, me to nejak nejde.. Crying or Very sad
Pi 31.12.2004, 19:51
Dzjukijc
bot

Založený: 03.11.2004

Anonymous Napísal:

musis mat rovnako nastaveny filter ako ten co vytvoril hru.....

Pi 31.12.2004, 21:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Lucien
Anonymný

Tak už jsme to vyřešili, ani jsme nepotřebovali nastavovat bránu Smile, ale abych pravdu řekl, tak takhle stupidní nastavování síťové hry jsem dlouho neviděl Mad .
So 1.1.2005, 13:17
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

to byla doba ... napis pro jiny podobny jak, at tu zase nedebatujeme o nicem. vazne nechapu co je ale na vyplneni jedne IP adresy tak slozite a zdlouhave ... to je ale tvoje vec, proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite Laughing .

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku
So 1.1.2005, 14:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Anonymný

Príspevok ?? Odpovedať s citátom
Dzjukijc Napísal:
Anonymous Napísal:

musis mat rovnako nastaveny filter ako ten co vytvoril hru.....

Ale to mame a stejne to nefunguje.. pak jsme to jeste zkouseli pres ten LAN SERVER program, ale to taky neslo:( fakt uz nevim jak na to..
So 1.1.2005, 16:43
Bells
Anonymný

Príspevok vypada to ze mam uplne stejny problem jak ty.... Odpovedať s citátom
Lucien Napísal:
Tak už jsme to vyřešili, ani jsme nepotřebovali nastavovat bránu Smile, ale abych pravdu řekl, tak takhle stupidní nastavování síťové hry jsem dlouho neviděl Mad .

pls muzes mi rict co s tim mam udelat a jaks to vyresil??? jsme si cetl all tve prispevky a ve vsme se se mnou shpdujes

THX
So 1.1.2005, 18:05
Max
Anonymný

No, že se opět vkládám do debaty, mě by taky docela zajímalo Luciene, jak jsi to zmáknul bez těch bran a internetu Cool
Ne 2.1.2005, 00:26
Bells
Anonymný

jj cekam na to jak kocka na zradlo.... spis kocka na mys.... nemate nekdo na neho ICQ,.)
Ne 2.1.2005, 00:40
Lucien
Anonymný

Bells Napísal:
jj cekam na to jak kocka na zradlo.... spis kocka na mys.... nemate nekdo na neho ICQ,.)

No je to uplně jednoduchý Smile, najeď si do síťových připojení, klikni pravým na síťovku kerou používáš na Lan, dej vlastnosti, pak na tu záložku nahoře OVĚŘOVÁNÍ, a odklikni pryč povolit v této síti ověření IEEE 802.1x Tohle jsem udělal a funguje to Smile, poradil mě to na lance nějakej místní kořínek Smile
Ne 2.1.2005, 14:59
Anonymný

Lucien Napísal:
Bells Napísal:

No je to uplně jednoduchý Smile, najeď si do síťových připojení, klikni pravým na síťovku kerou používáš na Lan, dej vlastnosti, pak na tu záložku nahoře OVĚŘOVÁNÍ, a odklikni pryč povolit v této síti ověření IEEE 802.1x Tohle jsem udělal a funguje to Smile, poradil mě to na lance nějakej místní kořínek Smile

mhm tak jsem presne todle to zkusil a stejne to nejde.... jo nemam nastavenou vychozi branu... muze to byt tim? jak ji mam nastavit?
Po 3.1.2005, 18:11
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď