Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
unable to load bavorak |
|
tha dnes rano zapnem nfs:c a ked idem spustit moj profil tak mi napise "unable to load bavorak" potom ma tam hned hodi do nejakeho formularu ze sa mam zaregistrovat do EA games...tak som sa zaregistroval a vytvorilo mi to novy profil...s 0% samozrejme... ale ten moj bavorak nece a nece spustit...ulozil som si aj save ked som presiel karieru...ale ten mi je zdanlivo na nic...lebo vzdy mi len vypise ze je to unable to load...poradte pls..som zufaly.momenatalne som cel dorobit reward cards...uz som dost z nich a teraz sa mi to takto do****
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 17.11.2006, 10:12 |
|
|
EASTON
Divák
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 11
|
|
|
|
mne toto spravilo tiez ..neostava ti nic ine iba zacat od znova hru
|
|
Pi 17.11.2006, 11:53 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
tomu neverim....ale preco to spravi????do kelu som as namakal aby som to spravil na caymane S, aby som mal melon cashu na konci a teraz mi to ceale padne???fakt neverim ze by to neslo neco s tym zrobit
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 17.11.2006, 12:44 |
|
|
|
|
|
|