Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Carlist
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Carlist

ako sa vam pozdava carlist v NFS CARBON?
Ano
89%
 89%  [ 52 ]
Nie
10%
 10%  [ 6 ]
Celkom hlasov : 58

Autor Správa
SpeedFilip
Divák
Divák

Založený: 12.10.2006

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
tesim sa na to shelby
Pi 20.10.2006, 21:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Awattar
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 13.08.2006

jj, to bude parada Smile

Pi 20.10.2006, 21:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Jojo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 18.05.2006

je to delo no co uz ale taky Koennising bude tiez ina pecka.
Pi 20.10.2006, 21:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Lokan
Divák
Divák

Založený: 09.08.2006

neviem či sa to tu riešilo, ale ako to bude s tým BMW M3 GTR???
bude to zas také ako v MW?

TO ma strašne sklamalo. OK hlavný hrdina mal svoju Street Verziu, ale prečo tam nemohli dať "základnú" M3 ako sú všetky ostatné autá a by sa normálne tunila.

BMW mám velkmi rád síce aj tá street verzia je super, ale občas omrzí a chcelo by to zmenu kitu a tak podobne.

Tak neviete nejaké informácie, či v Carbone bude BMW ako všetky ostatné alebo to bude zase to jedno?

na tom oficialnom webe sa mi zdá, že je to tá street verzia z MW... Mad

BTW: a vôbec nechápem čo robí to druhé BMW M3 gtr v MW BE.
šak sa nedá vôbec natunit a ten jeho výkon zas taký super neni. a tak isto Camaro SS.
IMHO to tam dali len tak aby sa nepovedalo.

So 21.10.2006, 09:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

camaro je usper Velmi štastný to nehaj na pokoji...a na co je to druhe bmw...asi na to ze ked nemas carreplacer tak si mozes aj bavorak vytunit...teda len vizualne...v "my cars"

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 21.10.2006, 11:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lokan
Divák
Divák

ja ti camaro neberem, ani tvoj názor Velmi štastný

ako keď nemam carreplacer ? tomu jaksi nechápem Confused

edit:

aha už chápem. Ty si myslel tú street verziu, keď ju vyhrám od razera, tak môžem meniť farby a tak... Cool
So 21.10.2006, 12:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

na oficialnej stranke je lamboghini murcielago lp640 to bude sranda
So 21.10.2006, 13:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

yeees to som chcel toto....dufamz e tam teda bude...lebo 640 koni v zaklade...to bude teda poradny stroj ked sa vytuni...dufam ze bude v carbone neco jak Dyno ze si tam bduem moct kuknut kolko koni to ma

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 21.10.2006, 15:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BIRD
Divák
Divák

Založený: 03.08.2006

Neda....ale da sa to pozriet v deme ktore sa da neoficalne stahnut..no da sa uz aj hra ale nesme predsa pirati ne?!

jojo v teme "Skym mate najvetsi porblem?"

>>>>>http://s1.gladiatus.org/game/c.php?uid=32191 <<<<<
So 21.10.2006, 16:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Lokan Napísal:
ja ti camaro neberem, ani tvoj názor Velmi štastný

ako keď nemam carreplacer ? tomu jaksi nechápem Confused

edit:

aha už chápem. Ty si myslel tú street verziu, keď ju vyhrám od razera, tak môžem meniť farby a tak... Cool

carreplacer je programik ktory ti umozni dostat do garaze napriklad bmw m3 tu silnejsiu verziu...a mozes si ju vizualne zmenit...alebo camaro ss si tam mzoes dat...(do garaze) alebo aj civilne a policajne auta...

Ne 22.10.2006, 21:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lokan
Divák
Divák

BIRD Napísal:
... nesme predsa pirati ...

Laughing sme cestný piradí Exclamation (aspoň za compom)

bavorak Napísal:
carreplacer je programik ktory ti umozni dostat do garaze napriklad bmw m3 tu silnejsiu verziu...a mozes si ju vizualne zmenit...alebo camaro ss si tam mzoes dat...(do garaze) alebo aj civilne a policajne auta...

jj ten poznám, ale to auto sa dá vyhrať kludne od razora, mimochodom, už ho mám v garáži... ale mi to jaksi blbne, lebo dám si napríklad ten (neviem jak to nazvať) ... hm... proste ten nápis SPARCO , a dám nech to zobrezí bielim a ono mi to stále dá len čiernym... proste mi to nejak zle zobrezuje...

Ale to je jedno.

Ešte som stále nedostal odpoveď na otázku:
Ako je to s tým BMW M3 GTR v Carbone??? dá sa lubovolne tunuť, alebo mám zas zviazené ruky
Confused
Po 23.10.2006, 16:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
kixooo
Divák
Divák

Založený: 11.10.2006

ludia mna strasne sklamali tie MUSCLE CARS to su take americke skatule z motorom ktory zozerie aj hlavu...Sad.... ja ich strasne nemozem.. typycke americke k... Sad ale co uz kazdy ma svoj nazor...Smile a vsimnite si v kazdom diele 2f2f je to na konci iba o nich... furt su naj... kktina..SadSad skatule blbe ... americka firma americky film a americke auta...Sad mi uz lezu na nervy....to je moj nazor.... Exclamation Exclamation
Po 23.10.2006, 16:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lokan
Divák
Divák

nj tie staré americké autá sú možno škatule, ale mojú celkom slušné stajne. Cool

a americké autá sú aj Dodge Viper alebo Corvette a to mi ako škatula nepripadá.

no a čo tak anglické autá?
Taký aston martin je tiež krásne auto Wink
Po 23.10.2006, 17:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

kixooo Napísal:
ludia mna strasne sklamali tie MUSCLE CARS to su take americke skatule z motorom ktory zozerie aj hlavu...Sad.... ja ich strasne nemozem.. typycke americke k... Sad ale co uz kazdy ma svoj nazor...Smile a vsimnite si v kazdom diele 2f2f je to na konci iba o nich... furt su naj... kktina..SadSad skatule blbe ... americka firma americky film a americke auta...Sad mi uz lezu na nervy....to je moj nazor.... Exclamation Exclamation

ja som velmo rad ze su tam..este v nfs neboli...a ja ich narozdiel od teba zerem...pod,a mna super kary...sranda ked auto zo 70 rokov sa da zrobit na 600 konovu karu co trha asfalt...a ten vzhlad...no parada Velmi štastný
kixooo Napísal:
aj tak japonske a nemecke kary su NAJ!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ale aj tak nemecke su naj...v tom s tebou suhlasim...s japonskymi uz ne.-..tie ja maloktore mam rad...hadam tak do 10 modelov aut co sa mi od japoncov pacia...a to ich teda hojne maju...ale nepaci sa mi ten ich styl dizajnu...aj ekd technika mzono dobra je...ale to je dobra aj u nemcov..a k tomu maju neci este aj dizajn pekny...hlavne bmw Velmi štastný

Po 23.10.2006, 18:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kixooo
Divák
Divák

Založený: 11.10.2006

sikmooky maju dobre kary stvorene na performance!!!Smile nissan,subaru,toyota... a nemci hlavne medaky od sl cez cls az po clk slk slr..... a bavora hlavne tie starsie! od 1 , 3 5 6 7 aj z su pekne ale ne moc ... ale aj ferarri neni na zahodenei ale nevedel by som si predstavit vytunovane ferarri hlavne marranelo gtc..... ale naj kary su aj tak dtm a gtm! Velmi štastnýVelmi štastný Twisted Evil
Ut 24.10.2006, 16:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lokan
Divák
Divák

bavorak Napísal:
yeees to som chcel toto....dufamz e tam teda bude...lebo 640 koni v zaklade...to bude teda poradny stroj ked sa vytuni...dufam ze bude v carbone neco jak Dyno ze si tam bduem moct kuknut kolko koni to ma

Ak si hral MW, tak tá Carrera gt má tiež viac ako 600 koní Cool

Ut 24.10.2006, 17:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MC Boss
Divák
Divák

Založený: 18.09.2006

ale ja sa najvac tesin na Koenisseg ci jak sa to pise, no ved vete kere a este celkom hezke je Plymouth Baracuda

Ut 24.10.2006, 18:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MAFIOZO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 22.07.2006

zda sa mi cudne ako budeme tuningovat[myslim motor]napr. u takeho auta ako je koenigsegg ktore ide aj bez tuningu okolo 400 kmh...to pojde 550 kmh?????

St 25.10.2006, 19:07 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

A polozte si otazku,bude vobec realne tak tuningovat motor?Ved vlastne on uz od vyroby ide na svoje maximum,ale napr. taky podvozok,tam sa to bude dat Wink

btw.:ale jedno je realita a druhe NFS Wink

St 25.10.2006, 19:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Hopko
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.08.2005

Lepší carlist bol asi len v HP2.
Aj keď tam bolo menej aut ale bol dosť dobry.
Št 26.10.2006, 14:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Carbon Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Ďalší
Strana 15 z 16
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď