ako sa vam pozdava carlist v NFS CARBON? |
Ano |
|
89% |
[ 52 ] |
Nie |
|
10% |
[ 6 ] |
|
Celkom hlasov : 58 |
|
Autor |
Správa |
SpeedFilip
Divák
Založený: 12.10.2006 Príspevky: 6
|
|
|
|
tesim sa na to shelby
|
|
Pi 20.10.2006, 21:23 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
jj, to bude parada
Pi 20.10.2006, 21:24 |
|
|
Jojo
Skúsený tuner
Založený: 18.05.2006 Príspevky: 453
|
|
|
|
je to delo no co uz ale taky Koennising bude tiez ina pecka.
|
|
Pi 20.10.2006, 21:30 |
|
|
Lokan
Divák
Založený: 09.08.2006 Príspevky: 37
|
|
|
|
neviem či sa to tu riešilo, ale ako to bude s tým BMW M3 GTR???
bude to zas také ako v MW?
TO ma strašne sklamalo. OK hlavný hrdina mal svoju Street Verziu, ale prečo tam nemohli dať "základnú" M3 ako sú všetky ostatné autá a by sa normálne tunila.
BMW mám velkmi rád síce aj tá street verzia je super, ale občas omrzí a chcelo by to zmenu kitu a tak podobne.
Tak neviete nejaké informácie, či v Carbone bude BMW ako všetky ostatné alebo to bude zase to jedno?
na tom oficialnom webe sa mi zdá, že je to tá street verzia z MW...
BTW: a vôbec nechápem čo robí to druhé BMW M3 gtr v MW BE.
šak sa nedá vôbec natunit a ten jeho výkon zas taký super neni. a tak isto Camaro SS.
IMHO to tam dali len tak aby sa nepovedalo.
_________________ ///M3 rulez
|
|
So 21.10.2006, 09:40 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
camaro je usper to nehaj na pokoji...a na co je to druhe bmw...asi na to ze ked nemas carreplacer tak si mozes aj bavorak vytunit...teda len vizualne...v "my cars"
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 21.10.2006, 11:06 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
ja ti camaro neberem, ani tvoj názor
ako keď nemam carreplacer ? tomu jaksi nechápem
edit:
aha už chápem. Ty si myslel tú street verziu, keď ju vyhrám od razera, tak môžem meniť farby a tak...
|
|
So 21.10.2006, 12:06 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
na oficialnej stranke je lamboghini murcielago lp640 to bude sranda
|
|
So 21.10.2006, 13:07 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
yeees to som chcel toto....dufamz e tam teda bude...lebo 640 koni v zaklade...to bude teda poradny stroj ked sa vytuni...dufam ze bude v carbone neco jak Dyno ze si tam bduem moct kuknut kolko koni to ma
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 21.10.2006, 15:02 |
|
|
BIRD
Divák
Založený: 03.08.2006 Príspevky: 59 Bydlisko: Some where in Germany
|
|
|
|
Neda....ale da sa to pozriet v deme ktore sa da neoficalne stahnut..no da sa uz aj hra ale nesme predsa pirati ne?!
|
So 21.10.2006, 16:34 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | ja ti camaro neberem, ani tvoj názor
ako keď nemam carreplacer ? tomu jaksi nechápem
edit:
aha už chápem. Ty si myslel tú street verziu, keď ju vyhrám od razera, tak môžem meniť farby a tak... |
carreplacer je programik ktory ti umozni dostat do garaze napriklad bmw m3 tu silnejsiu verziu...a mozes si ju vizualne zmenit...alebo camaro ss si tam mzoes dat...(do garaze) alebo aj civilne a policajne auta...
|
Ne 22.10.2006, 21:20 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
| | ... nesme predsa pirati ... |
sme cestný piradí (aspoň za compom)
| | carreplacer je programik ktory ti umozni dostat do garaze napriklad bmw m3 tu silnejsiu verziu...a mozes si ju vizualne zmenit...alebo camaro ss si tam mzoes dat...(do garaze) alebo aj civilne a policajne auta... |
jj ten poznám, ale to auto sa dá vyhrať kludne od razora, mimochodom, už ho mám v garáži... ale mi to jaksi blbne, lebo dám si napríklad ten (neviem jak to nazvať) ... hm... proste ten nápis SPARCO , a dám nech to zobrezí bielim a ono mi to stále dá len čiernym... proste mi to nejak zle zobrezuje...
Ale to je jedno.
Ešte som stále nedostal odpoveď na otázku:
Ako je to s tým BMW M3 GTR v Carbone??? dá sa lubovolne tunuť, alebo mám zas zviazené ruky
|
|
Po 23.10.2006, 16:18 |
|
|
kixooo
Divák
Založený: 11.10.2006 Príspevky: 23
|
|
|
|
ludia mna strasne sklamali tie MUSCLE CARS to su take americke skatule z motorom ktory zozerie aj hlavu....... ja ich strasne nemozem.. typycke americke k... ale co uz kazdy ma svoj nazor... a vsimnite si v kazdom diele 2f2f je to na konci iba o nich... furt su naj... kktina.. skatule blbe ... americka firma americky film a americke auta... mi uz lezu na nervy....to je moj nazor....
|
|
Po 23.10.2006, 16:31 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
nj tie staré americké autá sú možno škatule, ale mojú celkom slušné stajne.
a americké autá sú aj Dodge Viper alebo Corvette a to mi ako škatula nepripadá.
no a čo tak anglické autá?
Taký aston martin je tiež krásne auto
|
|
Po 23.10.2006, 17:00 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | ludia mna strasne sklamali tie MUSCLE CARS to su take americke skatule z motorom ktory zozerie aj hlavu....... ja ich strasne nemozem.. typycke americke k... ale co uz kazdy ma svoj nazor... a vsimnite si v kazdom diele 2f2f je to na konci iba o nich... furt su naj... kktina.. skatule blbe ... americka firma americky film a americke auta... mi uz lezu na nervy....to je moj nazor.... |
ja som velmo rad ze su tam..este v nfs neboli...a ja ich narozdiel od teba zerem...pod,a mna super kary...sranda ked auto zo 70 rokov sa da zrobit na 600 konovu karu co trha asfalt...a ten vzhlad...no parada
| | aj tak japonske a nemecke kary su NAJ!!!! |
ale aj tak nemecke su naj...v tom s tebou suhlasim...s japonskymi uz ne.-..tie ja maloktore mam rad...hadam tak do 10 modelov aut co sa mi od japoncov pacia...a to ich teda hojne maju...ale nepaci sa mi ten ich styl dizajnu...aj ekd technika mzono dobra je...ale to je dobra aj u nemcov..a k tomu maju neci este aj dizajn pekny...hlavne bmw
|
Po 23.10.2006, 18:02 |
|
|
kixooo
Divák
Založený: 11.10.2006 Príspevky: 23
|
|
|
|
sikmooky maju dobre kary stvorene na performance!!! nissan,subaru,toyota... a nemci hlavne medaky od sl cez cls az po clk slk slr..... a bavora hlavne tie starsie! od 1 , 3 5 6 7 aj z su pekne ale ne moc ... ale aj ferarri neni na zahodenei ale nevedel by som si predstavit vytunovane ferarri hlavne marranelo gtc..... ale naj kary su aj tak dtm a gtm!
|
|
Ut 24.10.2006, 16:05 |
|
|
Lokan
Divák
|
|
|
|
| | yeees to som chcel toto....dufamz e tam teda bude...lebo 640 koni v zaklade...to bude teda poradny stroj ked sa vytuni...dufam ze bude v carbone neco jak Dyno ze si tam bduem moct kuknut kolko koni to ma |
Ak si hral MW, tak tá Carrera gt má tiež viac ako 600 koní
_________________ ///M3 rulez
|
|
Ut 24.10.2006, 17:30 |
|
|
MC Boss
Divák
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 10 Bydlisko: LM City
|
|
|
Ut 24.10.2006, 18:28 |
|
|
MAFIOZO
Skúsený tuner
Založený: 22.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: East Compton
|
|
|
|
zda sa mi cudne ako budeme tuningovat[myslim motor]napr. u takeho auta ako je koenigsegg ktore ide aj bez tuningu okolo 400 kmh...to pojde 550 kmh?????
St 25.10.2006, 19:07 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
|
A polozte si otazku,bude vobec realne tak tuningovat motor?Ved vlastne on uz od vyroby ide na svoje maximum,ale napr. taky podvozok,tam sa to bude dat
btw.:ale jedno je realita a druhe NFS
St 25.10.2006, 19:23 |
|
|
Hopko
Skúsený tuner
Založený: 23.08.2005 Príspevky: 481
|
|
|
|
Lepší carlist bol asi len v HP2.
Aj keď tam bolo menej aut ale bol dosť dobry.
|
|
Št 26.10.2006, 14:30 |
|
|
|