Autor |
Správa |
Olgoj Chorchoj
Divák
Založený: 21.11.2004 Príspevky: 38 Bydlisko: Ostrava
|
|
Jak tunit v dyno??? |
|
nevíte někdo poradit jak tunit v dyno ja to moc neumím????
|
|
St 15.12.2004, 19:20 |
|
|
pista
Divák
Založený: 21.11.2004 Príspevky: 84 Bydlisko: blava
|
|
|
|
ani ja...
St 15.12.2004, 19:41 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
SDjk |
|
No nastavíte auto, vyzkoušíte RPM a Maximálku, a na test okruhu vyzkoušíte podvozek a aerodynamiku. S čím bys chtěl poradit? Převody, Aero, tlumiče?
St 15.12.2004, 19:47 |
|
|
Olgoj Chorchoj
Divák
|
|
|
|
aerodinamiku a tlumiče???
|
|
St 15.12.2004, 19:58 |
|
|
pista
Divák
Založený: 21.11.2004 Príspevky: 84 Bydlisko: blava
|
|
|
|
turbo mam nastavit ako???tak ake mam otacky???
St 15.12.2004, 21:29 |
|
|
Olgoj Chorchoj
Divák
|
|
|
|
Tak jak to mám nastavit???
|
|
Št 16.12.2004, 20:51 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
sad |
|
Záleží na tobě co ti více vyhovuje, já mám rád šílenou jízdi zadkem dopředu a hodně akcelerace>>>>vepředu hodně přítlaku vzadu, málo přítlaku, krátké převody, a brzdný účinek více dozadu, a turbo si nastav aby ti pracovalo taky jak chceš, mě začne turbo táhnout od 3000 otáček, sice mám malou rychlost (280 km/h při 16procentovym dokončení hry), ale ta akcelerace stojí fakt za to, a ta jízda zadkem napřed taky. Tlumiče nastav co nejvíce na Hard, pak máš lepší grip(auto se nenáklání v zatáčkách), A převody(gears) si nastav víc na akceleraci, ve hře je málo míst kde to rozpálíš naplno, Drifty, tam měj akceleraci co nejvíc to jde(Jako v Rally, na výjezdu musíš nabrat co největší rychlost) a křídla vepředu hodně a vzadu málo (Pak je to přetáčivý jako prase, jak se přetáčí prase? ) na dragy to ještě nevim jak a jinak tajto celý bylo nastavení na circuits a URL, pro Street-x doporučuji to samý jako v Driftu, ale křídla si dej nějak stejný (vepředu např 4.00 a vzadu 4.83), mám Corolu 85 a 16 procent dohráno, tak nevim, možná to jde líp.
Št 16.12.2004, 21:53 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
Re: sad |
|
| | ...já mám rád šílenou jízdi zadkem dopředu a hodně akcelerace... |
to moze byt zaujimave
Št 16.12.2004, 23:06 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
Re: sad |
|
| | | | ...já mám rád šílenou jízdi zadkem dopředu a hodně akcelerace... |
to moze byt zaujimave |
hh za zpatecku dostavas nitro....muze to byt i vyhodne
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 16.12.2004, 23:09 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
dv |
|
A s tim nastavením pro Curcuits, URL jezdím takto: KDyž je vracečka jako tukan, tak dupneš na brzdu (stlačim šipku dolu) a pak při stejným okamžiku zatočíš (stlačim šipku doleva/doprava) a podřadíš, auto zařve (Ta krabice Corola) a pošle s přetáčivostí auto do vracečky na výjezdu pak už jen držíš plyn a kdžtak tam přidáš nitro co jsi dostal za smyk. Možná to nefunguje dobře, ale s tatjou technikou vyhrávám na Hard v pohodě . A dragy doporučuji dát akceleraci, nulový přítlak, vysoký auto(technika proudění vzduchu, vzduch proudí nad i pod autem a auto má tak malý odpor, nevim jestli to tady funguje ale v reálu ano, asi) a pak dáš prefek shit (záměrně shit) stříkneš nitro, dáš 2 stříkneš nitro a pak jedeš v poho, ale pak se k ttobě dostanou a musíš je nečistě blokovat. Ale vžycky to jde jinak, toto nezkoušejte ze svým autem doma na dvorku či na ulici, toto dělají jen profesionálně vycvičení blázni , když mi řekneš jaký máš auto, tak zkusim něco ušmudlat.Ale neznám tvůj styl. A s tímto setupem se dobře vybírají vracešky na horách (ostatní tomu říkají serpentiny). Doufám, že nežiju pod špatným přesvědčením, nejsem inženýr, jsem laik, mě nevěřte, věřte sami sobě, VUF!
Št 16.12.2004, 23:37 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
Re: dv |
|
| | A s tim nastavením pro Curcuits, URL jezdím takto: KDyž je vracečka jako tukan, tak dupneš na brzdu (stlačim šipku dolu) a pak při stejným okamžiku zatočíš (stlačim šipku doleva/doprava) a podřadíš, auto zařve (Ta krabice Corola) a pošle s přetáčivostí auto do vracečky na výjezdu pak už jen držíš plyn a kdžtak tam přidáš nitro co jsi dostal za smyk. Možná to nefunguje dobře, ale s tatjou technikou vyhrávám na Hard v pohodě . A dragy doporučuji dát akceleraci, nulový přítlak, vysoký auto(technika proudění vzduchu, vzduch proudí nad i pod autem a auto má tak malý odpor, nevim jestli to tady funguje ale v reálu ano, asi) a pak dáš prefek shit (záměrně shit) stříkneš nitro, dáš 2 stříkneš nitro a pak jedeš v poho, ale pak se k ttobě dostanou a musíš je nečistě blokovat. Ale vžycky to jde jinak, toto nezkoušejte ze svým autem doma na dvorku či na ulici, toto dělají jen profesionálně vycvičení blázni , když mi řekneš jaký máš auto, tak zkusim něco ušmudlat.Ale neznám tvůj styl. A s tímto setupem se dobře vybírají vracešky na horách (ostatní tomu říkají serpentiny). Doufám, že nežiju pod špatným přesvědčením, nejsem inženýr, jsem laik, mě nevěřte, věřte sami sobě, VUF! |
aj vracacky ides zadkom dopredu, ze
Pi 17.12.2004, 00:02 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
i ty bab co startujou sou zadkem napred co?
|
|
Pi 17.12.2004, 00:25 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
Pi 17.12.2004, 00:34 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
| | ale on ich nevidi, lebo aj on je zadkom dopredu |
tak a uz s tim spammem prestanem...uz to prehanime
|
|
Pi 17.12.2004, 00:36 |
|
|
NitrO
VIP member
|
|
|
Pi 17.12.2004, 00:47 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
Aero |
|
Aerodynamika má zásadní vliv na jízu auta, jestli nevíte jak funguje, tak funguje takto: Hodně přítlaku znamená lepší grip v zatáčkách, ale malá rychlost na rovinkách (Protože křídla tvoří odpor, a čím více přítlaku, tím více odporu a odpor zbrzďuje auto), ale když si dáte málo přítlaku tak máte rychlý auto, ale v zatáčkách vás to bude vynášet ven (odstředivou silou, nemáte skoro žádný grip) , Takže se spíš vyplatí hodně přítlaku a blokovat nebo logicky na rovné tratě co nejméně přítlaku.
Tlumiče (suspensions): To je skoro totéž, tvrdé tlumiče znamenají více gripu v zatáčkách, protože se auto nenaklání,ale zase vás rozhodí každý hrbol, protože tlumiče nemají co tlumit, když jsou tvrdé. Nevim jestli to tady funguje, ale v realu platí: Čím více auto u země v zatáčkách, tím lepší je průjezd, ale pak na rovinkách vám vzduch neproudí pod auto a zbytečně vás to zbžďujě (zase ten odpor), ale když máte vysoký auto, tak vzduch krásně proudí nad střechou i pod autem, ale v zatáčkách se auto naklání a zmenšuje se přilnavost pneumatik. Na tomto principu pracovalo aktivní zavěšení ve vozech F1 počátkem devadesátych let.
Pi 17.12.2004, 08:47 |
|
|
Olgoj Chorchoj
Divák
|
|
|
|
mám Nissan Skyline ale v zatáčkách strašně smykuje!!!
|
|
Pi 17.12.2004, 19:28 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
sdgh |
|
A ty nechceš aby smykoval? Chceš stabilní auto?
Pi 17.12.2004, 20:10 |
|
|
Olgoj Chorchoj
Divák
|
|
|
|
tak smykovat může ale když v zatáčce udělá smyk a to ho dost zbrzdí!a když ze zatáčky dám rychlou akceleraci tak ho to ještě víc rozsmykuje!
|
|
Pi 17.12.2004, 20:14 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
|
|
tak nejezdi se zadohrabem (i kdyz skyline je 4x4 tak ten by to nemel delat )
_________________ |
|
Pi 17.12.2004, 20:25 |
|
|
|
|
|
|