Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Nitro

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » NFS: Underground Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Nitro
Autor Správa
solids
Divák
Divák

Založený: 19.07.2005
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Nitro Odpovedať s citátom
Pizzadox trainer +3
S týmto trainerom od Pizzadoxu môžete mať v hre neobmedzené nitro, množstvo style bodov a hromadu peň
Program som si stiahol nakopiroval do hry spustil zaskrtol NITRO a nic sa nedeje stale mi to odobere nitro a viac sa nic nedeje .Nevie mi niekto poradit ako to funguje??Dik s pozdravom Solid
So 18.3.2006, 02:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

Príspevok Odpovedať s citátom
stahni si trainer na aktualni verzi hry, kterou mas. pokud s patchem tak trainer na nej ... pokud bez pak logicky .... trainer bez. A hlavne se rid pokyny, nebo sem nakoupiruj z readme co s tim mas delat. my ti to prelozime Wink.
So 18.3.2006, 15:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

Príspevok Odpovedať s citátom
maly spam na moji SZ, az mne to vydesilo Smile)

solids Napísal:
Ahoj neako tomu nerozumiem aky trainer mam stiahnut.Mam nainstalovanu verziu NFSU 1.2 po nainstalovani cestiny mi to zmenilo na verziu 1.4.Pizzadox trainer +3
S týmto trainerom od Pizzadoxu môžete mať v hre neobmedzené nitro, množstvo style bodov a hromadu peňazí. Ale tam to pise ze je to na verziu NFS: Underground v1.2.51733 +3 trainer moze to byt broblem??Ak vies ako na to co stym mozem urobyt tak mi skus neako pomoct.A chcem sa opitat da sa to nitro vyuzit aj vhre po sieti pripadne po nete?? Zatial dik s pozdravom Solid

verze traineru musi korespondovat s verzi hry a verzi cestiny. vsechno souvisi se vsim. takze k funkcnosti potrebujes mit vse pro tu stejnou verzi.

a jinak, v sitove hre tyhle trainery nefunguji, protoze tomu se rika cheatovani a to asi neni proti lidem moc koser, ze ... nebud vykuk, lamo. Mr. Green
So 18.3.2006, 16:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » NFS: Underground Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď