Autor |
Správa |
solids
Divák
Založený: 19.07.2005 Príspevky: 1 Bydlisko: Kežmarok Slovensko
|
|
Nitro |
|
Pizzadox trainer +3
S týmto trainerom od Pizzadoxu môžete mať v hre neobmedzené nitro, množstvo style bodov a hromadu peň
Program som si stiahol nakopiroval do hry spustil zaskrtol NITRO a nic sa nedeje stale mi to odobere nitro a viac sa nic nedeje .Nevie mi niekto poradit ako to funguje??Dik s pozdravom Solid
|
|
So 18.3.2006, 02:06 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
stahni si trainer na aktualni verzi hry, kterou mas. pokud s patchem tak trainer na nej ... pokud bez pak logicky .... trainer bez. A hlavne se rid pokyny, nebo sem nakoupiruj z readme co s tim mas delat. my ti to prelozime .
|
|
So 18.3.2006, 15:38 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
maly spam na moji SZ, az mne to vydesilo )
| | Ahoj neako tomu nerozumiem aky trainer mam stiahnut.Mam nainstalovanu verziu NFSU 1.2 po nainstalovani cestiny mi to zmenilo na verziu 1.4.Pizzadox trainer +3
S týmto trainerom od Pizzadoxu môžete mať v hre neobmedzené nitro, množstvo style bodov a hromadu peňazí. Ale tam to pise ze je to na verziu NFS: Underground v1.2.51733 +3 trainer moze to byt broblem??Ak vies ako na to co stym mozem urobyt tak mi skus neako pomoct.A chcem sa opitat da sa to nitro vyuzit aj vhre po sieti pripadne po nete?? Zatial dik s pozdravom Solid |
verze traineru musi korespondovat s verzi hry a verzi cestiny. vsechno souvisi se vsim. takze k funkcnosti potrebujes mit vse pro tu stejnou verzi.
a jinak, v sitove hre tyhle trainery nefunguji, protoze tomu se rika cheatovani a to asi neni proti lidem moc koser, ze ... nebud vykuk, lamo.
|
|
So 18.3.2006, 16:39 |
|
|
|
|
|
|