Autor |
Správa |
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
Vyhlasuji na zitra testovani Onlinu NfSMW |
|
takze, predpokladany cas ... cca mezi 15-17 hodinou.
Rad bych s vama bardi byl na TSku (kdo ma mikrofon ma i TSko ), aspon pokecame a poradne to otestujeme ...
Jsou potreba aspon 4 lidi, respektive 3 a misto blokuju pro ...
JXP
Jakkuba (probereme ligu)
S10
kocicak
prednost maji samozrejme dlouholeti clenove fora, prosim hlaste se a hlavne potrebuji ICQ at to muzem nejak zmanagerovat, nebo budu jezdit dal na 4 nohem mustangovi )
Naposledy upravil _JXP_ dňa So 12.11.2005, 14:29, celkom upravené 2 krát |
|
So 12.11.2005, 00:23 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
ehm... myslis demo?
ak mi niekto vysvetli ako si vlastne mozem urobit account tak ze pojde, tak sa hlasim...
icq mam v profile
//edit
tak ucet uz mam vytvoreny, a aj som trochu testoval
|
|
So 12.11.2005, 12:47 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
vyborne, bereme te ... pokud nikdo nic nenamita.
nemyslim si, ze budeme jezdit nejak extremne dlouho (2 trate), ale chtel bych vyzkouset vse co se onlinu tyka a videt jak na tom budeme s lagama. Vcerejsi zkusenost byla dost priserna a znechucene jsem to vypnul, tak uvidime ...
|
|
So 12.11.2005, 14:28 |
|
|
s10®
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 150 Bydlisko: slovensko
|
|
|
|
| | vyborne, bereme te ... pokud nikdo nic nenamita.
nemyslim si, ze budeme jezdit nejak extremne dlouho (2 trate), ale chtel bych vyzkouset vse co se onlinu tyka a videt jak na tom budeme s lagama. Vcerejsi zkusenost byla dost priserna a znechucene jsem to vypnul, tak uvidime ... | tak yak aj ja skusal online a niektory tam lagovali jak o zivot ping mali aspon 500
a ten lov volnych miestnosti. daco divoke
_________________ NAJDI POKOJ DUŠE ^_^
|
|
So 12.11.2005, 15:19 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
ano, test online závodění proběhl za účasti místních hlavounů a maskotů. Konkrétně mám na mysli Jakkuba (mimo jiné nemá rád uživatele Napoleona I-nekonecno, tak kdyby jste ho potkali vyridte mu, at sem radeji nechodi ), S-10 (toho, kdo bude mit ridicak az za 8 let ... nebo ze by se opijel jenom desitkou ? ) a Kočičáka, místního zoofila Catlovera.
Řekněte sami, není to reprezentativní sestava NfS.sk webu ? já si myslím, že ano.
Jak to celé probíhalo. No po prvotních problémech s připojováním a provozem TeamSpeaku (bez kterého bychom se opravdu asi nikdy nesešli) se nám podařilo dostat na EA server.
Protože je to ale pouze demo, tak není možné zamykat místnosti a najít konkrétní místnost s člověkem je opravdu velmi náročné. Nebudu popisovat, že je konektivita na EA servery velmi nestabilní, že interface pro připojování (Looby) je sice jiný, ale stejně dementní (ano, nazývám to takto a to jsem na jakékoliv fóru už hodně dlouho nenapsal).
No nevadí, nakonec se nám podařilo asi v průběhu hodiny místnost vytvořit a postupně se do místnosti také připojit. Někteří lidé jsou prostě natolik inteligentní, že nepochopili naše čekání na kamaráda.
No a tady nastává 1. zádrhel. Nepohodlný uživatel se z místnosti nedá NIJAK odstranit a pokud sám neodejde tak tam může sedět do rána.
2. zádrhel nastává v tom, že se online závod spouští po cca minutě samovolně, což můžete mírně oddálit napsáním do chatu, ale to funguje u každého pouze jednou. Pokud je tedy hráč s vámi spojen není žádná regulerní možnost jak na někoho počkat.
Opravdu nevím jak si kdo bude schopen donlouvat závody a připadně na někoho čekat, sice v plné verzi bude možné nastavit minimální pořet závodníkú (max 4) ke spuštění v kombinaci s heslem, ovšem když si vzpomenu jak jsem v NFSU2 přebíhal z jedné místnosti do druhé a domlouval status závodů tak mi toto řešení přijde opravdu velmi konzolové.
Co se týče kvality připojení a S10 zniňovaných lagů musím potvrdit, že k ideálu to mělo opravdu daleko. A to se prosím jednalo pouze o demo, co teprve až vyjde plná verze. NEvím čím to je způsobeno, ale ping kolísal úplně každému, až se jakkub raději předčasně odpojil.
Jedno pozitivní jsem ale v novém rozhraní onlinu našel a to je stálost vytvořené místnosti s plnou kontrolou nastavení parametrů závoddů a výběru tratí jejím hostitelem. Místnost tudíž po odjetí závodu nezaniká a vy se v nezměněné sestavě vracíte právě do ní. Hostitel změní parametry, rychle si napíšete (to myslím doslova, na nějaké velké písemné domluvy v 1 minutě prostě čas není) a závod se sám opět spouští. Pravda, sice si nemužete odskočit ani na záchod (ztratit místo v nezamčené místnosti by byla velká chyba ). I toto Jakkuba postihlo (jako by nestačily lagy) a tak se holt umístil "vyjímečně" na hezkém 4. místě. I bramboroví přece potěší )
Co říci závěrem. Online mne osobně nijak nenadchnul a zajezdit si půjdu opravdu asi jen vyjímečně, protože ježdění s někým koho neznám a který pro mne dobře rozjetý závod raději ukončí není nijak lákavé. V plné verzi bude snad obsažený LAN mode s možností dedikovaného serveru, který oficiální EA servery jistě velmi dobře nahradí. Přesto každému z vás občasné online závody vřele doporučuji, protože se tam nejlpépe naučíte různé vychytávky a hlavě zjistíte jak na tom jste. Kluci například dneska zjistili, že mám docela dobře fungující cheaty a tím pádem už se mnou jezdit asi nebudou .
Přesto přeze všechno jsme na NfSMW onlinu strávili hezké 3 hodinky a protože se jedná pouze o 2 trati a 2 typy vozů, tak to není rozhodně málo. Souboje byly občas velice vyhecované a nepostrádali napětí. V některých závodech byly rozdíly opravdu minimální a doufám, že jsem vám chlapi některé finty jak být rychlejší ukázal, pokud ne tak i to je dobře, aspoň budete pomalejsší .
howgh, domluvil jsem
Naposledy upravil _JXP_ dňa So 12.11.2005, 20:03, celkom upravené 2 krát |
|
So 12.11.2005, 19:51 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
co dodat? super text, skoda ze aj samotny multiplayer neni super ja som ku koncu dostal take lagy, ze to bolo uplne nehratelne... len neviem ci bola chyba v mojom PC (nejaky neznamy proces vytazujuci CPU?), u mojho providera (ten skoro vzdy slape na 100%), alebo na serveri EA (tato moznost sa nevylucuje )
bez lagov by MP mozno dostal uplne iny nadych, J X P by sa totiz musel vzdy uspokojit s 2. prieckou (alebo ze by ne? )
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
So 12.11.2005, 20:01 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
| | ....alebo na serveri EA (tato moznost sa nevylucuje )
|
vzpomen na moji hlasku ze hry, ze nejsem pripojeny k netu, at kontaktuju sveho providera a pomohl az restart PC. Ja bych hodne vsadil primo na EA ...
btw. ja jsem spokojeny i s 5. prickou, kdyz mne dokazi ti 4. ferove predjet . NAvic mam v zaloze wallhack, ktery pouziju pro primou cestu do cile.
JohnyeXPeriance
P.S. I tak to ale bylo napinave, tobe sedela spis ta technicka trat a s10 exceloval na te dlouhe ... Catlover se take snazil a nakonec dost zatapel. Myslim, ze v tomto ohledu to bylo velmi napinave a pokazde jsem cekal na vysledkovou tabulku s napetim )
Naposledy upravil _JXP_ dňa So 12.11.2005, 20:22, celkom upravené 1 krát |
|
So 12.11.2005, 20:14 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
jj, krasne napisane....
pred chvilou som chcel este trochu skusit, ale ani ma to nepripojilo k EA... asi to nedobre odhadli a nejako nezvladaju...
inak, uz mam mikrofon
|
|
So 12.11.2005, 20:18 |
|
|
s10®
Začínajúci tuner
Založený: 16.11.2004 Príspevky: 150 Bydlisko: slovensko
|
|
|
|
njn asi preto rusia ten ug server. preve som dohral po nete a lov na miestnosti sa zvacsuje. skoda ze tam nieje ukazovatel pingu. ale aj mne to cas od casu laglo.
_________________ NAJDI POKOJ DUŠE ^_^
|
|
So 12.11.2005, 20:34 |
|
|
|
|
|
|