Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Vyhlasuji na zitra testovani Onlinu NfSMW

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Most Wanted Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Vyhlasuji na zitra testovani Onlinu NfSMW
Autor Správa
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Vyhlasuji na zitra testovani Onlinu NfSMW Odpovedať s citátom
takze, predpokladany cas ... cca mezi 15-17 hodinou.

Rad bych s vama bardi byl na TSku (kdo ma mikrofon ma i TSko Smile), aspon pokecame a poradne to otestujeme ...

Jsou potreba aspon 4 lidi, respektive 3 a misto blokuju pro ...

JXP
Jakkuba (probereme ligu)
S10
kocicak

prednost maji samozrejme dlouholeti clenove fora, prosim hlaste se a hlavne potrebuji ICQ at to muzem nejak zmanagerovat, nebo budu jezdit dal na 4 nohem mustangovi Smile)

Naposledy upravil _JXP_ dňa So 12.11.2005, 14:29, celkom upravené 2 krát
So 12.11.2005, 00:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Seymour
bot

Založený: 14.06.2005

Príspevok Odpovedať s citátom
ehm... myslis demo?

ak mi niekto vysvetli ako si vlastne mozem urobit account tak ze pojde, tak sa hlasim...
icq mam v profile

//edit
tak ucet uz mam vytvoreny, a aj som trochu testoval Velmi štastný
So 12.11.2005, 12:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

vyborne, bereme te ... pokud nikdo nic nenamita.

nemyslim si, ze budeme jezdit nejak extremne dlouho (2 trate), ale chtel bych vyzkouset vse co se onlinu tyka a videt jak na tom budeme s lagama. Vcerejsi zkusenost byla dost priserna a znechucene jsem to vypnul, tak uvidime ...
So 12.11.2005, 14:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
s10®
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.11.2004

J X P Napísal:
vyborne, bereme te ... pokud nikdo nic nenamita.

nemyslim si, ze budeme jezdit nejak extremne dlouho (2 trate), ale chtel bych vyzkouset vse co se onlinu tyka a videt jak na tom budeme s lagama. Vcerejsi zkusenost byla dost priserna a znechucene jsem to vypnul, tak uvidime ...
tak yak aj ja skusal online a niektory tam lagovali jak o zivot ping mali aspon 500 Rolling Eyes
a ten lov volnych miestnosti. daco divoke Mr. Green

So 12.11.2005, 15:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

ano, test online závodění proběhl za účasti místních hlavounů a maskotů. Konkrétně mám na mysli Jakkuba (mimo jiné nemá rád uživatele Napoleona I-nekonecno, tak kdyby jste ho potkali vyridte mu, at sem radeji nechodi Smile), S-10 (toho, kdo bude mit ridicak az za 8 let ... nebo ze by se opijel jenom desitkou ? Smile) a Kočičáka, místního zoofila Catlovera.

Řekněte sami, není to reprezentativní sestava NfS.sk webu ? já si myslím, že ano.

Jak to celé probíhalo. No po prvotních problémech s připojováním a provozem TeamSpeaku (bez kterého bychom se opravdu asi nikdy nesešli) se nám podařilo dostat na EA server.

Protože je to ale pouze demo, tak není možné zamykat místnosti a najít konkrétní místnost s člověkem je opravdu velmi náročné. Nebudu popisovat, že je konektivita na EA servery velmi nestabilní, že interface pro připojování (Looby) je sice jiný, ale stejně dementní (ano, nazývám to takto a to jsem na jakékoliv fóru už hodně dlouho nenapsal).

No nevadí, nakonec se nám podařilo asi v průběhu hodiny místnost vytvořit a postupně se do místnosti také připojit. Někteří lidé jsou prostě natolik inteligentní, že nepochopili naše čekání na kamaráda.
No a tady nastává 1. zádrhel. Nepohodlný uživatel se z místnosti nedá NIJAK odstranit a pokud sám neodejde tak tam může sedět do rána.
2. zádrhel nastává v tom, že se online závod spouští po cca minutě samovolně, což můžete mírně oddálit napsáním do chatu, ale to funguje u každého pouze jednou. Pokud je tedy hráč s vámi spojen není žádná regulerní možnost jak na někoho počkat.
Opravdu nevím jak si kdo bude schopen donlouvat závody a připadně na někoho čekat, sice v plné verzi bude možné nastavit minimální pořet závodníkú (max 4) ke spuštění v kombinaci s heslem, ovšem když si vzpomenu jak jsem v NFSU2 přebíhal z jedné místnosti do druhé a domlouval status závodů tak mi toto řešení přijde opravdu velmi konzolové.

Co se týče kvality připojení a S10 zniňovaných lagů musím potvrdit, že k ideálu to mělo opravdu daleko. A to se prosím jednalo pouze o demo, co teprve až vyjde plná verze. NEvím čím to je způsobeno, ale ping kolísal úplně každému, až se jakkub raději předčasně odpojil.

Jedno pozitivní jsem ale v novém rozhraní onlinu našel a to je stálost vytvořené místnosti s plnou kontrolou nastavení parametrů závoddů a výběru tratí jejím hostitelem. Místnost tudíž po odjetí závodu nezaniká a vy se v nezměněné sestavě vracíte právě do ní. Hostitel změní parametry, rychle si napíšete (to myslím doslova, na nějaké velké písemné domluvy v 1 minutě prostě čas není) a závod se sám opět spouští. Pravda, sice si nemužete odskočit ani na záchod (ztratit místo v nezamčené místnosti by byla velká chyba Wink). I toto Jakkuba postihlo (jako by nestačily lagy) a tak se holt umístil "vyjímečně" na hezkém 4. místě. I bramboroví přece potěší Smile)

Co říci závěrem. Online mne osobně nijak nenadchnul a zajezdit si půjdu opravdu asi jen vyjímečně, protože ježdění s někým koho neznám a který pro mne dobře rozjetý závod raději ukončí není nijak lákavé. V plné verzi bude snad obsažený LAN mode s možností dedikovaného serveru, který oficiální EA servery jistě velmi dobře nahradí. Přesto každému z vás občasné online závody vřele doporučuji, protože se tam nejlpépe naučíte různé vychytávky a hlavě zjistíte jak na tom jste. Kluci například dneska zjistili, že mám docela dobře fungující cheaty a tím pádem už se mnou jezdit asi nebudou Laughing .

Přesto přeze všechno jsme na NfSMW onlinu strávili hezké 3 hodinky a protože se jedná pouze o 2 trati a 2 typy vozů, tak to není rozhodně málo. Souboje byly občas velice vyhecované a nepostrádali napětí. V některých závodech byly rozdíly opravdu minimální a doufám, že jsem vám chlapi některé finty jak být rychlejší ukázal, pokud ne tak i to je dobře, aspoň budete pomalejsší Laughing .

howgh, domluvil jsem Wink

Naposledy upravil _JXP_ dňa So 12.11.2005, 20:03, celkom upravené 2 krát
So 12.11.2005, 19:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004

co dodat? Mr. Green super text, skoda ze aj samotny multiplayer neni super Mr. Green ja som ku koncu dostal take lagy, ze to bolo uplne nehratelne... Crying or Very sad len neviem ci bola chyba v mojom PC (nejaky neznamy proces vytazujuci CPU?), u mojho providera (ten skoro vzdy slape na 100%), alebo na serveri EA (tato moznost sa nevylucuje Mr. Green )

bez lagov by MP mozno dostal uplne iny nadych, J X P by sa totiz musel vzdy uspokojit s 2. prieckou Mr. Green (alebo ze by ne? Mr. Green )

So 12.11.2005, 20:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Jakkub Napísal:
....alebo na serveri EA (tato moznost sa nevylucuje Mr. Green )

vzpomen na moji hlasku ze hry, ze nejsem pripojeny k netu, at kontaktuju sveho providera a pomohl az restart PC. Ja bych hodne vsadil primo na EA ...

btw. ja jsem spokojeny i s 5. prickou, kdyz mne dokazi ti 4. ferove predjet Twisted Evil. NAvic mam v zaloze wallhack, ktery pouziju pro primou cestu do cile.

JohnyeXPeriance

P.S. I tak to ale bylo napinave, tobe sedela spis ta technicka trat a s10 exceloval na te dlouhe ... Catlover se take snazil a nakonec dost zatapel. Myslim, ze v tomto ohledu to bylo velmi napinave a pokazde jsem cekal na vysledkovou tabulku s napetim Smile)

Naposledy upravil _JXP_ dňa So 12.11.2005, 20:22, celkom upravené 1 krát
So 12.11.2005, 20:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Seymour
bot

Založený: 14.06.2005

jj, krasne napisane....

pred chvilou som chcel este trochu skusit, ale ani ma to nepripojilo k EA... asi to nedobre odhadli a nejako nezvladaju... Laughing

inak, uz mam mikrofon Mr. Green
So 12.11.2005, 20:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
s10®
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.11.2004

njn asi preto rusia ten ug server. preve som dohral po nete a lov na miestnosti sa zvacsuje. skoda ze tam nieje ukazovatel pingu. ale aj mne to cas od casu laglo.

So 12.11.2005, 20:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Most Wanted Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď