Autor |
Správa |
Speedinko
Divák
Založený: 19.09.2009 Príspevky: 3
|
|
|
|
ja mam jednu grafiku ja nemam 2x 4870...ak si to myslel tak
|
|
So 19.9.2009, 14:41 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
4870 X2 sú dve čipy 4870 na jednom PCB zapojené akoby cez Crossfire, čiže je jedno, či sa berie 2x 4870 v Crossfire alebo samostatná 4870X2.. aspoň čo sa výkonu týka, čiže aj tu platí, ak hra nepodporuje crossfire, proste funguje iba jedno jadro, čip grafiky
So 19.9.2009, 14:46 |
|
|
Speedinko
Divák
Založený: 19.09.2009 Príspevky: 3
|
|
|
|
aha no tak to je dost blbe....a ako je to pri procesory? aj tam pracuje len jedno jadro abo vsetky?
|
|
So 19.9.2009, 14:49 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
no to že si niesom istý ani podporou Crossfire, ale podľa mňa tam budú pracovať 2 jadrá procesora... pochybujem že by hra dokázala využiť 4 jadro, keď plynule to vie bežať aj na jednojadre
So 19.9.2009, 16:49 |
|
|
raptor1201
Divák
Založený: 13.09.2009 Príspevky: 16 Bydlisko: Michalovce
|
|
|
|
| | aha no tak to je dost blbe....a ako je to pri procesory? aj tam pracuje len jedno jadro abo vsetky? |
Shift dokáže využiť maximálne dve jadrá.
Naposledy upravil raptor1201 dňa Št 24.9.2009, 19:53, celkom upravené 1 krát |
|
So 19.9.2009, 17:05 |
|
|
PANZER
Skúsený tuner
Založený: 05.07.2008 Príspevky: 485
|
|
|
|
| | pánové zkoušeli jste někdo drift? Ne? Ani to nezkoušejte |
Skusil som s Viperom. Absolutne neovladatelne na klavesnici. Ta rucna sa mi zda velmi citliva.
|
|
So 19.9.2009, 17:08 |
|
|
TheDavo
Divák
Založený: 19.09.2009 Príspevky: 2
|
|
Problem s grafikou |
|
Čaute ludia, mam problem z NFS:Shift. Blbne mi grafika. Mam nvidiu 9800gtx+ 512mb , ked sa mi pusti zavod tak mi tam skacu vseliake pasi alebo mam len ciernu obrazovku. Neviem ci to moze byt grafikou alebo windowsom, mam vistu 64-bit ale mam SP2 , v doporucenych poziadavkach pisu SP1, takze neviem ci to moze byt tym. Poradte mi, mam aj najnovsi ovladac.
|
|
So 19.9.2009, 19:14 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
technicke problemy sa preberaju v poradni, nie tu
So 19.9.2009, 19:16 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
Takze po odohrani par pretekov som bol v nemom uzase. V pozitivnom aj negativnom zmysle.
1. Nacitavanie: Je uplne fascinujuce ako je mozne aby tak dlho nacitavalo jeden pretek, na druhu stranu si hocikedy stihnem dojst na zachod alebo doniest nieco na jedenie atd.
2. Grafika: Proti nej nic nemam je celkom v pohode a na mojej dnes uz starej 7600GS som sa cudoval ked som hru rozbehal na strednych detailoch (14fps samozrejme).
3. Ovladanie a hratelnost: Uz tolkokrat omielany problem - smyk pri kazdom zatoceni ma privadzal v niektorych pretekoch do sialenstva. Samozrejme hram to na sipkach a na
volante som to zatial neskusal (ani nebudem...odovodnenie) tazke to zatial akceptujem.
Dalej ma skutocne nasralo do*bane menu a tuning auta pri ktorom musi clovek stravit viac casu ako pri samotnej hre.
Celkovy dojem je myslim ze mimoriadne dobry..7/10
Po 21.9.2009, 18:06 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
Nikto ťa nenúti auto nuningovať, len si prost enaháď veic čo potrebuješ a ideš, nevidím v tuningu, ktorý je ale veľmi orezaný problém
Po 21.9.2009, 20:01 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
Chlopi polepit si nějak kloudně auto je nadlidský výkon, teď mě překvapilo, že i blbé pruhy nejdou roztáhnout přes celé auto je to omezené absolutně nechápu proč
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 21.9.2009, 20:56 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
nechapem vas, najprv vsetci placete ako chcete späť stare NFS, a ked sa mu to pomaly zase blíži tak plačete nad orezanym tuningom a nad takou kravinou ako su pruhy ktore spooinal kein moje dojmy z hrania popisem do konca tyzdna
Po 21.9.2009, 21:31 |
|
|
DIEGO
Skúsený tuner
Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
|
|
|
|
| | nechapem vas, najprv vsetci placete ako chcete späť stare NFS, a ked sa mu to pomaly zase blíži tak plačete nad orezanym tuningom a nad takou kravinou ako su pruhy ktore spooinal kein moje dojmy z hrania popisem do konca tyzdna |
Prepac ale ked niesu schopny nahodit pri polepocho zaroven aj druhu stranu tak to je uz trapne.
Po 21.9.2009, 22:04 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | nechapem vas, najprv vsetci placete ako chcete späť stare NFS, a ked sa mu to pomaly zase blíži tak plačete nad orezanym tuningom a nad takou kravinou ako su pruhy ktore spooinal kein moje dojmy z hrania popisem do konca tyzdna |
Já nepláču, jen žasnu jak to zase osekali, nehledě na to, že starým Needům se to nepřibližuje ani náhodou (ať už opravdu těm starým jako jsou NFS 1/2/3/4/5 nebo těm pro Vás starým U1, U2)
Ve hře je jen jediná trať, kterou jde hrát dlouhodobě a to Nordschleife, nebo jak se to píše jinak žádná a některé auta (např 240SX, který mimoto na nejvíc natuněném paketu nejede víc jak 230km/h což je méně než auto co mi stojí před barákem, jaký smysl to pak pro mě má hrát tuhle hru?) nejdou udržet na silnici. Ale pravda, je to lepší než to, co tu bylo poslední 4 roky, v tom máš pravdu, ale pořád se u toho nebavím jako u opravdových Needů, zatím mě baví jezdit nordschblabla s asi pěti autama, které se mi v te hře líbí, ale jak dlouho mi tohle vydrží? Dneska jsem to například vůbec nehrál a zájem pořád upadáva. A když to srovnám s nezapomenitelnou atmosféroů tratí Alpine v NFS5 nebo Summitem v NFS 3/4 tak i to slavné Nordxxxxx je trapné. Jen si vzpomeňte na jízdu ve vánici, na kluzké trati, na zvuky okolí apod. (imho zvuky okolí v NFSS vůbec nejsou všimli jste si? ) Ale to jsou maličkosti. Ano máš pravdu je to po dlouhé době zase NFS co jde hrát, ale mé očekávání to nenaplnilo...tahle hra mi příjde jako větší demoverze, aspoň déšť a noc tam mohli dát, usvít a soumrak mi jsou k hovnu.
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
Naposledy upravil Kein dňa Ut 22.9.2009, 09:03, celkom upravené 2 krát |
|
Po 21.9.2009, 23:44 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
takze vecsine z vas zabera jedna trat a zopar chujovo ovladatelnych aut 10gb na disku....
no gratulujem
Ut 22.9.2009, 08:58 |
|
|
shd82
Divák
Založený: 20.09.2009 Príspevky: 4
|
|
|
|
s grafikou problemy nemam, s vlastnostami aut som spokojny a konecne mi funguje volant (pri starsich nfs ho ea ignorovala) - takze sa mi toto nfs aj celkom paci. ale par vyhrad mam.
1: nemozne ovladanie menu
2: absencia hudby v menu (ked hodinu stravim s nastavovanim vzhladu auta tak ten hluk co bez v pozadi zacne dost liezt na nervy)
3: nemoznost kopirovat hotovy nastaveny vzhlad auta na druhu polovicu auta. niektore auta mam momentalne (aj to nedokoncene) spravene len z jednej strany, lebo sa mi nechcelo pustat sa este aj do tej druhej
4: nemoznost mat viac vlastnych vinylov na 1 auto. ak chcem spravit nieco ine, musim to co som mal skor zrusit.
5: celkom by som prijal moznost kopirovania objektov. ak si nieco - napr. obluk nad kolesom chcem vyfarbit pomocou kruhu a par minut stravim s nastavovanim velkosti a spravneho odtienu, preco nemozem dat skopirovat ten hotovy kus vinylu a premiestnit ho? preco musim cele zacinat od zaciatku?
... keby tieto veci boli v nejakom patchi upravene, velmi by ma potesili... ale aj tak je to fajn hra a hrat online s kamaratmi stoji za to
|
|
Ut 22.9.2009, 13:46 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
ty si si ho kupil ??? ja netuningujem iba vykonnostne a pacia sa mi tam auta take ake su aj kariera je celkom zaujmaňva zbieranie tych bodov a toho vsetkeho mozneho je to konecne dobre NFS na to ze to je NFS
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Ut 22.9.2009, 14:52 |
|
|
PANZER
Skúsený tuner
Založený: 05.07.2008 Príspevky: 485
|
|
|
|
| | takze vecsine z vas zabera jedna trat a zopar chujovo ovladatelnych aut 10gb na disku....
no gratulujem | ja hravam este trat Laguna Seca (jedna z mojich najoblubenejsich trati z GranTurisma) takze ja mam dve trate
|
|
Ut 22.9.2009, 15:56 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
Nordschleife + elise, MX5, Corolla, M3 E36 a finito
Ut 22.9.2009, 16:31 |
|
|
MTK112
Divák
Založený: 27.04.2009 Príspevky: 21 Bydlisko: Slovensko
|
|
|
|
No hral som zatal len demo a sa mi celkom paci: menu neni najlepse ale co uz spokojim sa s tym co je, grafika je super sami paci ine ovladani ako MW,C,aj PS, trochu ma sere ze mi to seka aj na minime ale hlavne ze grafika zatazena pod 50°/. a procak furt okolo 100, a tak sa mi to zle hra ale posnazim sa zohnat lepsi, situaca sa zlepsila ked som dal novse ovladace na grafarnu lebo predtym sa to ani hrat nedalo, a ma dost sere ze pohlad z interieru je velmi omezeni a tak som to radsej prepol na normal za autom
Celkovy moj dojem z hry 9.5/10
_________________ a |
|
Ut 22.9.2009, 18:48 |
|
|
|
|
|
|