Autor |
Správa |
DeMarko
Divák
Založený: 03.02.2005 Príspevky: 3
|
|
|
Ne 6.3.2005, 21:58 |
|
|
Anonymný
|
|
|
Preco by to mal byt Need For Speed 9 ? Ved seria NFS sa od nejakej 4 uz nerata cislami ale nazvami. Ale aj keby sa ratala tak Most Wanted je 10! Ratajte so mnou:
5: Porsche Unleashed
6: Motor City
7: Hot Pursuit 2
8: Underground
9: Underground 2
10: Most Wanted
|
|
St 16.3.2005, 21:41 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
mno jo jenze otazkou zustava jestli semotorcity pocita nebo ne vis???
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
St 16.3.2005, 22:04 |
|
|
Anonymný
|
|
|
EA normalne vydalo Motor City na CD a ponukalo ho za prachy, tak neviem preco by sa nemalo Motor City zahrnat medzi Need For Speed seriu. Je to dalsie NFS vyrobene po Porsche Unleashed, tak ma mat logicky cislo 6. Ale uz ani Porsche nemalo cislo 5, takze sa u Motor City cislo 6 nepridelovalo. Hned na to prislo Hot Pursuit 2 a vsetci to okamzite zozrali s tym ze Wooow je tu NFS 6! a na nevyraznu online hru Motor City zabudli. A teraz su na celom svete typci uplne vzruseni ze pride NFS 9 - ale ved to tu uz pekne dlhu dobu je
|
|
Št 17.3.2005, 17:01 |
|
|
Syfon
Divák
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 5 Bydlisko: Banská Bystrica
|
|
|
|
Lenže MCO bola onlineovka, ktorá sa predávala iba v USA
_________________ Neprdte do múky, budete mat biele zadky !!
|
|
Št 17.3.2005, 17:19 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | Lenže MCO bola onlineovka, ktorá sa predávala iba v USA |
mno hlavne to byla onlajnovka co se nechytla...a za kterou se melo platit tagze mozna to je NFS 6 ale pro me ta hra neexistovala...
to bys mohl rovnou pocitat este datadisk k NFS 4
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 17.3.2005, 17:57 |
|
|
wormy
Divák
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 10
|
|
|
|
| | a kto si si myslel ze to vyraba ??? | lebo ti si napisal ze ea sports
|
|
Št 31.3.2005, 22:25 |
|
|
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
|
|
Rád by som vedel či už niekto vie či je tam KONECNE aj ničenie aut alebo su zase všetky dokonalo pevne a uuuuplne nezničitelné. Dufam som sa trafil do témy
|
|
So 16.4.2005, 20:45 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
Já bych řekl, že tam nechají pevný auto, aby tukani, co machrujou mohli hrát na EASY a nemohli se rozflákat, a ještě by jezdili všude poslední Mohli by to dát aspon na Damage on/off
Ne 17.4.2005, 07:31 |
|
|
DuCH
Divák
Založený: 26.01.2005 Príspevky: 42
|
|
|
|
presne tak. potešil by som sa keby tam bol damage. okrem lahkej urovne mi vadilo na NFSU2 aj to že sa tam nemožem zničiť. potom to vezera ovela realnejšie aj ked je to tažšie ale to mi vobec nevadí aspon to budem hrat dlhšie
|
|
Ne 17.4.2005, 14:07 |
|
|
nitricka
bot
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
|
|
|
|
| | presne tak. potešil by som sa keby tam bol damage. okrem lahkej urovne mi vadilo na NFSU2 aj to že sa tam nemožem zničiť. potom to vezera ovela realnejšie aj ked je to tažšie ale to mi vobec nevadí aspon to budem hrat dlhšie |
to si radsej zahraj derby destruction
Ne 17.4.2005, 21:16 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
| | | | presne tak. potešil by som sa keby tam bol damage. okrem lahkej urovne mi vadilo na NFSU2 aj to že sa tam nemožem zničiť. potom to vezera ovela realnejšie aj ked je to tažšie ale to mi vobec nevadí aspon to budem hrat dlhšie |
to si radsej zahraj derby destruction |
Flat Out! Ale ničení k autům patřívalo, pokud nemá hra super vlastnosti, tak aspon ničení (GT 4 super, nemá ničení a nikomu to nevadí)
Ne 17.4.2005, 23:07 |
|
|
nitricka
bot
|
|
|
|
| | | | | | presne tak. potešil by som sa keby tam bol damage. okrem lahkej urovne mi vadilo na NFSU2 aj to že sa tam nemožem zničiť. potom to vezera ovela realnejšie aj ked je to tažšie ale to mi vobec nevadí aspon to budem hrat dlhšie |
Flat Out! Ale ničení k autům patřívalo, pokud nemá hra super vlastnosti, tak aspon ničení (GT 4 super, nemá ničení a nikomu to nevadí) |
mne jeden kamarat hovoril ze áj na nfsu2 sa mi bude nicit auto (zevraj v levely to bolo pisane no neviem ale ved sa nicia pri silnom naraze bude spomaleny efekt a rozbju sa okna
Po 18.4.2005, 16:42 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
| | | | | | | | presne tak. potešil by som sa keby tam bol damage. okrem lahkej urovne mi vadilo na NFSU2 aj to že sa tam nemožem zničiť. potom to vezera ovela realnejšie aj ked je to tažšie ale to mi vobec nevadí aspon to budem hrat dlhšie |
Flat Out! Ale ničení k autům patřívalo, pokud nemá hra super vlastnosti, tak aspon ničení (GT 4 super, nemá ničení a nikomu to nevadí) |
mne jeden kamarat hovoril ze áj na nfsu2 sa mi bude nicit auto (zevraj v levely to bolo pisane no neviem ale ved sa nicia pri silnom naraze bude spomaleny efekt a rozbju sa okna |
A pak se ti nějak opraví azse zpátky, njn.
Po 18.4.2005, 17:23 |
|
|
DCghost
Anonymný
|
hmmm |
|
no jo .. uz to fakt nemuzu vydrzet az budu hrat new NFS !!! ale docela me zas nasere ze bude urcite potrebovat pozadne nadupany pc tak uz urcite typnu tak na 512ram ... grafarna tak minimal na 128 atd ci prosesor na 1.8hz to vsem nasere zase znovu kupovat cely novy pc kruci ... zacnem setrit money do prasatka ... mir DC.
PS: doufam ze tam bude i marserati M12 a nejakou tu pomalou skodovku hehehe
|
|
Po 25.4.2005, 19:57 |
|
|
Scorpio
Anonymný
|
Re: CD |
|
na urco to bude na 2-3 CD, pretoze 1. mesto sa nemoze zvacsit lebo sa to bude predavat na PS2 (tu si nedokupite ramku ) nie na next gen. konzoly a preto mesto bude mozno trochu vacsie. 2. aut mozno bude tak o 10 viac a nato netreba vela miesta, ved armed & dangerous bolo na 2cd a ako ste to nainstalovali tak to malo 4,3 gb (2x700=1,4gb ) 3. damage tam nebude mozno len taky podobny ako v NFSU2 ze sa budu rozflakovat okna a spetaky. 4. neviem kde vy zijete, ved o tejto hre je uz kopu infa, takze hor sa na google atd.
|
|
St 8.6.2005, 21:47 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
Re: CD |
|
| | na urco to bude na 2-3 CD, pretoze 1. mesto sa nemoze zvacsit lebo sa to bude predavat na PS2 (tu si nedokupite ramku ) nie na next gen. konzoly a preto mesto bude mozno trochu vacsie. 2. aut mozno bude tak o 10 viac a nato netreba vela miesta, ved armed & dangerous bolo na 2cd a ako ste to nainstalovali tak to malo 4,3 gb (2x700=1,4gb ) 3. damage tam nebude mozno len taky podobny ako v NFSU2 ze sa budu rozflakovat okna a spetaky. 4. neviem kde vy zijete, ved o tejto hre je uz kopu infa, takze hor sa na google atd. | kto sleduje www.needforspeed.sk vie vsetko info o MW
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
St 8.6.2005, 21:52 |
|
|
Jozef Hrúzik
Divák
Založený: 15.05.2005 Príspevky: 1 Bydlisko: Lovce
|
|
ASI BUDE TREBA 512 MB RAM! |
|
Ja som len zvedavý na to, či bude treba 512-ku ramku , pretože na kvalitnú hru treba kvalitný PC. Podľa mňa ju bude treba, ale ja osobne by som to nechcel, pretože mám 256-ku. A určite aj mnohý iný. Som veľký fanúšik NFS a nechcel by som písť o takú skvelú hru len preto, že mi to nedovoľuje konfigurácia počítača.
|
|
So 11.6.2005, 08:26 |
|
|
nitricka
bot
|
|
Re: ASI BUDE TREBA 512 MB RAM! |
|
| | Ja som len zvedavý na to, či bude treba 512-ku ramku , pretože na kvalitnú hru treba kvalitný PC. Podľa mňa ju bude treba, ale ja osobne by som to nechcel, pretože mám 256-ku. A určite aj mnohý iný. Som veľký fanúšik NFS a nechcel by som písť o takú skvelú hru len preto, že mi to nedovoľuje konfigurácia počítača. |
som si isty ze na 256 ty to pojde pretoze mozno 256 bude minimalna hadam by nerobili hru kt potrebuje vykonny pocitac co teda vacsina ludi este nema
So 11.6.2005, 12:08 |
|
|
plbo
Anonymný
|
|
|
mohli by tam dát Škodofky vždyť to je taky Evropský auto...a nevim taková Octavia není vytuněná až zas tak špatná
|
|
St 29.6.2005, 19:22 |
|
|
|