Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Preraďovanie
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Underground 2 Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Preraďovanie

Akú máte prevodovku?
Automatika
40%
 40%  [ 9 ]
Manuál
59%
 59%  [ 13 ]
Celkom hlasov : 22

Autor Správa
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Izzy Napísal:
Vam sa jazdi manual ale ja mam volant- tam je to o dost tazsie, nech nekecia nikto kto nejazdil na volante ze tu by to malo byt este lahsie ako so sipkami. (!)

pokial mas k volantu aj radiacu paku, tak je to pochopitelne tazsie, ale ja som to napriklad presiel s volantom, na manuale...ale nemam paku, ale mam na volante štipce na preradovanie (ako maju niektore auta na rally Wink )

Team eNETiS Website
So 2.4.2005, 21:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
nitricka
bot

Založený: 01.04.2005

Nitro Napísal:
Izzy Napísal:
Vam sa jazdi manual ale ja mam volant- tam je to o dost tazsie, nech nekecia nikto kto nejazdil na volante ze tu by to malo byt este lahsie ako so sipkami. (!)

pokial mas k volantu aj radiacu paku, tak je to pochopitelne tazsie, ale ja som to napriklad presiel s volantom, na manuale...ale nemam paku, ale mam na volante štipce na preradovanie (ako maju niektore auta na rally Wink )

s tou packou to nema chybu (teda na PS-ku to mam a je to fakt cool!!)

So 2.4.2005, 21:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
United
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 08.12.2004

Izzy Napísal:

nikto taku blbost ani nemoze povedat, lebo NFSU2 jazdit na volante je sebevrazda! Nemas sancu dosiahnut take casy ako na klavesnici.

Kazdy kto jazdi na aute v reale, musi uznat ,ze dnesne volanty stoja za hovno a ani zdaleka sa nepriblizuje realu.Na volantoch by mala byt nalepka :Vhodne pre deti od 3 do 10 rokov Velmi štastný
Št 14.4.2005, 08:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
nitricka
bot

Založený: 01.04.2005

United Napísal:
Izzy Napísal:

nikto taku blbost ani nemoze povedat, lebo NFSU2 jazdit na volante je sebevrazda! Nemas sancu dosiahnut take casy ako na klavesnici.

Kazdy kto jazdi na aute v reale, musi uznat ,ze dnesne volanty stoja za hovno a ani zdaleka sa nepriblizuje realu.Na volantoch by mala byt nalepka :Vhodne pre deti od 3 do 10 rokov Velmi štastný

ja neviem mal som volant na ps a bol straaasne citliovy a potom na pc a nebolo to fajn tekze sa priklanam k nazoru
Št 14.4.2005, 15:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Graper
Divák
Divák

Založený: 26.03.2005

Syfon Napísal:
Jednoznačne Manuál, na automatike je to nuda,
Ja by som odporucal radit na skajlajne asi tak 9155 RPM Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ja som v jednotke najprv hral na automatike a ked som presiel asi 25 zavodou omylom som si prepol v nastaveniach na manual a som si myslel, ze to je dane hrou tak odvtedy hram na manuale a je to prdel Mr. Green Mr. Green Velmi štastný
to vies, ze jo, nemam co robit, len sledovat na Skyline nejakych drbnutych 9155RPM, to sa na 1-ke a 2-ke neda trafit, prilis rychle to vyskoci (RPM), na Skyline uz vonkoncom nie!!!!
Ut 21.6.2005, 18:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

Graper Napísal:
Syfon Napísal:
Jednoznačne Manuál, na automatike je to nuda,
Ja by som odporucal radit na skajlajne asi tak 9155 RPM Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ja som v jednotke najprv hral na automatike a ked som presiel asi 25 zavodou omylom som si prepol v nastaveniach na manual a som si myslel, ze to je dane hrou tak odvtedy hram na manuale a je to prdel Mr. Green Mr. Green Velmi štastný
to vies, ze jo, nemam co robit, len sledovat na Skyline nejakych drbnutych 9155RPM, to sa na 1-ke a 2-ke neda trafit, prilis rychle to vyskoci (RPM), na Skyline uz vonkoncom nie!!!!

to si musis vychytat, po case to do teba pride... Mr. Green

Team eNETiS Website
Ut 21.6.2005, 22:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Seymour
bot

Založený: 14.06.2005

manual Mr. Green automat je nuda... ja vlastne hram vsetko kde ide dat manual s manualom - zacalo to pri NFS2... ale urcite nepreradujem na max. rpm(to len niekedy Twisted Evil ), vacsinou chvilu potom ako tam zasvieti ta blbost(trojuholnik alebo co to je).
St 22.6.2005, 06:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Shark
Divák
Divák

Založený: 15.06.2007

Izzy Napísal:

JA JAZDIM NA VOLANTE AJ U2 aj GT4 aj MW na manualnej a pouzivam volant aj paku Cool

So 14.7.2007, 13:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: Underground 2 Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď