Akú máte prevodovku? |
Automatika |
|
40% |
[ 9 ] |
Manuál |
|
59% |
[ 13 ] |
|
Celkom hlasov : 22 |
|
Autor |
Správa |
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | Vam sa jazdi manual ale ja mam volant- tam je to o dost tazsie, nech nekecia nikto kto nejazdil na volante ze tu by to malo byt este lahsie ako so sipkami. (!) |
pokial mas k volantu aj radiacu paku, tak je to pochopitelne tazsie, ale ja som to napriklad presiel s volantom, na manuale...ale nemam paku, ale mam na volante štipce na preradovanie (ako maju niektore auta na rally )
So 2.4.2005, 21:15 |
|
|
nitricka
bot
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
|
|
|
|
| | | | Vam sa jazdi manual ale ja mam volant- tam je to o dost tazsie, nech nekecia nikto kto nejazdil na volante ze tu by to malo byt este lahsie ako so sipkami. (!) |
pokial mas k volantu aj radiacu paku, tak je to pochopitelne tazsie, ale ja som to napriklad presiel s volantom, na manuale...ale nemam paku, ale mam na volante štipce na preradovanie (ako maju niektore auta na rally ) |
s tou packou to nema chybu (teda na PS-ku to mam a je to fakt cool!!)
So 2.4.2005, 21:22 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
|
| | Vam sa jazdi manual ale ja mam volant- tam je to o dost tazsie, nech nekecia nikto kto nejazdil na volante ze tu by to malo byt este lahsie ako so sipkami. (!) |
nikto taku blbost ani nemoze povedat, lebo NFSU2 jazdit na volante je sebevrazda! Nemas sancu dosiahnut take casy ako na klavesnici.
Kazdy kto jazdi na aute v reale, musi uznat ,ze dnesne volanty stoja za hovno a ani zdaleka sa nepriblizuje realu.Na volantoch by mala byt nalepka :Vhodne pre deti od 3 do 10 rokov
|
|
Št 14.4.2005, 08:33 |
|
|
nitricka
bot
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 16777215 Bydlisko: ***NITRA***
|
|
|
|
| | | | Vam sa jazdi manual ale ja mam volant- tam je to o dost tazsie, nech nekecia nikto kto nejazdil na volante ze tu by to malo byt este lahsie ako so sipkami. (!) |
nikto taku blbost ani nemoze povedat, lebo NFSU2 jazdit na volante je sebevrazda! Nemas sancu dosiahnut take casy ako na klavesnici.
Kazdy kto jazdi na aute v reale, musi uznat ,ze dnesne volanty stoja za hovno a ani zdaleka sa nepriblizuje realu.Na volantoch by mala byt nalepka :Vhodne pre deti od 3 do 10 rokov |
ja neviem mal som volant na ps a bol straaasne citliovy a potom na pc a nebolo to fajn tekze sa priklanam k nazoru
|
|
Št 14.4.2005, 15:37 |
|
|
Graper
Divák
Založený: 26.03.2005 Príspevky: 15
|
|
|
|
| | Jednoznačne Manuál, na automatike je to nuda,
Ja by som odporucal radit na skajlajne asi tak 9155 RPM
Ja som v jednotke najprv hral na automatike a ked som presiel asi 25 zavodou omylom som si prepol v nastaveniach na manual a som si myslel, ze to je dane hrou tak odvtedy hram na manuale a je to prdel | to vies, ze jo, nemam co robit, len sledovat na Skyline nejakych drbnutych 9155RPM, to sa na 1-ke a 2-ke neda trafit, prilis rychle to vyskoci (RPM), na Skyline uz vonkoncom nie!!!!
|
|
Ut 21.6.2005, 18:53 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
|
| | | | Jednoznačne Manuál, na automatike je to nuda,
Ja by som odporucal radit na skajlajne asi tak 9155 RPM
Ja som v jednotke najprv hral na automatike a ked som presiel asi 25 zavodou omylom som si prepol v nastaveniach na manual a som si myslel, ze to je dane hrou tak odvtedy hram na manuale a je to prdel | to vies, ze jo, nemam co robit, len sledovat na Skyline nejakych drbnutych 9155RPM, to sa na 1-ke a 2-ke neda trafit, prilis rychle to vyskoci (RPM), na Skyline uz vonkoncom nie!!!! |
to si musis vychytat, po case to do teba pride...
Ut 21.6.2005, 22:28 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
manual automat je nuda... ja vlastne hram vsetko kde ide dat manual s manualom - zacalo to pri NFS2... ale urcite nepreradujem na max. rpm(to len niekedy ), vacsinou chvilu potom ako tam zasvieti ta blbost(trojuholnik alebo co to je).
|
|
St 22.6.2005, 06:29 |
|
|
Shark
Divák
Založený: 15.06.2007 Príspevky: 14
|
|
|
|
JA JAZDIM NA VOLANTE AJ U2 aj GT4 aj MW na manualnej a pouzivam volant aj paku
So 14.7.2007, 13:05 |
|
|
|
|
|
|