Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
----> Formula 1 <----
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 67, 68, 69  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
----> Formula 1 <----

Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej?
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo.
10%
 10%  [ 7 ]
Klasika (rok 1950-1958)
4%
 4%  [ 3 ]
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970)
1%
 1%  [ 1 ]
"Garážisti" II (70. roky)
1%
 1%  [ 1 ]
Turboveky (80. roky)
4%
 4%  [ 3 ]
Prost,Senna,Mansell (1989-1993)
0%
 0%  [ 0 ]
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000)
21%
 21%  [ 14 ]
Schumi vladne svetu (2001-2004)
26%
 26%  [ 17 ]
Novovek (2005-2010)
28%
 28%  [ 18 ]
Celkom hlasov : 64

Autor Správa
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
skoda ze to video neni uz ale bolo po portugalsky asi alebo tak nejako lebo bolo to z brazilie vysielane a ten moderator zacal nieco "čiaaa kuuurva čia kuuurva" ked dosiel hamilton piaty Velmi štastný

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 3.11.2008, 23:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

jj Velmi štastný ale ono to tá kurvaa má asi iný zmysel ako si myslíme my Mr. Green
Ut 4.11.2008, 10:04 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

kenny Napísal:
jj Velmi štastný ale ono to tá kurvaa má asi iný zmysel ako si myslíme my Mr. Green

neviem aky ale hodilo sa to tam genialne aj tonom hlasu aj presne vtedy zacal to hovorit ked hamilton dosiel piaty Velmi štastný
Ut 4.11.2008, 10:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 23.03.2007

TWOQAN Napísal:
RISHO Napísal:
dobre raz vytlacil a kolo krat to zrobil hamilton ?? hamilton je kkt
hlavne ze ty niesi Velmi štastný nechapem co furt len hamilton sem hamilton tam,kolky v takom veku vyhraju F1?furt davate len jemu vinu
mi nechci povedat ze vsetci ho kritizuju koli zavisti

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 4.11.2008, 15:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

RISHO Napísal:
TWOQAN Napísal:
RISHO Napísal:
dobre raz vytlacil a kolo krat to zrobil hamilton ?? hamilton je kkt
hlavne ze ty niesi Velmi štastný nechapem co furt len hamilton sem hamilton tam,kolky v takom veku vyhraju F1?furt davate len jemu vinu
mi nechci povedat ze vsetci ho kritizuju koli zavisti
A kvoli comu ???? kvoli tvojiim modrym ociam Rolling Eyes

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 4.11.2008, 17:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

myslim, ze uz dozral cas abych se k zavodu taky vyjadril. nejdriv pro vsechny, co nadavaj at na hamiltona nebo na massu: ste debilove...
zaslouzili si vyhrat oba, nakonec to byl ten stastnejsi. to, co se odehravalo na konci byla predevsim vina moderatora a v neposledni rade i kubicy, ktery by si podobny chovani pro priste asi moh odpustit, motat se ze sestnactyho mista do boju o body a predevsim o titul neni spravny postup. jinak kdyz sem videl a slysel chovani moderatora a vsech, tak sem asi jeden z mala, kdo se neradoval ani chvili, samozrejme sem vedel, ze vepredu je jeste glock nebo nekdo, kdo neprezul, kdyz sem potom v ony zatacce zahlid toyotu, jenom sem se modlil aby byla trulliho, bohuzel nebyla a na cilovy rovnice uz bylo vsechno jasny. z pohledu glocka to vlastne nic neresilo, protoze si svoje misto udrzel at by prezul nebo ne, to ze mel pak problemy s rizenim byl jen logicky dusledek. ale chybelo malo...
massy je mi vazne lito, ale imho o titul bude bojovat i pristi sezonu a to predevsim, pokud se kimi nezlepsi... ale jeste uvidime jak s poradim zamicha KERS...
asi to nebude nic novyho, kdyz reknu, ze vettel je budoucnost f1, jak by asi prohanel treba hamiltona byt v mcl, cesta k titulu sice nevede pres redbull, ale rad bych ho nekdy za dva roky videl u ferrari, schumi n. 2, to bych si nechal libit Mr. Green

Ut 4.11.2008, 18:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Memphis Napísal:
myslim, ze uz dozral cas abych se k zavodu taky vyjadril. nejdriv pro vsechny, co nadavaj at na hamiltona nebo na massu: ste debilove...
zaslouzili si vyhrat oba, nakonec to byl ten stastnejsi. to, co se odehravalo na konci byla predevsim vina moderatora a v neposledni rade i kubicy, ktery by si podobny chovani pro priste asi moh odpustit, motat se ze sestnactyho mista do boju o body a predevsim o titul neni spravny postup. jinak kdyz sem videl a slysel chovani moderatora a vsech, tak sem asi jeden z mala, kdo se neradoval ani chvili, samozrejme sem vedel, ze vepredu je jeste glock nebo nekdo, kdo neprezul, kdyz sem potom v ony zatacce zahlid toyotu, jenom sem se modlil aby byla trulliho, bohuzel nebyla a na cilovy rovnice uz bylo vsechno jasny. z pohledu glocka to vlastne nic neresilo, protoze si svoje misto udrzel at by prezul nebo ne, to ze mel pak problemy s rizenim byl jen logicky dusledek. ale chybelo malo...
massy je mi vazne lito, ale imho o titul bude bojovat i pristi sezonu a to predevsim, pokud se kimi nezlepsi... ale jeste uvidime jak s poradim zamicha KERS...
asi to nebude nic novyho, kdyz reknu, ze vettel je budoucnost f1, jak by asi prohanel treba hamiltona byt v mcl, cesta k titulu sice nevede pres redbull, ale rad bych ho nekdy za dva roky videl u ferrari, schumi n. 2, to bych si nechal libit Mr. Green
ved je nemec aj schumi sa o nom vyjadroval v dobrych slovach Wink

Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Ut 4.11.2008, 18:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

High-res Images - VC Brazílie

High-res Images - Felipe Massa Pitstop Singapore GP

VC Brazílie - Live Timing

Download Formula1.2008.Round18.Brazil.Race.Live-Timing.TSCC-KFS

Ut 4.11.2008, 20:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Este sa vratim ku Hamiltonovy: dovolim si citovat jedneho znameho-

,,A ještě si dovolím přidat k předchozí diskusi ohledně jezdeckého stylu Hamiltona. Jestliže příznivci Ferrari tvrdí, že jezdí jako hovado, pak rychle zapoměli na mistra Schumachera, který často předváděl podobné excesy také. ,, Wink

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ut 4.11.2008, 23:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no ja osobne som schumachera nenavidel takze tot na moju obranu....ferrari fandim aby nevyhral hamilton a massa je podla mna pohodak clovek skromny zatial co hamilton moc neposobi a vypada skor nafukany egoista

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
St 5.11.2008, 12:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

MOzno, ale na rozdiel od niektorych kecalov na to naozaj ma, podobne ako aj Massa, Alonso atď Wink

St 5.11.2008, 14:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

bavorak Napísal:
no ja osobne som schumachera nenavidel takze tot na moju obranu....ferrari fandim aby nevyhral hamilton a massa je podla mna pohodak clovek skromny zatial co hamilton moc neposobi a vypada skor nafukany egoista

Môj človek.. tiež so nemal rád Schumachera Smile

St 5.11.2008, 15:32 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

pravda no ale ta schumacher bol taky no coja vem mal som ho rad mozno keby hamilton od zaciatku posobil vo ferrari ta tiez by som ho mal rad ale McLaren som uz nenavidel pocnuct Mika Hakkinenom ved som niekde cital ze Schumacher povedal ze Hamilton raz prekona jeho rekordy no to bude asi tym ze jazdi podobne jak jazdil schumacher

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 5.11.2008, 15:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

RISHO Napísal:
pravda no ale ta schumacher bol taky no coja vem mal som ho rad mozno keby hamilton od zaciatku posobil vo ferrari ta tiez by som ho mal rad ale McLaren som uz nenavidel pocnuct Mika Hakkinenom ved som niekde cital ze Schumacher povedal ze Hamilton raz prekona jeho rekordy no to bude asi tym ze jazdi podobne jak jazdil schumacher
Konecne trocha rozumna rec, ale ked teraz pises ze nemas rad McLaren ale setko valas na Hamiltona Wink

St 5.11.2008, 16:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Maťo69 Napísal:
RISHO Napísal:
Konecne trocha rozumna rec, ale ked teraz pises ze nemas rad McLaren ale setko valas na Hamiltona Wink
nj lebo je majster Mr. Green a ne massa

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
St 5.11.2008, 17:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

risho, proc mi prijde, ze tvoje komentare nemaj vubec zadnej smysl, a jen tu prekazej?

anyway, je to tady, renault potvrdil svoji stavajici jezdeckou dvojici i do pristiho roku, u alonsa nebylo celkem s cim vahat, ale priznavam se, ze zachovani kokpitu pro picqueta je pro me malinko prekvapeni, na druhou stranu sem tomu chlapcovi zacal buhviproc drzet palce a precejenom do nej briatore asi dost investoval a nemelo by dvakrat velkej smysl cpat do monopostu dalsiho uplnyho novacka... doufejme, ze nelsinho bude pristi rok jezdit v mnohem vetsi pohode...

(nebo se mozna primluvil tatik, kdo vi...) Mr. Green

Št 6.11.2008, 00:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Memphis Napísal:
risho, proc mi prijde, ze tvoje komentare nemaj vubec zadnej smysl, a jen tu prekazej?
mozno ty im nerozumies Mr. Green

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 6.11.2008, 15:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

RISHO Napísal:
Memphis Napísal:

nn, myslim, ze jim rozumim moc dobre, mel by si zpytovat svedomy... Mr. Green

Št 6.11.2008, 20:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RISHO
Pro Tuner
Pro Tuner

Memphis Napísal:
RISHO Napísal:
Memphis Napísal:

nn, myslim, ze jim rozumim moc dobre, mel by si zpytovat svedomy... Mr. Green
a ktory taky ti konkretne prekaza ? Wink

Notebooks:

1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook
Št 6.11.2008, 21:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Darkness
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 28.09.2006

Tak tie vulgárne predsa Velmi štastný
Št 6.11.2008, 22:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 67, 68, 69  Ďalší
Strana 38 z 69
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď