Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej? |
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo. |
|
10% |
[ 7 ] |
Klasika (rok 1950-1958) |
|
4% |
[ 3 ] |
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970) |
|
1% |
[ 1 ] |
"Garážisti" II (70. roky) |
|
1% |
[ 1 ] |
Turboveky (80. roky) |
|
4% |
[ 3 ] |
Prost,Senna,Mansell (1989-1993) |
|
0% |
[ 0 ] |
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000) |
|
21% |
[ 14 ] |
Schumi vladne svetu (2001-2004) |
|
26% |
[ 17 ] |
Novovek (2005-2010) |
|
28% |
[ 18 ] |
|
Celkom hlasov : 64 |
|
Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
skoda ze to video neni uz ale bolo po portugalsky asi alebo tak nejako lebo bolo to z brazilie vysielane a ten moderator zacal nieco "čiaaa kuuurva čia kuuurva" ked dosiel hamilton piaty
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Po 3.11.2008, 23:17 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
jj ale ono to tá kurvaa má asi iný zmysel ako si myslíme my
|
|
Ut 4.11.2008, 10:04 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | jj ale ono to tá kurvaa má asi iný zmysel ako si myslíme my |
neviem aky ale hodilo sa to tam genialne aj tonom hlasu aj presne vtedy zacal to hovorit ked hamilton dosiel piaty
|
|
Ut 4.11.2008, 10:28 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
Založený: 23.03.2007 Príspevky: 2859 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
| | | | dobre raz vytlacil a kolo krat to zrobil hamilton ?? hamilton je kkt | hlavne ze ty niesi nechapem co furt len hamilton sem hamilton tam,kolky v takom veku vyhraju F1?furt davate len jemu vinu | mi nechci povedat ze vsetci ho kritizuju koli zavisti
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Ut 4.11.2008, 15:20 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
| | | | | | dobre raz vytlacil a kolo krat to zrobil hamilton ?? hamilton je kkt | hlavne ze ty niesi nechapem co furt len hamilton sem hamilton tam,kolky v takom veku vyhraju F1?furt davate len jemu vinu | mi nechci povedat ze vsetci ho kritizuju koli zavisti | A kvoli comu ???? kvoli tvojiim modrym ociam
Ut 4.11.2008, 17:59 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
myslim, ze uz dozral cas abych se k zavodu taky vyjadril. nejdriv pro vsechny, co nadavaj at na hamiltona nebo na massu: ste debilove...
zaslouzili si vyhrat oba, nakonec to byl ten stastnejsi. to, co se odehravalo na konci byla predevsim vina moderatora a v neposledni rade i kubicy, ktery by si podobny chovani pro priste asi moh odpustit, motat se ze sestnactyho mista do boju o body a predevsim o titul neni spravny postup. jinak kdyz sem videl a slysel chovani moderatora a vsech, tak sem asi jeden z mala, kdo se neradoval ani chvili, samozrejme sem vedel, ze vepredu je jeste glock nebo nekdo, kdo neprezul, kdyz sem potom v ony zatacce zahlid toyotu, jenom sem se modlil aby byla trulliho, bohuzel nebyla a na cilovy rovnice uz bylo vsechno jasny. z pohledu glocka to vlastne nic neresilo, protoze si svoje misto udrzel at by prezul nebo ne, to ze mel pak problemy s rizenim byl jen logicky dusledek. ale chybelo malo...
massy je mi vazne lito, ale imho o titul bude bojovat i pristi sezonu a to predevsim, pokud se kimi nezlepsi... ale jeste uvidime jak s poradim zamicha KERS...
asi to nebude nic novyho, kdyz reknu, ze vettel je budoucnost f1, jak by asi prohanel treba hamiltona byt v mcl, cesta k titulu sice nevede pres redbull, ale rad bych ho nekdy za dva roky videl u ferrari, schumi n. 2, to bych si nechal libit
Ut 4.11.2008, 18:15 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
| | myslim, ze uz dozral cas abych se k zavodu taky vyjadril. nejdriv pro vsechny, co nadavaj at na hamiltona nebo na massu: ste debilove...
zaslouzili si vyhrat oba, nakonec to byl ten stastnejsi. to, co se odehravalo na konci byla predevsim vina moderatora a v neposledni rade i kubicy, ktery by si podobny chovani pro priste asi moh odpustit, motat se ze sestnactyho mista do boju o body a predevsim o titul neni spravny postup. jinak kdyz sem videl a slysel chovani moderatora a vsech, tak sem asi jeden z mala, kdo se neradoval ani chvili, samozrejme sem vedel, ze vepredu je jeste glock nebo nekdo, kdo neprezul, kdyz sem potom v ony zatacce zahlid toyotu, jenom sem se modlil aby byla trulliho, bohuzel nebyla a na cilovy rovnice uz bylo vsechno jasny. z pohledu glocka to vlastne nic neresilo, protoze si svoje misto udrzel at by prezul nebo ne, to ze mel pak problemy s rizenim byl jen logicky dusledek. ale chybelo malo...
massy je mi vazne lito, ale imho o titul bude bojovat i pristi sezonu a to predevsim, pokud se kimi nezlepsi... ale jeste uvidime jak s poradim zamicha KERS...
asi to nebude nic novyho, kdyz reknu, ze vettel je budoucnost f1, jak by asi prohanel treba hamiltona byt v mcl, cesta k titulu sice nevede pres redbull, ale rad bych ho nekdy za dva roky videl u ferrari, schumi n. 2, to bych si nechal libit | ved je nemec aj schumi sa o nom vyjadroval v dobrych slovach
Comp: MB - Gigabyte EP43-S775, CPU - Intel Pentium Dual-core E6300 (2.8Ghz), CPU FAN - AC Freezer 7 PRO, RAM - DDRAM 2x2 GB A-DATA 1066 CL6, VGA - Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3, PSU - Corsair ATX 450W, HDD - WesternDigital 640 GB, Audio - Sound blaster Audigy 7.1 Soft - Windows 7
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Ut 4.11.2008, 18:33 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
Ut 4.11.2008, 20:16 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
Este sa vratim ku Hamiltonovy: dovolim si citovat jedneho znameho-
,,A ještě si dovolím přidat k předchozí diskusi ohledně jezdeckého stylu Hamiltona. Jestliže příznivci Ferrari tvrdí, že jezdí jako hovado, pak rychle zapoměli na mistra Schumachera, který často předváděl podobné excesy také. ,,
Ut 4.11.2008, 23:02 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no ja osobne som schumachera nenavidel takze tot na moju obranu....ferrari fandim aby nevyhral hamilton a massa je podla mna pohodak clovek skromny zatial co hamilton moc neposobi a vypada skor nafukany egoista
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
St 5.11.2008, 12:28 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
MOzno, ale na rozdiel od niektorych kecalov na to naozaj ma, podobne ako aj Massa, Alonso atď
St 5.11.2008, 14:22 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
| | no ja osobne som schumachera nenavidel takze tot na moju obranu....ferrari fandim aby nevyhral hamilton a massa je podla mna pohodak clovek skromny zatial co hamilton moc neposobi a vypada skor nafukany egoista |
Môj človek.. tiež so nemal rád Schumachera
St 5.11.2008, 15:32 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
pravda no ale ta schumacher bol taky no coja vem mal som ho rad mozno keby hamilton od zaciatku posobil vo ferrari ta tiez by som ho mal rad ale McLaren som uz nenavidel pocnuct Mika Hakkinenom ved som niekde cital ze Schumacher povedal ze Hamilton raz prekona jeho rekordy no to bude asi tym ze jazdi podobne jak jazdil schumacher
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
St 5.11.2008, 15:37 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
|
|
|
|
| | pravda no ale ta schumacher bol taky no coja vem mal som ho rad mozno keby hamilton od zaciatku posobil vo ferrari ta tiez by som ho mal rad ale McLaren som uz nenavidel pocnuct Mika Hakkinenom ved som niekde cital ze Schumacher povedal ze Hamilton raz prekona jeho rekordy no to bude asi tym ze jazdi podobne jak jazdil schumacher | Konecne trocha rozumna rec, ale ked teraz pises ze nemas rad McLaren ale setko valas na Hamiltona
St 5.11.2008, 16:16 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | pravda no ale ta schumacher bol taky no coja vem mal som ho rad mozno keby hamilton od zaciatku posobil vo ferrari ta tiez by som ho mal rad ale McLaren som uz nenavidel pocnuct Mika Hakkinenom ved som niekde cital ze Schumacher povedal ze Hamilton raz prekona jeho rekordy no to bude asi tym ze jazdi podobne jak jazdil schumacher | Konecne trocha rozumna rec, ale ked teraz pises ze nemas rad McLaren ale setko valas na Hamiltona | nj lebo je majster a ne massa
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
St 5.11.2008, 17:23 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
risho, proc mi prijde, ze tvoje komentare nemaj vubec zadnej smysl, a jen tu prekazej?
anyway, je to tady, renault potvrdil svoji stavajici jezdeckou dvojici i do pristiho roku, u alonsa nebylo celkem s cim vahat, ale priznavam se, ze zachovani kokpitu pro picqueta je pro me malinko prekvapeni, na druhou stranu sem tomu chlapcovi zacal buhviproc drzet palce a precejenom do nej briatore asi dost investoval a nemelo by dvakrat velkej smysl cpat do monopostu dalsiho uplnyho novacka... doufejme, ze nelsinho bude pristi rok jezdit v mnohem vetsi pohode...
(nebo se mozna primluvil tatik, kdo vi...)
Št 6.11.2008, 00:51 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
| | risho, proc mi prijde, ze tvoje komentare nemaj vubec zadnej smysl, a jen tu prekazej? | mozno ty im nerozumies
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Št 6.11.2008, 15:48 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
| | | | risho, proc mi prijde, ze tvoje komentare nemaj vubec zadnej smysl, a jen tu prekazej? | mozno ty im nerozumies |
nn, myslim, ze jim rozumim moc dobre, mel by si zpytovat svedomy...
Št 6.11.2008, 20:23 |
|
|
RISHO
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | | | risho, proc mi prijde, ze tvoje komentare nemaj vubec zadnej smysl, a jen tu prekazej? | mozno ty im nerozumies |
nn, myslim, ze jim rozumim moc dobre, mel by si zpytovat svedomy... | a ktory taky ti konkretne prekaza ?
Notebooks:
1. Asus F3U - win vista
2. Asus - Win XP
3. MacBook |
|
Št 6.11.2008, 21:51 |
|
|
Darkness
Okruhový závodník
Založený: 28.09.2006 Príspevky: 1056
|