Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
PLS PORADTE S 1-dnym songoM :o) nwm jak sa wola

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
PLS PORADTE S 1-dnym songoM :o) nwm jak sa wola
Autor Správa
Rudy
Anonymný

Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok PLS PORADTE S 1-dnym songoM :o) nwm jak sa wola Odpovedať s citátom
mno thaQ zdrawim all..pls poradte mi s pesnickou kde w refrene spiewa zena FLY FLY FLYYYY (flaj ,flaj,flaaaaaaj) je to hiphopowi zaner pls poradte je tho nice pesnicka cem stahnut len nwm jak sa wola...thakk napiste cely nazow pls...za odpowed dakujem vopred Smile
So 29.11.2008, 09:53
KingPimp
Administrátor
Administrátor

Založený: 12.09.2004

Príspevok Odpovedať s citátom
Tyga - Diamond Life

google,wikipedia,urbandictionary,rapidlibrary,gamecopyworld,encyclopediadramatica,isohunt
So 29.11.2008, 20:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

V UC hraje počas závodu aj taká pesnička, ktorá v soundtracku není... proste mám kompletný soundtrack ale práve táto jedna pesnička, ktorá s ami páči tam nieje.. nič tam nehrajú ide len hudba.. neviem aký je to žáner lebo techni to nieje neviem to opísať dosť ma zaujala. Tak sa chcem spýtať či nemá niekto soundtrack priamo nejak od EA, teda stiahnute ale od EA lebo tento čo mám je len ,,vytvorený" teda autor ponáchádzal pesničky podľa názvov... alebo soundtrack priamo z hry

So 29.11.2008, 20:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Genji
Divák
Divák

Založený: 12.11.2008

R1zeK Napísal:
V UC hraje počas závodu aj taká pesnička, ktorá v soundtracku není... proste mám kompletný soundtrack ale práve táto jedna pesnička, ktorá s ami páči tam nieje.. nič tam nehrajú ide len hudba.. neviem aký je to žáner lebo techni to nieje neviem to opísať dosť ma zaujala. Tak sa chcem spýtať či nemá niekto soundtrack priamo nejak od EA, teda stiahnute ale od EA lebo tento čo mám je len ,,vytvorený" teda autor ponáchádzal pesničky podľa názvov... alebo soundtrack priamo z hry

myslim ze vim keru myslis .. a ja ju scem tez, ale zatal nikdo nenapisal..
Ne 14.12.2008, 23:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Poradňa Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď