Autor |
Správa |
Rudy
Anonymný
|
PLS PORADTE S 1-dnym songoM :o) nwm jak sa wola |
|
mno thaQ zdrawim all..pls poradte mi s pesnickou kde w refrene spiewa zena FLY FLY FLYYYY (flaj ,flaj,flaaaaaaj) je to hiphopowi zaner pls poradte je tho nice pesnicka cem stahnut len nwm jak sa wola...thakk napiste cely nazow pls...za odpowed dakujem vopred
|
|
So 29.11.2008, 09:53 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
Tyga - Diamond Life
So 29.11.2008, 20:05 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
V UC hraje počas závodu aj taká pesnička, ktorá v soundtracku není... proste mám kompletný soundtrack ale práve táto jedna pesnička, ktorá s ami páči tam nieje.. nič tam nehrajú ide len hudba.. neviem aký je to žáner lebo techni to nieje neviem to opísať dosť ma zaujala. Tak sa chcem spýtať či nemá niekto soundtrack priamo nejak od EA, teda stiahnute ale od EA lebo tento čo mám je len ,,vytvorený" teda autor ponáchádzal pesničky podľa názvov... alebo soundtrack priamo z hry
So 29.11.2008, 20:12 |
|
|
Genji
Divák
Založený: 12.11.2008 Príspevky: 10
|
|
|
|
| | V UC hraje počas závodu aj taká pesnička, ktorá v soundtracku není... proste mám kompletný soundtrack ale práve táto jedna pesnička, ktorá s ami páči tam nieje.. nič tam nehrajú ide len hudba.. neviem aký je to žáner lebo techni to nieje neviem to opísať dosť ma zaujala. Tak sa chcem spýtať či nemá niekto soundtrack priamo nejak od EA, teda stiahnute ale od EA lebo tento čo mám je len ,,vytvorený" teda autor ponáchádzal pesničky podľa názvov... alebo soundtrack priamo z hry |
myslim ze vim keru myslis .. a ja ju scem tez, ale zatal nikdo nenapisal..
|
|
Ne 14.12.2008, 23:00 |
|
|
|
|
|
|