Autor |
Správa |
igi9
Divák
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 25
|
|
Nechce sa mi otvorit novy zavod... |
|
Vyhral som vsetky zavody v Nevade na kazdom som Dominoval a nechce sa mi otvorit novy zavod Washington ci aky to je poradte mi prosim
|
|
So 17.11.2007, 11:39 |
|
|
Awattar
Ilegálny závodník
Založený: 13.08.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: medzi klavesnicou a stoličkou
|
|
|
|
asi mas malo bodov, skus este niake zavody povyhravat
So 17.11.2007, 15:48 |
|
|
exoomer
Anonymný
|
|
|
nene, asi mas tento problem:
nechce ta pustit lebo si nedosiel tie zvysne zavody. Stlac sipku dore alebo dole a prejdi si tieto zavody: www.studio.bannet.sk/nfs.JPG
|
|
So 24.11.2007, 13:41 |
|
|
apocalyptico
Anonymný
|
tiez |
|
no ani mna to nechcelo pustat dalej, pozadovalo to odo mna napr.3 dominacie a 5 vitazstiev - vsetky odomknute zavody som povyhraval a podominoval no stale mi to ukazuje na tabulke neodomknuteho zavodu , ze som vyhral len raz a musim 5 krat, tak potom neviem kde ich mam vyhrat. Inak je to parada. Len trosku prilis zauzlene na moj vkus. Poradte ked viete ako na to, diky
|
|
So 26.1.2008, 00:12 |
|
|
Joshua
Divák
Založený: 20.12.2007 Príspevky: 16 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
omg co je na tom tazke.... na "hlavnej ceste" mas zavod. ak ho vyhras o otvoria sa ti dalsi hore a dole od neho... nejake z nich este povyhravaj taq aby si splnil podmienky na dalsi zavod v "hlavnej ulicke " otvory sa ti ten zavod a zase ides hore a dole a taq sa postupne dostanes az na koniec.... to fakt narocne vam poviem -.-
|
|
So 26.1.2008, 00:22 |
|
|
apocalyptico
Anonymný
|
|
|
tak ty sa citis byt mudrlant, ale keby to bolo len tak, tak to by asi aj debil vedel vydedukovat, ja to mam na ps2 mozno to tam je ine trosku. Samotny zavod v "hlavnej ulicke "vidim zobrazeny, ale neide odomknut proste beznym sposobom, ako aj ty pises. Nad ani pod nim nie su ani viditelne tie trate. Presiel som este raz vsetky mozno aj viackrat, ale neodomkne sa to stejne. Asi treba body nazbierat, neviem aky pocet.
|
|
So 26.1.2008, 20:57 |
|
|
apocalyptico
Anonymný
|
|
|
Joshua ospravedlnujem sa Ti, mas pravdu, ja som debil podla vsetkeho! Sorry a dik za pomoc. Ja som si tie vedlajsie zavody nevsimol potom a su tam
|
|
Ne 27.1.2008, 13:15 |
|
|
|
|
|
|