Autor |
Správa |
bob
Divák
Založený: 06.01.2006 Príspevky: 3
|
|
prosím o radu |
|
Když pustím hru tak tam je jen polský jazyk,tak nevím,nedaří se mi ta slovenština tam dostat,kam ji mam fouknout nevím. Pišu už po třetí a nic.DÍK ZA RADU.
|
|
Po 9.1.2006, 22:46 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
njn newim gde delas chybu gdyz tak si precti readme nebo napis presnejsi postup jak slovencinu instis ja nemam paru MW uz instle nemam a zda se mi slovencina zbytecna
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 9.1.2006, 22:50 |
|
|
NiggaPimp
Divák
Založený: 27.07.2006 Príspevky: 7
|
|
|
|
mne robilo nieco podobne...isty cas som nemal dvd doma a potom ked mi ho kamos vratil a som isiel spustit hru tak iba blikal ten majak an zaciatku ale nepisalo ani NACITAVAM (pretoze som mal nainstalovanu slovencinu), a po 5. minutax cakania ma vyhodilo do windowsu...tak som to nahal mesiac tak s myslienkou ze je poskrabane dvd...ale ked som o mesiac dostal strasnu xut si to zahrat tak mi to nedalo a spustil som este raz.....neslo....tak som klikol na uninstall v Starte a ono mi to spustilo hru po polsky ci po jakom....tak som uz radsej sni slovencinu opat nestahoval a stahol som si cestinu....doteraz spustam hru cez aplikaciu uninstall...divne ze???? ale hra ide normalne....nevim v com je xyba a uz vobec ani neviem co mam robit ked budem xciet hru odinstalovat!!! ani v sekcii "Pridat alebo odobrat programy" to nieje! nepomohli by ste mi? pls
_________________ I hate tha punk! Vandal Squad 4ever... |
|
Ne 30.7.2006, 23:03 |
|
|
|
|
|
|