Autor |
Správa |
martini_cz
Anonymný
|
Corolla |
|
Proč většina lidi jezdi na netu s corollama? Vsechny svetove recordy jsou tez zajete s corollama, cim to je v cem je to auto take dobre?
|
|
Št 24.2.2005, 09:25 |
|
|
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
v |
|
Za prvý: Ono to má zadní náhon, takže neni nedotáčivý jako 4x4 nebo předokolky (Corsa, 106, a další) a autoři tomu prostě dali nějaký divný parametry, že to tak sedí , ale všichni jezdí s Corollou srabi, asi taky pojedu s Corollou, ale někdy vemu můj Lancer.
Št 24.2.2005, 15:58 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
v kazdom NFS sa po dlhych hodinach hrania online vyprofiluje auto, ktore je najlepsie, aj ked len o kusok
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 24.2.2005, 16:30 |
|
|
Levin zaregistrovany
Anonymný
|
corolla |
|
jasne ze je najlepsia a nikto mi neveri
a autori jej nedali zvlastne parametre ale to auto sedi na ceste tak dobre aj v skutocnosti , japonci s tym autom vedia robit veci
ak najdem link tak ho sem dam a to budete pozerat tiie drifty
|
|
Pi 25.2.2005, 16:23 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
Re: corolla |
|
| | jasne ze je najlepsia a nikto mi neveri
a autori jej nedali zvlastne parametre ale to auto sedi na ceste tak dobre aj v skutocnosti , japonci s tym autom vedia robit veci
ak najdem link tak ho sem dam a to budete pozerat tiie drifty |
tak tak, s corrolou sa zacinalo driftovat
Pi 25.2.2005, 18:21 |
|
|
martini_cz
Anonymný
|
Náhon |
|
Corolla nemá hnanej zadek, ma predek, to ze sedi je sice pekny, ale nejede, na maximalku ani na zrychleni nejlepsi neni, tak fakt nevim. Ja jezdim s RX8 myslim, ze docela dobre, ale proste sem jen chtel vedet v cem je zakopany pes.
|
|
So 26.2.2005, 15:07 |
|
|
Levin zaregistrovany
Anonymný
|
|
|
je to naozaj tak , dnes ked sa povie corolla kazdy si predstavy male rodinne auto na predny pohon s malym vykonom. Ale v japonsku ale aj v australii su oblubene starsie typy (AE86 alebo AE92).
dam tu aj jeden link kde je velmi zaujimava sekcia top ten.
http://www.4age.net/
Skoda ze sa v europe nachadza len velmi velmi malo tychto aut
S tym by sa dali robit veci
|
|
So 26.2.2005, 15:14 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
Re: Náhon |
|
| | Corolla nemá hnanej zadek, ma predek, to ze sedi je sice pekny, ale nejede, na maximalku ani na zrychleni nejlepsi neni, tak fakt nevim. Ja jezdim s RX8 myslim, ze docela dobre, ale proste sem jen chtel vedet v cem je zakopany pes. |
V NFSU2 je Corolla zdohrab, je to u 86roku, az ty novy jsou predohraby
_________________ |
|
So 26.2.2005, 16:21 |
|
|
martini_cz
Anonymný
|
Corolla |
|
Tak jsem s ni jel na dyno, abych se presvedcil, opravdu ma hnanej zadek, tak sorry ze sem vam neveril
Prijde me ale ze se chova uplne jinak nez moje RX8 ktera ma taky hnanou prdel.
Stejne me to ale nejde to hlavy, vykon to ma 319kw a ta moje RX8 ma 358kw, tak jak to muze lamat svetovy rekordy?
Btw: co takhle na webu zalozit sekci, kde by byly ceskoslovensky tratovy rekordy, to by bylo dost zajimavy...
|
|
So 26.2.2005, 19:25 |
|
|
marlin
Modelář
Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
|
|
Re: Corolla |
|
| | Tak jsem s ni jel na dyno, abych se presvedcil, opravdu ma hnanej zadek, tak sorry ze sem vam neveril
Stejne me to ale nejde to hlavy, vykon to ma 319kw a ta moje RX8 ma 358kw, tak jak to muze lamat svetovy rekordy?
Btw: co takhle na webu zalozit sekci, kde by byly ceskoslovensky tratovy rekordy, to by bylo dost zajimavy... |
nezalezi na vykonu, zalezi taky na nastaveni brzd, podvozku, aerodynamiky... etc.
_________________ |
|
So 26.2.2005, 19:35 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
| | Tak jsem s ni jel na dyno, abych se presvedcil, opravdu ma hnanej zadek, tak sorry ze sem vam neveril
Btw: co takhle na webu zalozit sekci, kde by byly ceskoslovensky tratovy rekordy, to by bylo dost zajimavy... |
ja jazdim s Acuru RSX,ma 364 kw a vybral som s nej 396 km za h , a som skylinom som dal len 386 km za h, a ten ma nahod 4x4 a RSX mam len predny!!!!
|
|
So 26.2.2005, 20:35 |
|
|
Levin zaregistrovany
Anonymný
|
|
|
link na stranku s rekordami ?
a kde skusate maximalku ? na drag alebo na volnej jazde ?
|
|
Ne 27.2.2005, 09:16 |
|
|
martini_cz
Divák
Založený: 26.02.2005 Príspevky: 8
|
|
|
|
| | link na stranku s rekordami ?
a kde skusate maximalku ? na drag alebo na volnej jazde ? |
http://wrecord.com
na volny jizde
|
|
Ne 27.2.2005, 12:50 |
|
|
United
Začínajúci tuner
Založený: 08.12.2004 Príspevky: 102
|
|
|
| | Proč většina lidi jezdi na netu s corollama? Vsechny svetove recordy jsou tez zajete s corollama, cim to je v cem je to auto take dobre? |
ja jazdim online asi 3tyzdne a prvy krat ked som prisiel na net s mojim nadupanym Audi TT z 0-100 ma cca 4,5s tak som prehral vsetko...
Audi TT je jedno z najhorsich aut na onlina zavodenie, na Curcuit preteky-nikto s nim nezavodi ,lebo zle zataca!!!
Velmi rychlo som zistil ze na nete plati jedno pravidlo, ak chces porazat najlepsich tak musis mat Toyotu Corollu - bez tohoto auta ani nepomyslajte na to ze by ste vyhravali !!! (s profikmy) A je to v tom ze ma celkom slusne zrychlenie(taky lepsi priemer) a hlavne dobre sedi na ceste a lahko sa snim vyberaju zatacky.
|
|
Po 28.2.2005, 10:19 |
|
|
Graper
Divák
Založený: 26.03.2005 Príspevky: 15
|
|
|
| | Proč většina lidi jezdi na netu s corollama? Vsechny svetove recordy jsou tez zajete s corollama, cim to je v cem je to auto take dobre? | - je sice stare, ale namakane a podarene ohladne ovladania (STEERING), ma to celkom vysoke hodnoty aj pri top speed, len ta akceleracia, ale nemoze byt vseko dokonale...
|
|
Po 28.3.2005, 10:27 |
|
|
Graper
Divák
Založený: 26.03.2005 Príspevky: 15
|
|
|
| | | | Tak jsem s ni jel na dyno, abych se presvedcil, opravdu ma hnanej zadek, tak sorry ze sem vam neveril
ja jazdim s Acuru RSX,ma 364 kw a vybral som s nej 396 km za h , a som skylinom som dal len 386 km za h, a ten ma nahod 4x4 a RSX mam len predny!!!! | ja jazdim na COROLLE, alebo na LEXUS IS 430, ci jak sa vola, a obidve su namakane auta, len Lexus je viac na drift.... ale mam iba asi 20% hry, takze...
|
|
Po 28.3.2005, 10:31 |
|
|
Izzy
Divák
Založený: 02.04.2005 Príspevky: 5
|
|
|
|
Neviem co vsetci vidia na tych Corollach, je to stara hrkalka a este pekne stara. Ja som za zadny nahon a potom je naj car 240SX
|
|
So 2.4.2005, 15:04 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Neviem co vsetci vidia na tych Corollach, je to stara hrkalka a este pekne stara. Ja som za zadny nahon a potom je naj car 240SX
|
ono je dost velky rozdiel ci jazdis Single alebo Online...
Na Singla proti CPU ti staci hociake auto, ja som jazdil na 206-ke
Ale nieco ine je Online, tam som musel 206-ku vymenit za Audi TT a ani to mi nestacilo.A Tak nakonec jazdim s Corollou A to ,ze najlepsie auto na Curcuit,Sprint a URL je Corolla ,to je bez debaty...
|
|
Ut 12.4.2005, 08:29 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
| | | | Neviem co vsetci vidia na tych Corollach, je to stara hrkalka a este pekne stara. Ja som za zadny nahon a potom je naj car 240SX
|
ono je dost velky rozdiel ci jazdis Single alebo Online...
Na Singla proti CPU ti staci hociake auto, ja som jazdil na 206-ke
Ale nieco ine je Online, tam som musel 206-ku vymenit za Audi TT a ani to mi nestacilo.A Tak nakonec jazdim s Corollou A to ,ze najlepsie auto na Curcuit,Sprint a URL je Corolla ,to je bez debaty... |
Přesně, AI je v NFSU 2 zase lehká jak prase na HARD, tam to ujezdíš klidně i s Humrem na drag (vyzkoušeno, jen to che blokovat )
Ut 12.4.2005, 12:25 |
|
|
IQLogic
Divák
Založený: 28.01.2005 Príspevky: 30 Bydlisko: Maternica
|
|
|
|
Corolla nie je zla ale ani nie dobra. Je to priemerne auto. Nemam proti nemu nic ale moje oblubene je MIATA a RX8. A este aj RSX celkom ujde na niektorych tratiach.
Neviete ci je na Slovensku nejaka LAN liga NFSU2? Len nie online liga!
_________________ Nikto nie je dokonaly!
Okrem mna! |
|
Ut 12.4.2005, 13:01 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Corolla nie je zla ale ani nie dobra. Je to priemerne auto. Nemam proti nemu nic ale moje oblubene je MIATA a RX8. A este aj RSX celkom ujde na niektorych tratiach.
Neviete ci je na Slovensku nejaka LAN liga NFSU2? Len nie online liga! |
nechcem sa s tebou hadat,tak si pozri toto:
http://wrecord.com/records.php
a hlavne si pozri s akym autom boli vsetky (curcuit,sprint a URL) trate zajazdene.Nic lepsie ako Corolla v NFSU2 neni!!! RX8 neni zla ALE...
|
|
Ut 12.4.2005, 13:18 |
|
|
IQLogic
Divák
Založený: 28.01.2005 Príspevky: 30 Bydlisko: Maternica
|
|
|
|
no dobre casovo sa s nou daju urobit rekordy ale rychlostne urcite nie
_________________ Nikto nie je dokonaly!
Okrem mna! |
|
St 13.4.2005, 15:05 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | no dobre casovo sa s nou daju urobit rekordy ale rychlostne urcite nie |
ved prave o to ide...V NFS ja nepotrebujem aby moja Corolla isla 350Km/h ja hlavne potrebujem aby mala dobre zrychlenie,dobre sedela na ceste a dobre sa ovladala.Ja co mam auto pre online zavodenie max. rychlost je 280Kmh, zrychlenie neviem presne okolo 4.5s na 100.
Ide o to ,ze je ti nahovno auto ktore ide 380Kmh ked ani nemas kde ist tych 380 90% trati curcuit,sprint a URL su same zatacky a nepotrebujes taku rychlost...A trat Outer Ring je pre sracky a nie pre zavodnikov....
|
|
Št 14.4.2005, 08:24 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
Ut 10.5.2005, 21:29 |
|
|
Rapt0r | KiWi
Anonymný
|
|
|
hm United malej cheater s tou corollou na dynu ))
|
|
Št 16.6.2005, 08:58 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
Nezáviď
Št 16.6.2005, 16:23 |
|
|
Rapt0r | KiWi
Anonymný
|
|
|
ty na tomhle není vůbec co závidět když to neumí normálně tak si musí pomoct jinak že jo ..... ale tohle není čistý auto
|
|
Št 16.6.2005, 17:33 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
Když myslíš, zkus jezdit s Toyotou Corollou a uvidíš A kord když tam má ještě unique věci (snad)
Št 16.6.2005, 17:39 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | hm United malej cheater s tou corollou na dynu )) |
si vůůůůůůl co neumi delat v dynu ja to sice uz nemam instle ale mel sem podobny vysledky ....gdyz to neumis tak nekritizuj druhe...papalala...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Št 16.6.2005, 18:44 |
|
|
Rapt0r | KiWi
Anonymný
|
|
|
lol tak ty seš malej newbie protože když se na to podíváš tak to je CHEAT auto čistá Corrola nemůže nikdy mít se třema unikátama 408 Kw takže se prober !!! 408Kw může mít auto který má 9 unikátu raději se tady s Váma o tom nebudu bavit protože vidím že o tom fakt víte hovno !!! podívej se na světový rekordy a řekni proč tam teda ta hvězda nemá žádnej rekord prostě LAME jste banda tupáků co umí hovno
|
|
So 18.6.2005, 09:50 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | lol tak ty seš malej newbie protože když se na to podíváš tak to je CHEAT auto čistá Corrola nemůže nikdy mít se třema unikátama 408 Kw takže se prober !!! 408Kw může mít auto který má 9 unikátu raději se tady s Váma o tom nebudu bavit protože vidím že o tom fakt víte hovno !!! podívej se na světový rekordy a řekni proč tam teda ta hvězda nemá žádnej rekord prostě LAME jste banda tupáků co umí hovno |
Mozno si na mna sominas ,ja som TDI chvilu som jazdil tu vasu ESL ligu...
(INAK TAM TIEZ NEBOLI CISTE AUTA!!!)
A poviem ti jednu vec, TO AUTO JE UROBENE CEZ CHEATRE - NO A CO
? JA SOM HO NEROBIL STIAHOL SOM HO JEDNEHO TIPKA NA NETE.
a PREBER SA TY SRAC ,VSECTCI CO MAJU WORLD RECORDS MAJU ESTE LEPSIE AUTA, NIKTO Z ELITY NEJAZDI NA NORMALNOM AUTE.CHOD NA NET A DAJ SI ZAVOD Z NIEKYM Z ELITY ,ZOBER SI NORMALNE AUTO BEZ CHEATERU A UVIDIS JAK DOSTANES NA HUBU.A JE TO LEN TYM ZE VSETCI PROFICI CO HRAJU NFSU2 NA EA SERVERY MAJU NADUPANE AUTA.KONEC.
PS: NA EA SERVERY JE TAK 80% AUT UROBENYCH CEZ CHEATER.(RANKED ZAVODY)
|
|
Ne 19.6.2005, 12:47 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | hm United malej cheater s tou corollou na dynu )) |
si vůůůůůůl co neumi delat v dynu ja to sice uz nemam instle ale mel sem podobny vysledky ....gdyz to neumis tak nekritizuj druhe...papalala... |
sorry ale podobne vysledky si mat nemohol...to auto je podvod,ale ked chces na nete hrat vyrovnane zavody z dobrymi hracmi tak musis mat take iste auto jak oni
NFSU2 online je sami podvod!
|
|
Ne 19.6.2005, 12:50 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
A ESL NFSU a NFSU2 taky! Proto radši jezdim čistý F1 online tam paltí aspoň fair play
Ne 19.6.2005, 13:14 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | A ESL NFSU a NFSU2 taky! Proto radši jezdim čistý F1 online tam paltí aspoň fair play |
jj, KIWI si asi mysli ze NFSU2 je fair play hra
|
|
Ne 19.6.2005, 13:41 |
|
|
Rapt0r | KiWi
Anonymný
|
|
|
hey jako koluci vy ste dakt DMCE to je super že jsi to přiznal že to není čistý auto to já moc dobře vím nejsem kokot a pokud jde o elitu vy do ní nikdy patřit nebudete protože na WORLD RECORDs se jezdí a utem s upragdema na 3tím levelu bez UNIQU takže mi netvrd že tam mají lepší auta já to auto který je tam povelený mám taky a držím rekordy na City Hallu a kluci z ČR jako Montoya Ondraziq na jiných tratích takže mi nevtrd co je nebo není cheat auto !!!
|
|
Po 20.6.2005, 15:16 |
|
|
Rapt0r | KiWi
Anonymný
|
|
|
a co se týče ESL tak sekce EU je jeden velkej podvod jako online ježdění ve hře ale kluci co jezdí CZE ESL a PZ CZE CUP a Ligu mají čistý auta takže pokud si neumíte najít lidi na ježdění ktěří nepodvádí tak to je Váš problém koukám že to tady ale stejně nemá cenu Vám něco vysvětlovat
|
|
Po 20.6.2005, 15:19 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
A dal bys za ně ruku do ohně?
Jezděte F1 ligu, do tý hry jde jen jeden cheat, neomezeně benzínu, a ten je vám k hovnu
Po 20.6.2005, 16:16 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
to Kiwi
to auto s ktorym si spravil rekord v citty hall si si stiahol z netu alebo si si
ho spravil sam?
|
|
Po 20.6.2005, 17:39 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
tak ja sem se na to vlastne ani poradne nedival tady jde o to ze je tady pan dulezitej...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Po 20.6.2005, 18:07 |
|
|
Rapt0r | KiWi
Anonymný
|
|
|
2kein nemel když to neznáš !!!
jo to auto sem si dělal sám a je bez unikátu on by to jinak ten klient na WRC nepovolil si to zkus !!! ani když máš jeden blbej uniq na autě tak ti to prostě nepustí nebo tě to zapíše do tabulky CHEATERU
|
|
Po 20.6.2005, 19:30 |
|
|
Anonymný
|
|
|
| |
jo to auto sem si dělal sám a je bez unikátu on by to jinak ten klient na WRC nepovolil si to zkus !!! ani když máš jeden blbej uniq na autě tak ti to prostě nepustí nebo tě to zapíše do tabulky CHEATERU |
lebo hentu moju corollu co si videl som si stiahol z internetu od jedneho
tipka, takze fakt neviem jak bol taky vykon dosiahnuty...A mal som este jednu ktora mala o 40KW viac ale to ma uz stale v ranked zavodoch disqualifikovalo Inak na EA servery v ranked zavodoch skoro kazdy zo 10,9,8,7(elite,legendary...atd) skupiny ma podobnu karu, je to svinstvo...A jak to funguje na worldrecords ,jak oni vedia ze si nejazdil na cheatovom aute?
|
|
Po 20.6.2005, 21:08 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
Corolla nie je najlepsia! Najlepsi je Peugeot 206, aj on-line - hral som 4x circuite a bol som vzdy 1. s veeeeeeelmi velkym nadbehom Corolla je strasne leniva a dlho jej trva zakial sa pohne... fuckt 206ka best of best, s tym som aj spravil svoj rychlostny rekord 389Km/h
|
|
Po 20.6.2005, 21:12 |
|
|
Madish
VIP member
|
|
|
|
Tak ale nejezdil si s ní ligu, já taky na Circuit s Lancerem dával všechny, ale v lize jsem si neškrt
Po 20.6.2005, 21:39 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Corolla nie je najlepsia! Najlepsi je Peugeot 206, aj on-line - hral som 4x circuite a bol som vzdy 1. s veeeeeeelmi velkym nadbehom Corolla je strasne leniva a dlho jej trva zakial sa pohne... fuckt 206ka best of best, s tym som aj spravil svoj rychlostny rekord 389Km/h |
nechcem znizovat tvoje jazdecke schopnosti ale na 100% si jazdil
proti strasnym lamam...proti priemernemu hracovi nemas s 206kou ziadnu sancu, nehovoriac o profikovi...pod si dat zavod ked ti myslis ze
si taky frajer.Nehral som to asi mesiac ,ale ak hrac s 206kou tak na 99% si uz vopred prehral
|
|
Po 20.6.2005, 22:10 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | Tak ale nejezdil si s ní ligu, já taky na Circuit s Lancerem dával všechny, ale v lize jsem si neškrt |
on s nou urcite nejazdil ani Ranked ,nieto este ligu...
urcite jazdi unranked ...a to hraju bud zaciatocnici alebo lami
|
|
Po 20.6.2005, 22:11 |
|
|
Seymour
bot
Založený: 14.06.2005 Príspevky: 16777175 Bydlisko: A najvacsia diera je Prievidzaaaaa!
|
|
|
|
| | | | Corolla nie je najlepsia! Najlepsi je Peugeot 206, aj on-line - hral som 4x circuite a bol som vzdy 1. s veeeeeeelmi velkym nadbehom Corolla je strasne leniva a dlho jej trva zakial sa pohne... fuckt 206ka best of best, s tym som aj spravil svoj rychlostny rekord 389Km/h |
proti strasnym lamam...proti priemernemu hracovi nemas s 206kou ziadnu sancu, nehovoriac o profikovi...pod si dat zavod ked ti myslis ze
si taky frajer.Nehral som to asi mesiac ,ale ak hrac s 206kou tak na 99% si uz vopred prehral |
1. ja nemam original NFSU2 takze asi tak
2.hral som s 2australcanmi a 1usa official underground league racer (mal Corollau)
3.na HDD mam uz len 986MB lebo GTA San Andreas, takze keby chcem ani nemam kam install
|
|
Po 20.6.2005, 22:19 |
|
|
United
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | | | | | Corolla nie je najlepsia! Najlepsi je Peugeot 206, aj on-line - hral som 4x circuite a bol som vzdy 1. s veeeeeeelmi velkym nadbehom Corolla je strasne leniva a dlho jej trva zakial sa pohne... fuckt 206ka best of best, s tym som aj spravil svoj rychlostny rekord 389Km/h |
si taky frajer.Nehral som to asi mesiac ,ale ak hrac s 206kou tak na 99% si uz vopred prehral |
1. ja nemam original NFSU2 takze asi tak
2.hral som s 2australcanmi a 1usa official underground league racer (mal Corollau)
3.na HDD mam uz len 986MB lebo GTA San Andreas, takze keby chcem ani nemam kam install |
no,ked nemas original NFSU2 tym padom nehravas na oficialnych serveroch a tym padom nehravas s tymi najlepsimy...keby si prisiel
na ea server s 206kou vsetci by ta vysmiali ja som tam prisiel s TT jak velky frajer a po dvoch hodinach som jazdil na Corolle
|
|
Po 20.6.2005, 22:36 |
|
|
Rapt0r | KiWi
Anonymný
|
|
|
už nevím kdo se na to ptal ale na worldrecords to funguje tak že ten klient co oni tam mají rozpozná jakýkoliv unikátní díl na autě a tudíš nepovolí zapsat výsledek do tabulky nejlepších časů. A co se týče 206 není vůbec špatná ale Corrola to není no. Jinak máte pravdu už to nikdo nejezdí jen tak 4fun ale MOST WANTED si už asi originál nekoupím ono to dopadne asi stejně jako s tímhle tím.
|
|
Ut 21.6.2005, 15:19 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
|
|
|
|
corolla si zasluzi iba taky tuning
Ut 22.8.2006, 22:52 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
| | corolla si zasluzi iba taky tuning |
fuj to je nechutne , si to teda dobre zhovadil no chudak auto
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ut 22.8.2006, 22:55 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
|
|
|
|
tak jej treba za to ze jo hnus
Ut 22.8.2006, 22:55 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
Nahodou je to dobre auto
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ut 22.8.2006, 22:59 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
|
|
|
|
ale skarede
Ut 22.8.2006, 23:00 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Kazdy spravny tuzer se za svuj tuzing nestydi...
|
|
Ut 22.8.2006, 23:35 |
|
|
NitrO
VIP member
Založený: 14.09.2004 Príspevky: 699 Bydlisko: Levice, Slovakia
|
|
|
Ut 22.8.2006, 23:38 |
|
|
rusty
Okruhový závodník
|
|
|
|
ja hovorim ze to je iba skarede auto
St 23.8.2006, 08:17 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
bohovske to auticko,chvilu som s nim dokonca jazdieval...to boli casy s corollou na dialnici 300-kou setkych som nechaval za sebou aaaach...
St 23.8.2006, 11:28 |
|
|
skylinegirl
Divák
Založený: 30.07.2006 Príspevky: 78 Bydlisko: v aute ;)
|
|
|
|
presne tak...corolla je vyborne auto
|
|
Št 24.8.2006, 21:59 |
|
|
taomino
Začínajúci tuner
Založený: 16.10.2006 Príspevky: 195 Bydlisko: Rockport City
|
|
|
|
Corolla je skareda ale to je na kazdom aky ma nazor
So 25.8.2007, 10:27 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
corolla je skarede auto...ale na drift ako stvorene...su viacere uhly pohladu....ALE DO PYTLE NACO OBNOVUJES ROK STARY TOPIC TAOMINO!!!
So 25.8.2007, 21:20 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
no ked ho uz obnovil, Corolla je Krásna zozadu. no nepekná zpredu... a veľmi sa mi páči s polovyklopenými prednými svetlami a light drift tuningom...
So 25.8.2007, 21:28 |
|
|
taomino
Začínajúci tuner
|
|
|
|
a mas aj taky screen? by som rad videl
So 25.8.2007, 21:30 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
nieco take sa mi velmi paci, no s polovyklopenzmi svetlami som videl len video nie obrazok, a nechce sa mi ho hladat...
So 25.8.2007, 21:36 |
|
|
taomino
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Vyzera to dobre aj ked corollu moc nemusim
So 25.8.2007, 21:37 |
|
|
Gorilaz
Ilegálny závodník
Založený: 18.09.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Nižná
|
|
|
|
celkom pekna nato ze je corolla
So 25.8.2007, 21:51 |
|
|
m27
Začínajúci tuner
Založený: 19.09.2007 Príspevky: 154 Bydlisko: Presov
|
|
|
|
ja jazdim acuru RSX a Lexus IS 300 na ktorom mam karierovi unique performance tuning ale corolla je super afto ale v UG2 je skoro nemozne pekne ju vytunovat a naj bola podla mna AE86
|
|
Pi 21.9.2007, 17:32 |
|
|
|