Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
TES4: Oblivion

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
TES4: Oblivion
Autor Správa
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok TES4: Oblivion Odpovedať s citátom
Kein the Conqueror
Mr. Green Mr. Green

hraje to jeste nekdo??? je to šíííááálenéééééé clap

Pi 7.4.2006, 21:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 23.04.2005

Príspevok Odpovedať s citátom
Ale ne celkom v poho grafika. A co to je?

Pi 7.4.2006, 22:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

RPG a je to genitalni hra se divim ze to neznas...je kolem toho takovy poprask este horsi nez byl u Dooma 3

Pi 7.4.2006, 22:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

vola sa to The Elder Scrolls IV : Oblivion a kupit sa to da v obchode Mr. Green

Pi 7.4.2006, 22:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

Keine, kua ... ja si tu lebedim, jak mi serie TES nechybi a ty sem pak hodis takove bajecne screeny a v hlave mi okamzite blikne touha jezdeni na koni s palcatem a drceni hlav tem druhym Mr. Green .

Popis mi nejake zajimave momenty a trochu realneho obsahu, jak funguje herni svet, jak se postava rozviji (men prijde ziskavani zkusenosti za zabiti nepratel takove moc jednostranne zamerene), ale RPG jsou vazne super ... i kdyz jsem jeste u zadne poradne nevydrzel (krome Diabla 2) tak jejich kvalitu a hloubku uznavam.

Do toho ... (a da se to hrat pripadne i online ? musel bych popremyslet o zpusobu nakupu Mr. Green )

Naposledy upravil _JXP_ dňa So 8.4.2006, 20:14, celkom upravené 1 krát
So 8.4.2006, 06:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

mno tak treba kdyz se projedes konem po pustine nebo lese a prilakas na sebe hejna monster tak pak je dobre vject do mesta a pozorovat jak se civilisti snazi ubranit monstrum z lesa....ale to uz nedelam hraju za kladase ... Mr. Green je to genialni hra ikdyz trosku pekelnA na Harware ale jede mi to +- slusne i na high detaily... pokud ma nekdo rad RPG ma nadupanyho kompa a grafiku s Pixelama Shaderama 3.0 tak je to jasna volba Wink ale v 2.0 to vypada taky bajecne viz screeny ... Wink

btw.: Jakkub ma asi menstruace nebo co ale stim ze vymazal swingalovi ted prispevky nesouhlasim...snad mam taky nejake slovo ja kdyz nekdo se zepta na neco v mnou zalozenem topicu...neresim...

So 8.4.2006, 11:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
marlin
Modelář
Modelář

Založený: 01.11.2004

RPG? to neznam, a jak se to hraje?

So 8.4.2006, 13:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

Role-Playing Game.
So 8.4.2006, 20:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

uff, je to sila ... nasel jsem na netu i nejake guidy v PDF a ten jeden ma pres 300 stran a velikost toho pdf je pres 250MB. To uz je slusne pdfko, ze Very Happy.

no nic, jdu zabijet krysy, ale keine, zatim to moc nechapu ... coz takhle mi trochu poradit ? Smile
Ut 11.4.2006, 19:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Ja uz mam "kupene" 9.5% Mr. Green nemate nejaky dobry shop cez ktory sa to kupuje rychlejsie Sad ?

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ut 11.4.2006, 21:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

koupil jsem šemíkovi nove hadry! Mr. Green Mr. Green

NADHERNY KLIDNY DEN

PEKNE MISTO ASI SI TU KOUPIM BARAK! Mr. Green

ZA TAKOVOU KUCU CHCOU 15.000

Pi 14.4.2006, 17:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

oco to stiahol v robote z netu ale nestihol napalit takze v utorok to uz budem mat.... Velmi štastný
dufam ze je to dobra hra?!! moja VGA podporuje pixelsharder 3.0 takze malo by to byt pekne...

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Pi 14.4.2006, 20:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Pato Napísal:
oco to stiahol v robote z netu ale nestihol napalit takze v utorok to uz budem mat.... Velmi štastný
dufam ze je to dobra hra?!! moja VGA podporuje pixelsharder 3.0 takze malo by to byt pekne...

tak to budes mit gut!! otazka je kolik mas ramky a CPU jetli mas ramku pod giga tak si v prdeli a CPU min 2800+

Pi 14.4.2006, 20:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

akorat sosam nejaky mody ... no, to bude teda pekne v pr.. Very Happy.

V kazdem pripade, budu tam mit nahulaty holky Mr. Green . Kdyz tak pak taky nahodim nejaky screeny Wink. Oblicej jsem modeloval podle zrcadla a protoze moje postava vypada hnusne, tek jsem se asi i docela trefil Mr. Green .
Pi 14.4.2006, 21:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

rikam ta grafika co mam ja je hnus oproti shaderech 3.0

Pi 14.4.2006, 23:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

Založený: 09.09.2004

http://radekhulan.cz/item/elder-scrolls-well-done-oblivion-mod-pack-v1-2

Kein vam potvrdi ze ten modpack je gut Wink

Pi 14.4.2006, 23:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

ano ten modpack je GUT! Mr. Green

So 15.4.2006, 00:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

ale jak se krucinal privolavaji call a follow ty kone ? kuaaa Very Happy

btw. keine, mel bych jeste par, jednoduchych dotazu ... pro tebe, jako zkuseneho rytire budou odpovedi velmi snadne ... tak jak budes ready, tak napis do thredu signal a ja to sem napisu Mr. Green .

P.S. jsem hrozny, na snidani jsem si koupil peceny stehynka a americky brambory Mr. Green .
So 15.4.2006, 06:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

ááááno?

So 15.4.2006, 11:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

takze, kompilace dobra, ale ... je tam jeden bug v modu The Weather Wizard. Staci ho vypnout a jede to v pohode. Bug se projevuje nespoustenim otviraciho scriptu na nektere brany. kdyby nahodou nekdo narazil na stejny problem. JA to zjistil pri pokusu ziskat neco penez v Arene jako mistr mece ...

Otazky na Keina hodim do samostatneho threadu a zkusim i nahodit co jsem zjistil Wink.

//Edit:

Kua, keine ... kdyz ted koukam na ty tvoje screeny, musim rict, ze mas asi o neco lepsi PC, protoze ja tu grafiku mam trochu horsi. pravda, trochu jsem poladil ini, ale zase takovy rozdil jsem necekal ... nevite nekdo co s tim mam delat ? Mr. Green asi mi prestalo fungovat anisotropni filtrovani Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Historie sveta The Elder Scrolls

Naposledy upravil _JXP_ dňa Ne 16.4.2006, 21:58, celkom upravené 3 krát
So 15.4.2006, 13:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

Kámoš lovil srnku, poslal mi skréén, jak ji trefil šípem rovnou pod krk, já se mu začal smát, kde přišel o půlkz healthu? Určitě při tom lovení. A pak jsem si vzpoměl na Keinovo avatara a začal jsem se smát ještě víc Mr. Green
škoda, tohle, kdyby se hralo online, to by byla pecka, ne?

//Edit JXP: Odpovim ti tady, at se nam s keinem neplete nejaky thread mezi ... Online, to by byla parada, ale trosicku mam dojem, ze mas sice maximalni volnost, ale ze te hra stejne dostane tam kam potrebuje. Online by ta volnost musela byt dotazena k dokonalosti a to neni az tak snadne. Tolik prace se systemem a pak to lidi kvuli pomalymu zastaravani grafiky stejne nebudou hrat. A mesicni poplatky bych ani u tohoto nechtel davat. To radeji dobry single nez nedodelany multi Wink.

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
So 15.4.2006, 13:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

1. K cemu jsou napr presypaci hodiny (nebo spousta jinych predmetu bez popisu) ?
Odp. prijdou mi jen na ozdobu, protoze ani prodat se dobre nedaji Wink.

2. Kde vidim velikost sveho vacku s penezi ?
Odp. kdyz nakupuju tak to vidim, ale v prehledu k postave mi to nejak unika Wink.

3. K cemu je grab ?
Odp. posouvani predmetu ... ja jsem chtel porad nekoho ze zadu grabnout, jako ve Splinter Cell Smile).

4. Jak se dostat ke konikum ?
Odp. Staje, jasne, ovsem pokud 1 stoji 5.000 ... tak to potes. moje presuny vypadaji tak, ze autobehem (ne fast movem) koukam kde se co sustne a jakmile jsem zmercil straz, hned jsem mu ukazal jak hezky stribrny mam mec Very Happy. Pak uz to bylo ok, druheho jsem ukradl primo ve staji (v Imperial City se totiz nedal koupit, nebo to neumim) a on se mi ten Bubik porad chtel hned po sesednuti vracet domu. A to i presto, ze jsem byl hodne daleko. Prvni kun mi totiz nestastnou nahodou umrel pri souboji s vlky, jsem ho sel chranit a misto vlka jsem trefil Bubika ... ten se nasral a sel do me kopytama, jsem ho chtel uchlacholit, dat mu cukr, nebo jinak ho zkrotit a nic ... bohuzel, musel jsem ho tedy taky rohnout, kdyz je tak pomstichtivy Laughing.

5. Omylem jsem misto na obchodnika sebral neco z pultu, on zarval a i kdyz jsem to hned vratil zpet tak tam stejne ta pitoma straz nabehla ... ze pry mne zavrou. jsem jim oceli vysvetlil, ze ne Laughing .

6. Ucel predmetu bez popisu ? da se to nekde (net) zjistit ?
Odp. podle toho obrazku kolikrat ani nepoznam co to vubec je, krome lopaty teda Wink.

7. Jake predmety si nechavat ? To mnozstvi je vazne sileny a totalne nevim co si nekde skaldovat a co v klidu prodat. Bohuzel se mi porad hodi kazda zlatka.

8. Skoda, ze neni videt v HUDU (GUI) primo cas, ten digitalni zpusob pres mapu je ponekud nestylovy Sad. nebo jsem si hodin ve hre nevsiml ?

9. Zkousim hledat Gray Foxe, ale voditka nejsou ... napovi nekdo ?

10. Co znamena ten mesicek s carkama po strane a sipkou nahoru ? je to porad stejny, vlevo od kompasu je ukazatel spellu, ale tohle ? budu si asi muset projit znovu manual, ale kdyz ja mam tu hlavu tak deravou Smile).

11. Jak otevrit dvere, ktere maji nejaky vzdaleny spinac ? Mozna se jednalo o stejny problem jako v Arene, slo mi o dvere v kanalu v Imperial City - Market place.

12. Da se kazdy predmet bez popisu ve hre opravdu k necem ucelnemu pouzit ? napr. zminovana lopata na vykovove prace ... jeste bych chtel krumpac a splni se mi zivotni sen Very Happy.

13. Sedim si v hospe, sleduju toho corkare a rikam si, neco si objednam, vsichni si tam zerou ... bohuzel, v Obvilionu je zakazano jist to co je na stole (berou to jako kradez a to i kdyz jse mto jen posouval), takze jist a pit bych musel pouze z chlebniku Sad. Nebo to nejak jde si objednat, zaplatit ? Very Happy

14. S tim souvisi i privolani NPC postavy vrchniho ... lenoch jeden, jsem musel jit k nemu, ale u nej byl ten co jsem ho sledoval, tak jsem nechtel ... on byl ovsem blby a nepoznal me Very Happy.

15. Plizeni, podle ceho poznam ze mne nevidi (ocicko mi prijde porad stejne) a vubec nevim, jestli se mam radsi plizit, nebo staci jit. Zaroven plizeni ve zrachlenem modu je vic slyset, ma na to vliv nasledne pravdepodobnost odhaleni ?

16. Ocisteni od zlocinu. No, pravda, par strazi jsem zabil, ale ta jejich zbroj se mi tak libila ... jenze od urcite chvile jsem uz byl Wanted postava a musel jsem z IC zdrhnout. Bohuzel ma povet dorazila do noveho ciloveho mesta prede mnou a tak jsem se teda nechal poslusne zavrit ... 212 dnu za zabiti 20 strazi v souboji na uteku prece neni tolik, ne ? Very Happy prekvapilo mne, ze jsem o nic neprisel, jinak bych se nechal zavrit uz predtim. Je stejne nejaka cista moznost jak treba pomoci prevleku ci plasticke chirugie, ci uplatku mohu svoje jmeno ocistit ? zalar se mi proste z principu nelibi Wink.

17. Uklidnovani kone jsem uz zminoval vyse, fakt Bubik uplny magor, jedna rana Silver Sword ho rozhodi, blbone Very Happy.

18. Ano, a nakonec to odchazeni, pripadne privolani kone. je na to nejaky mod (soucast te kompilace) tak pokud uz je nekdo nekde dal tak jak to funguje. Pry by to melo jit spellem a kone poslouchaji privolani pouze z vybranych staji. IC mezi nimy neni a ja jsem jeste jineho kone neukradl (5.000 vazne nemam) Very Happy. NEchci pak zase jit do vezeni, kdyz jsou takovi nechapavy Very Happy.

19. Posledni otazka ... nevis kam jsem si dal cigara ? kua, je nemuzu nikde najit Mr. Green .

No ... to je asi vse, keine ... nemusis vsechno naraz, staci pres Edit hezky postupne, at se v tom neztratime Very Happy.

Diky ti rytiri Keine Wink.

Zdravi Knight Warrior Jonanius I. t.c. Dark Brotherhood like Murder salut

P.S. jakto, ze mi ted funguje ALT+TAB ? Shocked a mam to normalne ve fullscreenu Shocked nefunguje, vytuhlo to Mr. Green .
So 15.4.2006, 14:01 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

1. k nicemu
2. inventari v pravem dolnim rohu
3. grab slouzi ke schovavani mrtvol gdyz hrajes za Dark Brotherhood...pozdeji ve hre se s tim setkas..
4. bud koupis u kazdeho mesta je jina staj a jina cena koni to se vsak odrazi i na kvalite kone... Wink
5. zaplat pokutu ..par susnu mebo se nech zavrit do vezeni pokud uteces stoupne ti respekt u zlodeju a vrahu ale bude na tebe vypsana odmena nebo jednoduse si to odsed Mr. Green
6. newim Mr. Green
7. ja prodavam vse krom kouzelnych veci ktere pouzivam to ale neznamena ze neprodavam zadne kouzelne veci..nechavam si jen to co pouzivam..pak sem bohaty a mam dobry pocit
8. ne neni ve hre cas
9. napvim almuzna --- bezdomovci...dej jim jednu zlatku a opytaj sa jich... Wink sou prakticky v kazdem meste
10. Mr. Green Mr. Green Mr. Green nepodstatna vec jen ti to rika ze mas lvl a ze by ses mel vyspat abys ho dostal Mr. Green Mr. Green Mr. Green
11. vetsinou jsou pobliz paky nebo naslapne tlacitka nebo tlacitka na zdech
12. myslim ze ne jsou tam jen aby doplnovali atmosferu stejne jako sklenicky talirky pribory atd atd...
13. nejde ale urcite vyjde nejaky plugin
14. ta hra neni simulace hospody Mr. Green
15. kdyz je ocicko takove pruhlednejsi nevidi te gdyz je plne tak te vidi a rikaji si co to je za debila ze chodi jak posrany Mr. Green
16. klesli ti o neco skilly blade blunt atp... ale zase si delas dobrou reputaci pro zlodeje vrahy Wink
17. koni neublizuj Mr. Green
18. ukradnu ty kun ti dycky utece a vrati se k majiteli Mr. Green muis si nejakeho bd koupit nebo delej questy hl linie a dostanes zdarm tu stracenu co mam ja sympatak ale zady delo to neni nejlepsije ten za 5000 z Cheyndhallu ale muzes si koupit i levneji treba v bravilu nebo kdekoliv jinde
19. mam je ja vyuzil jsem telekineze
20. urcite se budes i ptt jak koupit house staci gdyz zajdes za hrabety ruznych mest a podpatis je a pak ti prodaj houdse doporucuju ten ve skingradu ale stoji 25000 bez nabytku nabytek budes muset dokoupit ...
19 Mr. Green

ZDRAVIM! Mr. Green Mr. Green

So 15.4.2006, 14:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

jeden dum jsem prave pro ... plizil ... jsem nezabil borca jak si pan velkomozny z DB predstavoval, odsroubovanim nejakeho muflona (to uz je jak Hitman Very Happy) a normalne jsem ho rohnul kouzelnym mecem, ani nehlesnul, ale misto odmeny 50 zlatych + dum jsem dostal jen ty zlaty ... smejdi nespravedlivy .. slo prece o vysledek, ne o formu Very Happy.

Barak bych si docela rad koupil, ani ne kvuli nabytku (budu muset aj malovat nebo tapetovat ? Very Happy), ale spis kvuli skladovani. moc toho totiz neunesu a kdyz se mi ten konik vzpouzi a vraci se k majiteli .. ten by se asi divil, ze mu prijela herka plna cennosti, ze Very Happy.

Keine, diky ti ... s netrpelivosti sobe vlastne ocekavam Obvilion Guide v cestine, ale taky se muze stat, ze si ho napisu sam Mr. Green .

P.S. ja mam kone rad, ja jim neublizuju, on se tam jen pripletl ... pak byla docela sranda, jak pred posledni ranou utikal do lesa, hodil jsem ruce na bradavky, za behu prevliknout z tezke zbroje, uklidit mec a trada za nim, i tak mi docela utikala, herka ... nastesti se tam objevil nejaky Ork a dalsim vlkem, ja pitomec ze Bubikovi pomuzu tak jsem je zabil a on se zase do mne oprel .. tak jsem ho dorazil Mr. Green.

//edit: kua, existuje nejaky jiny zpusob otevreni zamku, kdyz jsem na jednom vylamal vsechny lockpicky ? kua, budu muset zajet do mesta na nakup Very Happy.

Jinak kone jsem si uz koupil v Bravilu za pouhych 1.000 zlatek. sice jsem mohl mit tu strakatou kravu za 500 i s brnenim, ale to vytuninguje az na nejakyho lepsi chasis ... na takovyho wartburga to nestoji za to. Jinak textury s FPS asi radne zahybaly, uvidime, hrat se to da, ale obcas uz je to na hrane (hlavne cestou lesem kdyz doskakuji vzdalene textury, odhahuji tedak prumer na 25-30 FPS.

Jedu patrat po puvodu Grey Prince, nez ho pak v arene zabiju, smejda ... champion je jenom jeden Mr. Green
So 15.4.2006, 16:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

Kein Napísal:
Pato Napísal:

tak to budes mit gut!! otazka je kolik mas ramky a CPU jetli mas ramku pod giga tak si v prdeli a CPU min 2800+

procesor athlon 1700XP ramku 768MB a grafiku GF A6600TD cip 365mhz ramky 613mhz pretakt.
So 15.4.2006, 19:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

MUJ OBLIVION KOMIXXXXX Mr. Green Mr. Green Mr. Green

So 15.4.2006, 23:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

na tom poslednim obrazku si nekdy taky tak pripadam ... jako ze kdyz neco vysvetluju, tak to pak dotycny chape jeste min Mr. Green

Jinak udelal jsem pripravu pro kompilaci The Elder Scrolls IV: Oblivion Guidu v cestine. Bude v pdf, bude se dat vytisknout a vubec, bude proste super. Mr. Green

// 4 Kein: Doplnkove otazky, ale vcera jsem u toho docela slusne usnul Very Happy.

1. Muzes byt clenem vsech gild, nebo se to nejak vzajemne vylucuje. zaroven pokud bych chtel z gildy odejit, je to nejak korektne mozne, nebo na ne staci jen kaslat.

2. Daji se nejak "nabijet" magicke zbrane a predmety, kdyz jejich magicka ucinnost uz vyprchala ? Mam takovy hezky mecik a uz dosvitil, potvora Smile).

Diky za rady Wink.
Ne 16.4.2006, 11:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

1. nevim to jiste ale slysel jsem ze vetsina se da udelat..
2. jj daji ale je to mega drahe!! kteri lidi to delaji ti presne nereknu ale hledal bych v mage guilde a v ochodech pro magy Wink

Ne 16.4.2006, 12:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Kein Napísal:
1. nevim to jiste ale slysel jsem ze vetsina se da udelat..
2. jj daji ale je to mega drahe!! kteri lidi to delaji ti presne nereknu ale hledal bych v mage guilde a v ochodech pro magy Wink

jj, potvrdil jsi hulanovy rady ... ntw. vysel novy well done mode, ktery opravuje ten Weather Wizard guest. zarovem jsou tam nejake updaty a dalsi pridavky ... rozhodne doporucuju Wink.

Keine, co pouzivas za mody a proc ... co te na nich zaujalo ...

ja napr. moduju hodne koniky a uz jsem jim modnul ocicka (vapadaji jako ziva) a kulky s priveskem (akorat nekakaji a nescijou) Mr. Green dale pak podprsenky a bezpodprsenky, brneni na kone to je ofiko, potom nejaky novy zbroje (screeny jsem posilal pres ICQ), komplet textury na 2048x2048 a hvezdicky s mesickem Wink. Pokud bude zajem, nahazu linky na zdroje, kde jsou i obrazky, ale jak vas znam, tak to nikdo neoceni Mr. Green .
Ne 16.4.2006, 20:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

hh jxp jak sem ti posilal ten horse armor tak sem si ho vymazal Mr. Green nemuzez mi ho poslat Velmi štastný

jinak:

Po 17.4.2006, 08:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

smarja panno, asi mas znecitlivele ruce po neustalem drzeni mece Very Happy

A hlavne, ranna verze prezentovaneho cz guidu. zkuste se podivat, jestli je takovato forma prehledna. informace cerpam z dostupnych informaci na netu (hlavne bonusweb). Bohuzel na netu byva hodne, ale vytisnout se to zpravidla neda a me cist u monitoru tak nebavi (a treba delat si poznamky, podtrhovat ... atd. Very Happy)

Kouknet a reknete, nikomu ale tento guide jeste neposkytujte, chtel bych se domluvit na uvedeni informace o zdrojich, ale to az pozdeji Wink.

//Edit: nova verze bety TES4 CZ guidu, zdroj zatim vyhradne http://oblivion.bonusweb.cz/
The Elder Scrolls IV Oblivion Czech Guide v0.2 betatest. Heslo je posledni slovo v nazvu guidu tady na foru. Pouze pro interni potrebu, neni urceno k volnemu sireni Wink.

Naposledy upravil _JXP_ dňa Št 19.10.2006, 15:45, celkom upravené 4 krát
Po 17.4.2006, 10:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

a ted zase fotky maleho Keina:

Zmena Xichtu a vlasy styl "GERALD" barva "DISCO-BÍLA" Velmi štastný ..btw.: s FAKE HDR 800x600 4AA

Po 17.4.2006, 19:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

jeden zaujimavy link:

http://moolker.bloguje.cz/311713_item.php

Št 20.4.2006, 22:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Jakkub Napísal:
jeden zaujimavy link:

http://moolker.bloguje.cz/311713_item.php

autor blogu je bud hlupak, nebo zamerne lze ... vsechno co tam popisuje bych mohl okomentovat i s resenim. svoji neschopnost skryva za velkohube netove clanky ... takove lidi nemam rad Very Happy.
Pi 21.4.2006, 08:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

me to ani nenajelo lol Mr. Green

//Edit JXP: tady mas jpg Wink. je to dement Mr. Green

Pi 21.4.2006, 14:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

kua, chlapi ... asi jsem se zblaznil a dneska si koupil v JRC
The Elder Scrolls IV: OBLIVION COLLECTOR'S EDITION
klasickym zpusobem ... asi mi to leze na mozek Mr. Green

i kdyz, vlastne jsem dostal Oblivion jako bonus k Saitek Cyborg 3D Gold USB JoyStick

Kua, nekupte to za 150 Kc, kdyz to i kope Smile) Jsem chtel ocenit jejich pristup. (POZOR: tohle neni vtip Wink)

P.S. maji jeste jeden kousek za teykzch 100 Kc a taky s force feedbackem Wink (a tohle taky ne, kdo je prazak a kdo by nekdy mohl vyuzit Joy s FeedBAckem tak at nevaha, levneji nekoupi Wink). Ten stary Joy mi vydrzel asi 10 let Very Happy

Pi 21.4.2006, 17:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Question Nekecej, 150 Kc za pitomej Joystick a Oblivion k tomu? To se mi nejak nezda...
Pi 21.4.2006, 18:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Memphis Napísal:
Question Nekecej, 150 Kc za pitomej Joystick a Oblivion k tomu? To se mi nejak nezda...
heh, no obvilion za 2.000 Kc, to je jasne Very Happy. dohromady jsem si z toho udelal bundle ja, Joy+hra=2.150 Very Happy.

sorry, ze jsem se blbe vyjadril Wink.
Pi 21.4.2006, 18:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Mr. Green lol Mr. Green

Uz sem myslel... Mr. Green
Pi 21.4.2006, 18:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

ano, skutocne si sa vyjadril tak akoby si kupil za 150 kc ten Joy a k tomu bol zdarma Oblivion CE Smile tiez som to najprv nechapal... Velmi štastný

Pi 21.4.2006, 19:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

No, stejne je to hrozne levny, a to se vyplati... Smile
Pi 21.4.2006, 19:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Memphis Napísal:
No, stejne je to hrozne levny, a to se vyplati... Smile

Tomovi i Bobovi Mr. Green ... prave ze to levny je, kua ... proto to sem pisu Very Happy
Pi 21.4.2006, 21:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Dyt vim, nejsem blbej. kouknu a vidim... Cool
Pi 21.4.2006, 22:08 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

A je tady opet dalsi verze bety TES4 CZ guidu
[url=]The Elder Scrolls IV Oblivion Czech Guide v0.3 betatest[/url].
Tentokrat je hotovo cca 40 stran.

Odhaduji, ze prvni kompletni verze 1.0 bude mit cca 60-80 stran Wink.
Heslo je obvykle. Pouze pro interni potrebu, neni urceno k volnemu sireni.

Naposledy upravil _JXP_ dňa Št 19.10.2006, 15:47, celkom upravené 2 krát
So 22.4.2006, 00:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

opet par otazek pro keina ...

Potkal jsem Ruine Stone ... co muzu od nich vsechno cekat ?
Kdyz mam vic koni, tak se mi privolavaji vsechny ... divne, da se kun taky prodat ?
Jak se pouziva Horse Bag ? musis si ho nekde nejdriv koupit ?
Kde ma kun uzdu ? vypada to divne jen s ocky Wink.
Obnovuje se koni zdravi ? treba kdyz spim ... muze mi nekdo kone taky ukrast ?
Vytvareni magickych predmetu ... co je dobre schranovat ? kvuli penezum vsechno prodavam a pak to budu slozite zase hledat Wink.

thx Wink.

P.S. Konecne jsem si procetl (ve vane) manual a nasel jsem, ze pokud omylem zautocis na NPC postavu a ona s tebou bojuje, ze ji uklidnis vykrytim jeho utoku a naslednym pokusem o rozhovor. on se zklidni a nemusis ho zabit ... mozna to bude fungovat i na kone Wink.

Naposledy upravil _JXP_ dňa Ne 23.4.2006, 20:38, celkom upravené 1 krát
So 22.4.2006, 23:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

šíííááálenéééé...

Ne 23.4.2006, 20:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

na neco jsem prisel.

Horse bag se pouziva v plizivem rezimu, kun unese 2x sveho aktualniho zdravi Wink.
Koni se zdravi casem obnovuje.

dalsi uvidim ...

//Edit: takze ozivuji, The Elder Scrolls IV Oblivion Czech Guide v0.45 betatest.

Obsah 54 stran, nova obalka (bude jeste nova, lepsi, by Jakkub). Exkluzivne pouze pro lidi na nfs.sk foru, nikde jinde tohle nestahnete Wink.
Pi 28.4.2006, 23:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

ano mistre jeste bys mohl "casem" prijit na to ze pokud mas u kone healing pointy tak ti je chlasta a tim se uzdravuje Wink

So 29.4.2006, 00:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Vazeni pratele,

diky Jakkubovi si vam dovoluji ukazat 1. finalni verzi Obvilion Czech Game Guidu v0.51 betatest. Obsahove je tento guide jiz celkem nabuseny, to ovsem neznamena ze se jeste nebudou doplnovat. Stavajici verze ma 124 stran (pdf je 1/2 takze 64 ve formatu 2xA5=A4). Format pdf muzu distilovat samozrejme do A4, staci rict, neni problem, chtel jsem vyzkouset citelnost kvuli uspore papiru a tiskarny ... me se takovyto format pomerne dobre osvedcil Wink.

Takze koukejte, posudte Jakkubovu obalku, ctete, upozornujte na chyby ... atd. Smile

btw. hraje Obviliona krome Keina a mne jeste nekdo z pritomnych, pripadne aspon fanousek, ktery treba nehraje, ale rad cte ? Napiste sem, at vim jestli to sem nedavam na houby Wink.

Naposledy upravil _JXP_ dňa Ne 30.4.2006, 01:22, celkom upravené 1 krát
Ne 30.4.2006, 00:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jakkub
AMERICAN FARMER
AMERICAN FARMER

ja myslim ze davas Mr. Green

Ne 30.4.2006, 01:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Jakkub Napísal:
ja myslim ze davas Mr. Green

hmm, to je fakt ... budu to muset hodit do slovniho fotbalu ... ten je v kurzu, nejaky Oblivion nemuze konkurovat Mr. Green .
Ne 30.4.2006, 01:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Mozna, ze az budu mit novej pocitaci stroj, tak to budu hrat a prectu si i ten Czech Game Guide, ale ted to hrat nemuzu a ani nemam cas. Kdyz uz si neco zahraju tak needy...
Ne 30.4.2006, 13:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Swingal
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Ja by som to hral ale potrebujem nejaky rychly obchod (lama) aby som to mohol mat rychlo doma a potom by som to z radostou hraval.

Po 1.5.2006, 20:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Swingal Napísal:
Ja by som to hral ale potrebujem nejaky rychly obchod (lama) aby som to mohol mat rychlo doma a potom by som to z radostou hraval.

svatokradez Mr. Green
Po 1.5.2006, 21:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

OBLIVIÓÓÓN!!!

Uz parim. Stavalo se mi, ze mi hra padala, ale asi to bylo zpusobeny ICQ, tak sem to snad uz spravil. Je to parba. Nevite co je to HDR v nastaveni grafiky a jestli je lepsi tohle nebo AA... A taky jestli ma cenu stahovat Czech Guide? ...
So 27.5.2006, 09:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Memphis Napísal:
OBLIVIÓÓÓN!!!

Uz parim. Stavalo se mi, ze mi hra padala, ale asi to bylo zpusobeny ICQ, tak sem to snad uz spravil. Je to parba. Nevite co je to HDR v nastaveni grafiky a jestli je lepsi tohle nebo AA... A taky jestli ma cenu stahovat Czech Guide? ...

nekomu to obcas pada, na netu je spousta rad a doporuceni jak to odstranit. me se to nedeje, takze nevim Wink.

a ohledne guidu ? co to je za otazku ? v kazdem pripade vsechny informace (a vice) najdes na webu, ale tam se nepodivas kdyz hrajes, takze Guide je pro ty, kteri nechteji porad vypinat oblivion a obcas nakouknout do papiroveho radce.

Tak a ted si odpovez sam Twisted Evil

btw. uz mam novou verzi, ale tu ke stazeni asi nedam Mr. Green
So 27.5.2006, 13:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Krucinal, muzu to hrat na max. detaily aniz by se mi to sekalo, ale stejne mi to porad pada a nekdy dost casto. Dost me to vytaci. Tohle by me vazne mohlo donutit koupit si originalku...

Mam jeste problem s delanim screenu. Ve hre dam PrintScreen, ale pak to nemuzu nikam vlozit, jako by sem nic neudelal... Nevite co s tim?
Po 29.5.2006, 21:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

vime, musis povolit delani screenu pomoci klavesy printscreen a pak se ti po stisku kombinace ctrl+prscr (mozna shift nebo alt) udela screen primo do adresare oblivionu ve formatu bmp (nebo jpg ?) Wink.

//Edit: ale me to nefunguje, takze nevim ... pouzivam fraps Wink.
Po 29.5.2006, 22:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Nevim jak to povolit... Ale to je jedno... Jak ste se dostali daleko?
Ut 30.5.2006, 14:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marlin
Modelář
Modelář

no ja bych ten guide nekomu dal, teda jestli muzu Question

edit///uz jsem na to prisel Mr. Green

Naposledy upravil marlin dňa Ne 4.6.2006, 15:55, celkom upravené 1 krát
Ut 30.5.2006, 14:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

marlin Napísal:
no ja bych ten guide nekomu dal, teda jestli muzu Question

no jooo, muzes, ale hezky diskretne Wink. je to prece internal Smile.
Ut 30.5.2006, 21:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

No super, udelal sem to, co radili na nejakym foru, prejmenoval nejakej blbej soubor a za dnesek mi to nespadlo ani jednou a brachovi jen parkrat. Takze by to uz mohlo bejt docela v pohode...
Ut 30.5.2006, 22:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

pockej az se pustis do modu ... ale vypada to s nima 10x hezceji Very Happy.
St 31.5.2006, 00:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

nejakej pruvodce je pro lamy vsechno mate volove na netu pekne prehledne... navic aktualizovane

St 31.5.2006, 13:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Kein Napísal:
nejakej pruvodce je pro lamy vsechno mate volove na netu pekne prehledne... navic aktualizovane

si hlupy, to ctu ve vane a na zachode a tam net opravdu nemam Very Happy. btw. jsem si vytisknul i ten velky oficialni pruvodce od prima games ... zdroj toho co je na netu zrejmy Wink.

jinak urcite veci mam radeji hezky tistene, na netu to sice je, ale vytisknout se to opravdu neda, navic svuj guide take aktualizuju a dokonce, kdyz tam neco autori nemaji, tak to tam doplnim i z jinych zdroju, napr. z wikipedie Wink.
St 31.5.2006, 15:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

tos jasne ze se tri to musi libit gdyz to delals ze... Mr. Green

St 31.5.2006, 16:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

To nemusi platit vzdycky. Me se treba nelibi zadna ze slohovek, co napisu. Mam na mysli i tu ze ZSV. Nastesti sem dostal za jedna i kdyz to byly hrozny hovadiny...

Oblivion je super. Dodelal sem misi v Pale Pass. Docela husta. Nevite jestli se de do toho udoli dostat normalne nebo jen skrz ten tunel ve skale?
Št 1.6.2006, 14:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

jen skrz tunel kerej je zamorenej ograma..preju dobrou chut Velmi štastný

Št 1.6.2006, 17:23 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

tak je cas vam ukazat meho zaporneho gay avatara:

mno a neco jen tak:
v praci Arrow nasranej Arrow
vycum do dalky Arrow

Št 1.6.2006, 19:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

jakto, ze tam nemas Dark UI mod a upraveny hud ? tohle je jak pro poloslepce Very Happy

co rikas Mr. Green

Naposledy upravil _JXP_ dňa Št 1.6.2006, 19:29, celkom upravené 1 krát
Št 1.6.2006, 19:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

dark ui se mi nelibi a hud sem taky dal pric origo rulla !!

btw.:

tady se negdo nudi este vice nez tyrese
http://www.youtube.com/watch?v=UyHiIeBsc9E&search=oblivion%20book%20dominoes

Št 1.6.2006, 19:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Kein Napísal:
jen skrz tunel kerej je zamorenej ograma..preju dobrou chut Velmi štastný

No, ja uz sem to prosel, jak rikam. Jen se ptam, jestli se tam neda dostat i jinudy...

A toho tvyho dark elfa sem uz videl na Oblivion foru... Velmi štastný
Št 1.6.2006, 23:11 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Jeste jeden dotaz: Jak to, ze se ti ten mec a ostatni veci na fotkach tak lesknou? A jak se sakra da fotit?
Št 1.6.2006, 23:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

fake HDR a mozna bych tipoval i na nejake mody upravujici vzhled zbrani, osobne pouzivam mod na magicke zbrane s aurou, moc hezke Wink.
Št 1.6.2006, 23:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Aha, takze HDR a jeste ke vsemu fake... HDR taky pouzivam, ale nic se mi takhle neleskne. Ja bych si zadny mody do Oblivionu nestahnul. Na to je to moc dobra hra a vylepsovat ji ani nechci...
Pi 2.6.2006, 07:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Memphis Napísal:
Aha, takze HDR a jeste ke vsemu fake... HDR taky pouzivam, ale nic se mi takhle neleskne. Ja bych si zadny mody do Oblivionu nestahnul. Na to je to moc dobra hra a vylepsovat ji ani nechci...

nikdy neni neco tak dobe, aby to nemohlo byt jeste lepsi ... vivat mody. dobra modovatelnost titulu z nej delaji ultimatni titul, jeste ze stejny nazor na mody nemaji sami autori Smile.
Pi 2.6.2006, 08:25 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Memphis Napísal:

lol obliion je bez modu nehratelna sracka...cistej fakt... ve hre mam 500mb modu a to jeste zdaleka nejsou vsechny co chci...

Pi 2.6.2006, 23:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
marlin
Modelář
Modelář

jake je heslo, nejak jsem to nepochopil.... jaky nazev guidu tady na foru?

Ne 4.6.2006, 15:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

marlin Napísal:
jake je heslo, nejak jsem to nepochopil.... jaky nazev guidu tady na foru?

jejda, heslo je v uvozovkach Very Happy Obvilion Czech Game Guidu v0.51 "betatest"
Ne 4.6.2006, 16:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Jednou sem takhle usnul ve Skinradu v hospode a nejakej picus me nakazil vampyrismem. Chtel sem se vylecit, tak sem se dostal az k nejaky carodejnici, ktera chce 5 Grand Soul Gemmu. Nevite, kde bych je moh ziskat?
St 14.6.2006, 18:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Memphis Napísal:
Jednou sem takhle usnul ve Skinradu v hospode a nejakej picus me nakazil vampyrismem. Chtel sem se vylecit, tak sem se dostal az k nejaky carodejnici, ktera chce 5 Grand Soul Gemmu. Nevite, kde bych je moh ziskat?

to je snad popisovany vsude Smile. v guidu to neni ? ti ten chlapek asi pekne pije krev, ze Very Happy.
St 14.6.2006, 18:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

No jo, uz sem to nasel. Je zajimavy, ze tam pisou, ze v celym Oblivionu je 8 (8 nebo 5, kazdopadne dost malo...) Grand Soul Gemu negenerovanych nahodne. Pritom ja sem uz jeden nekde ziskal... Bohuzel uz nevim kde, ale jeste, ze sem ho neprodal...
Pi 16.6.2006, 14:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

tak gaykoni gto to este hraje at ukaze svojeho avatara stejne muj je nejkrasnejsi Mr. Green

bud:
Arrow http://rapidshare.de/files/27092213/Kein.wmv.html
nebo:
Arrow http://czshare.com/download_file.php?id=9211&file=2006%2F7%2FKein.wmv

btw.: dal jsem radsi dva same linky kdyby negdo sosal uz z rapida...
popisek.: videjko meho avataru primo ze hry nic jsem nemenil jen pustil fraps

St 26.7.2006, 17:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

ti nejak svitej oci ... to jsi videl nejakou peknou babu, nebo co ? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

jinak hezke Wink.

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku
St 26.7.2006, 18:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

mam mod do oblu na svitici ocka ve stinu to vypada zajimave

St 26.7.2006, 18:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Sakra, ja bych sem tu svoji avatarku dal, kdyby mi ve hre fungoval printscreen...

Št 27.7.2006, 10:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

pouzij fraps ... jinak mam tam nejaky mod u ktereho se mi nekorektne nacita textura. pekne na houby, ale asi nedohlednam ktera konkretne to dela Sad.

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku
Št 27.7.2006, 17:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Memphis Napísal:
Sakra, ja bych sem tu svoji avatarku dal, kdyby mi ve hre fungoval printscreen...

stahni si fraps a muzes rovnou sem dat i video ale nedavej ho na rapida stahuju XXX a delal bys mi hodinovou pauzu Mr. Green

Št 27.7.2006, 18:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

No jasne... Fraps bych si klidne stahnul, ale uploadovat video s mym pripojenim by nebylo moc zazivny...

Jeste maly dotaz: Dostali ste se uz nekdo do takovy faze hry, kdy uz nemuzete ziskat dalsi level a tak si vylepsit jeste nektery vlastnosti jako intelligence apod?

Pi 28.7.2006, 01:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

vies ono ked ti fraps natoci 150MB video tak ho kludne mozes zredukovat na 3MB WMVcko Mr. Green

Team eNETiS Website
Pi 28.7.2006, 01:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

A jak bude dlouhy takovy 3 megabajtovy video?

Pi 28.7.2006, 01:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NitrO
VIP member
VIP member

tak isto ako si natocil, vies ono ked tam nastavis bitrate trebars 512kbit tak to video moze mat minutu a velkost cca 4MB

Team eNETiS Website
Pi 28.7.2006, 01:28 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

No, musi to bejt ve slusny kvalite aby se na to dalo divat...

Pi 28.7.2006, 01:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
NitrO
VIP member
VIP member

mno tak trebars 768kbit wmvcko, 720x576*25fps je tiez pomerne slusne... a zabera to tak 1,5x viac ako 512kbit

Team eNETiS Website
Pi 28.7.2006, 01:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Prave se zbavil pulku Imperial City vcetne Imperial Palace tech hnusnej otravnejch strazi... Mel sem bounty temer sedmdesat tisic... Ani si neskrtali... Jen se chlubim... Mr. Green

Pi 6.10.2006, 23:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Specterko
Divák
Divák

Založený: 02.11.2004

na jakych detajloch by mi to malo slapat na AmD Athlon 3500+ a GF7600GT 256mb? som si zaobstaral upgrade(KONECNE) a som zvedavy ako to rozbeham

Ne 8.10.2006, 22:33 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Pozri si na nete testy a predstavu mat budes...je ich dost, pretoze Oblivion je najnarocnejsia hra zatazujuca HW momentalne... Smile

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ne 8.10.2006, 22:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Skoda, ze me to pada. Kdybych mel originalku, takl bych si nejspis dovolil i lepsi detaily...

By the way: Na jakej ste se kdo dostal level?

Po 9.10.2006, 14:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kein
! EPICKÁ LAMA !
! EPICKÁ LAMA !

Specterko Napísal:
na jakych detajloch by mi to malo slapat na AmD Athlon 3500+ a GF7600GT 256mb? som si zaobstaral upgrade(KONECNE) a som zvedavy ako to rozbeham

v pohode na 1024 a vse na max Wink

Po 9.10.2006, 15:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

stale me to bavi, navic ted na to je i cas, takze... nejvetsi borec v cyrodiilu? jednpducha odpoved...

Pi 8.8.2008, 21:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď