Autor |
Správa |
Madish
VIP member
Založený: 18.09.2004 Príspevky: 251 Bydlisko: Most,ČR
|
|
|
|
Kámoš lovil srnku, poslal mi skréén, jak ji trefil šípem rovnou pod krk, já se mu začal smát, kde přišel o půlkz healthu? Určitě při tom lovení. A pak jsem si vzpoměl na Keinovo avatara a začal jsem se smát ještě víc
škoda, tohle, kdyby se hralo online, to by byla pecka, ne?
//Edit JXP: Odpovim ti tady, at se nam s keinem neplete nejaky thread mezi ... Online, to by byla parada, ale trosicku mam dojem, ze mas sice maximalni volnost, ale ze te hra stejne dostane tam kam potrebuje. Online by ta volnost musela byt dotazena k dokonalosti a to neni az tak snadne. Tolik prace se systemem a pak to lidi kvuli pomalymu zastaravani grafiky stejne nebudou hrat. A mesicni poplatky bych ani u tohoto nechtel davat. To radeji dobry single nez nedodelany multi .
So 15.4.2006, 13:56 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
1. K cemu jsou napr presypaci hodiny (nebo spousta jinych predmetu bez popisu) ?
Odp. prijdou mi jen na ozdobu, protoze ani prodat se dobre nedaji .
2. Kde vidim velikost sveho vacku s penezi ?
Odp. kdyz nakupuju tak to vidim, ale v prehledu k postave mi to nejak unika .
3. K cemu je grab ?
Odp. posouvani predmetu ... ja jsem chtel porad nekoho ze zadu grabnout, jako ve Splinter Cell ).
4. Jak se dostat ke konikum ?
Odp. Staje, jasne, ovsem pokud 1 stoji 5.000 ... tak to potes. moje presuny vypadaji tak, ze autobehem (ne fast movem) koukam kde se co sustne a jakmile jsem zmercil straz, hned jsem mu ukazal jak hezky stribrny mam mec . Pak uz to bylo ok, druheho jsem ukradl primo ve staji (v Imperial City se totiz nedal koupit, nebo to neumim) a on se mi ten Bubik porad chtel hned po sesednuti vracet domu. A to i presto, ze jsem byl hodne daleko. Prvni kun mi totiz nestastnou nahodou umrel pri souboji s vlky, jsem ho sel chranit a misto vlka jsem trefil Bubika ... ten se nasral a sel do me kopytama, jsem ho chtel uchlacholit, dat mu cukr, nebo jinak ho zkrotit a nic ... bohuzel, musel jsem ho tedy taky rohnout, kdyz je tak pomstichtivy .
5. Omylem jsem misto na obchodnika sebral neco z pultu, on zarval a i kdyz jsem to hned vratil zpet tak tam stejne ta pitoma straz nabehla ... ze pry mne zavrou. jsem jim oceli vysvetlil, ze ne .
6. Ucel predmetu bez popisu ? da se to nekde (net) zjistit ?
Odp. podle toho obrazku kolikrat ani nepoznam co to vubec je, krome lopaty teda .
7. Jake predmety si nechavat ? To mnozstvi je vazne sileny a totalne nevim co si nekde skaldovat a co v klidu prodat. Bohuzel se mi porad hodi kazda zlatka.
8. Skoda, ze neni videt v HUDU (GUI) primo cas, ten digitalni zpusob pres mapu je ponekud nestylovy . nebo jsem si hodin ve hre nevsiml ?
9. Zkousim hledat Gray Foxe, ale voditka nejsou ... napovi nekdo ?
10. Co znamena ten mesicek s carkama po strane a sipkou nahoru ? je to porad stejny, vlevo od kompasu je ukazatel spellu, ale tohle ? budu si asi muset projit znovu manual, ale kdyz ja mam tu hlavu tak deravou ).
11. Jak otevrit dvere, ktere maji nejaky vzdaleny spinac ? Mozna se jednalo o stejny problem jako v Arene, slo mi o dvere v kanalu v Imperial City - Market place.
12. Da se kazdy predmet bez popisu ve hre opravdu k necem ucelnemu pouzit ? napr. zminovana lopata na vykovove prace ... jeste bych chtel krumpac a splni se mi zivotni sen .
13. Sedim si v hospe, sleduju toho corkare a rikam si, neco si objednam, vsichni si tam zerou ... bohuzel, v Obvilionu je zakazano jist to co je na stole (berou to jako kradez a to i kdyz jse mto jen posouval), takze jist a pit bych musel pouze z chlebniku . Nebo to nejak jde si objednat, zaplatit ?
14. S tim souvisi i privolani NPC postavy vrchniho ... lenoch jeden, jsem musel jit k nemu, ale u nej byl ten co jsem ho sledoval, tak jsem nechtel ... on byl ovsem blby a nepoznal me .
15. Plizeni, podle ceho poznam ze mne nevidi (ocicko mi prijde porad stejne) a vubec nevim, jestli se mam radsi plizit, nebo staci jit. Zaroven plizeni ve zrachlenem modu je vic slyset, ma na to vliv nasledne pravdepodobnost odhaleni ?
16. Ocisteni od zlocinu. No, pravda, par strazi jsem zabil, ale ta jejich zbroj se mi tak libila ... jenze od urcite chvile jsem uz byl Wanted postava a musel jsem z IC zdrhnout. Bohuzel ma povet dorazila do noveho ciloveho mesta prede mnou a tak jsem se teda nechal poslusne zavrit ... 212 dnu za zabiti 20 strazi v souboji na uteku prece neni tolik, ne ? prekvapilo mne, ze jsem o nic neprisel, jinak bych se nechal zavrit uz predtim. Je stejne nejaka cista moznost jak treba pomoci prevleku ci plasticke chirugie, ci uplatku mohu svoje jmeno ocistit ? zalar se mi proste z principu nelibi .
17. Uklidnovani kone jsem uz zminoval vyse, fakt Bubik uplny magor, jedna rana Silver Sword ho rozhodi, blbone .
18. Ano, a nakonec to odchazeni, pripadne privolani kone. je na to nejaky mod (soucast te kompilace) tak pokud uz je nekdo nekde dal tak jak to funguje. Pry by to melo jit spellem a kone poslouchaji privolani pouze z vybranych staji. IC mezi nimy neni a ja jsem jeste jineho kone neukradl (5.000 vazne nemam) . NEchci pak zase jit do vezeni, kdyz jsou takovi nechapavy .
19. Posledni otazka ... nevis kam jsem si dal cigara ? kua, je nemuzu nikde najit .
No ... to je asi vse, keine ... nemusis vsechno naraz, staci pres Edit hezky postupne, at se v tom neztratime .
Diky ti rytiri Keine .
Zdravi Knight Warrior Jonanius I. t.c. Dark Brotherhood like Murder
P.S. jakto, ze mi ted funguje ALT+TAB ? a mam to normalne ve fullscreenu nefunguje, vytuhlo to .
|
|
So 15.4.2006, 14:01 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
1. k nicemu
2. inventari v pravem dolnim rohu
3. grab slouzi ke schovavani mrtvol gdyz hrajes za Dark Brotherhood...pozdeji ve hre se s tim setkas..
4. bud koupis u kazdeho mesta je jina staj a jina cena koni to se vsak odrazi i na kvalite kone...
5. zaplat pokutu ..par susnu mebo se nech zavrit do vezeni pokud uteces stoupne ti respekt u zlodeju a vrahu ale bude na tebe vypsana odmena nebo jednoduse si to odsed
6. newim
7. ja prodavam vse krom kouzelnych veci ktere pouzivam to ale neznamena ze neprodavam zadne kouzelne veci..nechavam si jen to co pouzivam..pak sem bohaty a mam dobry pocit
8. ne neni ve hre cas
9. napvim almuzna --- bezdomovci...dej jim jednu zlatku a opytaj sa jich... sou prakticky v kazdem meste
10. nepodstatna vec jen ti to rika ze mas lvl a ze by ses mel vyspat abys ho dostal
11. vetsinou jsou pobliz paky nebo naslapne tlacitka nebo tlacitka na zdech
12. myslim ze ne jsou tam jen aby doplnovali atmosferu stejne jako sklenicky talirky pribory atd atd...
13. nejde ale urcite vyjde nejaky plugin
14. ta hra neni simulace hospody
15. kdyz je ocicko takove pruhlednejsi nevidi te gdyz je plne tak te vidi a rikaji si co to je za debila ze chodi jak posrany
16. klesli ti o neco skilly blade blunt atp... ale zase si delas dobrou reputaci pro zlodeje vrahy
17. koni neublizuj
18. ukradnu ty kun ti dycky utece a vrati se k majiteli muis si nejakeho bd koupit nebo delej questy hl linie a dostanes zdarm tu stracenu co mam ja sympatak ale zady delo to neni nejlepsije ten za 5000 z Cheyndhallu ale muzes si koupit i levneji treba v bravilu nebo kdekoliv jinde
19. mam je ja vyuzil jsem telekineze
20. urcite se budes i ptt jak koupit house staci gdyz zajdes za hrabety ruznych mest a podpatis je a pak ti prodaj houdse doporucuju ten ve skingradu ale stoji 25000 bez nabytku nabytek budes muset dokoupit ...
19
ZDRAVIM!
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
So 15.4.2006, 14:29 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
jeden dum jsem prave pro ... plizil ... jsem nezabil borca jak si pan velkomozny z DB predstavoval, odsroubovanim nejakeho muflona (to uz je jak Hitman ) a normalne jsem ho rohnul kouzelnym mecem, ani nehlesnul, ale misto odmeny 50 zlatych + dum jsem dostal jen ty zlaty ... smejdi nespravedlivy .. slo prece o vysledek, ne o formu .
Barak bych si docela rad koupil, ani ne kvuli nabytku (budu muset aj malovat nebo tapetovat ? ), ale spis kvuli skladovani. moc toho totiz neunesu a kdyz se mi ten konik vzpouzi a vraci se k majiteli .. ten by se asi divil, ze mu prijela herka plna cennosti, ze .
Keine, diky ti ... s netrpelivosti sobe vlastne ocekavam Obvilion Guide v cestine, ale taky se muze stat, ze si ho napisu sam .
P.S. ja mam kone rad, ja jim neublizuju, on se tam jen pripletl ... pak byla docela sranda, jak pred posledni ranou utikal do lesa, hodil jsem ruce na bradavky, za behu prevliknout z tezke zbroje, uklidit mec a trada za nim, i tak mi docela utikala, herka ... nastesti se tam objevil nejaky Ork a dalsim vlkem, ja pitomec ze Bubikovi pomuzu tak jsem je zabil a on se zase do mne oprel .. tak jsem ho dorazil .
//edit: kua, existuje nejaky jiny zpusob otevreni zamku, kdyz jsem na jednom vylamal vsechny lockpicky ? kua, budu muset zajet do mesta na nakup .
Jinak kone jsem si uz koupil v Bravilu za pouhych 1.000 zlatek. sice jsem mohl mit tu strakatou kravu za 500 i s brnenim, ale to vytuninguje az na nejakyho lepsi chasis ... na takovyho wartburga to nestoji za to. Jinak textury s FPS asi radne zahybaly, uvidime, hrat se to da, ale obcas uz je to na hrane (hlavne cestou lesem kdyz doskakuji vzdalene textury, odhahuji tedak prumer na 25-30 FPS.
Jedu patrat po puvodu Grey Prince, nez ho pak v arene zabiju, smejda ... champion je jenom jeden
|
|
So 15.4.2006, 16:10 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
| | | | oco to stiahol v robote z netu ale nestihol napalit takze v utorok to uz budem mat....
dufam ze je to dobra hra?!! moja VGA podporuje pixelsharder 3.0 takze malo by to byt pekne... |
tak to budes mit gut!! otazka je kolik mas ramky a CPU jetli mas ramku pod giga tak si v prdeli a CPU min 2800+ |
procesor athlon 1700XP ramku 768MB a grafiku GF A6600TD cip 365mhz ramky 613mhz pretakt.
|
|
So 15.4.2006, 19:55 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
MUJ OBLIVION KOMIXXXXX
|
|
So 15.4.2006, 23:41 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
na tom poslednim obrazku si nekdy taky tak pripadam ... jako ze kdyz neco vysvetluju, tak to pak dotycny chape jeste min
Jinak udelal jsem pripravu pro kompilaci The Elder Scrolls IV: Oblivion Guidu v cestine. Bude v pdf, bude se dat vytisknout a vubec, bude proste super.
// 4 Kein: Doplnkove otazky, ale vcera jsem u toho docela slusne usnul .
1. Muzes byt clenem vsech gild, nebo se to nejak vzajemne vylucuje. zaroven pokud bych chtel z gildy odejit, je to nejak korektne mozne, nebo na ne staci jen kaslat.
2. Daji se nejak "nabijet" magicke zbrane a predmety, kdyz jejich magicka ucinnost uz vyprchala ? Mam takovy hezky mecik a uz dosvitil, potvora ).
Diky za rady .
|
|
Ne 16.4.2006, 11:55 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
1. nevim to jiste ale slysel jsem ze vetsina se da udelat..
2. jj daji ale je to mega drahe!! kteri lidi to delaji ti presne nereknu ale hledal bych v mage guilde a v ochodech pro magy
|
|
Ne 16.4.2006, 12:22 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
| | 1. nevim to jiste ale slysel jsem ze vetsina se da udelat..
2. jj daji ale je to mega drahe!! kteri lidi to delaji ti presne nereknu ale hledal bych v mage guilde a v ochodech pro magy |
jj, potvrdil jsi hulanovy rady ... ntw. vysel novy well done mode, ktery opravuje ten Weather Wizard guest. zarovem jsou tam nejake updaty a dalsi pridavky ... rozhodne doporucuju .
Keine, co pouzivas za mody a proc ... co te na nich zaujalo ...
ja napr. moduju hodne koniky a uz jsem jim modnul ocicka (vapadaji jako ziva) a kulky s priveskem (akorat nekakaji a nescijou) dale pak podprsenky a bezpodprsenky, brneni na kone to je ofiko, potom nejaky novy zbroje (screeny jsem posilal pres ICQ), komplet textury na 2048x2048 a hvezdicky s mesickem . Pokud bude zajem, nahazu linky na zdroje, kde jsou i obrazky, ale jak vas znam, tak to nikdo neoceni .
|
|
Ne 16.4.2006, 20:09 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
hh jxp jak sem ti posilal ten horse armor tak sem si ho vymazal nemuzez mi ho poslat
jinak:
|
|
Po 17.4.2006, 08:22 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
smarja panno, asi mas znecitlivele ruce po neustalem drzeni mece
A hlavne, ranna verze prezentovaneho cz guidu. zkuste se podivat, jestli je takovato forma prehledna. informace cerpam z dostupnych informaci na netu (hlavne bonusweb). Bohuzel na netu byva hodne, ale vytisnout se to zpravidla neda a me cist u monitoru tak nebavi (a treba delat si poznamky, podtrhovat ... atd. )
Kouknet a reknete, nikomu ale tento guide jeste neposkytujte, chtel bych se domluvit na uvedeni informace o zdrojich, ale to az pozdeji .
//Edit: nova verze bety TES4 CZ guidu, zdroj zatim vyhradne http://oblivion.bonusweb.cz/
The Elder Scrolls IV Oblivion Czech Guide v0.2 betatest. Heslo je posledni slovo v nazvu guidu tady na foru. Pouze pro interni potrebu, neni urceno k volnemu sireni .
Naposledy upravil _JXP_ dňa Št 19.10.2006, 15:45, celkom upravené 4 krát |
|
Po 17.4.2006, 10:31 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
a ted zase fotky maleho Keina:
Zmena Xichtu a vlasy styl "GERALD" barva "DISCO-BÍLA" ..btw.: s FAKE HDR 800x600 4AA
|
|
Po 17.4.2006, 19:56 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
jeden zaujimavy link:
http://moolker.bloguje.cz/311713_item.php
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Št 20.4.2006, 22:43 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
autor blogu je bud hlupak, nebo zamerne lze ... vsechno co tam popisuje bych mohl okomentovat i s resenim. svoji neschopnost skryva za velkohube netove clanky ... takove lidi nemam rad .
|
|
Pi 21.4.2006, 08:53 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
|
|
|
|
me to ani nenajelo lol
//Edit JXP: tady mas jpg . je to dement
|
|
Pi 21.4.2006, 14:12 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
kua, chlapi ... asi jsem se zblaznil a dneska si koupil v JRC
The Elder Scrolls IV: OBLIVION COLLECTOR'S EDITION
klasickym zpusobem ... asi mi to leze na mozek
i kdyz, vlastne jsem dostal Oblivion jako bonus k Saitek Cyborg 3D Gold USB JoyStick
Kua, nekupte to za 150 Kc, kdyz to i kope ) Jsem chtel ocenit jejich pristup. (POZOR: tohle neni vtip )
P.S. maji jeste jeden kousek za teykzch 100 Kc a taky s force feedbackem (a tohle taky ne, kdo je prazak a kdo by nekdy mohl vyuzit Joy s FeedBAckem tak at nevaha, levneji nekoupi ). Ten stary Joy mi vydrzel asi 10 let
|
|
Pi 21.4.2006, 17:54 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
Nekecej, 150 Kc za pitomej Joystick a Oblivion k tomu? To se mi nejak nezda...
|
|
Pi 21.4.2006, 18:38 |
|
|
_JXP_
Administrátor
|
|
|
|
| | Nekecej, 150 Kc za pitomej Joystick a Oblivion k tomu? To se mi nejak nezda... | heh, no obvilion za 2.000 Kc, to je jasne . dohromady jsem si z toho udelal bundle ja, Joy+hra=2.150 .
sorry, ze jsem se blbe vyjadril .
|
|
Pi 21.4.2006, 18:45 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
Pi 21.4.2006, 18:49 |
|
|
Jakkub
AMERICAN FARMER
Založený: 09.09.2004 Príspevky: 84
|
|
|
|
ano, skutocne si sa vyjadril tak akoby si kupil za 150 kc ten Joy a k tomu bol zdarma Oblivion CE tiez som to najprv nechapal...
_________________ "Bůh mi nadělil inteligenci, pracovitost a nadání (a Vám ne)."
"Můj názor má moc, sílu a význam. Váš názor neznamená vůbec nic!" |
|
Pi 21.4.2006, 19:14 |
|
|
|
|
|
|