Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
----> Formula 1 <----
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 67, 68, 69  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
----> Formula 1 <----

Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej?
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo.
10%
 10%  [ 7 ]
Klasika (rok 1950-1958)
4%
 4%  [ 3 ]
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970)
1%
 1%  [ 1 ]
"Garážisti" II (70. roky)
1%
 1%  [ 1 ]
Turboveky (80. roky)
4%
 4%  [ 3 ]
Prost,Senna,Mansell (1989-1993)
0%
 0%  [ 0 ]
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000)
21%
 21%  [ 14 ]
Schumi vladne svetu (2001-2004)
26%
 26%  [ 17 ]
Novovek (2005-2010)
28%
 28%  [ 18 ]
Celkom hlasov : 64

Autor Správa
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Pato Napísal:
bavorak Napísal:
Pato Napísal:
na prve miesto ide teda ferrari.. super... ale tak McLaren by tu pokutu mal dostat ved to bola spionaz...

a co nedostal tu pokutu? nejako to z tvojho prispevku totiz vyplyva Smile

ja len davam za pravdu komisii ze by McLaren mal dostat pokutu co sa aj stalo.. no aj ked som to tak debilne napisal ale co uz.. Smile

btw: skoda ze na markize to uz nechodi.. na markize som to vzdy pozeral a oni my to zrusili vraj ze pre nesledovanost.. no to velmi neverim... potom som to pozeral na galaxii sport.. kua a ten nas starosta a ty okolo neho to nahradili sport 1... uz som bol taky nasraty.. formulu od vtedy nepozeram Sad no namisto tych pro7 a podobnych somarin by mohli dat s5 galaxiu aby som si mohol konecne pozerat formuly... no skusim napisat do markizy uvidime.. Smile

ak by si pisal do markizy mozes pridat do peticie aj moj podpis Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Po 17.9.2007, 22:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Memphis
RSX Top Tuner
RSX Top Tuner

Založený: 07.12.2005

Zajimave, me spis vadi Horak, Turek je tam od toho, aby tomu rozumnel, a Horak od toho, aby komentoval, coz se casto nedeje, meli by se proste vic soustredit na zavod...

Zajimave taky je, ze Alonso mi posledni dobou prestal vadit, i kdyz porad jezdi proti Ferrari. Obdivuju jak si dokazal naplanovat prestup, loni by tezko s McLarenem dojel vsechny zavody...
Ut 18.9.2007, 10:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

na galaxii primo F1 nedavaji, to jen zaznamy a rekl bych, ze to je prevzaty z novy.

jinak alonso mi nevadil az do chvile. co udelal na hamiltona ... nezlob se na mne, ale je to ubozak a uz mu preju jen to nej.... Smile

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku
Ut 18.9.2007, 19:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

jj ale pozeral by som aj zaznam hlavne ze by som pozeral... Wink

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ut 18.9.2007, 19:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

asi nepoviem pre vacsinu ludi nic nove ale co som sa vcera docital v caraute:
mclaren dostane pokutu 100 milionov dolarov za tu spionaz ALE....nemusia zaplatit celu pokutu, ale mensiu o tolko kolko by ziskali premiu za pohar konstrukterov....
tak to ma fakt dostalo.....podla mna hovadina....to akoze nevyhraju pohar konstrukterov ale peniaze za to dostanu a potom este raz tie iste peniaze dostane ferrari....

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ne 23.9.2007, 13:40 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

nj to je debilina... asi su nejak moc bohaty ked tak rozdavaju peniaze... ved to je uplna demencia toto.. Rolling Eyes

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Ne 23.9.2007, 18:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Madish
VIP member
VIP member

Založený: 18.09.2004

Je to moc o politice, proto mam rád 70 a 80. léta, kdy se zavodilo, ale ještě tam byly náznaky gentlemanství (např když Mike the Bike Hailwood zachránil Regazzoniho, kterej byl v hořícím BRM v bezvědomí. Myslim že to bylo 1973 Kyalami.

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Ne 23.9.2007, 20:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

nj kde by sa dnes také niečo mohlo stáť... už vidím Alonsa zachraňovať Hamiltona... možno by mu ešte vyčítal, že tým zbrzdil závod Velmi štastný Wink

Ne 23.9.2007, 21:03 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

približne za 20minút štartuje posledný závod F1 Wink O titul bojuje Hamilton, Raikkonen a alonso ... typujem že vyhrá hamilton aj mu to prajem Wink

Ne 21.10.2007, 17:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

10. kolo: Hamilton ztrácí v tuto chvíli na Massu 41,8 sekund. Dokáže ještě zabojovat o titul?

Ne 21.10.2007, 18:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

NEma šance, prial som mu to škoda že posledne 2 zavody sa m takto posrali, ale ked už nič ine tak aspon Alonso bude majster ( teda dufam ) - neznašam Ferrari Rolling Eyes Cool

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ne 21.10.2007, 18:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

13. kolo: Hamilton svůj boj nezvdává. Sice mu vůz evidentně neřadí a je pokažený, přesto brit poskočil už na 16. místo před Barrichella a Sutila. Ztráta na Massu je ale 44,3 sekundy

Ne 21.10.2007, 18:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Hamilton je momentalne na 11. mieste, do konca zavodu ej ešte 40 kôl Wink

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Ne 21.10.2007, 18:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

37. kolo: Hamilton právě zamířil podruhé do boxů a nabyté pozice zase ztratí!
37. kolo: Náskok obou Ferrari na čele je velký. Räikkönen je za Massou 2,2 sekundy, třetí Kubica ztrácí už 23,5 sekundy
37. kolo: V boxech je Vettel
36. kolo: Hamilton je sice za bodovanými místy devátý, na osmého Coultharda ale ztrácí 9,9 sekundy a na pátého Trulliho dokonce téměř dvacet. Přitom minimálně pátá pozice mu v tuto chvíli zajišťuje titul

Ne 21.10.2007, 18:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Madish
VIP member
VIP member

Alonso, Alonso!
Nakajima si vede taky dobře, fandim mu, ale nemusel srážet mechanika Smile
škoda obou Renaultů, neslavnej konec sezony.

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Ne 21.10.2007, 19:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

jj taktiež hondy obidve sú von Cool hamilton sa už podľa mň a na 5. miesto nedostane... jedine žeby Raikkonen vypadol... Wink btw: alonso stráca na raikkonena 49sekúnd

edit: 3kola do konca Raikkonen prvý s náskokom cez 50sekúnd na alonsa

edit: Raikkonen je majster sveta... vyfúkol víťazstvo obom McLarenom... najnepravdepodobnéjší scénar sa naplnil... Wink

Celú sezónu viedol a nakoniec v poslednom závode prišiel o titul...chcel som aby vyhral lebo bol nováčik no čo už... aj tak si myslím, že v tom má vinu akú takú Alonso... Wink

Naposledy upravil R1zeK dňa Ne 21.10.2007, 19:37, celkom upravené 2 krát
Ne 21.10.2007, 19:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Madish
VIP member
VIP member

Tak to Kimimu vyšlo, o jeden body vyhrál mistrák.
A dojel si pro pohár hned v první sezoně za Ferrari, už mu to nekazila spolehlivost křápů z Wokingu.

Takahiro Ueno
Toyota Soarer
Ne 21.10.2007, 19:34 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Nechcel som pôvodne nadávať, ale kurva, do pičeeeeeeeeeeeeeeee mne ušiel v stávkovej typ na Hamiltona Laughing Laughing Confused Crying or Very sad Crying or Very sad

Ja som to prial Hamiltonovy ale myslim že aj tak dobre 2. miesto na nováčika Cool Wink

Ne 21.10.2007, 19:47 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
_JXP_
Administrátor
Administrátor

Založený: 15.11.2004

tenhle titul pro ferrari je zazrak, kimi musi jeste dokazat, ze mu titul nespadl do klina nahodou. presto jsem rad, ze to nevyhral ten dementni alonso, ubozak jeden. Cool

Pravidla chovani na foru nfs.sk
Ceho se vyvarovat pri psani prispevku

Naposledy upravil _JXP_ dňa Ne 21.10.2007, 20:58, celkom upravené 1 krát
Ne 21.10.2007, 19:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

ved koli alonsovi sa hamilton prepadol po starte na 18 poziciu...

Ne 21.10.2007, 19:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 67, 68, 69  Ďalší
Strana 5 z 69
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď