Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Nove informacie o ProStreet
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 79, 80, 81  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Nove informacie o ProStreet
Autor Správa
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
no ked tu pride tak ti urve hlavu...a jako to vlastne myslel?

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
So 29.9.2007, 07:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kejo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 13.03.2006

bavorak Napísal:
TWOQAN Napísal:
bavorak Napísal:
drift nevypada zle...len ktovie zas ake tam bude ovladanie....ani v carbone to nevyzeralo az tak zle lenze otazne je ci sa da driftovat pri 100-120 kmh alebo az pri 200kmh..

a este jedna pripomienka k videu....ta 350Z co je tam asi tak na dve sekundy je strasna...s takym skosenym zadkom....
ta 350Z je cabrio Wink

Embarassed tak to som si neuvedomil...no aj tak ovela krajsie je kupe...dufam ze ta nasa 350Z tu na fore je koupe a neni hore bez Mr. Green no to som uz debilinu poriadnu zadrel....uz som ticho Smile

lol! to bol hlod Mr. Green Mr. Green
omg, cabrio 350Z? nemam rad cabriolety
So 29.9.2007, 07:37 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Ford GT a Lamborghini Murciélago Wink :

So 29.9.2007, 15:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

keď už murcielago tak som rád že je to lp 640 classic murcielago sa mi moc nepáči
So 29.9.2007, 15:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
taomino
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.10.2006

mne sa nepaci ziadne lamborghini takze keby tam nebolo tak sa nenahnevam...

Ne 30.9.2007, 16:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Len nech tam nechýba Gallardo... Wink

Ne 30.9.2007, 16:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

ale dokopy tam bude 8 exotik tak asi tie najlepsie tam asi daju,a skor gallardo superleger ci ako sa to pise Velmi štastný
Ne 30.9.2007, 16:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

TWOQAN Napísal:
ale dokopy tam bude 8 exotik tak asi tie najlepsie tam asi daju,a skor gallardo superleger ci ako sa to pise Velmi štastný

lol , že superlager Mr. Green , píše sa to superlaggera Smile
Ne 30.9.2007, 17:38 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

kenny Napísal:
TWOQAN Napísal:

no ved som napisal ze ci ako sa to pise Velmi štastný a som nenapisal superlager ale superleger Wink
Ne 30.9.2007, 17:53 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

TWOQAN Napísal:
kenny Napísal:
TWOQAN Napísal:

no ved som napisal ze ci ako sa to pise Velmi štastný a som nenapisal superlager ale superleger Wink
sorry ale to je jedno........časom už slepnem Razz
Ne 30.9.2007, 18:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

kenny Napísal:
TWOQAN Napísal:
kenny Napísal:
TWOQAN Napísal:

sorry ale to je jedno........časom už slepnem Razz
no ved aj ja slepnem cyclops
Ne 30.9.2007, 18:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Gorilaz
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 18.09.2006

superneger Velmi štastný

My PC
P4 CPU 3GHz, 2x 512MB RAM 233MHz Velmi štastný, NVidia GeForce 6600 256MB RAM, HD 160GB
Po 1.10.2007, 14:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

kua ale furt tam nejake lamborghiny je.. ved uz by si EA mali uvedomit ze murcielaga a gallarda bolo dost... uz ma to stve s murcielagom uz jazdime od HP2... mohli by tam dat konecne aj ine exotiky ako je len znacka lamborghiny + nejakych par inych ale aj to take co sme uz mali v minulych dieloch.. uz by mohli konecne vybavit licenciu na Ferrari alebo masserati alebo Saleen a odist z stereotypu a vyjazdenych koľaji.. Rolling Eyes

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Po 1.10.2007, 17:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

Pato v tomto mas cistu pravdu ze Lamborghiny Murcielago je auto na piˇu. Najlepsie bude ked,tam daju Gallardo,S7,Pagani Zondu,F50,Enzo a TVR.

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
Po 1.10.2007, 17:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Pato Napísal:
kua ale furt tam nejake lamborghiny je.. ved uz by si EA mali uvedomit ze murcielaga a gallarda bolo dost... uz ma to stve s murcielagom uz jazdime od HP2... mohli by tam dat konecne aj ine exotiky ako je len znacka lamborghiny + nejakych par inych ale aj to take co sme uz mali v minulych dieloch.. uz by mohli konecne vybavit licenciu na Ferrari alebo masserati alebo Saleen a odist z stereotypu a vyjazdenych koľaji.. Rolling Eyes
no licenciu na Ferrari tazko kupia,lebo uz to asi kupila firma System 3 na hru Ferrari Challenge
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12378
Po 1.10.2007, 18:20 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

tak ale na to mali mysliet uz davno predtym...

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Po 1.10.2007, 19:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Pato Napísal:
tak ale na to mali mysliet uz davno predtym...
a mozno bude,nechajme sa prekvapit Wink
Po 1.10.2007, 19:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Maťo69
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006

Pato Napísal:
Mam Lamba. rad ale tiež si myslim že to je už stereotyp. Najviac by ma tam potešil asi TVR Tuscan a TVR Sagaris Mr. Green

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici Smile
Po 1.10.2007, 19:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Michael
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 20.04.2007

TVR Twelwe Speed ma 900koni. Je to ta ista kategoria aut ako napr.:McLaren-Mercedes SLR,C6

Hodnotenie LAMA už mám 2roky, a nikto mi ju nechce zrušiť- vytvoril som nezmýselnú tému v OT. Písal som každému adminovi, nech mi to zrušia. Potom mi jeden napísal, že to môže iba ten ktorý mi to dal, ale asi som si to dal sám, kedže žiaden admin mi to nedal. Dokonca moje meno som nenašiel v téme "Pravidla chovania na fore". Smile
Po 1.10.2007, 19:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Dnes se ohlížím po této masivní centrále IGN a brouzdám nadcházejícími hrami v tzv. release-listu, neboli datu vydání všech her, které nás potkají a neminou. Jak se blížím hlouběji dál a dál, všímám si názvu ProStreet a hned jsem své oči zaměřil na ono datum. A jak koukám, vidím tam 13.listopad, což je úterý.
Mno, je to zpráva docela radostná, jelikož se zdá, že PC verze nakonec přecijen výjde jako první a k tomu všemu s pouze 14-denním spožděním. Majitelé konzolí si tak budou muset počkat až na 23., tedy o deset dnů déle. Nezapomeňte však, že se jedná o data pro USA a u nás hra bude o pár dní později.
Inu, konečně známe nové datum vydání a pevně věřím, že ono drobné opoždění bude jak pro hru, tak i nás hráče prospěšné. Teď jen počkat na slíbené demo, které by podle mých odhadů mělo dorazit přibližně někdy kolem 20.října…
Ut 2.10.2007, 08:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 79, 80, 81  Ďalší
Strana 30 z 81
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď