Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Test Drive Unlimited
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 41, 42, 43  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Test Drive Unlimited
Autor Správa
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
umhhh to si sa musel dobre natrápiť Mr. Green to by sa mi nechcelo ja so jazdil na ferrari enzo a mal som to cca za 1h až hodinu dvadsať
Ne 2.9.2007, 11:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

Mňa náhodou baví jazdiť po ostrove na dialnici 160kmh a na ceste 120kmh...stáť na semaforoch a na stopkách... Wink ale len s napr. Golfom alebo Audi TT ... lebo s Ferrari Enzom sa to neda... Velmi štastný

Ne 2.9.2007, 11:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

no jó s enzom keď tomu viúdiš tak potom sa nečuduj že lietaš po ceste a nebrzdíš na stopkách
Ne 2.9.2007, 13:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Ako sa spúšťa rádio v hre??? Embarassed a kde sa presne nachádza predajňa Lexus???

Ne 16.9.2007, 11:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Lexus ?? to nvm ale rádio si dáš r-kom a osmičkou na num. klavesnici si dávaš hlasitosť a 4-6 si meníš stanice Wink
Ne 16.9.2007, 13:00 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

...no našiel som predajňu Lexus, no nedá sa do nej vôjsť...nemáte nejaké podrobnejšie info o Lexus predajni??? veľmi by som si chcel zajazdiť s LS430 či jaka tam je chmara... Wink

A ešte sa chcem spýtať, prečo McLaren F1 u mňa stojí 15 000 000 dolárov, a u niekoho iného stojí 1 500 000dolárov Confused a nelen s tými autami je to tak... Ferrari f430 u kamoša stojí 150 000dolárov u mňa 1 500 000 dolárov... jak mam na to šetriť omg Rolling Eyes

Ne 23.9.2007, 13:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
taomino
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 16.10.2006

neviete kde by som mohol stiahnut tuto hru? okrem warez-u

Ne 23.9.2007, 19:12 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

http://www.testdriveunlimited.com/

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Ne 23.9.2007, 19:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

...v obchode... Wink

Ne 23.9.2007, 19:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

M1nG Napísal:
...no našiel som predajňu Lexus, no nedá sa do nej vôjsť...nemáte nejaké podrobnejšie info o Lexus predajni??? veľmi by som si chcel zajazdiť s LS430 či jaka tam je chmara... Wink

A ešte sa chcem spýtať, prečo McLaren F1 u mňa stojí 15 000 000 dolárov, a u niekoho iného stojí 1 500 000dolárov Confused a nelen s tými autami je to tak... Ferrari f430 u kamoša stojí 150 000dolárov u mňa 1 500 000 dolárov... jak mam na to šetriť omg Rolling Eyes

lebo máš money trainer
Ne 23.9.2007, 20:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

čo? Trainer??? ja? NIKDY!!! ale asi ho budem musieť stianuť... veď to sa nedá šetriť tolko... Rolling Eyes

btw: dozvedel som sa, že Lexus je iba v XboX 360 verzii hry a v pc nieje... škoda Wink

omg to je demencia... kedy si to už budem môcť zahrať naplno... prečo kurva sú také drahe tie auta? sak žiadny trainer nepouživam ani som nepoužíval Rolling Eyes až teraz ma napadlo aké je to drahé...

mohli by ste mi s tým niekdy pomôcť??? v čom je presne problém... Sad s tak drahými autami sa predsa nedá hrať...a nechcem do hry jebať nejaký pošahaný trainer what whoua whoua

Ne 23.9.2007, 20:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

...nikto mi nevie ohladom toho poradiť??? Confused

Po 24.9.2007, 17:52 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
TWOQAN
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006

aj ja sa chcem spytat,aky je rozdiel medzi PC a PS2 verzie?viem len ze na PS2 to ma trochu horsiu grafiku,niesu tam motorky a nedaju sa brat stoparky,tak este co tam chyba?
Ut 25.9.2007, 07:42 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

M1nG Napísal:
čo? Trainer??? ja? NIKDY!!! ale asi ho budem musieť stianuť... veď to sa nedá šetriť tolko... Rolling Eyes

btw: dozvedel som sa, že Lexus je iba v XboX 360 verzii hry a v pc nieje... škoda Wink

omg to je demencia... kedy si to už budem môcť zahrať naplno... prečo kurva sú také drahe tie auta? sak žiadny trainer nepouživam ani som nepoužíval Rolling Eyes až teraz ma napadlo aké je to drahé...

mohli by ste mi s tým niekdy pomôcť??? v čom je presne problém... Sad s tak drahými autami sa predsa nedá hrať...a nechcem do hry jebať nejaký pošahaný trainer what whoua whoua

iný crack alebo skús teda ten trainer Sad
Ut 25.9.2007, 13:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

kenny Napísal:
M1nG Napísal:

iný crack alebo skús teda ten trainer Sad

neviem no ale nevsimol som si aby si napisal ze napr. toto auto stoji tolko atd. ved to asi kazdy ma drahe auta... predsa si nemozes len tak kupit enzo a pod.. napis aspon par aut kolko ti stoja (ked si napisal sorry ale asi som si nevsimol) a niekto k to ma este v pc nech ti odpise kolko to stoji jemu... Wink a ked tam budu predsa zmany ze to budes mat drahsie tak este crack zly moze byt... ten ti mozem poslat alebo aj neikto iny lebo ja najskor cez vikend Wink

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
St 26.9.2007, 14:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

no tie autá u mňa stoja ferrari f430 170 000 alebo 150 000 už nvm a jewdno z toho je aj gallardo spyder cca tak nejako tie autá stoja
St 26.9.2007, 15:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005

kenny Napísal:
no tie autá u mňa stoja ferrari f430 170 000 alebo 150 000 už nvm a jewdno z toho je aj gallardo spyder cca tak nejako tie autá stoja

coo ? a enzo nevies ? lebo ked som este ja hral tak enzo stalo okolo 6 000 000 dolarov omg... skus pozriet ked to este mas v pc

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
St 26.9.2007, 15:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Enzo má stáť 650 000 dolárov... mňa len serie, že Aston Martin Zagato, moje jedno z najkrajších áut stojí v hre 3 000 000 dolárov ... ale v normalnej verzii, u mňa stojí 30 000 000 dolárov... a toľko penazí sa predsa ani nedá našetriť... Rolling Eyes

asi budem musieť znovú stiahnuť DTU a dúfať, že tamta verzia bude konečne bez vážnejších chýb... Wink

a prišiel som na to, prečo mi blbne to TDU... mam do od kamoša, no ten ešte pred napálením TDU na dvd moužíval Money trainer... Trainery SUX... Rolling Eyes Wink

St 26.9.2007, 16:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

M1nG Napísal:
Enzo má stáť 650 000 dolárov... mňa len serie, že Aston Martin Zagato, moje jedno z najkrajších áut stojí v hre 3 000 000 dolárov ... ale v normalnej verzii, u mňa stojí 30 000 000 dolárov... a toľko penazí sa predsa ani nedá našetriť... Rolling Eyes

asi budem musieť znovú stiahnuť DTU a dúfať, že tamta verzia bude konečne bez vážnejších chýb... Wink

a prišiel som na to, prečo mi blbne to TDU... mam do od kamoša, no ten ešte pred napálením TDU na dvd moužíval Money trainer... Trainery SUX... Rolling Eyes Wink

tak to musí byt iný lamer ale mne drbli save-y asi 5x ta teraz už trainer mám Cool
St 26.9.2007, 19:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

momentále mám stiahnutý save s niekolko miliardami dolarov, takze si mozem jazdit na com chcem... Cool

St 26.9.2007, 20:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 41, 42, 43  Ďalší
Strana 21 z 43
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď