Autor |
Správa |
Anonymný
|
|
|
nejak mi to uslo.., kde to pisali?
|
|
Št 28.6.2007, 20:50 |
|
|
Pato
Pro Tuner
Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: Silicon Valley
|
|
|
|
nejak mi to uslo.., kde to pisali?
to hore som ja pisal.. len teraz nabehlo forum a cely web tak nejak to blbne..
Št 28.6.2007, 20:52 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
Založený: 13.03.2006 Príspevky: 260 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
| | poti kraviny nevie co vravi ze v carbone lama by si musel byt iny king chlape |
teraz hovor, ze potim kraviny (som iny king )
|
|
Pi 29.6.2007, 14:36 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
|
|
|
|
dufam ze tam bude nitro a ocenil by som autosculp vrubkovania pneumatik
|
|
Pi 29.6.2007, 15:08 |
|
|
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
mna zas to nitro uz nebavi.....nuda.....a okrem toho je to nerealne....ak by to bolo tak ze napr KUPIM si flasu nitra a tu ked vyminiem pocas toho zavodu a uz sa mi nebude pridavat viac tak to by som bral...ale to pridavanie nitra za blbosti alebo aj za nic....to ma fakt nebavi....nerealne....o nicom....potom sa da ist na nitre skoro furt....a straca ta jazda technicku hodnotu....cize nemusim prejst zakrutu najidealnejsie aby som z nej co najvacsou rychlostou....sak netreba ne? dam si potom nitro a je to....
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 29.6.2007, 15:59 |
|
|
Kein
! EPICKÁ LAMA !
Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
|
|
|
|
| | mna zas to nitro uz nebavi.....nuda.....a okrem toho je to nerealne....ak by to bolo tak ze napr KUPIM si flasu nitra a tu ked vyminiem pocas toho zavodu a uz sa mi nebude pridavat viac tak to by som bral...ale to pridavanie nitra za blbosti alebo aj za nic....to ma fakt nebavi....nerealne....o nicom....potom sa da ist na nitre skoro furt....a straca ta jazda technicku hodnotu....cize nemusim prejst zakrutu najidealnejsie aby som z nej co najvacsou rychlostou....sak netreba ne? dam si potom nitro a je to.... |
cele nfs jew nerealne...woooooow!!!!!
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
|
|
Pi 29.6.2007, 16:13 |
|
|
kejo
Skúsený tuner
|
|
|
|
samozrejme som to myslel tak ze na jeden zavod jedna flasa, a ked minies, dokupis..to by bolo super... uz sa tesim na demo
|
|
Pi 29.6.2007, 16:58 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
to to sa budes este dlho tesit
|
|
Pi 29.6.2007, 17:20 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | | | mna zas to nitro uz nebavi.....nuda.....a okrem toho je to nerealne....ak by to bolo tak ze napr KUPIM si flasu nitra a tu ked vyminiem pocas toho zavodu a uz sa mi nebude pridavat viac tak to by som bral...ale to pridavanie nitra za blbosti alebo aj za nic....to ma fakt nebavi....nerealne....o nicom....potom sa da ist na nitre skoro furt....a straca ta jazda technicku hodnotu....cize nemusim prejst zakrutu najidealnejsie aby som z nej co najvacsou rychlostou....sak netreba ne? dam si potom nitro a je to.... |
cele nfs jew nerealne...woooooow!!!!! |
tak to treba trochu napravit ne? aj ked to je vlastne jedno..stejne sme tu uz presedlali na lfs ...a na tu uroven kym sa nfs dostane....uz tu nebudeme
| | to to sa budes este dlho tesit |
a potom sa dotesis
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 29.6.2007, 22:00 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
| | | | poti kraviny nevie co vravi ze v carbone lama by si musel byt iny king chlape |
teraz hovor, ze potim kraviny (som iny king )
| presne tak da sa to ked nemas celu sumu penazi na diki a mas iba polovicu tak sa ti stane toto
|
|
So 30.6.2007, 10:22 |
|
|
TURBO_BOOST
Divák
Založený: 09.08.2007 Príspevky: 1
|
|
|
|
Ja som zvedavy na niektore drobnosti ako napriklad ci sa bude dat samostatne kupit popripadne vymenit pretlakovaci ventil od turba...vymenit popripadne odlahcit zotrvacnik =D takze ja som zvedavy na taketo prkotinky- detajliky ci to uz bude v tejto gameske mozne
|
|
Št 9.8.2007, 23:14 |
|
|
KingPimp
Administrátor
Založený: 12.09.2004 Príspevky: 742 Bydlisko: Metropolis
|
|
|
|
| | Ja som zvedavy na niektore drobnosti ako napriklad ci sa bude dat samostatne kupit popripadne vymenit pretlakovaci ventil od turba...vymenit popripadne odlahcit zotrvacnik =D takze ja som zvedavy na taketo prkotinky- detajliky ci to uz bude v tejto gameske mozne |
byt tebou,na taketo veci velmi rychlo zabudnem
Št 9.8.2007, 23:24 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | Ja som zvedavy na niektore drobnosti ako napriklad ci sa bude dat samostatne kupit popripadne vymenit pretlakovaci ventil od turba...vymenit popripadne odlahcit zotrvacnik =D takze ja som zvedavy na taketo prkotinky- detajliky ci to uz bude v tejto gameske mozne |
hej a este aj by si chcel aby ti to ovplyvnilo spravanie sa auta alebo vykony ze? zlate oci...nic take sa s urcitostou konat nebude
|
Št 9.8.2007, 23:40 |
|
|
Maťo69
Okruhový závodník
Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
|
|
|
|
lol to rovno zabudni, na to budem mať Forzu motorsport 2
Pi 10.8.2007, 12:34 |
|
|
MAFIOZO
Skúsený tuner
Založený: 22.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: East Compton
|
|
|
|
tha dee
So 11.8.2007, 09:54 |
|
|
Pentrax
Skúsený tuner
Založený: 06.03.2007 Príspevky: 318 Bydlisko: Monitor
|
|
|
|
proste najlepsi tuning by bol taky ze by bola hojnost dielov z undergroun 2 zmixovana zo skvelou grafikou a spracovanim carbonu . koniec
Po 13.8.2007, 08:05 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
a este vyse dielov v juiced2 si menis aj farbu volantu a to by sa do nfs ps hodilo nie ? ved si zavodnika na drahe
|
|
Po 13.8.2007, 08:51 |
|
|
TWOQAN
Okruhový závodník
Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
|
|
|
|
| | a este vyse dielov v juiced2 si menis aj farbu volantu a to by sa do nfs ps hodilo nie ? ved si zavodnika na drahe | ale v ps ti to je na nic ked nemas pohlad zvnutra
|
|
Po 13.8.2007, 09:59 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
ja viem ale bolo by to take nieco nove v nfs seriach o tuningu...ale zas mas pravdu no
|
|
Po 13.8.2007, 13:22 |
|
|
taomino
Začínajúci tuner
Založený: 16.10.2006 Príspevky: 195 Bydlisko: Rockport City
|
|
|
|
ale keby sa EA games prekonali a dali by tam pohlad z vnutra tak ti nebude az tak jedno aky mas volant!
Po 13.8.2007, 16:29 |
|
|
|