Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master

Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
 |
|
|
|
tak interier je cely vyflockovany...nic profesionalne ale sak posudte sami
snazil som sa aj o nejake audio.....no neni to nic moc ale nejake je...ake je take je...ja na audio moc odbornik nie som takze nic vynimocne....
hodil som tam aj nejake hasicaky ale tie neviem ci sa tam hodia a zatial tam nie su napevno
tu uz su obrazky:
a tu je uz aj s TRUNK NEONom

_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 20.7.2007, 17:55 |
|
 |
R1zeK
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
 |
|
|
|
wow vyzerá to, že to bude super hračka 
Pi 20.7.2007, 18:04 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
este ma caka nestastny lak ak ten vyjde ako chcem....tak potom to bude hracka...
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 20.7.2007, 23:18 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
 |
|
|
|
neboj,urcite zvladnes,a zatial je to velmi pekny kusok
|
|
Po 23.7.2007, 15:17 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no uz bol aj lak...ale zase som ho zosmrigloval...nebol dobry tak mu treba 
|
Po 23.7.2007, 15:32 |
|
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
BMW E10 2000tii Touring (Minichamps)
Dalsi varianta na zname tema E10. Tentorkat se jedna o tridverovy Hatchback, kupodivu oznacovany jako Touring. Zde se jeda o sportovnejsi verzi tii s dvoulitrem pod kapotou.
Vyroby modelu se docela s uspechem zhostil Minichamps. Vuz byl zakoupen jako dealerska edice.
Vuz je lakovan Oranzove a docela kvalitne. Cit pro detail je znat, bohuzel zase disky vypadaji vic plastove nez by bylo zdravo. Interier je zpracovan perfektne, stejne jako motor. Velice me potesila podlaha v kufru, ktera jde vyndat a pod ni je schovana rezerva.
Model svou cenu ospravedlnuje, ale je tam par veci co by se mohlo zlepsit.

Št 26.7.2007, 20:08 |
 |
 |
TWOQAN
Okruhový závodník

Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: LIPTOVSKÝ MIKULAŠ
 |
|
|
|
ako vzdy,krasne fotky,krasne auto 
|
|
Št 26.7.2007, 20:23 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
nevim me se zdaji ty disky celkem dobre udelane...matnou stribrnou na ty kola tenkrat opravdu davali...ale zase na fotce to muze vypadat jinak nez ve skutecnosti ...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
Št 26.7.2007, 22:03 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no bavo je to krasne...ozaj marlin chyba ti este nejake z tejto "serie" E10?
no prve a nastastie aj posledne co som si vsimol ze mi vadi su kolesa.....to jako moj postup je ze ja kuknem na auto nejako celkovo potom na kolesa a ked sa pri nich sklamem tak to neni nic moc....ale inak krasny model....dufam ze na stranke mas viac fotiek...jaaaa chceeem viaaac hlavne si mohol ukazat ako sa da ta rezerva vybrat to musi byt pekny detail... (ako na mojej X3 ze sa daju sklopit zadne sedadla a vznikne rovna plocha od kufru az po predne sedadla)
|
Št 26.7.2007, 22:48 |
|
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
chybi mi jne Turbo
Št 26.7.2007, 23:34 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
a snazis sa ho zohnat ze? sak to by si nebol ty kebyze ne sak autoart ho ma ci uz sa pokazili az tak? 
|
Št 26.7.2007, 23:47 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
 |
|
|
|
MARLIN tie fotky nemaju chybu...SHOCKED...
|
|
Pi 27.7.2007, 12:09 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no takze po hrozne dlhej dobe som sa dopracoval az k finišu a mam tu prve fotky....bude viac ale nevydrzal som a hodil sem hned prve
tak komentujte kritizujte a setko mozne....len piste co si o tom fakt myslite
upravy su nasledovne (dufam ze nic nezabudnem ):
interier:
-flockovanie
-zmena farby z bielej na modru
-nove sedacky(stvorbodove pasy)
-audio + trunk neon
exterier:
-zmena farby zo striebornej na modru
-nove disky
-zahladenie spz vzadu
-predny a zadny bumper
-prahy
-kapota (vyduch)
motor:
-okrem zvysenia vykonu prefarbenie velkej casti motora
|
St 1.8.2007, 12:14 |
|
 |
Subaru
Začínajúci tuner

Založený: 08.05.2007 Príspevky: 131 Bydlisko: OFF TOPIC
 |
|
|
|
no na to ze si to skladal rucne.. klobuk dole vynikajuca praca.. sice to vypada ako hracka ale je to velmi dobre spraveny model..
/edit ten kufor.. vsimol som si tam medzeru medzi karoseriou a vnutrom, chyba tomu spoiler 
St 1.8.2007, 17:16 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
nj ta diera v kufri neviem ako vznikla....ten interier je cely trochu posunuty dopredu z neznamych pricin a v tom kufri sa to prejavilo....
no a spojler by som tomu nedal ani za svet...spojler na Z3 je humus
no a keby mal niekto zaujem o lepsie foto tak su tu
http://www.scalextuning.com/forum/viewtopic.php?p=94260#94260
|
St 1.8.2007, 18:14 |
|
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
krasny model !!!
St 1.8.2007, 22:50 |
 |
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
nejak velke kola nie?
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
St 1.8.2007, 23:27 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
ved take ako maju byt 
Št 2.8.2007, 00:10 |
 |
 |
Mysho
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
 |
|
|
|
mno hej kolesa trosku vacsie jak by bylo zdraaavo, ale inac mne sa to fakt paci, pekne to vypada zvlast na tych 3 co mas v podpise 
Št 2.8.2007, 01:35 |
 |
 |
DIEGO
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
 |
|
|
|
co som pozeral v tom linku tak na kazdm obrazku su kolesa inac "natocene" 
Št 2.8.2007, 08:48 |