Ktoré obdobie z Formuly 1 máte najradšej? |
Vobec nič.Naozaj ma nič nazaujalo. |
|
10% |
[ 7 ] |
Klasika (rok 1950-1958) |
|
4% |
[ 3 ] |
The 'Garagistes' "Garážisti" (1959-1970) |
|
1% |
[ 1 ] |
"Garážisti" II (70. roky) |
|
1% |
[ 1 ] |
Turboveky (80. roky) |
|
4% |
[ 3 ] |
Prost,Senna,Mansell (1989-1993) |
|
0% |
[ 0 ] |
Schumi,Hakkinen,Hill,Villeneuve (1994-2000) |
|
21% |
[ 14 ] |
Schumi vladne svetu (2001-2004) |
|
26% |
[ 17 ] |
Novovek (2005-2010) |
|
28% |
[ 18 ] |
|
Celkom hlasov : 64 |
|
Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master
Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
| | | | kokot vedel...mal perfektne auto a dobre vedel brať zákruty...ked porovnávali pouzivanie plynu a brzdy s alonsom, schumacher prechadzal zakrutu ovela rychlejsie |
Alonso je ekologicky tip...takze nechce velmi drazdit zivotne prostredie ... |
a predsa to vyhral ale jeho tiez nemam rad
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Št 5.7.2007, 12:42 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
|
|
|
So 21.7.2007, 16:50 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
jj nadoraz ale sak tak to ma byt...no oni uz sli nieco viac ako na doraz....a potom to tak konci....
no ale ak nebude jazdit tak to moze byt pre neho osudne taka velka strata bodov....ako mne je to jedno inak....taky nigga pride do F1 a este to aj vyhra....to je nehoraznost
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
So 21.7.2007, 22:54 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
Založený: 26.08.2006 Príspevky: 4086 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
Ináč Hamilton dostal defekt pravej prednej pneumatiky v zákrute, nebola to jazdecká chyba a vôbec to nebolo také strašné ako o tom písali...nabúral špicom do tých pneumatík asi v rýchlosti 150kmh a vyšiel z monopostu po svojich, takže to nebolo až také strašné...
Ne 22.7.2007, 09:26 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
v clanku na ktory dal bubak odkaz pisali ze mal zle utiahnute matice na kolese....tak neviem co je pravda
|
Ne 22.7.2007, 13:53 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
|
wow oplatí sa pozerať F1 je to divoké...svitilo slnko, v prvom kole zacalo prsat 6 naburali v tej iste zakrute v tom istom kole, teraz zasa svieti slnko o 10 min ma zasa prsat... wow
Ne 22.7.2007, 14:27 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | wow oplatí sa pozerať F1 je to divoké...svitilo slnko, v prvom kole zacalo prsat 6 naburali v tej iste zakrute v tom istom kole, teraz zasa svieti slnko o 10 min ma zasa prsat... wow |
no ono sa treba trafit a kukat tu spravnu...lebo niekedy to byva fest nuda cely zavod ked sa pomaly nic nedeje na poprednych miestach alôe niekedy to fakt stoji za to...
btw: boli ste uz niekto na formuli napr v madarsku??? ja som este nebol ale neviem ci to ma vobec vyznam ist ked sledujes stale len jedno miesto a zrovna to nemusi byt zaujimave....v TV vpodstate vidiet vsetko ...vsetky predbiehania aj zo zaznamov...
lebo mne sa zda ze uz na hokej sa moc neoplati chodit lebo ja osobne vidim goly skoro dycky az zo zaznamu....no a tu sledovat mozno tak 5% useku z celeho okruhu to nemusi byt zrovna zaujimave
|
Ne 22.7.2007, 16:15 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
| | | | wow oplatí sa pozerať F1 je to divoké...svitilo slnko, v prvom kole zacalo prsat 6 naburali v tej iste zakrute v tom istom kole, teraz zasa svieti slnko o 10 min ma zasa prsat... wow |
no ono sa treba trafit a kukat tu spravnu...lebo niekedy to byva fest nuda cely zavod ked sa pomaly nic nedeje na poprednych miestach alôe niekedy to fakt stoji za to...
btw: boli ste uz niekto na formuli napr v madarsku??? ja som este nebol ale neviem ci to ma vobec vyznam ist ked sledujes stale len jedno miesto a zrovna to nemusi byt zaujimave....v TV vpodstate vidiet vsetko ...vsetky predbiehania aj zo zaznamov...
lebo mne sa zda ze uz na hokej sa moc neoplati chodit lebo ja osobne vidim goly skoro dycky az zo zaznamu....no a tu sledovat mozno tak 5% useku z celeho okruhu to nemusi byt zrovna zaujimave |
ide o to ze to je zazitok, to sa neda vysvetlit ale pochopis to ked tam budes a zazijes to....ja som nebol v madarsku, je to sice najblizsie ale ked tak, radsej do nemecka...a stejne, za tie prachy si mozem kupit novy comp takze...
Ne 22.7.2007, 20:19 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no asi mas pravdu....je to ako ked idem na futbal...tiez dome pri telke to neni ono....
ale tak futbal stoji stovku a formula sice neviem ale ak mozes mat za to novy komp tak ako vidim je to mastne....moc dobry biznis
|
Ne 22.7.2007, 21:03 |
|
|
R1zeK
Pro Tuner
|
|
|
Ut 24.7.2007, 09:05 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
Založený: 07.12.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: Memphis
|
|
|
|
blbnes? hlavne, ze to srovnava jeho cas s casem m. shumachera, navic renaulty trochu zmenily design...
|
|
Ut 24.7.2007, 22:39 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
|
|
|
|
| | wow oplatí sa pozerať F1 je to divoké...svitilo slnko, v prvom kole zacalo prsat 6 naburali v tej iste zakrute v tom istom kole, teraz zasa svieti slnko o 10 min ma zasa prsat... wow | Nürburgring je v F1 klasika (ako napr. so Spa-Francorchamps)....je vyzsie postavena.Takze tam byva skoro horske pocasie,ktore sa za den aj niekolko krat zmeni.Nürburgring nesklamal,opat vytvoril pre divaka velmi zabavny zavod,ktory sa len tak nevidi.
Tieto "klasiky" by z F1 nemali nemiznut....Velmi zly pocin bol prave ten,ze sa minuly rol nesiel zavod v Spa.
St 25.7.2007, 00:02 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
Berniemu jde jen o penize, ten senilni starej dedek by mel jit do duchodu...
|
|
St 25.7.2007, 00:40 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
| | Berniemu jde jen o penize, ten senilni starej dedek by mel jit do duchodu... |
myslim ze to nepomoze nijako....skor by mal ist niekde za tymi svojimi ludmi a sa uz nevratit
|
St 25.7.2007, 01:12 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
|
|
|
|
| | Berniemu jde jen o penize, ten senilni starej dedek by mel jit do duchodu... | Zaujimave je,ze prave Bernie Ecclestone v 80. rokoch ako predstavitel zdruzenia konstrukterov (FOCA) (inak povedane sukromne teamy) viedol boj proti medzinarodnej federacii (FISA).
*pozn.: V F1 sa zacina v tych rokoch svet velkych penazi.Tym padom vznikali rozpory a nepokoje zo strany sukromnych teamov proti velkym automobilkam (respektive ich teamom).
Nuz,podobne problemy sa uz vytratili,Ecclestone dostal spolu s FOCA na starosti ekonomicku stranku (o tomto hovori viac dohoda Concorde). Peniazky sa zacali hrnut a tym sa zmenilo aj zmyslanie.Krasny priklad ze ked sa dari,tak peniazky zmenia kazdeho.
Ono,ani prave v tom 1983 to zasa nebolo take jednotvarne. Ecclestone (ktory vlastnil team Brabham) pouzival Turbomotory BMW.BMW bolo cistym zastupcom FISA....zivot je plny protikladov.
St 25.7.2007, 03:07 |
|
|
Mysho
Okruhový závodník
Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
|
|
|
|
f1 je cisty biznis teraz, to mas pravdu. ale ten trend je skoro v kazdom sporte, co si myslim ze je na skodu veci ked to bude s f1tkou pokracovat tak jak doteraz bude to uplne o nicom. chcelo by to vymyslet nejaky novy system aspon v zavodeni, lebo f1 sa stala nudnou
ja by som dal dva zavody, jeden dlhy a jeden sprint, s tym ze prvych osem z prveho zavodu by si prehodilo pozicie a startovali by tak zo zadu. myslim ze ked uz nic ine, aspon to by trochu tu f1 spestrilo co myslite?
St 25.7.2007, 03:19 |
|
|
Memphis
RSX Top Tuner
|
|
|
|
takovej nebo podobnej navrh taky padnul, myslim, ze za nim byl Briatore. Ja sem rozhodne proti tomu, at se hladaji jina spestreni, system zavodu bych nemenil...
|
|
St 25.7.2007, 10:02 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak mozno by to bolo zaujimave si prehodit pozicie tych prvych osmych ale bolo by to dost nespravodlive podla mna...ten kto je prvy tak je zatrest osmy a nemusi sa vypracovat na to prve miesto aby si ho obhajil....myslim ze malokedy by sa dostal zas na to prve a oproti tomu ten co sa ledva do tej osmicky dostal cize osmy sa zrazu ocitne na prvom mieste len tak preto ze bol osmy? to sa mi nepaci toto....
aj ked uznavam ze F1 nie je moc zaujimava...ja uz sledujem len vysledky...zavody ani ne....mozno tak ak sa dozviem ze bola nejaka zaujimava udalost pocas zavodu tak to kuknem na youtube....
|
St 25.7.2007, 16:35 |
|
|
bavorak
LFS Master
|
|
|
|
no tak mozno bude F1 kapanek zaujimavejsia ked sa pojde v noci....aj ked ono to zas bude len tak ze to bude v noci a bude to tam tak vysvietene ze to bude jak cez den....takze zas az taka zmena to nebude....uvidime jak to bude....
ale prva GP v noci by mala byt az nabuduci rok 28.9.08 v Singapure....lenze ani to este nie je ani zdaleka iste pretoze okruh v singapure musia este schvalit
|
Pi 27.7.2007, 20:11 |
|
|
Bubak
Ilegálny závodník
|
|
|
|
Neviem.Ale ak mam povedat pravdu,tak tieto umelo vytvorene prekazky dost na spestreni zavodu nepridaju.Skorej to iba zhorsia. F1 sa proste dala do svojich kolaji. Ako aj kazdy iny serial. Technika je dokonalejsia. Smrt na zavodnikov uz len tak necaka. Ved napr. havaria Kubicu na VC Kanady to iba dosvedcuje. Je to len dobre. Intrigy v F1 este pridu. Teraz je skor vek nastupu novych jazdov a odchodu tych starych.Sice by to mohlo byt pestre (ako to vzdy byvalo). Avsak nejakym sposobom sa to nedosiahlo. Dost k tomu nepomohlo ani Schumacherove tazenie od roku 2000. Avsak ak poviem pravdu,tak Schumachera vobec nepovazujem za zleho jazdca. Vtedy bolo vidno ze technika Ferrari je to najlepsie.
Napadol ma rok 1994? Vtedy presla F1 tiez upravami.Hlavne v ohlade bezpecnosti.Bol to i posledny smrtelny rok v eF1.Ved ciernu Imolu 94 nemusim spomynat. Ale bol to skvely rocnik.
Viac uz tieto dve videa.:
1994 F1 highlights
Formula 1 -1994
Teraz som si spomenul.Najlepsi suboj v F1 kto kedy predviedol sa odohral uz velice-velice davno.
René Arnoux na Renaulte a Gilles Villeneuve na Ferrari si v roku 1979 do posledneho kola na okruhu v Dijone vymienali pozicie a bojovali o druhe miesto. Pozerate sa na perlu zavodov F1,tak si to riadne vychutnajte.
Link na video
Obrazok:
Link2
Bohuzial,nikto z tychto nikdy jazdov sa nestal majstrom sveta.Co je velka skoda. Boli to skveli jazdci. Bohuzial,Gilles v F1 nasiel aj smrt. Ved ono sa to tu uz spomynalo
Co sa nepodarilo jemu,to sa v 1997 podarilo jeho synovi,Jacquesovi.
Ne 29.7.2007, 04:13 |
|
|
|