Autor |
Správa |
Maťo69
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
 |
|
|
|
A priznaj sa kto ti ukazal scalex
Inak je to najväčšie forum o minituningu v ČR/SR
a pre tých kto sa tam chce registrovať: radím prečítajte si pravidlá pretože su ako rychlo ste sa regli tak rychlo možete dostať BAN.
S pozdravom Maťo69 člen realizačného týmu http://scalextuning.com .

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
Ut 10.7.2007, 19:41 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
 |
|
|
|
 |  | A priznaj sa kto ti ukazal scalex
Inak je to najväčšie forum o minituningu v ČR/SR
a pre tých kto sa tam chce registrovať: radím prečítajte si pravidlá pretože su ako rychlo ste sa regli tak rychlo možete dostať BAN.
S pozdravom Maťo69 člen realizačného týmu http://scalextuning.com . |
ale no tak ak chces tak mozem vsade pisat ze to mam od teba....ja viem.....diki moc mne toto forum tiez velmi pomohlo a je fajn ked tam hodim foto a mi povedia ze to mam pekne alebo povedia co moze byt lepsie...to je na tom super uplne...
takze scalexforum.com ...tam som sa dostal vdaka matovi69 sam som na to neprisiel
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ut 10.7.2007, 20:08 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
 |
|
|
|
bavorak alebo mato69........ked si objednávaš napr.kola z noro-tuning.de kolko t´a výde poštovné ?? lebo chcem si kupiť dáke tie kola a aftíčcko audio a kit, či to majú pobočku na slovensku , a ešte do kedy ti to príde ?? 
|
|
Pi 13.7.2007, 20:00 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no mne to prislo...asi do 5 dni...mozno aj menej..viac urcite nie...no potom platit mozes paypal alebo aj bankovym prevodom...a postovne stoji 4€ without insurance (bez poistenia) a 6€ with insurance (s poistenim) 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Pi 13.7.2007, 23:18 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

|
|
|
|
hmm moc díki...a mohol by si mi poradit´ aj dajake veci na farbu ?? bo chcel by som bmw 1 robit dat tam kola kit a niečo do kufra volant a výfuk ake farby a takéto vecičky j apotrebujem.....kapota strecha a kufor strieborný a ostatok cierny ale najprv skúsim dajaký 1cm na starom modeli aby som to dajako nepokazil postup som si prečítal na tej stránke čo si mi napísal je dobrá ale čakal som že tá galéria bude matˇ vyše obrázkov.....no neva ak by ti to nevadilo napiasatˇ mi tieto veci a kde to objednám.......moc moc thx môžeš aj ss..... 
|
|
Pi 13.7.2007, 23:34 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
 |
|
|
|
LOL staci ti akrylovy sprej hocijakej farby,a potom este priesvitny sprej ako dalsiu vrstvu na ochranu
|
|
So 14.7.2007, 13:54 |
 |
 |
kenny
Pro Tuner

|
|
|
|
aha..lebo j asom na nete kukal a tam je všecko možné popísané miliarda prípravkov ale nemyslím typov ale aby som to len prefarbyl.......a bavorak ked som si objednal bmw m3 csl z nora napisali mize honemaju na sklade nevedia kedy to príde aby som hozaplatil dopredu ci co a objednal som si to na dobierku to im mam poslat kes a on ptide tak ?? no tak prva moja objednavka a neviem po nemecky prekladal mi to kamos...... 
|
|
Ne 15.7.2007, 19:32 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | aha..lebo j asom na nete kukal a tam je všecko možné popísané miliarda prípravkov ale nemyslím typov ale aby som to len prefarbyl.......a bavorak ked som si objednal bmw m3 csl z nora napisali mize honemaju na sklade nevedia kedy to príde aby som hozaplatil dopredu ci co a objednal som si to na dobierku to im mam poslat kes a on ptide tak ?? no tak prva moja objednavka a neviem po nemecky prekladal mi to kamos......  |
ja neviem po nemecky tiez....no tak ja ked som kupoval tak bolo na sklade a neviem ako dlho to bude trvat ale ak mu napises mejla a napises ze po nemecky nevies a ze chces aby ti pisal po anglicky tak on sa nejako vypoti
no a k tym farbam...najlepsie je si auto najskor vybrusit od starej farby a potom tam dat novu a ak davas metalizu co predpokladam ze ano tak das na to este bezfarbny lak....no ja idem teraz kupovat Mr.surfacer...to je pripravok ktory nastriekas na auto este pred tym ako das farbu...ono ti to zahladi mierne nerovnosti a vytvori povrch vhodny na nanasanie farby-.---lepsie ta farba potom drzi a celkovo by mala vypadat lepsie....lebo ja som len skusobne si nalakoval stare auto z ktoreho som nezoskrabal lak a nejak ta nova farba s tou starou zreagovala a vzniklo z toho nieco taketo
a preto sa teraz chystam kupit ten Mr.surfacer ....len este som si to ani kua neobjednal a ma to sere lebo to najskor bude tak za tyzden...v ziline to zohnat neviem 
|
Ne 15.7.2007, 23:00 |
|
 |
Maťo69
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
 |
|
|
|
Počúvaj ty Vyser sa na Mr.surfacer to je plnič ( alebo aj základová farba ) je to to isté ako ked kupis normal vo farbach/lakoch, ja kupujem 600ml za 169,-sk 

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
Ne 15.7.2007, 23:10 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | Počúvaj ty Vyser sa na Mr.surfacer to je plnič ( alebo aj základová farba ) je to to isté ako ked kupis normal vo farbach/lakoch, ja kupujem 600ml za 169,-sk  |
dig chalan.....diki za radu...skusim aspon to rychlejsie zozeniem
|
Ne 15.7.2007, 23:19 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

|
|
|
|
uvidim co mi este dnes napise a uvidim ma naseru ak to budem mat za mesiac ...jo a ešte niečo on (model) keď ti došiel zaplatil si ho vtedy alebo vopred ??
|
|
Po 16.7.2007, 07:06 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
jaky model prosim ta?? sak ja som model mal...som kupoval od nora len pneumatiky z diskami....
a tie som platil vopred...sak to je jasne..ak to nemas zaplatene tak ti to neposle....logika trochu chalan 
|
Po 16.7.2007, 18:07 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

|
|
|
|
jaaj sakra lebo dementi tam bola možnosť nejaka až keď ti to príde a potom to cvakneš aspoň tak mi to kamoš preložil
|
|
Po 16.7.2007, 18:13 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no tak mozno to pojde aj tak...neviem...ja som to platil bankovym prevodom....ale mozno sa to da aj na dobierku...to je ze az ked to mas az vtedy zaplatis... je to mozne ze aj tak sa bude dat...neviem
|
Po 16.7.2007, 19:16 |
|
 |
kenny
Pro Tuner

|
|
|
|
jj čakam a ak mi nič do týždna nepríde idem do predajne bmw ale bolo to na dobierku tak čakám zatiaľ 
|
|
Ut 17.7.2007, 08:55 |
|
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
bavoraku bohate staci auto vybrousitr od stareho laku a pak tam dat novy ovsem "TENCI VRSTVU" !!!pak nechat zac¨¨schnout pak dalsi atd...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
Ut 17.7.2007, 09:25 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | bavoraku bohate staci auto vybrousitr od stareho laku a pak tam dat novy ovsem "TENCI VRSTVU" !!!pak nechat zac¨¨schnout pak dalsi atd... |
nestaci...pretoze na tom aute su špáry do ktorych sa ja smirglom nedostanem a kedze na tom aute je pravdepodobne synteticka....a potom ked sa ta akrylova nastrieka na tu synteticku tak to vypada vid obrazok....preto chcem dat na to este nejaky zaklad 
|
Ut 17.7.2007, 10:13 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

|
|
|
|
to hej,lebo v sparach by ti to dojebalo,a ja som striekal akrylovym sprejom jeden model,ale on mal niaku super farbu,lebo som hned nastriekal na auto a prekryl tu co tam bola a nic mi neurobila,drzi pekne,nvm co to blo za farbu na nom
|
|
Ut 17.7.2007, 10:38 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no.....bol som u znameho v cesku a ma krasnu zbierku pravych anglicakov v mierke asi 1:43 (vyrobenych v sedemdesiatych rokoch....tie modely myslim )
no tu su uz fotky...je ich vela...a su fotene mobilom lebo fotak som nemal tak to neni uplne ono no snazil som sa nech su z tych lepsich
tu je prvy obrazok...kuknite si potom celu galeriu....mne sa to nechce vsetko to tu davat a takto to bude aj tak jednoduchsie lebo keby sa niekomu malo nacitavat 36 obrazkov tak by asi nebol zrovna hepy
http://s195.photobucket.com/albums/z185/bavorak6/?action=view¤t=DSC00148.jpg
mozno niekedy napisem aj popis co su to za modely (znacky...)
zatim vse
|
Ut 17.7.2007, 11:02 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

|
|
|
|
no ten musi mat peknu zbierku