Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Nove informacie o ProStreet
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 79, 80, 81  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Nove informacie o ProStreet
Autor Správa
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
bolo veľmi lámoi pravdepodobné, ale mohlo výjsť demo... písali, že majitelom XboX360 budú až domov doručené všeliaké demá

btw: http://www.needforspeed.sk/novinky.php?id=655 ... Wink

Ut 10.7.2007, 13:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 29.10.2006

lenze je tam zapletene aj nfs ps
Ut 10.7.2007, 13:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

veď o to ide... Wink

Ut 10.7.2007, 14:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

čo myslíte, čo odhalí EA o novom NFS? Wink ja verím v to, že odhalia ďalšiu časť carlistu... Wink taktiež in-game videá by sa zišli...

St 11.7.2007, 19:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

skor tie ingame videa....carlist to ti moze byt jedno ked uzz je tam M3 2008 Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
St 11.7.2007, 20:55 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

myslim ze carlist potom daju in-game video a pokusia sa aj do deja dostat fanusikov nfs budu viac kecat o fyzike niceni a moznosti tuningu...ehm nedocital som sa kedy je ta vystava viem iba to ze je vecer neviete kedy priblizne je ??
St 11.7.2007, 21:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
denda12
Divák
Divák

Založený: 11.07.2007

Príspevok Re: Nove informacie o ProStreet Odpovedať s citátom
Pato Napísal:
tak sem mozete pisat nove info ohladne nfs ps

» Závodiť sa bude výhradne cez deň.
» V hre nebude žiadna polícia.
» Na NFS: ProStreet pracuje jeho vývojový tým z EA Games už niečo cez 15 mesiacov. Momentálne pozostáva z asi 100 ľudí.
» Nové NFS síce bude mať svoju príbehovú líniu, nebude však taká významná ako bola v NFS: Carbon a NFS: Most Wanted. Nebude stvárňovaná reálnymi hercami.
» Vývojárom sa podarilo dohodnúť s každou jednou automobilkou na možnosti úplného zničenia auta v hre. Podľa slov Johna Doyla to bola tvrdá drina, ale výsledok bude stáť za to.
» NFS: ProStreet bude klásť veľký dôraz hlavne na realistické chovanie vozidla a verné deštrukcie.

Mas to overeny Question
St 11.7.2007, 23:43 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
denda12
Divák
Divák

Založený: 11.07.2007

Mas to overeny? Question Exclamation
St 11.7.2007, 23:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

Pato Napísal:

» Vývojárom sa podarilo dohodnúť s každou jednou automobilkou na možnosti úplného zničenia auta v hre. Podľa slov Johna Doyla to bola tvrdá drina, ale výsledok bude stáť za to.
» NFS: ProStreet bude klásť veľký dôraz hlavne na realistické chovanie vozidla a verné deštrukcie.

okrem bavorakov sa im podarilo dohodnut....bavoraky chcu mat nezorbitne skla.....co bude odveci ale nech Smile

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Št 12.7.2007, 00:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Pato Napísal:

No to som teda krajne zvedava, aby to zase neboli zavody klzakov na asfalte s fyzikalnymi zakonmi z inej galaxie, aj ked to bolo zabavne Mr. Green (nehovorim o vsetkych dieloch samozrejme, taka 5ka to bola proste legend)

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Št 12.7.2007, 01:09 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

Jazdiť sa bude v najznámejších svetových závodných lokáciách - na Tokyo's Shuto Expressway, nemeckej Autobahn a v nevadskej púšti. a to niektory hovorili ze si EA urobi vlastne trate tu to mate su realne...... a som happy aj z toho ze budes musiet byt street kingom......a hl. damage auta a bmw m3.....mohli ete nacnut ten carlist ale neva.....btw: stve ma to ze ten dym bude husty a prepracovany co bude robit take problemy s grafikou bude ju to spomalovat Crying or Very sad a este spinenie auta a aj to ze ty mozes dakoho ineho zaspinit lol ho obehnem a budem pred nim aby ,al zasrane auto a ja taky cisty si dojdem do ciela Mr. Green
Št 12.7.2007, 06:24 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

To je blbosť , šak na to E3 nepovedali nič iné, ako tu už bolo... Crying or Very sad žiadne video, nič... EA=hlupáci

//edit: btw : http://need-for-speed.cz/ prvé gameplay video!!! Wink je to bez zvuku, ale je vdieť, že to bude akráda, aj keď nie zas taká veľká... veľmi sa mi páči ten dym, a ako sledujem, ako sa ti protivníci stále vybúraju... Velmi štastný

Št 12.7.2007, 08:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

dpc nejde mi to prehrat je tam toho dost vidno ??
Št 12.7.2007, 08:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

najprv to rozbal ne? Mr. Green

Št 12.7.2007, 09:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

kenny Napísal:
dpc nejde mi to prehrat je tam toho dost vidno ??

Winamp ti to neprehra...skus Realplayer alebo VLC media player. Ja som to spustil v druhom menovanom... Wink

Št 12.7.2007, 09:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
DIEGO
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006

jj aj mne to iso na VLC lenze najprv to musis nekde skopirovat aby sa to rozbalilo

Št 12.7.2007, 10:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

v bs player-i mi neslo a vo windows media player 10 tiež a vo vlc uz mi to de...dost dobré je to..páčia sa mi ako tie autá lietali....dym je tiež perfektný skoro ako reál....btw: je divné to že ked sa oplieskal o kamene s cuda-ou a dopadla na zem tak sa moc nepoškodila......btw2: M1nG thx btw3: DIEGO si mysliš ze som blbý ?? Laughing btw4: Laughing to bmw zatáčalo ako tank Mr. Green
Št 12.7.2007, 10:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Cuda sa nerozbila, lebo podľa mna ma na 100% urobený model poškodenia iba RX-7 hra nieje hotová. Wink

Št 12.7.2007, 10:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kenny
Pro Tuner
Pro Tuner

ono z nej padla iba kapota ked narazila na zem
Št 12.7.2007, 10:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

No má dnu tie výztuhy, takže trecha by sa nemala veľmi poškodiť... Wink

Št 12.7.2007, 11:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Diskusia o NFS: ProStreet Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 79, 80, 81  Ďalší
Strana 10 z 81
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď