Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Všeobecný pokec o tuningu
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 172, 173, 174  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Všeobecný pokec o tuningu
Autor Správa
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
tak napriklad ja Mr. Green ale najprv sa mi to nechcelo citat Smile

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
Pi 6.7.2007, 17:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
=BMW=
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006

ja trocha,ale s tym nemeckom pravda,nie ze by specialne dialnice,radsej poslu lepsie auta do pice hovada

BTW: tak to by sme sa mohli rozlucit napr. s RED LINE alebo GUMBAL 3000
So 7.7.2007, 22:17 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

=BMW= Napísal:

BTW: tak to by sme sa mohli rozlucit napr. s RED LINE alebo GUMBAL 3000

ak sme sa nerozlucili uz teraz Sad Crying or Very sad

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 7.7.2007, 22:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
R1zeK
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 26.08.2006

http://www.youtube.com/watch?v=FBCWNt0-q9g ...lol Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=y1y44hZAG2M

Po 9.7.2007, 19:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

M1nG Napísal:

to je ojeb ! lebo mal 5. alebo 6. rychlost a kolesa mal vo vzduchu!

Po 9.7.2007, 21:44 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Subaru
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 08.05.2007

rusty Napísal:
M1nG Napísal:

to je ojeb ! lebo mal 5. alebo 6. rychlost a kolesa mal vo vzduchu!

hentie audiny urcite nemaju 6 stupnovu prevodovku.. Mr. Green a krasne vidiet ako pustil spojku.. to auto bolo na zdvihaku no.. Smile

Kto nesmrdí snami, smrdí proti nám Mr. Green !!!!
Ut 10.7.2007, 16:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bavorak
LFS Master
LFS Master

koenigsegg ccxR to je zvlastne auto...jazdi to z 85% na bioetanol a len z 15% na benzin...ma to 1018 koni a vazi to priblizne ako mini cooper...malo by to ist (prevdepodobne este len teoreticky) vyse 400 ale zrychlenie ma oproti veyronu dost slabe 3.2 sekundy...
stoji nejakych 750 tisic € a ma vyse dvakrat mensie emisie ako keby mal benzinovy motor....to je jakoze projekt ktorym chcu dokazat ze sa da jazdit aj na biopalivo a rychlo....len to zrychlenie je nejake poslabsie...vzhladom na jeho hmotnost a vzhladom na veyron Confused

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Ut 10.7.2007, 20:50 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005

Avsak bavorak,pozri sa na specifikacie zrychlenia a maximalky.A uvidis ze sice zvysenie vykonu vobec nepomohlo zrychnit voz.
Prenos na pohananu zadnu napravu nevyuzije az taky velky vykon.Tu si myslim ze by pomohol pohon 4x4.Avsak to by zmenilo uplne cele auto a samozrejme tym padom zvysilo aj hmotnost.Limity Koenigsegga sa zacinaju prejavovat.

Vyhoda tu vsak je.Prave ten bioetanol.Spotreba skodlivych latok sa rapidne zlepsila a tym padom sa Koenigsegg moze pysit tym co sa dokonca nepodarilo ani velkym fabrikam ako napr. VW v strednom segmente. (pre informaciu myslim auta ktore stoja cca. 600 000 Sk a viac!!!!) Po pravde povedane,tu si zato aj Koenigsegg da poriadne zaplatit.

A vlastne co myslis Bavorak,preco to tak rapidne zlepsilo vykon? Wink Bioetanol lepsie chladi vnutorne motorove casti.Napadne ma,ak to teda tak rapidne zvysuje vykon motora a produkuje menej emisii.Preco to teda ziadna automobilka v svojom segremnte nevyskusa?

Bud su problemy pri vyrobe (je strasne draha) alebo je to proste iba taktika. Trend je avsak aj tak potesujuci.Vyuzitie TDI motorov a nizkeho objemu sa tiez dobre odrazi na emisiach a bude to aj vykonne.

Ut 10.7.2007, 21:59 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bavorak
LFS Master
LFS Master

no tak ja v poslednom case stale viac a viac citam o biopalivach a podobne...sak aj slovnaft uz pridava neco do nafty....

no ale stale to je asi dost drahe.....vyrabat taketo motory...hlavne ich teda vyvinut najprv....no a potom tych cerpacich stanic kde by si mohol E85 nacerpat tiez neni nejako vela Mr. Green no myslim ze tak do piatich rokov uz sa to aspon trochu rozbehne....

btw: sak zrychlenie a maximalku som si kukal....tak co pises??? sak som ich tam aj napisal Smile

Ut 10.7.2007, 23:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

bavorak Napísal:
no tak ja v poslednom case stale viac a viac citam o biopalivach a podobne...sak aj slovnaft uz pridava neco do nafty....
Zamiesanie maleho mnozstva do nafty vobec nezaskodi.Ale pri taktom palive ake vyuziva Koenigsegg je potreba zabezpecit nato aj motor aby bol schopny spalovat taku latku.V tomto pripade prestavba kazdeho motora by hlavne stala velmi vela.Za druhe sa vobec nevie ci je to vlastne mozne.

bavorak Napísal:

no ale stale to je asi dost drahe........
Trendy su nevyspitatene.Moze byt mozne,ze sa vobec nebude Etanol primarne vyuzivat.Je mozny nastup samostatneho elektickeho motora...je toho vela.Poviem ti,tieto trendy su podobne rychle ako tie pocitacove.V tomto ohlade evoluciu zatial nezastavis.

bavorak Napísal:

btw: sak zrychlenie a maximalku som si kukal....tak co pises??? sak som ich tam aj napisal Smile
Moja sila zvyku vsetko maximalne podlozit. Wink

St 11.7.2007, 02:06 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bavorak
LFS Master
LFS Master

http://www.kilander-racing.se/
ďas...tak chlapci sa nadreli a vzniklo z toho krasne a poriadne silne auticko...nechce sa mi o tom moc pisat...mam v AT magazine o tom clanok na 8 stran ale jedna taka pikoska....turbo to ma z nejakeho tahaca Wink Mr. Green

Po 16.7.2007, 00:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Pozeram...poriadne velky Intercooler.Skorej sa moze rozbit.

Turboduchadlo z tahaca? No povedz z akeho. Smile
Na prvy pohlad vyzera dost robustne.Tym padom ma velke vrtulky.Kto vie ale aky ma plniaci tlak,nedocital si sa to Bavorak nahodov v tom AT?

/edit: Opravene slovo.

Naposledy upravil Bubak dňa Po 16.7.2007, 20:41, celkom upravené 1 krát
Po 16.7.2007, 01:39 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bavorak
LFS Master
LFS Master

ten medzichladic stlaceneho vzduchu - to su dve spojene icecka z iveca Velmi štastný tak to bolo teda....to je asi to co malo byt z kamiona Mr. Green som sa trochu sekol no aj tak je to dost....(som to cital uz davnejsie tak som si to nepamatal...ale nenachadzam tu aky ma plniaci tlak...cele si to znovu precitam...a poviem ti ak najdem....
btw: ak chcem ja ti to odfotim a poslem...fakt zaujimavy clanok Wink

Po 16.7.2007, 18:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bavorak
LFS Master
LFS Master

no takze som cital clanok znova a .....
ono malo to auto viac vyvojovych stadii..najprv zohnali nejake turbo z tahaca prisposobene pre osobne auto....potom zohnali turbo od turbonetics...a teraz maju turbo od holset/schwitzer (tiez z tahaca upravene pre mensie automobily)
no ten tlak som tu nenasiel...nejaky tlak tu pisu ale to asi nebude k tomu...ja sa v tom moc nevyznam Confused ale ak chces neco vediet tak napis mejla Wink Mr. Green mail@kilander-racing.se

Ut 17.7.2007, 10:51 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Tak teda cele preplnovanie je z kamiona.Ako si spomenul,dva spojene chladice z Iveca.Turba tiez.Jedina uprava ma napada uprava tlaku.Prisposobit tok vzduchu pre dany motor.
A samozrejme potrubie aby sa to tam zmestilo.

Maila pisat nebudem,aj tak mam skusenosti ze mi aj tak nikto neodpisal. Smile

bavorak Napísal:

btw: ak chcem ja ti to odfotim a poslem...fakt zaujimavy clanok Wink
Ak mas nejaku moznost tak mozes,budem iba rad.

Ut 17.7.2007, 16:19 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bavorak
LFS Master
LFS Master

hej oni dost prisposobovali ten motor aby vydrzal tie tlaky....no uz neviem presne...sak ja ti to nafotim...a poslem na mejl (???) lebo zverejnovat tu clanky z casakov to neviem ci mozem Confused

Ut 17.7.2007, 18:41 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Presne,ved to BMW je uz starsi model,musime priznat.A hlavne v oblasti motorov sa toho za ten cas udialo velmi vela.

ps.:Ok,tak mail,adresu mam zverejnenu Wink

Ut 17.7.2007, 20:10 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bavorak
LFS Master
LFS Master

mas to bubak?? ak ne povedz..nejako to poriesime pripadne cez icq...lebo je to dost velke tak neviem ako to tvoja schranka zvlada Smile

St 18.7.2007, 15:57 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

jj,mam,ziadny problem.Centrum poskytuje 1GB priestoru,takze tych 10MB nie nic.

ps.: Citat sa to da.Nemusis si robit ziadne starosti,ja si s tym vystacim. A ak by som chcel vychutnat kriedovy papier AT,tak pojdem k bratrancom. Very Happy

St 18.7.2007, 16:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Trosku OT, snad to nie je take zle, ale myslim, ze ked sa to nastavi cez POP3 tak sa to uklada na disk v PC, proste maily idu cez outlook ci iny na to urceny, potom by to mohlo byt neobmedzene, ale teraz neviem, ci to nahodou nie je funkciu u zmaila (btw desny shit) alebo ci sa to da aj pir centrum.sk Smile .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
St 18.7.2007, 20:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Tuning Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 172, 173, 174  Ďalší
Strana 42 z 174
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď