Autor |
Správa |
bavorak
LFS Master

Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
 |
|
|
|
 |  | bavorak, dost dobre fotos, ta zozadu a pri prednom blatniku su fakt podarene  |
diki....no mne sa len ta pri blatniku paci
 |  | a video nebude? |
jake video by si chcel? povedz, daj namet, spravim 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 24.6.2007, 12:33 |
|
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
 |  |  |  | a video nebude? |
jake video by si chcel? povedz, daj namet, spravim  |
drifting... 
Ne 24.6.2007, 14:54 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
Ne 24.6.2007, 15:37 |
|
 |
VeVe_350Z
VIP member

Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
 |
|
|
|
Rustyho neber vazne, ved vidis ze asi moc huli matros, a dodaj este nejake foto, inak Visna ma M6 a na operadlo si dal vysit inicialky 

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ne 24.6.2007, 16:15 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
len tlacim do seba a tlacim a vidite ako to dopadne ....
Ne 24.6.2007, 16:23 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | Rustyho neber vazne, ved vidis ze asi moc huli matros, a dodaj este nejake foto, inak Visna ma M6 a na operadlo si dal vysit inicialky  |
pravdu povediac....ja som ten jeho drift zobral vazne spravim neco ako lego movie neviem ci si (ste) videla/li ( :mrgreeen: )...takze na ten sposob....zoberem auto....postavim na cestu...fotak na stojanek....odfotim auto...posunem o opl centi....odfotim znova...zas o pol centi zas znova...a takto to pojde...bud kym to nespravim alebo ma to neprestane bavit...a mohol by byt z toho drift....ak vsetko pojde hladko a tak ako ma 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
Ne 24.6.2007, 22:25 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
 |
|
|
|
 |  |  |  | Rustyho neber vazne, ved vidis ze asi moc huli matros, a dodaj este nejake foto, inak Visna ma M6 a na operadlo si dal vysit inicialky  |
pravdu povediac....ja som ten jeho drift zobral vazne spravim neco ako lego movie neviem ci si (ste) videla/li ( :mrgreeen: )...takze na ten sposob....zoberem auto....postavim na cestu...fotak na stojanek....odfotim auto...posunem o opl centi....odfotim znova...zas o pol centi zas znova...a takto to pojde...bud kym to nespravim alebo ma to neprestane bavit...a mohol by byt z toho drift....ak vsetko pojde hladko a tak ako ma  |
jj videl som,sprav pls bude to huste !! napr drift,racing,alebo daky DRAG s inym modelom 
|
|
Po 25.6.2007, 19:23 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
dalsi upgrade...interier....mam ho hotovy uz dlho ale sa mi nechcelo davat fotky no uz su tu

|
Ne 1.7.2007, 13:19 |
|
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
omg dyt ten interier je cely z plastu navic hodne nekvalitne udelany...
_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
Ne 1.7.2007, 14:00 |
 |
 |
=BMW=
Skúsený tuner

|
|
|
|
 |  | omg dyt ten interier je cely z plastu navic hodne nekvalitne udelany... |
LOL sak to je zaklad,sak zakladny je plastovy a potom on ho prerobil,co mal vytavit zo zeleza ?? 
|
|
Ne 1.7.2007, 15:17 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | omg dyt ten interier je cely z plastu navic hodne nekvalitne udelany... |
no tak ja som to nerobil....model bol z plastu...ja som len namaloval...ale sak od teba sa neda cakat nic ine ako to ze je to hnusne takze si z teba hlavu nerobim
-------------------------------
2 na desiatu prispevkov 
|
Ne 1.7.2007, 17:43 |
|
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
BMW 323i E21 (AuotArt)
zatim z posledni model z rady milenium. Bohuzel pro AA sla kvalita dolu. JE to videt treba na slicovani zadni casti, nebo i zpracovani interieru. Za tyto penize se da cekat lepsi model. Mistami ponekud zklamani. Ja doufam ze v nasledujci dobe AA polepsi.

Po 2.7.2007, 12:54 |
 |
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
BMW M635i E24 AutoArt
jako vzdy. Kvalita na vybornou, sic nejaky vytky jsou co do zpracovani (kapota nedrzi vzprimene), ale tento model patri k lepsim od AA

Po 2.7.2007, 12:54 |
 |
 |
=BMW=
Skúsený tuner

|
|
|
|
jj miestami nic moc,ale oba modely pekne,a fotky tiez
|
|
Po 2.7.2007, 15:54 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
hnusne fotky hnusne auta jak dycky 
|
Po 2.7.2007, 16:15 |
|
 |
Maťo69
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
 |
|
|
|
Momentalne mam rozrobeny Nissan Skyline. Takže neskôr hodim foto zo stavby.
ú24 Tamiya 

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
Po 2.7.2007, 17:22 |
 |
 |
VeVe_350Z
VIP member

Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
 |
|
|
|
Mne sa uplne ale najviac paci ta fotka kde je to zobrate zvrchu a je tam vidiet uplne cely odraz tych oblakov, ta nema absolutne chybu, krasne, ostatne sa tiez velmi vydarili, niektore sice menej ako ine, ale to nemeni nic na tom, ze to je prepracovane .

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Po 2.7.2007, 17:51 |
 |
 |
=BMW=
Skúsený tuner

|
|
|
|
 |  | Mne sa uplne ale najviac paci ta fotka kde je to zobrate zvrchu a je tam vidiet uplne cely odraz tych oblakov, ta nema absolutne chybu, krasne, ostatne sa tiez velmi vydarili, niektore sice menej ako ine, ale to nemeni nic na tom, ze to je prepracovane . |
jj,fakt pekny ten zaber 
|
|
Ut 3.7.2007, 15:26 |
 |
 |
DIEGO
Skúsený tuner

Založený: 10.07.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Middle-Earth
 |
|
|
|
mne sa pacili vsetky fotky 
St 4.7.2007, 11:06 |
|
 |
Kein
! EPICKÁ LAMA !

Založený: 05.11.2004 Príspevky: 646 Bydlisko: HlučínRulez =)
 |
|
|
|
kdo je pro aby to stribrny bmw marlin zapalil?

_________________ JSEM NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!! NEJLEPŠÍ!!!
 |
|
St 4.7.2007, 13:25 |
 |
 |
|