Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
TDU: Tour of the Island najlepsie casy
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
TDU: Tour of the Island najlepsie casy
Autor Správa
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
Group A
Koenigsegg CC8S@Stupen 3
39 min 28 sek 49 stotin

Ne 17.6.2007, 11:16 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 29.12.2006

auto: Mercedes SLK McLaren
Tunning: 3tí stupeň
čas: 46:42:02

Ne 17.6.2007, 15:14 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Na tej polozke "Celosvetove umisteni" su vsetky najlepsie casy co uzivatelia maju,ano?

Prosim ta,mohol by si mi postnut aky najrychlejsi cas sa dosiahol.

Ne 24.6.2007, 02:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

To by som musel odznova odohrať, aby mi to dalo. Ale môžem ťa ubezpečiť, je nie je moc dobré na to kukať, lebo tí na tých prvých miestach aj tak osierajú ako sa dá. Takže keby tam bol čas cca 7 min., tak by som sa ani nečudoval. Pri jednom 10 min. závode tam bol čas dokona 1s. Neviem ako to urobili, akú skratku, alebo trainer použili, ale podľa mňa to je maximalne nešportové a podvádzacské. Ja som mal doteraz zatiaľ najlepšie umiestnenie tesne pod 1500, ale obyčajne sa pohybujem okolo 10 000... Proste snažiť sa férovo a navyše to aj sledovať, to nemá zmysel.
Až si to zahrám, tak to kľudne postnem.

Ne 24.6.2007, 09:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

Nemusis si robit ani namahu,potom to teda nemusim vobec ani vidiet.Chcel som vediet ako by sa to dalo slusne bez nijakej dopomoci najrychlejsie prejst.Skoda ked je to precheatovane.

Ne 24.6.2007, 14:13 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dj_haffen
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

No žiaľ... ono by to malo mať nejakú ochranu proti cheatom ako je to v CS-ku... lebo takto sa človek snaží to urobiť čo najlepšie a zbytočne. Sranda je, že najviac sú vychcaní nemci a na prvých miestach sú ich mraky. Raz som tam vari objavil nejakého rusa a angličana...

Ne 24.6.2007, 14:26 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

To zveci o tom,ze zasa Atari tieto servery dost nekontroluje...co je velka skoda.Pointa a zamer sice pekny vytvorit online zavodnu hru.Avsak potrebuje to zaviest aj pravidla a nenechat to napospas osudu.Dost som pocul aj o tom,ze tieto servery nie su dost stabilne...co je dalsi zly puntik.

Asi Nemcov TDU najviac zo vsetkych narodov zaujalo... Mr. Green

Ne 24.6.2007, 14:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Mno nemci su celkovo taky narod co maju asi rychlost a auta v krvi, ved sa staci pozriet na hotlapy a WR holders v LFS Mr. Green

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ne 24.6.2007, 16:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

jj a ne len v lfs a test drive... Velmi štastný

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Ne 24.6.2007, 16:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Bubak
Ilegálny závodník
Ilegálny závodník

LFS worship Co ine,magove Wink

offtopic

Ne 24.6.2007, 16:27 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

jj prestanem, dviha sa ti adrenalin, inak Mysho mas pravdu nie len v tychto hrach, aj inych zavodnych Velmi štastný

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
Ne 24.6.2007, 16:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

a celkovo aj v reale Velmi štastný

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
Ne 24.6.2007, 16:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď