Autor |
Správa |
VeVe_350Z
VIP member

Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
 |
|
|
|
fuu bavorak, tesime sa na vysledok 

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ne 17.6.2007, 21:30 |
 |
 |
Maťo69
Okruhový závodník

Založený: 08.11.2006 Príspevky: 1065
 |
|
|
|
 |  | Fuu pekne, kolko to trvalo dat dokopy celkovo?  | No toto evo cca mesiac a pol 

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
Ut 19.6.2007, 06:47 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

Založený: 28.08.2006 Príspevky: 1806 Bydlisko: Žilina
 |
|
|
|
taaaakze....nejake novinky ohladom mojho tuningu Z3...konkretne napr pre mna velmi zaujamava cast auta ...motor...okrem toho ze som zvysil vykon o 40 koni ....no vlastne som len pomaloval jednotlive casti...neviem ci tie farby niektorych casti nie su niekedy odveci ale co uz...neviem co ma jaku farbu a nijaky pekny motor Z3M som na nete nenasiel...no mne sa to celkom paci a neni to nejako specialne blaznive....no sak posudte sami....
no takze tu mam zadny diferak...
motor zospodu
a tu motor ako ho budeme vidiet asi normalne....

_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
St 20.6.2007, 17:15 |
|
 |
Maťo69
Okruhový závodník

|
|
|
|
Ked updatuje bavorak tak aj ja musim nieco zase pridať
Chevrolet Corvette C5-R, pôvodne Le Mans placka prerobena mnou do streetu
Stavebnica: Revell 1/24

Nissan GT-R nepřímý nástupce legendárního japonského nástroje na eliminaci všeho co se pohybuje na silnici  |
|
St 20.6.2007, 19:20 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
tuto mam presne revell street verziu...zltu sak fotky niekde vzadu budu urcite....nejaka strana neviem kolko 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away. |
|
St 20.6.2007, 22:00 |
|
 |
Mysho
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
 |
|
|
|
ja nemam ziaden model, aspon jeden by som chcelo 
St 20.6.2007, 22:08 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
no to by sa teda patrilo....chalan a nema auticko 
|
St 20.6.2007, 22:52 |
|
 |
Maťo69
Okruhový závodník

|
|
|
|
 |  | tuto mam presne revell street verziu...zltu sak fotky niekde vzadu budu urcite....nejaka strana neviem kolko  | Ta žlta je Revellka? Inak sry ale je to otrasne spracovane Dufam že sa nauraziš ale predsa len modelarčim nejaký ten piatok 

|
St 20.6.2007, 22:57 |
 |
 |
marlin
Modelář

Založený: 01.11.2004 Príspevky: 371 Bydlisko: New Bor
 |
|
|
|
ze bych zase neco nadhodil =)
Št 21.6.2007, 09:47 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  |  |  | tuto mam presne revell street verziu...zltu sak fotky niekde vzadu budu urcite....nejaka strana neviem kolko  | Ta žlta je Revellka? Inak sry ale je to otrasne spracovane Dufam že sa nauraziš ale predsa len modelarčim nejaký ten piatok  |
no tak ja modelarcim dost kratko...to bolo moje tretie auto...no sak v poho....nehovorim ze je to neco super...tiez ma tam vela veci dost sere na tom aute...budem teraz robit 350modenu cez prazdiny tak hadam to bude lepsie..
 |  | ze bych zase neco nadhodil =) | ale neco co neni na scalex to som uz videl
|
Št 21.6.2007, 14:34 |
|
 |
Mysho
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006 Príspevky: 1189 Bydlisko: mam
 |
|
|
|
heh...naco budem kupovat modely...zacnem si cez prazky vyrabat, konec koncov, bude nuda aj tak 
Št 21.6.2007, 17:31 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | heh...naco budem kupovat modely...zacnem si cez prazky vyrabat, konec koncov, bude nuda aj tak  |
tak to potom drzim palce ak vyrobis neco co fakt bude vyzerat ako auto....neco starsie krabicove by sa mozno dalo ale aj tak to bude podla mna velmi tazke....no ak sa na to das tak len do toho....velmi rad si to pozrem 
|
Št 21.6.2007, 21:35 |
|
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
tak nejake foto mojej M6...viem fotim furt to iste auto ale take vhodne na fotenie mam dve....no bude nove...mozno coskoro...
ale teda k tej M6....podla mna nic moc fotky....malo z nich sa mi paci...resp len jedna ale hodim tu teda viacero...
asi najkrajsi
no a toto je moj prispevok cislo 1000 tym sa stavam jedinym okruhovym zavodnikom na fore 
_________________ if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
Naposledy upravil bavorak dňa So 23.6.2007, 21:52, celkom upravené 1 krát |
|
So 23.6.2007, 21:26 |
|
 |
Bubak
Ilegálny závodník

Založený: 16.02.2005 Príspevky: 988 Bydlisko: Quiet "Duck" Locality
 |
|
|
|
Velmi pekne,ked uz pisem tak musim samozrejme pochvalit ,Mna by skorej zaujimalo pri akej vodnej ploche a prirode si to fotil,pretoze ta na tom vyjadreni fotografie dost ucini.
Kde to presne bolo? Nazov.
So 23.6.2007, 21:32 |
|
 |
=BMW=
Skúsený tuner

Založený: 28.12.2006 Príspevky: 288 Bydlisko: HARD DISK
 |
|
|
|
fakt KRASAAAAAAAAA
|
|
So 23.6.2007, 21:35 |
 |
 |
bavorak
LFS Master

|
|
|
|
 |  | Velmi pekne,ked uz pisem tak musim samozrejme pochvalit ,Mna by skorej zaujimalo pri akej vodnej ploche a prirode si to fotil,pretoze ta na tom vyjadreni fotografie dost ucini.
Kde to presne bolo? Nazov. |
vodne dielo zilina...asi oficialny nazov...neviem....skratka je VDZ
btw: vsimajte niekde tie odrazy betonu na karoserii....tie nemali byt ale vysli celkom pekne
uz mam prispevkoc jak veyron koni to je dobre prirovnanie ne? 
|
So 23.6.2007, 21:54 |
|
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
pekna m6....co viac dodat..
So 23.6.2007, 22:34 |
 |
 |
VeVe_350Z
VIP member

Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
 |
|
|
|
bavorak, dost dobre fotos, ta zozadu a pri prednom blatniku su fakt podarene 

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
So 23.6.2007, 23:06 |
 |
 |
rusty
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006 Príspevky: 1626
 |
|
|
|
a video nebude?