Autor |
Správa |
dj_haffen
Začínajúci tuner
Založený: 29.12.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: v dome Ričárda Čamberlajna
|
|
|
|
Práve pre toto si po každom skončení hrania zalohujem saves, keby sa to náhodou pošahalo.
Ale toto je tiež dobrá vec: nočný mód!
http://td.nfscenter.net//upload/Nachtmod.zip
Treba to len rozbaliť, nakopirovať do HRY/TDU/EURO/BNK/FX
Ale ešte pred kopirovanim si treba zalohovať original súbory, ktore treba potom nakopirovať späť až budete chcieť hrať opäť cez deň.
Skúšali ste to niekto?
Ne 17.6.2007, 13:37 |
|
|
kenny
Pro Tuner
Založený: 29.10.2006 Príspevky: 2967 Bydlisko: West SVK..
|
|
|
|
radsej nie uz sa mio raz save dosral nasiel si nejaky screeen ze ako to vipada ??
|
|
Ne 17.6.2007, 13:50 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Ide to v pohodičke, ale je to dosť temné, lebo tie lampy moc nesvietia. Ale vyzerá to zaujimavo. Ono sa hra najprv spustí tak, že je vidno a postupne sa začne zotmievať. Takto nejak si dať Tour de Island, alebo milionara... Dobrá výzva, nie?
Jo, odfotím a dám tu screen.
Ne 17.6.2007, 15:21 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
No, je to na niektorých miestach pekné ako pláž, les a podobne. Čo sa mi nepáči, že domy sú neni osvetlené, pouličné svetlá nesvietia (ako som si pred chvíľou myslel) a vlastne všetko osvetľuje neexistujúci mesiac. Svetlá na autách nevytvárajú svetelné kužele, tak isto ani moje nie. Niektoré autá čo mám, tak im pekne svietia tachače. Keby bola pekna hviezdnatá obloha, svietil mesiac a nejak to dotiahli, tak poviem, že je to super, ale... no neviem...
Ne 17.6.2007, 15:37 |
|
|
VeVe_350Z
VIP member
Založený: 02.02.2006 Príspevky: 1002 Bydlisko: Area51 48°27'22.42" 17°10'42.94"
|
|
|
|
jj je to skoda, ale ziadna hra nie je dokonala, vzdy sa najdu nedostatky
......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen...... |
|
Ne 17.6.2007, 17:14 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
vizera to zaujimavo ale fakt skoda tych veciciek co si spominal malo by to lepsi dojem
|
|
Ne 17.6.2007, 19:21 |
|
|
_JXP_
Administrátor
Založený: 15.11.2004 Príspevky: 343
|
|
|
|
Zdravim prebehliky od nfs k TDU a mel bych par otazek a par dojmu z hrani.
takze, uspesne postoupil na Champion level a koukam, ze tam je jeste Ace level ... ten se ziska kdy ?
dal by mne zajimalo co je ten hardcore mod, pokud by byl nekdo schopen vycerpavajici odpovedi.
Je pro mne k necemu dobra vyzva AI souperu ? Vsadit se stejne pri zavode neda (musi to mit clovek zapnuty v menu) a i kdyz porazim vysoko postavenyho ridice tak se mi rank nijak nezvysuje (singleplayer). Ma tedy smysl je vyzyvat nebo to je k nicemu?
jinak zhruba v polovine hry bych TDU vylepsil hlavne:
1. Ve zpusobu osvetleni - sice se to jede ve dne, ale nekdy mam pocit ze vidim hur nez jinde v noci .
2. Doprava - nelibi se mi jeji hustota. spousta zavodu je zalozena prave na tomto a to mi neprijde jako vhodny prvek obtiznosti. Zvlast, kdyz je policie na 3 levelu nesetresitelna.
3. Spawnovani aut - kdyz uz je teda ve hre doprava, tak clovek musi prizpusobit styl jizdy tomuto. nj, ale auta se spawnuji dle meho nazoru prilis blizko.
4. Spinici se sklo/hledi - jezdim v pohledu z kokpitu, ale to sklo je proste spinave, opet prvek, ktery vyrazne stezuje rizeni z tohoto pohledu. Proc tam krucinal nejsou ostrikovace ?
5. GPS - je to super vec, ale mnohdy mi sipka prekazi ve vyhledu, zvlast, kdyz je kopcovity teren a jedu na motorce. Bohuzel je GPS nekdy i dost nepresne a tam kde mam odbocit mi to proste nerekne. Navic pri nekterych zavodech mne naviguje trasu do protismeru, coz mi neprijde moc logicke.
6. fungujici nefungujici zrcatka - bohuzel, pokud clovke nema polohovac hlavy tak v zrcatkach proste neni nic videt, protoze nejsou videt. Snazil jsem se doladit pohled (vyska sedadla, vzdalenost v kokpitu), ale to nijak nejde. Pohled dozadu je fajn, ale pri rizeni se otacet neni dobre ani v realu .
7. Tuning - rekl bych, ze je spis nijaky nez nejaky. koupit balicek je sice fajn, ale myslim, ze by to chtelo vice propracovat a i informace o autech by mohly byt prodrobnejsi, ne jen suche vykonove tabulky.
8. klaksony - to je hruza, nejen ze nemaji zadnou funkci, ale jeste ten zvuk .... fuuuj
9. AI - no, ty prejezdy z pruhu do pruhu jsou opravdu velmi zvlastni. nevim co tim chtel basnik rici, protoze takhle jsem ridice chovat se nidky nevidel, maximalne nejakyho ozralu .
Jinak je to hra dobra. Urcite splnila ocekavani, ale stale ma k dokonalosti daleko. Pritom by stacilo par drobnych uprav a ... no uvidime v TDU2 . O HW problemech asi vsichni vime, ale s tim ja celkem problemy nemam a doufam, ze to vylepsi ocekavany patch. Jinak mohu vrele doporucit nastroj na automaticke zalohovani savu, nasledne dodam link nebo ho nekam supnu, ale myslim, ze jsem ho nasle na ofiko Atari foru.
Toz to jsou me dojmy z hrani .
Ne 17.6.2007, 19:47 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | vizera to zaujimavo ale fakt skoda tych veciciek co si spominal malo by to lepsi dojem |
Njn.. je to tak... ono to vyzerá, ako keby človek dal pred monitor nejaký tmavý filter. Šak ale čo sa čudovať, keď to obsahuje len dva súbory, ktoré sú len pozmenené oproti originálom.
Ne 17.6.2007, 19:52 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Dnes bol opäť pekný deň... Spustil som hru, začal som jazdiť a ajhľa...
Auto sa mi presunulo na inú časť mapy, zničoho nič sa prepadlo do mora a hneď ma respawnlo na úplne iné miesto na mape. Sranda pokračovala, lebo dovtedy som mal Meďaka SLR McLaren. Keď ma následne nahodilo na cestu, tak mi dalo motorku. Prča, že som dovtedy žiadnu nevlastnil. Proste mi ju dalo , ale ako som vbehol do domu, tak zmyzla. Chcel som sa na nej aspoň previezť, ale nešlo ju naštartovať...
Toto sa mi podarilo odfotiť...
Ako som si skočil šípku
Po 18.6.2007, 19:57 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
no to je sila......mne sa to este nestalo...no proste haluz ze ti dalo motorku a ziadnu si nevlastnil=BIG BUG
|
|
Ut 19.6.2007, 09:30 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
inac zaujimalo by ma to ze mne v tdu robi taku chybu ked ja mam otvorene okienko a zavrem ho a potom ho idem znova otvorit nak mi ukavuje ze okno sa zatvara a pritom je a malo by ist dole aj vam to robi ale nerobi mi to stale
|
|
Ut 19.6.2007, 16:28 |
|
|
pathfinder
Divák
Založený: 19.07.2006 Príspevky: 80
|
|
|
|
| | inac zaujimalo by ma to ze mne v tdu robi taku chybu ked ja mam otvorene okienko a zavrem ho a potom ho idem znova otvorit nak mi ukavuje ze okno sa zatvara a pritom je a malo by ist dole aj vam to robi ale nerobi mi to stale |
ked som mal tdu na kompe tak mne neco podobne robilo pri kabrioletoch - ked som dal aby sa posunulo okno ukazovalo sipku dole ze ich stahuje aj ked standardne su na kabriach dole... potom to uz slo spravne. Jedine co viem ze standardne su okna hore na kabriach je, ked spustim nejaku vyzvu (napr. modelka) a hned na zaciatku ako ju hlavny hrdina vypocuje da dole okno
|
|
Ut 19.6.2007, 17:20 |
|
|
Subaru
Začínajúci tuner
Založený: 08.05.2007 Príspevky: 131 Bydlisko: OFF TOPIC
|
|
|
|
no hej tie okna trochu blbnu.. a inak taketo blbosti fakt nemusite pisat.. a kenny sa nauci editovat ............
Ut 19.6.2007, 17:26 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
ale sak to som robil dve odpovede........a iba som sa chcel dozvediet ci to robi iba mne.......ten prvy prispevok som pisal o dost skorej nez ten druhy
|
|
Ut 19.6.2007, 19:04 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
| | no to je sila......mne sa to este nestalo...no proste haluz ze ti dalo motorku a ziadnu si nevlastnil=BIG BUG |
Ale je to geniálny bug. Už sa mi stal asi 3x... proste idem, zrazu stratím pôdu pod nohami a auto ide voľným pádom, ale tak, ako keď pristáva lietadlo - pozvolné klesanie a to sa deje až kým sa nedotknem vody. Takže to klesanie závisí aj od toho, kde na mape som, keď na vyvýšenine, tak to robí aj 300 m let vzduchom.
Ut 19.6.2007, 19:19 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
patch vyjde asi koncom juna.......kua uz aby to tu bolo
|
|
St 20.6.2007, 08:06 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Podľa informácii na webe by to malo byť túto nedeľu. Že vraj... lebo to ešte testuje Microsoft, či čo...
St 20.6.2007, 16:24 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
ja som to nasiel na amickej stranke ze koncom mesiaca jun....ale mozno tam ti ludia napisali kravinu mozno
|
|
St 20.6.2007, 17:15 |
|
|
dj_haffen
Začínajúci tuner
|
|
|
|
Takže tu sú veci, čo bude obsahovať patch:
- implementována anticheatovací ochrana
- kompletně předělaný savovací systém, profily už nepůjde poškodit
- opraveny pády hry a vylepšena celková stabilita
- opraven bug při volbě Nové hry v online módu (že by se to zeptalo na potrvzení???)
- vylepšen online kód (lepší management v lobby, optimalizace freeridů, uzamčení session ve freeride vylepšeno)
- opraveno několik bugů v drive-in (spojených se skóre a auty)
- opravena lítající doprava
- opraven bug u multi-thread kódu
- opravenou lupání/zadrhávání zvuku
- opraven bug ve photo mode
- opraveny nějaké chyby v grafice
- vylepšena vyváženost hlasitosti a síla basů
Hra mi ešte neoznámila, že je na nete aktualizácia, ale až bude, tak vas budem hneď informovať, poprípade poviem svoje dojmy z hrania, pridám fotky aut a ako sa s nimi hrá...
Ut 3.7.2007, 14:15 |
|
|
kenny
Pro Tuner
|
|
|
|
no uz sa tesim tie bugy ma seru kua......a save sa mi dosral 2x takze znova a znova.....a auta som niekde cital ze tam bude aj murcielago lp640 spyder , je to pravda ??
|
|
Ut 3.7.2007, 15:06 |
|
|
|
|
|
|