Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk
RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovUžívateľské skupinyNeedForSpeed.sk
Prihlásenie
Live For Speed
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 94, 95, 96  Ďalší

Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Live For Speed
Autor Správa
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

Založený: 27.11.2005
Užívateľ nie je momentálne prítomný na fóre

Príspevok Odpovedať s citátom
a odosielatel bol lfs.com alebo kto? mne nic nedoslo

REMEMBER: SEEDERS ARE ALWAYS PROTECTED BY GOD!
So 9.6.2007, 11:49 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

Založený: 14.09.2004

na lfsfore to je tiez..

Team eNETiS Website
So 9.6.2007, 12:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 03.06.2006

hm server plny, 47 ludi, S2 rocks Velmi štastný

PUSH PEDAL TO THE METAL!!!!!
So 9.6.2007, 13:29 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

som si vsimol ze su asi aj minimalne zmeny vo fyzike, jednak to zavazie sa da pridat, rozlozit vaha, to nie je zle, vies tym trosku aj regulovat grip pneu, ale ... kym si zvykneme

Team eNETiS Website
So 9.6.2007, 13:36 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

nic nove....

So 9.6.2007, 17:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
NitrO
VIP member
VIP member

nie kazdy hra s tweakerom rusty... a test patche som nestahoval

Team eNETiS Website
So 9.6.2007, 18:02 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

nj ani ja som nestahoval tie test patche a ako vidim tak antik uz ma na servery racing *3 14 miest.. ked mi zobrazilo v BL GP v prvej zakrute 13 aut tak FPS 25 a to mam vsetko na max. AA 4x a AF 8x.. ale normalne mi robi tak 90 fps.. taktiez tam je to pridavanie zavazi a rozlozenie vahy.. nemusi to byt zle

So 9.6.2007, 18:15 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Mne sa to pozdava ta malilinka zmena, neviem ci sa mi to len zda, ale o nieco lepsie sa mi jazdi resp driftuje Smile

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
So 9.6.2007, 19:18 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

Založený: 28.08.2006

350Z Napísal:
Mne sa to pozdava ta malilinka zmena, neviem ci sa mi to len zda, ale o nieco lepsie sa mi jazdi resp driftuje Smile

si nahovaras...ale tak mozno sa ti lepsie driftuje no nie kvoli tomu patchu Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 9.6.2007, 20:46 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
VeVe_350Z
VIP member
VIP member

Založený: 02.02.2006

Myslim, ze si to nenahovaram, lebo za tu dobu poznam predsa ako sa auto sprava ked nieco spravim na wheele, aj pri prechode z V na W som pocitila zmenu, no niektori napr nie...mozno mam citlivy set? Alebo to je s tym volantom tak citit neviem. Kazdopadne si myslim, ze mi to teraz sadlo, jasne ze mam dni ked zajazdim ako njavacsia lama pod slnkom, nedari sa ti a mozes sa aj pretrhnut...ale dnes tak nebolo mno Smile

......Benzín náš každodenný daj nám dnes, posväť sa ostrá vačka VTECova, príď očakávaný výkon z teba, i neuveď nás do zadretia, ale zbav nás usadenín karbonu, lebo tvoj je olej, i klukovka, i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen......
So 9.6.2007, 21:31 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

mne to az tak nesadlo ale chyba bude urcite vo mne, tym som si isty Velmi štastný

So 9.6.2007, 21:45 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

aj mne sa take cosi zdalo ze to islo nejak lehsie pri drifte.. no neviem

btw: po 2x som ilegalny zavodnik Velmi štastný

So 9.6.2007, 23:05 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

350Z Napísal:
Myslim, ze si to nenahovaram, lebo za tu dobu poznam predsa ako sa auto sprava ked nieco spravim na wheele, aj pri prechode z V na W som pocitila zmenu, no niektori napr nie...mozno mam citlivy set? Alebo to je s tym volantom tak citit neviem. Kazdopadne si myslim, ze mi to teraz sadlo, jasne ze mam dni ked zajazdim ako njavacsia lama pod slnkom, nedari sa ti a mozes sa aj pretrhnut...ale dnes tak nebolo mno Smile

uz som skusal aj ja....fakt citit zmenu...neviem ani poriadne preco....ale zda sa mi to aj realnejsie...aj sa mi lepsie jazdi....
mam pocit ze to auto sa sprava tak ze ked potrebujem aby drzalo na ceste tak drzi ked chcem drift tak da fajny drift...lepsie sa aj driftuje.....musim dat za pravdu

btw: pato gratulace k ilegalnemu zavodnikovi....aj ked neviem kedy si bol prvykrat no hadam ti to uz vydrzi Mr. Green

if you buy a rubish car...what you are saying - I have no interest in cars. If you have no interest in cars, you have no interesting in driving. If you dont have interest in something, it means you´re not good at it which means you must have your driving licence taken away.
So 9.6.2007, 23:21 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

tak niesom sam, uz sme traja Smile

// tak to si ty nemozes pametat.. Jakkub zrusil pricitavanie prispevkov v OT a tak vsetkym sa odpocitali nejake prispevky.. Wink
http://www.forum.needforspeed.sk/viewtopic.php?t=1242

So 9.6.2007, 23:22 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

nemyslite ze teraz ked je ten novy patch ze by mohol byt aj novy svetovy rekord? napr 1:22:99 Smile (na blackwoode pochopitelne)

So 9.6.2007, 23:30 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Pato
Pro Tuner
Pro Tuner

ale mozno to sme len 3 co nam sa nam to tak zda a ostatny to nijak necitia.. Mr. Green alebo rekord chces vytvorit ty ? Smile

So 9.6.2007, 23:35 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bavorak
LFS Master
LFS Master

no ja mam od rekordu iba 5 sekund takze to v pohode dam....
podla mna kto je dobry vodic....alebo jak by som to povedal....jednoducho ze ma pre to cit a neni mu jedno jak mu to auto ide tak citi ze sa jazdne vlastnosti zmenili....citia to len profesionali....takze co sme? Mr. Green profesionali

So 9.6.2007, 23:48 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
NitrO
VIP member
VIP member

bavorak Napísal:
no ja mam od rekordu iba 5 sekund takze to v pohode dam....

lol Mr. Green Mr. Green

Team eNETiS Website
So 9.6.2007, 23:54 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
rusty
Okruhový závodník
Okruhový závodník

Založený: 26.07.2006

patch X mi spomalil hru o 40%....

So 9.6.2007, 23:56 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Mysho
Okruhový závodník
Okruhový závodník

mne ani ne, ak neratam plne servry Mr. Green

So 9.6.2007, 23:58 Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odpovedať na tému    Obsah fóra FORUM.needforspeed.sk » Ostatní hry Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 94, 95, 96  Ďalší
Strana 22 z 96
Prejdi na: 
Rýchla odpoveď